Algemene voorwaarden en UVH

Algemene voorwaarden en UVH

Let bij het reserveren op de algemene voorwaarden die wij hanteren. Hierin staan de onderliggende afspraken vermeld die van toepassing zijn op alle overeenkomsten. De algemene voorwaarden gaan over aansprakelijkheid, betaling en annuleringsregelingen. Ook gaat het om de verplichtingen van de opdrachtgever.

De Postwagen: UVH altijd van toepassing

Als horecabedrijf volgt De Postwagen de UVH van KHN. Dat betekent concreet dat op alle door ons aangegane overeenkomsten de UVH van toepassing zijn. Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en kunnen we ze op verzoek ook toesturen. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. 

UVH Nederlands 

De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt

Wat is KHN? Wat is UVH?

  • Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is een belangenbehartiger van ondernemers in de horecabranche. Het is de gootste horecabrancheorganisatie van Nederland.
  • KHN heeft speciaal voor de horeca de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) opgesteld. Dit zijn voorwaarden waarop Nederlandse horecabedrijven (zoals restaurants) hun diensten verlenen en overeenkomsten sluiten.

Iedereen die gebruik maakt van de diensten van De Postwagen is gebonden aan de UVH.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie