Klassiek Stamppotbuffet (vanaf 20 personen)

“Goed verzorgd”

Heerlijk klassiek stamppot eten bij het gezellige restaurant De Postwagen! Elke soort smaakt fantastisch. Bovendien hebben jullie een mooie privézaal. Dit alles natuurlijk met bediening. Stamppot als feest voor iedereen.

Mooie privézaal

Stamppotbuffet met o.a. 3 soorten stamppot

 • Stamppot boerenkool
 • Stamppot zuurkool
 • Hutspot
 • Runderstoofschotel
 • Kleine gehaktballetjes
 • Speklappen
 • Rookworst
 • Zilveruitjes, augurk en piccalilly

Aansluitend dessert in privézaal

1. Dessertbuffet Luxe, optioneel

 • Diverse soorten ijs met vers fruit en slagroom
 • Bavarois
 • Mousse
 • Tiramisu
 • Slagroomsoesjes

2. Dessertbuffet Standaard, optioneel

 • Diverse soorten ijs met vers fruit en slagroom

Klassiek Stamppotbuffet (vanaf 20 personen)

+-120 minuten | 23,50 p.p. (vanaf 20 personen of meer) incl. privézaal

Dessertbuffet Luxe optioneel | 9,50 p.p.

Dessertbuffet Standaard optioneel | 6,50 p.p


Heel veel keuze uit de lekkerste stamppotten

Ideaal voor groepen, korting voor kinderen

PrivézaalDit buffet is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Wim Berends

Super georganiseerd in een mooie zaal waar de sfeer voor onze groepen voor ik hou van Holland er vanaf minuut 1 er direct in zat. Het stamppot buffet was heerlijk! De 5 uur die ik er was zijn om gevlogen. Dus tot een volgende keer met PV DOMO Bedum, Friesland Campina, Wim Berends.

Harrie de Vries

Team uitje van de Burcht Hoogezand Was zeer gezellig Jail Challenge en daarna stamppotbuffet Was zeer goed verzorgd We komen zeker nog een keer terug !

Brenda Glas

Wij waren met een groep van ca. 20 personen voor een teamuitje; borrel vooraf, escaperoom en daarna het stamppotbuffet. Heel prettig dat je een eigen ruimte hebt met een medewerker die er helemaal voor de groep is. We werden na de borrel leuk begeleid naar de escaperoom. Die was heel leuk, best moeilijk. Het stamppotbuffet en het toetje waren goed!. We hebben een hele leuke middag/avond gehad.

Skik kinderopvang

We hebben een super dag gehad. Erg leuke spellen gedaan, goed verzorgd stamppot buffet! Voor herhaling vatbaa

Fam. vd Heide

Wij hebben een fantastische middag en avond gehad met het hele gezelschap. Heel erg tevreden, komen bij een volgende gelegenheid zeker terug.

Sonja Swart

Met collega's een gezellig huifkar en dropping gehad het was zeer geslaagd het stampot buffet was ook goed, ik had zelf glutenvrij en koemelk vrij was prima alleen kreeg ik het vlees later dan de stampot en dat was jammer tip geeft de stampot en het vlees tegelijk nu heb ik beide apart op moeten eten. Verder alles prima geregeld.

Jaap Huizenga

We hebben met het Kooi Alarm Centre-Team van Kooi Security in Drachten een zeer leuke middag/avond gehad. Bij de Postwagen in Tolbert. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Lekkere koffie, heerlijke Oranjekoek en een geweldig lekker stamppot-buffet. De bediening was vriendelijk en voorkomend. Ik vond het erg fijn, dat we met een aantal collega's nog een tijdje konden napraten, in de ruimte waar we de gehele middag en avond hadden door gebracht. Prima team-uitje gehad.

Medical pv

Wij hebben genoten van een overheerlijk stamppot buffet en een geweldige spooktocht. De bediening was perfect en iedereen uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Esha Infra SOlutions BV

Goed geregeld en de stampot was iedereen zeer tevreden over.

Marion

We hebben een team uitje gehad we zijn met 35 dames wezen steppen het was erg leuk mooie route en daarna een heerlijk stampot buffet gehad met ijs na kortom leuke middag gehad

Review afkomstig van: Facebook

Fam. A. Hiddema te Groningen

Met familie en vrienden een fijne middag gehad van 16 tot 19.30 uur. Het was dik in orde. We komen zeker weer. Eten was ook goed en de man achter de bar hartstikke aardig

Esther

Met een groep collega's hebben we een heerlijk stamppot buffet gehad in het Steakhouse, dit is een gezellige ruimte voor kleine groepen. Daarna zijn we verdeeld in groepen om te starten met de Escape room, Het Wilde Noorden. Er is veel tijd en energie in deze (nieuwe) rooms gestoken om er iets leuks van te maken door het personeel. Heel erg leuk hoe dit uitgedacht is. De combinatie van stamppot buffet, escape room en na afloop nog een borrel was een goed concept. Zeker een aanrader. Personeel van De Postwagen, het was een geslaagde avond, hartelijk dank!

Rini Mol

Deze week een personeelsuitje gehad in de Postwagen. Eerst ontvangst met koffie / cake, daarna Escape Room, gevolgd door een Borrel en een Stamppot buffet. Genoten met mijn collega's van een heerlijke middag.

45+3 voetbal Soest

Zaterdag 5 en Zondag 6 november bij jullie ons jaarlijkse voetbalweekend uitje gehad met 20 man. Jullie hebben een groot aandeel gehad in een voor ons geslaagd weekend. We verbleven in de legerwagons wat door een ieder van ons als heel bijzonder is beschouwd. Ook het stampotbuffet was heerlijk.Nogmaals Bedankt en tot ziens.

Harriette

we hebben een stampot buffet gedaan voor de verjaardag van onze vader/ was super geregeld en erg lekker. Goeie verzorging

M.F.de Vries

Met dertig vrienden zondag 15/2 verjaardag van mijn vrouw gevierd; Heerlijk gegeten, goede huiswijn en verder keurig verzorgd.

Familie Liewes

Tijdens een familiedag een stamppot buffet besteld. Kwaliteit en kwantiteit een ruime voldoende. prima service. Aanrader.

Bakkerij van der Molen

Zaterdag 10 jan. jl een fijne personeelsavond gehad in het steakhouse van de Postwagen. Heerlijk stamppotbuffet en daarna onder goede leiding, het spel ik hou van Holland. Dank.

Rotaryclub Roden-Leek

Voor de 2e maal bij de Postwagen met groep van 37 personen. Het stampottenbuffet was keurig verzorgd en heel smakelijk. Tevoren aangegeven wensen perfect uitgevoerd door vriendelijk personeel.

Kraamzorg het Groene kruis

We hebben een top avond gehad, met stamppotbuffet en aansluitend het Penoza spel ,het was een goed georganiseerd fantastisch personeelsfeest, hartelijk dank! (13-11-2014)

Toneelver. TOGO

Wij zijn met de solex op pad geweest , geweldig leuk .Wel 2x een lekke band maar dit werd snel opgelost top ! daarna de stamppot buffet HEERLIJK .Wij komen zeker nog een keer terug.

Marleen

Op zaterdag 5 april hadden wij een familiereünie in Little House. We hebben de GPS tocht gelopen. Prima geregeld en goede begeleiding. Enige minpuntje is dat er werd vermeld dat de route zo'n 5 km was, maar onze eigen tracker op de telefoon gaf 8 km aan. Dit werd goed opgelost, door mensen die niet meer verder konden (zoals opa van 84), op te halen met een busje. We hadden ook een stamppotbuffet besteld, dit was erg lekker. Gastvrouw Irma was uitstekend!

T.Vorenholt

Wij hebben op 28 maart met onze PV hier een geweldige avond gehad. Heerlijk stamppotbuffet en daarna het spel Ik hou van Holland. Dank aan Olivier Entertainig en aan onze gastdame Miranda die heel snel in de gaten had wat onze groep wilde!

Erika Kievits

Woensdag 12 februari stond ons personeelsuitje van praktijkschool De Bolster op het programma. Een stamppotbuffet met aansluitend het spel "ik hou van Holland". De collega's wisten alleen dat ze tegen zessen verwacht werden bij de Postwagen. We hebben met 45 man een geweldig leuke avond gehad. De bediening was top. Collega's met speciale (dieet) wensen werden verwend met alternatieve gerechten zonder dat daar extra voor in rekening werd gebracht. De stamppot was ouderwets lekker. Aansluitend het spel "Ik hou van Holland". Wat werd iedereen fanatiek en wat hebben we gelachen. Mede dankzij de enthousiaste en humoristische presentatrice. Al met al een zeer geslaagde avond waar nog veel over nagepraat wordt. Alle medewerkers van De Postwagen bedankt!

Fam. Aalders

Op 24 januari 's middags met kinderen en kleinkinderen en 's avonds ook met andere gasten ons 50-jarig huwelijksjubileum gevierd.De lunch was uitstekend, de spelletjes olv. Michel van Olivierentertainment werden met veel enthousiasme gebracht en gespeeld. Ook het stamppotbuffet 's avonds was uitstekend verzorgd en bijzonder smakelijk. Ook over de bediening zijn wij vol lof! Wij komen graag bij de Postwagen terug!

Monuta

Een zeer geslaagde avond beleefd in De Postwagen, met een stamppotbuffet en aansluitend een spooktocht. Zeer naar tevredenheid!

Erica Jonkers-Brink

Zondag 12 januari werd mijn man 50 jaar. Ter ere daarvan hebben we met de hele familie een arrangement met paardenracespel en stamppotbuffet gedaan. We hebben geen van allen ingeen tijden meer zo vreselijk gelachen. Wat hylarisch was deze dag. Postwagenmedewerkers:allen ontzettend bedankt, het was onvergetelijk, vooral omdat we achteraf de foto's er nog bij kregen.

Thuiszorg Het Friese Land

Wij de dames van de thuiszorg zijn bij jullie geweest en hebben eerst een solextocht van een uur gedaan en daarna stamppot buffet bij jullie gehad. mooie locatie en lekker eten.

Alliade (inkoop en ondersteuning)

We zijn naar de Struisvogelboerderij in Boerakker geweest met aansluitend een stamppotbuffet in jullie restaurant. Het was lekker en prachtige ambiance!

Gerhard Bos

Afgelopen vrijdagavond (25 Oktober) een stampotbuffet met een spooktocht en we hebben genoten.....Het eten was heerlijk en er was voldoende....en met de spooktocht werd er door de dames veel gegild en veel nagepraat...Kortom het was een geweldige avond....

vrienden umcg geestelijke verzorging

alles is super goed georganiseerd goed contakt en de stamppot was verrukkelijk geweldig lekker en meer dan genoeg ook vlees ook de fietstoer op de lange manier prima

Marianne

Wij hebben ons personeelsuitje bij jullie georganiseerd. Het was erg geslaagd, het funriden was erg leuk, en het forelvissen ook. De lunch en stamppot buffet erg lekker! Bedankt voor de geslaagde dag.

Paul Cordemeyer

Het was een fantastisch uitje met ons managementteam. We hebben genoten. Ik heb een aantal friezen kennis laten maken met het prachtige Groningen via de solextocht. Het zomerstampotbuffet is een aanrader !!

buurtzorg zuidhorn

wij hebben genoten van een heerlijke verwendag, eerst model voor 1 dag bij hair en beauty dit was heerlijk relax en gezellig, aansluitend een fotoshoot, ook super geslaagd en nadien een heerlijk zomer stampotbuffet super bediening al met al een zeer geslaagd personeelsuitje!!!

Rene Hoekzema

Wederom gebruik mogen maken van het stamppotbuffet bij ons op locatie. Zoals altijd: zeer compleet en alle aanwezigen volgegeten. Absoluut een aanrader!

Zorggroep Groningen Locatie AG Wildervanck te Veendam.

Op vrijdag 7 december een spooktocht gehad met aansluitend een stamppot buffet. Dit was georganiseerd door de personeelsvereniging van het AGW. We hebben veel gelachen en zeker zeer genoten van het stamppot buffet. De spoken waren uitstekend, vooral de spook die uit het koude water kwam. Toppie. We komen zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groet Hans Weits PV AGWH.

Fokje van Kammen

Gisteren vrijgezellenfeest gehad met het Ik Hou van Holland-spel en een stamppot-buffet. Het was heel goed verzorgd, bediening was prima in orde! Doordat er brand is geweest, was het even lastig te bepalen waar we moesten zijn. Het was praktisch geweest dat dit in de offerte c.q. bevestigingsmail was vermeld. Desalniettemin was het voor herhaling vatbaar!

lucie

Wij hebben afgelopen zaterdag een gezellig en sportieve familie dag gehad. Het was goed verzorgd.Alleen jammer dat de stampot zo snel op was maar ja wat wil ook nadat we gestampd waren in minicooper

Familie Miedema

Wij zijn op 7 oktober met de familie bij de Postwagen wezen funriden. Dit was erg leuk, ook omdat niemand van onze familie dit eerder gedaan had. Veel mensen die ons onderweg nakeken en als we stil stonden kwamen ze een praatje maken. Veel leuke reacties gehad. Het stamppot buffet was ook erg lekker. We hebben een zeer geslaagde dag gehad.

Familie de Jong

Solex racen en aansluitend een overheerlijk stampotbuffet. Prachtig weer en erg leuke bediening.

Jan Reitzema

We hebben een zeer geslaagde neven/nichten avond gehad. De zomerstamppot / ikhouvanholland spel /bediening waren erg goed geregeld. Top!

Familie Vos

Op 19 mei hebben wij ons jaarlijks familiefeest gehad. Het paardenrenspel was erg leuk, we hebben veel gelachen!! (Nog bedankt Maiko!) Ook het struisvogel aaien was een belevenis. Het stamppotbuffet was heel lekker en er was genoeg!! Kortom we hadden een hele fijne dag!!

Irma van Dijk

Gisteravond hadden we weer een stamppotbuffet bij jullie van Seniorweb-Leek. Ik wilde jullie even de complimenten geven. Het was wederom prima verzorgd. Keurige bediening, lekkere stamppot etc. Voor herhaling vatbaar. Goede feestdagen en hartelijke groeten, Irma van Dijk

motorclub NAM

26 november hebben we ik hou van holland gespeeld, was super, we hebben enorm genoten en gelachen, het stamppot buffet vooraf was ook heerlijk en goed geregeld. Yvonne ook bedankt voor de geweldige avond.

Politie Noord-Drenthe

Prima verzorgde dag gehad, het mooie weer speelde bij het solexen ook een belangrijke rol. Aan het eind van de dag afgesloten met een heerlijk stamppot- en ijsbuffet. Dank voor jullie gastvrijheid.

Thijs de Jonge

Afgelopen weekend een familiedag georganiseerd en daarbij heerlijk de lange solextocht gereden door de provincie! Het verliep allemaal goed. Solexjes waren in goede staat! Daarna een heerlijk stampotbuffet gehad met yoghurt na! Al met al een goed verzorgde dag gehad.

Marga Mol Bureau Jeugdzorg

Wijj, team van bureau jeugdzorg, hadden een reservering staan voor het spel "wie is de Mol" Eenmaal aangekomen bij de Postwagen bleek er ergens een communicatie fout gemaakt te zijn en kon het spel niet gespeeld worden. Dit probleem werd echter geweldig opgelost en we hebben heerlijk op solex rond gecrost, geweldig. Voldaan weer terug bij de Postkoets hebben we heerlijke stampot gegeten.

Personeelsverening "De HOfnar"

we hebben deelgenomen aan de spooktocht en heben vooraf genoten van een heerlijk stamppotbuffet. na de spooktocht nog even gezellig nagezeten. goede en vriendelijke bediening

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

 • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
 • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
 • Fraaie vergaderlocatie