Teambuilding Tournament

“Vrolijk teamuitje”

Een superleuk spellentoernooi als personeelsuitje: welkom bij het Teambuilding Tournament. Vrolijkheid, samenwerking en gezelligheid zijn sleutelwoorden voor deze activiteit. Verzamel je collega’s voor dit dynamische personeelsuitje met afwisseling en actie.

Het voordeel van het Teambuilding Tournament is de dynamiek. Waarom kiezen voor één spel als je meerdere spellen kunt doen? Precies. Dit spellentoernooi biedt diverse activiteiten vol vermaak en energie. Toewijding, teambuilding en een gezonde dosis uitdaging. Het toernooi begint. 

Elk talent telt

Het vliegend tapijt daagt jullie uit om effectief samen te werken en dit is ook van toepassing op het Bal Parcours. Daarnaast komt samenwerking goed van pas bij het letterpakkenspel en de A-loop. In de tussentijd gaan jullie los met de Kruip Rups, Mega Basketbal of de opblaasbare hindernisbaan. Voeg daar een Tangram (opblaasbare puzzel) aan toe en je beseft dat deze activiteit heel wat onderdelen met zich meebrengt. Elk talent telt.

Heel wat onderdelen

Leuk teamuitje 

Al met al is Teambuilding Tournament een leuk teamuitje waar iedereen aan mee kan doen. De interactiviteit en de gezelligheid zorgen voor een prettige sfeer. Dit leidt tot een ideale voedingsbodem voor teambuilding en verbinding. Posta7 is dé noordelijke hotspot. 

Uit eten met je bedrijf 

Ons restaurant De Postwagen biedt goed eten rondom de activiteiten. Kies voor barbecueën, een warm en koud buffet of de Ovensteen 'shared dining'. Stuk voor stuk smakelijke aanraders. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Locatie 

In het midden van Noord-Nederland ligt het dorpje Tolbert, het buurdorp van Leek (Groningen). Drenthe en Friesland liggen om de hoek. Vanuit Heerenveen/Drachten verlaat je de A7 bij afrit 33, vanuit Groningen kies je afrit 34. Het is vervolgens nog enkele minuten rijden. Het openbaar vervoer voorziet met bushalte Rotonde Tolbert in een stop op loopafstand van Posta7.

Teambuilding Tournament

+-90 minuten | 19,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 323,- per groep (12 tot en met 16 personen)

(dit betreft een buitenactiviteit)

Activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Interactief spellentoernooi

Perfect personeelsuitje

Leuk en dynamischDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Cheyenne Knottnerus-Cammans

Voor een teamdag zijn we dinsdag 7 mei in de Postwagen beland. Een mooie locatie, met ruime zalen, goede dienstverlening en een heerlijke lunch! Daarnaast zijn er véle teambuildingsactiviteiten te doen, zowel binnen als buiten. Gelukkig troffen wij het met het weer en konden we deelnemen aan het Teambuilding Tournament. Allerlei actieve spellen waarin je in teams speelt tegen elkaar. We hebben enorm gelachen en ontzettend veel plezier gehad met elkaar. De dag is zéker van waarde geweest voor ons team!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)