Groepsuitje Drenthe

Groepsuitje Drenthe

Voor een groepsuitje in Drenthe is er één locatie die je niet mag missen. Een plek waar geluksmomentjes elkaar in hoog tempo opvolgen, zonder einde. Het middelpunt van gezelligheid voor groepen. We laten je met plezier kennismaken met De Postwagen, het partycentrum op de rand van Drenthe. Daarbij delen we talloze mogelijkheden voor een leuk uitje. 

Leuke activiteiten tijdens jullie groepsuitje

Bij ons partycentrum kunnen jullie kiezen uit allerlei leuke activiteiten. Veel van die activiteiten zijn uitstekend met elkaar te combineren, zodat je een complete dag of middag kunt vullen. Enkele opties voor een groepsuitje in Drenthe: 

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Bekijk alle uitjes voor een volledig overzicht. Hierin zal je onder andere Daten met struisvogels en Archery Tag (boogschieten op elkaar) aantreffen. Levend Tafelvoetbal is een verrassend leuke outsider

Compleet groepsuitje (tip)

Wat is een groepsuitje in Drenthe zonder lekker eten? Dat is hetzelfde als Groningen zonder Martinitoren en een Friese vlag zonder pompeblêden. Je voelt 'm al aankomen: samen (uit) eten maakt een groepsuitje compleet. Nog meer mooie herinneringen in de maak. 

Mooie herinneringen in de maak 

Stijlvol restaurant

Met het eten komt het wel goed bij De Postwagen, want ons partycentrum is verweven met een stijlvol restaurant in een statig pand. De eetzaal heeft een historisch karakter, alles voelt authentiek aan. Een mooie omgeving voor een lunch of diner

Menukaart

Bekijk de menukaart van het restaurant om een goede indruk te krijgen van de gerechten die we aanbieden. Zo zal je zien dat we aandacht besteden aan bepaalde diëten en voorkeuren in de vorm van vegetarische gerechten of een glutenvrij menu

Feestjes organiseren 

Ook voor feestjes is De Postwagen een prima locatie. Zo zijn er veel verschillende zalen met elk een eigen sfeerbeeld. Kwaliteit is wel een terugkerend principe, net als toegankelijkheid en betaalbaarheid. Zelf geen inspiratie of invulling voor een feest? Laat ons het werk doen en neem je vrienden, familieleden of collega's mee naar jullie eigen Après Ski Party of... het Tropisch Strandfeestje!

Een uitje met geluksmomentjes bij jullie groepsuitje in Drenthe: welkom bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's