Teambuilding Tournament

“Vrolijk teamuitje”

Een superleuk spellentoernooi als personeelsuitje: welkom bij het Teambuilding Tournament. Vrolijkheid, samenwerking en gezelligheid zijn sleutelwoorden voor deze activiteit. Verzamel je collega’s voor dit dynamische personeelsuitje met afwisseling en actie.

Het voordeel van het Teambuilding Tournament is de dynamiek. Waarom kiezen voor één spel als je meerdere spellen kunt doen? Precies. Dit spellentoernooi biedt diverse activiteiten vol vermaak en energie. Toewijding, teambuilding en een gezonde dosis uitdaging. Het toernooi begint. 

Elk talent telt

De funslang daagt jullie uit om effectief samen te werken en dit is ook van toepassing op het XXL Balansspel. Daarnaast komt samenwerking goed van pas bij het letterpakkenspel en Mep de Mol. In de tussentijd gaan jullie los met de Skippyrace, Geweer Schieten of Rodeostier 'Bully'. Voeg daar Disc Golf aan toe en je beseft dat deze activiteit heel wat onderdelen met zich meebrengt. Elk talent telt. 

Heel wat onderdelen

Leuk teamuitje 

Al met al is Teambuilding Tournament een leuk teamuitje waar iedereen aan mee kan doen. De interactiviteit en de gezelligheid zorgen voor een prettige sfeer. Dit leidt tot een ideale voedingsbodem voor teambuilding en verbinding. De Postwagen staat voor een uitje met geluksmomentjes.  

Uit eten met je bedrijf 

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Locatie 

In het midden van Noord-Nederland ligt het dorpje Tolbert, het buurdorp van Leek (Groningen). Drenthe en Friesland liggen om de hoek. Vanuit Heerenveen/Drachten verlaat je de A7 bij afrit 33, vanuit Groningen kies je afrit 34. Het is vervolgens nog enkele minuten rijden. Het openbaar vervoer voorziet met bushalte Rotonde Tolbert in een stop op loopafstand van De Postwagen.

Teambuilding Tournament

+-90 minuten | 17,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 289,- per groep (12 tot 17 personen)

(dit betreft een buitenactiviteit)

Activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Interactief spellentoernooi

Perfect personeelsuitje

Leuk en dynamischDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum