Algemene voorwaarden en UVH

Algemene voorwaarden en UVH

Let bij het reserveren op de algemene voorwaarden die wij hanteren. Hierin staan de onderliggende afspraken vermeld die van toepassing zijn op alle overeenkomsten. De algemene voorwaarden gaan over aansprakelijkheid, betaling en annuleringsregelingen. Ook gaat het om de verplichtingen van de opdrachtgever.

De Postwagen: UVH altijd van toepassing

Als horecabedrijf volgt De Postwagen de UVH van KHN. Dat betekent concreet dat op alle door ons aangegane overeenkomsten de UVH van toepassing zijn. Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en kunnen we ze op verzoek ook toesturen. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. 

UVH Nederlands 

De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt

Wat is KHN? Wat is UVH?

  • Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is een belangenbehartiger van ondernemers in de horecabranche. Het is de gootste horecabrancheorganisatie van Nederland.
  • KHN heeft speciaal voor de horeca de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) opgesteld. Dit zijn voorwaarden waarop Nederlandse horecabedrijven (zoals restaurants) hun diensten verlenen en overeenkomsten sluiten.

Iedereen die gebruik maakt van de diensten van De Postwagen is gebonden aan de UVH.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's