Retro Games

Deze activiteit valt in de smaak: nostalgie • leuke variatie in spellen • fijne sfeer

De Postwagen presenteert Retro Games. Meerdere old-school ‘retro’ games beleven de comeback van de eeuw in Tolbert, waar je kunt genieten van veel nostalgische spellen; hapjes; drankjes; vriendschap en gezelligheid.

Sommige cafésporten en spellen zijn nu weer net zo populair als vele jaren geleden. Airhockey en poolen bijvoorbeeld. Of flipperen en darten. Met Postwagen Presents: Retro Games brengen we deze traditionele toppers samen onder één dak. Optimaal ontspannen.

Speel alle Retro Games

Je mag gebruikmaken van alle Retro Games voor een bepaald aantal uren. Denk aan airhockeytafels, retro flipperkasten, het bonanzaspel, spijkerslaan en een pooltafel. Ook hebben we luxe dartbanen. Kortom: nostalgie van de bovenste plank in een sfeervolle omgeving met hapjes en drankjes.

Gezelligheid centraal

Doe je best bij de flipperkasten. Wie schittert bij airhockey en wie schreeuwt er straks 'One hundred and eighty'? Het maakt niet per se heel veel uit. We omarmen een winnaarsmentaliteit, maar de gezelligheid staat centraal. Kies voor de Retro Games met je groep en vermaak jezelf. Doe je best, strijd voor de eer en sleep de winst binnen. Hoppa.  

Doe je best, strijd voor de eer en sleep de winst binnen

Etentje na afloop Retro Games

Het is ook mogelijk om bij ons uit eten te gaan. Het restaurant wordt goed gewaardeerd door gasten, bekijk de menukaart. Diverse buffetten, waaronder Het Farmhouse 3 gangen buffet, vormen prima alternatieven – evenals de Indoor Barbecue en het keuzemenu voor groepen (vaste prijs per persoon).

Retro Games

3 Pooltafels

2 Airhokeytafels

5 Retro flipperkasten

Voetbaltafel, darts en bonanzaspel gratis te spelen


Veel nostalgische spellen

Vriendschap en gezelligheid

Speel alle Retro GamesDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Aukje de Beer

Heel fijn voor een avondje uit! We zijn er inmiddels meerdere keren geweest te bowlen en poolen en daarbij lekker te drinken. Laatst ook de lasergame en glow in de dark midgetgolf uitgeprobeerd, is ook zeker aan te raden! Gezellig, mooie prijzen, goede uitstraling en super personeel!

Review afkomstig van: Google+

Hoogeveen

Wij hebben ons zeer vermaakt hier! Helaas is hierbij alleen wel de airhockey puck weggevlogen tijdens een intensief potje.. :P

Team Heerenveen

Genoten van een heerlijke uitgebreide lunch. De bediending was uitstekend. Wij hebben met ons team daarna genoten van een heerlijke middag met retro games. Een aanrader !! Komen zeker nog een keertje weer.

Wessel en familie

Wij hebben de retrogames gedaan. Heel gezellig en veel plezier gehad. Vriendelijk en attent personeel. Een aanrader.

Geraldien

Super geslaagd. Mijn dochter van 11 jaar vierde haar verjaardagsfeest met oa glow in the dark midgetgolf. Wij hadden voor 7 gereserveerd, 5 kinderen en 2 ouders, maar mijn dochter wilde ons eigenlijk niet mee en alleen met de meiden. Dus dit gaf ik door bij de balie, er werd totaal niet moeilijk over gedaan. Waardoor wij daar nog leuk hebben gepoold en drankjes hebben gedronken en de Kids lekker hun gang konden gaan. Top!

Anja

Wij hebben 1 oktober een superleuke dag gehad met schapen drijven en diverse spelletjes in de Arena, mooie locatie, lekker gegeten en vriendelijk personeel, helemaal TOP

Aagje Wiersma

Voor de introductieweek hier een activiteit georganiseerd met 150 mensen. Ontzettend leuke activiteiten en gezellig personeel. Wij komen zeker nog een keer terug!

Andrea

Afgelopen maand na de opening van het activiteitencentrum drie keer bij de postwagen geweest. Goede service en wat een prachtig nieuw gebouw. Zowel bowlen, curling als retrogames kan ik erg aanraden. Leuke activiteiten voor vrienden of familie. Ik kom binnenkort zeker terug om de glowgolf te testen. Ook het restaurant heeft goede bediening en kwaliteit van eten!

Lizette

Een heel geslaagd kinderfeestje gehad. Eerst een uurtje gebowld. Het personeel voert de namen al van te voren in dus dat scheelt een hoop tijd. En onverwacht konden we op 2 banen bowlen omdat we met 9 kinderen waren. Daarna na een hand uurtje pauze de retro games gedaan. De kinderen hebben zich helemaal uitgeleefd op de flipperkasten/airhockey en de tafelvoetbal. De kinderen vonden dat zo leuk dat een uurtje bijna te kort was. Het was voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's