Alles mag vandaag!

“Enorm grappig”

Houdt u van gezelligheid en is het uw beurt om de familiereünie, het personeelsfeestje of het groepsuitje met vrienden te organiseren? Kom dan naar de Postwagen! Het humoristische spel Alles Mag Vandaag is een ideale indoor activiteit. Dat wordt lachen!

Iedereen kan meedoen aan de spelshow "Alles mag Vandaag". Jong, oud, man, vrouw, collega’s en familieleden: iedereen heeft de grootste lol tijdens deze activiteit. De ervaren spelleider beschikt over diverse opdrachten en spellen en zal kijken welke hiervan het beste aansluiten bij uw groep. Zo weet u zeker dat uw gezelschap een geweldige middag of avond zal beleven.

Zeker weten een geweldige middag of avond

Tijdens het spel krijgen de teams allerlei opdrachten, vragen en spelletjes voor hun kiezen en komt het vooral aan op creativiteit, teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje geluk.

Hoe heeft uw team het gedaan?

Tijdens het spel maken wij gebruik van moderne audiovisuele technieken om alles zo duidelijk mogelijk aan de deelnemers te presenteren. Na afloop laten we alle gemaakte foto’s natuurlijk aan iedereen zien, zodat iedereen de prestaties van zichzelf en van de anderen nog even kan bewonderen. Dit zorgt vrijwel altijd voor buikpijn van het lachen bij iedereen. En wat u ook doet, na afloop heeft u misschien wel trek in iets lekkers. Aansluitend gezellig samen eten bij de Postwagen is daarom een ideale afsluiter van de dag.

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Alles mag vandaag!

+-120 minuten | 17 p.p. (vanaf 17 personen)

+-120 minuten | 289,- per groep (8 tot 17 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Creativiteit, teamwork en doorzettingsvermogen

De grootste lol door de leukste opdrachten

Een onvergetelijke spelshow vol plezierDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Rita Scholtens

Wat hebben we gelachen als familie bij de spelshow "alles mag vandaag". Koffie met heerlijk gebak als starter en als afsluiter lekker gegeten. Topdag geweest!!

Ineke

Wij hadden een feest van ons koor,eerst lekker koffie thee ,toen het spel alles mag...dat was geweldig, wat een lol hadden we met elkaar,daarna Bert met z'n muziek dat was geweldig, lekker gezongen en gedanst,en ..heerlijk gegeten .Kortom het was in één woord geweldig. Dank jullie wel.

Djaimy

Erg gelachen tijdens het spel 'alles mag vandaag'. Een aanrader voor bedrijfsuitjes

Marijke

Familie reunie: Wij hebben een fantastische familie reunie kunnen vieren bij De Postwagen. We genoten eerst van de show : Alles mag vandaag, en aansluitend van een buffet. We hebben erg veel gelachen bij de show en heerlijk bij kunnen praten tijdens het buffet. Behulpvaardige vriendelijke bediening. Echt super.

Jildou

We hebben een fantastische teamdag gehad! We hadden de gehele dag een eigen zaal tot onze beschikking. We hebben ons eerst stuk gelachen met "alles mag vandaag", vervolgens heerlijk geluncht en in de middag nog 2 activiteiten gedaan en afgesloten met een diner. Een erg mooie locatie met vriendelijk personeel en heerlijk eten! Echt een aanrader!

Gerda

We hebben het spel "alles mag vandaag"gespeelt en ontzettend gelachen. Leuke spelleider.Daarna Bulgaarse oversteen gegeten en dat was heerlijk.Snelle bediening en wat op was werd snel weer aangevuld. Zeker een aanrader

Daisy

Wij hebben met het werk alles mag vandaag gedaan. Goed georganiseerd. We hebben gehuild van het lachen. Leuke opdrachten, denk spelletjes en doe spelletjes. Zeker een aanrader.

Jessica

Geweldig spel. Hilarisch, pijn in de kaken en buikspieren van het lachen. Super leuk opgezet met een leuke quiz master...een echte aanrader!! Topavond

Fam Procee

Zeer geslaagde familiedag, enorm veel gelachen en een uitstekend buffet.

F. Tulaseket

We hebben de 80jarige feestje van mijn vader gevierd, met een uitgebreide lunch en ' alles mag vandaag'. Super vriendelijk personeel en alles top voor elkaar. Wij komen hier vaker!

Janet

Afgelopen zaterdag vrijgezellenfeest gehad van onze schoondochter Eerst genoten van een heerlijke lunch en daarna genoten van het geweldige " alles mag vandaag" o.l.v. een hele leuke spelleider... Buikpijn van het lachen, gieren, brullen. Echt een aanrader ????

Cindy

Superleuke familiedag gehad, geschikt voor jong en oud, met een leuk familiespel Vandaag kan alles. Daarnaast lekker gegeten en gedenkt geborreld. Een aanrader!

Theo en Geertje

Wij hebben een superleuk feest gehad afgelopen zaterdag. Het spel “alles mag vandaag”is zeker een aanrader. De complimenten voor de entertainer en de bediening. Genoten van het heerlijke koud en warmbuffet. Wij kunnen terug kijken op een geweldige middag/avond.

Karla

Met een groep vrienden een fantastische avond gehad met heerlijk eten en het hilarische spel 'alles mag vandaag' SUPER!

Fam. Van Goethem

Afgelopen weekend hadden wij ons 7e familieweekend, en dit jaar was onze activiteit: "Alles mag vandaag" bij de Postwagen met aansluitend een barbecue. Met 35 personen hebben wij genoten van een geweldige spelshow waarna de buikspieren pijn deden van het lachen. Ook de barbecue was voortreffelijk, goed en zeker genoeg te eten! Dank voor de spelleider en de lieve dame in de bediening! Absoluut een aanrader!

Klaas

Wij hebben zaterdag 17 maart de verjaardag van mijn vrouw gevierd met familie bij de Postwagen. We hebben genoten van de gastvrije ontvangst, goede bediening en leuke spelleiding bij het spel " Alles mag vandaag". Vooraf ook goede contacten om het programma door te spreken, waarbij meegedacht werd over de invulling. Ook fijn dat we in een apart zaaltje ontvangen werden en daar ook 's avonds konden dineren. Kortom: een zeer geslaagde dag.

Fam de Jong Ureterp

Wij hebben een geweldig mooi feest gehad bij de Postwagen. Het paarden spel,heel leuk om te doen en gelachen dat we hebben. En geweldig zeer goed verzorgd buffet, vriendelijk en behulpzaam personeel, ze gaven ons een advies voor een muziekband De Sunshine een geweldige goede band uit Leek . Al met al een geweldig goed verzorgd feest een echte aanrader. Paula de Jong

familie Vermaas

Gister een hele gezellige familiedag gehad. Het paarden race spel is echt een aanrader. Leuk voor jong en oud. ' s avond binnen bbq lekker en goed verzorgd

Liesbeth Nijmeijer

Zaterdag 20 september bij jullie een familiedag gehad. Een fantastische dag met in de middag een activiteit waarbij de lachspieren volledig werden gebruikt. Paarderace. Bedankt voor de goede service, het was ronduit fantastisch.

Marliz

Afgelopen zaterdag hebben wij een vrijgezellenfeest bij jullie mogen meemaken met intotaal 11 meiden! We zijn begonnen met een uitgebreide lunch en daarna hebben we het paardenracespel gedaan! Dit werd heel leuk gedaan en we hebben behoorlijk spierpijn van het lachen! Bedankt en we zullen zeker voor andere evenementen weer bij jullie komen. Goed georganiseerd!

Erica Jonkers-Brink

Zondag 12 januari werd mijn man 50 jaar. Ter ere daarvan hebben we met de hele familie een arrangement met paardenracespel en stamppotbuffet gedaan. We hebben geen van allen ingeen tijden meer zo vreselijk gelachen. Wat hylarisch was deze dag. Postwagenmedewerkers:allen ontzettend bedankt, het was onvergetelijk, vooral omdat we achteraf de foto's er nog bij kregen.

Familie Idema dag

Mooie locatie, leuk paardenspel wat helaas wat uitliep zodat aantal deelnemers eerder weg moesten en niet meer gezamenlijk toetje konden eten. Smulsteen wat trouwens heerlijk en veel. Erg gevarieerd: Een aanrader !

Jan Hilko van Dijk

Afgelopen zaterdag een familiedag gehad in de Postwagen te Tolbert. We hadden het paardenspel erbij geboekt. Geweldig gedaan. Het eten na de activiteit was super, kan niet anders zeggen.... Bedankt.

Familie Vos

Op 19 mei hebben wij ons jaarlijks familiefeest gehad. Het paardenrenspel was erg leuk, we hebben veel gelachen!! (Nog bedankt Maiko!) Ook het struisvogel aaien was een belevenis. Het stamppotbuffet was heel lekker en er was genoeg!! Kortom we hadden een hele fijne dag!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)