Volop keuze uit bijzondere activiteiten

Orginele activiteiten in de buurt van Groningen

In de omgeving van Groningen vind je de allerleukste uitjes. Ben jij nog op zoek naar een onderscheidende activiteit? Bij het populaire party- en evenementencentrum De Postwagen in Tolbert vind je altijd een geslaagd uitje. Gegarandeerd. Dus kijk gerust eens rond op deze website en kies de allerleukste activiteit!

Vrijgezellenfeest, themafeest of bedrijfsfeest vlakbij Groningen?

Naast een heerlijk veelzijdig aanbod aan activiteiten biedt De Postwagen een breed scala aan feesten. Wat dacht je van een hilarisch , een compleet of een hilarisch vrijgezellenfeest een compleet themafeest of een bedrijfsfeest op maat?  

Oogstrelende bruiloft in de omgeving Groningen!

Alles moet perfect zijn op die ene dag in je leven. Die ene dag dat je gaat trouwen. Je bruiloft is onderweg! Een fantastisch moment. Dus wil je een fantastische locatie. De Postwagen fungeert als een uitstekende trouwlocatie in de omgeving van Groningen. De prachtige trouwzalen bieden jou voldoende mogelijkheden voor een oogstrelende bruiloft. Samen zielsgelukkig worden.

 

Uitjeswijzer

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's