Volop keuze uit bijzondere activiteiten

Orginele activiteiten in de buurt van Groningen

In de omgeving van Groningen vind je de allerleukste uitjes. Ben jij nog op zoek naar een onderscheidende activiteit? Bij het populaire party- en evenementencentrum De Postwagen in Tolbert vind je altijd een geslaagd uitje. Gegarandeerd. Dus kijk gerust eens rond op deze website en kies de allerleukste activiteit!

Vrijgezellenfeest, themafeest of bedrijfsfeest vlakbij Groningen?

Naast een heerlijk veelzijdig aanbod aan activiteiten biedt De Postwagen een breed scala aan feesten. Wat dacht je van een hilarisch , een compleet of een hilarisch vrijgezellenfeest een compleet themafeest of een bedrijfsfeest op maat?  

Oogstrelende bruiloft in de omgeving Groningen!

Alles moet perfect zijn op die ene dag in je leven. Die ene dag dat je gaat trouwen. Je bruiloft is onderweg! Een fantastisch moment. Dus wil je een fantastische locatie. De Postwagen fungeert als een uitstekende trouwlocatie in de omgeving van Groningen. De prachtige trouwzalen bieden jou voldoende mogelijkheden voor een oogstrelende bruiloft. Samen zielsgelukkig worden.

 

Uitjeswijzer

De Postwagen
Plaza Posta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum