Alles mag vandaag!

Voltreffer voor groepen: geweldige spelshow • hilarisch • goede spelleider

Houdt u van gezelligheid en is het uw beurt om de familiereünie, het personeelsfeestje of het groepsuitje met vrienden te organiseren? Kom dan naar de Postwagen! Het humoristische spel Alles Mag Vandaag is een ideale indoor activiteit en wordt op maat gemaakt voor uw gezelschap. Dat wordt lachen!

Iedereen kan meedoen aan de spelshow "Alles mag Vandaag". Jong, oud, man, vrouw, collega’s en familieleden: iedereen heeft de grootste lol tijdens deze activiteit. De ervaren spelleider beschikt over diverse opdrachten en spellen en zal kijken welke hiervan het beste aansluiten bij uw groep. Zo weet u zeker dat uw gezelschap een geweldige middag of avond zal beleven.

Zeker weten een geweldige middag of avond

Tijdens het spel krijgen de teams allerlei opdrachten, vragen en spelletjes voor hun kiezen en komt het vooral aan op creativiteit, teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje geluk.

Hoe heeft uw team het gedaan?

Tijdens het spel maken wij gebruik van moderne audiovisuele technieken om alles zo duidelijk mogelijk aan de deelnemers te presenteren. Na afloop laten we alle gemaakte foto’s natuurlijk aan iedereen zien, zodat iedereen de prestaties van zichzelf en van de anderen nog even kan bewonderen. Dit zorgt vrijwel altijd voor buikpijn van het lachen bij iedereen. En wat u ook doet, na afloop heeft u misschien wel trek in iets lekkers. Aansluitend gezellig samen eten bij de Postwagen is daarom een ideale afsluiter van de dag.

Alles mag vandaag!

+-90 minuten | 17 p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 289,- per groep (8 tot 17 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Creativiteit, teamwork en doorzettingsvermogen

De grootste lol door de leukste opdrachten

Een onvergetelijke spelshow vol plezierDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Cindy

Superleuke familiedag gehad, geschikt voor jong en oud, met een leuk familiespel Vandaag kan alles. Daarnaast lekker gegeten en gedenkt geborreld. Een aanrader!

Theo en Geertje

Wij hebben een superleuk feest gehad afgelopen zaterdag. Het spel “alles mag vandaag”is zeker een aanrader. De complimenten voor de entertainer en de bediening. Genoten van het heerlijke koud en warmbuffet. Wij kunnen terug kijken op een geweldige middag/avond.

Karla

Met een groep vrienden een fantastische avond gehad met heerlijk eten en het hilarische spel 'alles mag vandaag' SUPER!

Fam. Van Goethem

Afgelopen weekend hadden wij ons 7e familieweekend, en dit jaar was onze activiteit: "Alles mag vandaag" bij de Postwagen met aansluitend een barbecue. Met 35 personen hebben wij genoten van een geweldige spelshow waarna de buikspieren pijn deden van het lachen. Ook de barbecue was voortreffelijk, goed en zeker genoeg te eten! Dank voor de spelleider en de lieve dame in de bediening! Absoluut een aanrader!

Klaas

Wij hebben zaterdag 17 maart de verjaardag van mijn vrouw gevierd met familie bij de Postwagen. We hebben genoten van de gastvrije ontvangst, goede bediening en leuke spelleiding bij het spel " Alles mag vandaag". Vooraf ook goede contacten om het programma door te spreken, waarbij meegedacht werd over de invulling. Ook fijn dat we in een apart zaaltje ontvangen werden en daar ook 's avonds konden dineren. Kortom: een zeer geslaagde dag.

Fam de Jong Ureterp

Wij hebben een geweldig mooi feest gehad bij de Postwagen. Het paarden spel,heel leuk om te doen en gelachen dat we hebben. En geweldig zeer goed verzorgd buffet, vriendelijk en behulpzaam personeel, ze gaven ons een advies voor een muziekband De Sunshine een geweldige goede band uit Leek . Al met al een geweldig goed verzorgd feest een echte aanrader. Paula de Jong

familie Vermaas

Gister een hele gezellige familiedag gehad. Het paarden race spel is echt een aanrader. Leuk voor jong en oud. ' s avond binnen bbq lekker en goed verzorgd

Liesbeth Nijmeijer

Zaterdag 20 september bij jullie een familiedag gehad. Een fantastische dag met in de middag een activiteit waarbij de lachspieren volledig werden gebruikt. Paarderace. Bedankt voor de goede service, het was ronduit fantastisch.

Marliz

Afgelopen zaterdag hebben wij een vrijgezellenfeest bij jullie mogen meemaken met intotaal 11 meiden! We zijn begonnen met een uitgebreide lunch en daarna hebben we het paardenracespel gedaan! Dit werd heel leuk gedaan en we hebben behoorlijk spierpijn van het lachen! Bedankt en we zullen zeker voor andere evenementen weer bij jullie komen. Goed georganiseerd!

Erica Jonkers-Brink

Zondag 12 januari werd mijn man 50 jaar. Ter ere daarvan hebben we met de hele familie een arrangement met paardenracespel en stamppotbuffet gedaan. We hebben geen van allen ingeen tijden meer zo vreselijk gelachen. Wat hylarisch was deze dag. Postwagenmedewerkers:allen ontzettend bedankt, het was onvergetelijk, vooral omdat we achteraf de foto's er nog bij kregen.

Familie Idema dag

Mooie locatie, leuk paardenspel wat helaas wat uitliep zodat aantal deelnemers eerder weg moesten en niet meer gezamenlijk toetje konden eten. Smulsteen wat trouwens heerlijk en veel. Erg gevarieerd: Een aanrader !

Jan Hilko van Dijk

Afgelopen zaterdag een familiedag gehad in de Postwagen te Tolbert. We hadden het paardenspel erbij geboekt. Geweldig gedaan. Het eten na de activiteit was super, kan niet anders zeggen.... Bedankt.

Familie Vos

Op 19 mei hebben wij ons jaarlijks familiefeest gehad. Het paardenrenspel was erg leuk, we hebben veel gelachen!! (Nog bedankt Maiko!) Ook het struisvogel aaien was een belevenis. Het stamppotbuffet was heel lekker en er was genoeg!! Kortom we hadden een hele fijne dag!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's