Teambuilding Tournament

Bedrijven verheugd: afwisseling en actie • gezellig personeelsuitje • vrolijke samenwerking

Een superleuk spellentoernooi als personeelsuitje: welkom bij het Teambuilding Tournament. Vrolijkheid, samenwerking en gezelligheid zijn sleutelwoorden voor deze activiteit. Verzamel je collega’s voor dit dynamische personeelsuitje met afwisseling en actie.

Het voordeel van het Teambuilding Tournament is de dynamiek. Waarom kiezen voor één spel als je meerdere spellen kunt doen? Precies. Dit spellentoernooi biedt diverse activiteiten vol vermaak en energie. Toewijding, teambuilding en een gezonde dosis uitdaging. Het toernooi begint. 

Elk talent telt

De funslang daagt jullie uit om effectief samen te werken en dit is ook van toepassing op het XXL Balansspel. Daarnaast komt samenwerking goed van pas bij het letterpakkenspel en Mep de Mol. In de tussentijd gaan jullie los met de Skippyrace, Geweer Schieten of Rodeostier 'Bully'. Voeg daar Disc Golf aan toe en je beseft dat deze activiteit heel wat onderdelen met zich meebrengt. Elk talent telt. 

Heel wat onderdelen

Leuk teamuitje 

Al met al is Teambuilding Tournament een leuk teamuitje waar iedereen aan mee kan doen. De interactiviteit en de gezelligheid zorgen voor een prettige sfeer. Dit leidt tot een ideale voedingsbodem voor teambuilding en verbinding. De Postwagen staat voor een uitje met geluksmomentjes.  

Uit eten met je bedrijf 

Een bedrijfsuitje is stiekem pas echt een bedrijfsuitje als je uit eten gaat. Ons sfeervolle à-la-carterestaurant ontvangt jullie met veel plezier in de prachtige eetzaal. Het luxe keuzemenu voor groepen is een aantrekkelijk alternatief, hierbij staat de prijs per persoon vooraf al vast. Een buffet (tip: Het 3 Farmhouse 3 gangen buffet) behoort ook tot de mogelijkheden, evenals een Indoor Barbecue.

Locatie 

In het midden van Noord-Nederland ligt het dorpje Tolbert, het buurdorp van Leek (Groningen). Drenthe en Friesland liggen om de hoek. Vanuit Heerenveen/Drachten verlaat je de A7 bij afrit 33, vanuit Groningen kies je afrit 34. Het is vervolgens nog enkele minuten rijden. Het openbaar vervoer voorziet met bushalte Rotonde Tolbert in een stop op loopafstand van De Postwagen.

Teambuilding Tournament

+-90 minuten | 17,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 289,- per groep (12 tot 17 personen)

(dit betreft een buitenactiviteit)


Interactief spellentoernooi

Perfect personeelsuitje

Leuk en dynamischDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's