Eet smakelijk bij De Postwagen

Smaakvol en sfeervol: proef en voel De Postwagen. Het wordt tijd om jezelf en jouw gezelschap te verwennen. Luxe en sfeer komen samen in het schitterende restaurant, waar je (h)eerlijk kunt brunchen, lunchen en dineren. We hebben met zorg een uitgebreide menukaart voor je samengesteld.

Intenser en gezonder dan ooit

De spotlights in de keuken schijnen op biologische ingrediënten en streekproducten. Eten bij De Postwagen is intenser en gezonder dan ooit. We zijn een restaurant met gezond eten, rekening houdende met de regio en hoge kwaliteitseisen. Ons restaurant fungeert als de Trots van Tolbert en het Westerkwartier. We zijn vaak volgeboekt, reserveren is aanbevolen. 

Ontspannen en genieten voor kleine én grote gezelschappen

We zetten alles op alles om een warme omgeving te creëren, waar je echt kunt ontspannen en waar je je thuis voelt. Geniet van de prachtige open haard en de historische uitstraling van het moderne pand. Een pand dat voldoende ruimte biedt aan grote gezelschappen, terwijl het knusse en intieme gevoel gewaarborgd blijft. Bekijk de menukaart van het restaurant

Geniet van de prachtige open haard en de historische uitstraling van het moderne pand 

Schuif gerust aan met je partner, zakelijke relatie of groep. Het restaurant is uitermate geschikt voor zowel particuliere als zakelijke lunches en diners. Of toch gewoon die gezellige middagborrel. 

Verzeker jezelf van een plaats!

Let op! Om zeker te zijn van een plaats in ons restaurant, raden we je altijd aan om vooraf te reserveren. Dit geldt in principe voor alles (lunchen, dineren of borrelen). Voorkom teleurstelling en beleef plezier aan het vooruitzicht van je restaurantbezoek, reserveer online. 

Openingstijden

Het restaurant is geopend van woensdag t/m zondag. Bekijk de openingstijden. Ook op feestdagen zijn we geopend, je kunt 365 dagen per jaar bij ons terecht. Graag tot ziens in Tolbert. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie