Eet smakelijk bij De Postwagen

Smaakvol en sfeervol: proef en voel De Poswagen

Het wordt tijd om uzelf en uw gezelschap te verwennen. Luxe en sfeer komt samen in het schitterende restaurant, waar u smaakvol kunt ontbijten, lunchen en dineren. Proef en voel De Postwagen. Wij hebben met zorg een uitgebreide menukaart voor u samengesteld met (h)eerlijke gerechten.

Intenser en gezonder dan ooit

De spotlights in de keuken schijnen op biologische ingrediënten en streekproducten. Eten bij De Postwagen is intenser en gezonder dan ooit (én diervriendelijker!).

Ontspannen en genieten voor kleine én grote gezelschappen

Wij zetten alles op alles om een warme omgeving te creëren waar u zich ontspannen voelt. Geniet van de prachtige openhaard en de historische uitstraling van het nieuwe pand. Een pand dat voldoende ruimte biedt aan grote gezelschappen. U kunt met 60 personen aanschuiven, maar ook met uw partner of uw zakelijke relatie. Het restaurant is uitermate geschikt voor zowel particuliere als zakelijke lunches, diners en recepties. Of toch gewoon die gezellige borrel.

Verzeker u van een plaats!

Om zeker te zijn van een plaats in ons restaurant, raden wij u aan om vooraf te reserveren als u met een groep wilt komen lunchen, dineren of borrelen.

Openingstijden

Het restaurant is geopend van maandag t/m zondag. Klik hier voor de openingstijden. U kunt 365 dagen per jaar bij ons terecht, dus ook op feestdagen. Informeer naar de mogelijkheden.

Graag tot ziens in ons fonkelnieuwe restaurant!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172