Bourgondisch Lunchbuffet (elke zaterdag & zondag)

“Heerlijke lunch”

Aanrader: verwen de smaakpapillen met een lekker Bourgondisch Lunchbuffet bij restaurant De Postwagen. Hier heb je genoeg keus door een interessante combinatie van bediening en buffet. Een smaakrijke lunch met geluksmomentjes.

Lunchen bij De Postwagen is een vertrouwd begin van de middag voor verschillende doelgroepen. Van het gezellige tweetal dat regelmatig samen luncht (vriendenlunch) tot de vlotte ondernemer (zakenlunch). Ook gezinnen en kleine groepjes schuiven vaak aan. Dat komt omdat de proeverij voor iedereen wat moois biedt. 

Zoveel mogelijk producten komen uit de directe omgeving. De lunch is dus echt een proeverij van de streek. Er is sprake van gedeeltelijke bediening aan tafel. Onder andere de sappen en soepen worden aan tafel uitgeserveerd. Daarnaast is er een deel (lopend) buffet. Het gaat dan bijvoorbeeld om de warme gerechten en de broodsoorten.

 

Bediening aan tafel: sappen, zuivel en warme dranken

 • Koffie, thee, cappuccino, espresso naar keuze 
 • Melk, karnemelk 
 • Verse jus d'orange

Soepen, ook aan tafel geserveerd

 • Keuze uit 3 wisselende soepen

Warme gerechten (buffet)

 • Per dag 4 wisselende warme gerechten

Saladebar (buffet)

 • Frisse salades met bijpassende dressing
 • Vers fruit

Diverse broodsoorten en beleg (buffet)

 • Keuze uit diverse broodsoorten zoals pistolets, suikerbrood, croissants, witte en bruin brood
 • Crackers
 • Diverse kaassoorten
 • Diverse vleeswaren
 • Zoetbeleg

 

Bourgondisch Lunchbuffet (elke zaterdag & zondag)

Bourgondisch Lunchbuffet | 24,75 p.p. incl. drankjes

Voor groepen van 2 tot 30 personen

Kinderen <12 jaar 12,75 en <5 jaar gratis

Elke zaterdag en zondag 12:00 uur buffet


Geliefde lunch

Smaakvol en stijlvol

Prachtige locatieDeze lunch is heel gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Harmke

Voor het eerst sinds 1990 weer een familiedag gehad. Wij waren met een groepje van 18 personen, oom en tantes, neven en nichten. Gelijk bij ontvagst hadden koffie met iets lekkers, daarna een overheerlijke lunchbuffet er ontbrak ons aan niets en iedereen heeft er van genoten. Na onze lunch hebben wij nog clow in the dark midgetgolf gedaan. Wat een prachtige dag hebben wij bij de Postwagen gehad echt een aanrader. Wij danken de Postwagen en hun personeel voor deze geslaagde dag. Familie Ramaker.

Fam.Gorter

Genoten met de hele familie van de lunch en de Jail Challenge!! Top!

Mulder

Wij hebben genoten van een Bourgondische lunch. Begonnen met een heerlijke kop gebonden soep. Daarna langs een uitgebreid buffet Echt veel keus Allerlei broodjes, salades, fruit, warm vlees en genoeg beleg. Super vriendelijk personeel. Wij komen vast nog eens terug.

Damminga

Familie dag van 70+ t/m 3 jaar, eerst een lunch en daarna glowing in the dark midget golf, was een succes, de nazit met speeltuin( buiten) voor de kids buiten maakte het compleet, vriendelijk personeel met voldoende inlevings vermogen, bedankt !

Fam. van Dijken

curling en midget golf was gewellig, erg genoten allemaal, jong en oud. Lunch buffet was erg uitgebr.eid. Fijn personeel en alles tot in de puntjes geregeld. Wij komen graag terug om andere activiteiten uit te proberen

Theresia

Een gezinsuitje werd begonnen met (prima) koffie + gebak. Glow in the dark was een leuke ervaring voor jong en oud. Alle kleinkinderen van 1,5 tot 18 jaar konden meedoen. Lunch-buffet was goed verzorgd en voldoende. Vriendelijk personeel.

Joke

Lunch en escape room was een mooie ervaring. Vriendelijke personeel.

Hendrika

Supergezellig gehad met de familie, curling met lunch beide een aanrader!!

Greta Kremer

We hebben de 93ste verjaardag van m'n moeder hier gevierd. Het was fantastisch! Goede bediening, eten en drinken. Echt een grote keuze uit spelen. Ook m'n moeder zei; voor herhaling vatbaar!

Gea kuis

Heerlijk geluncht met een groep van 12. Dikke 10

Anoniem

Lunch, Jail challenge, afgesloten met een drankje. Een teamuitje met zijn negenen. Voor ieder een verrassing wat het precies was. Ieder heeft genoten, leuke gezellig onderkomen en leuke spellen. Een aanrader

Carolien

50 jarig huwelijks feest gevierd. Ruime parkeergelegenheid. Na een uur Curling een zeer uitgebreid lunchbuffet gehad, erg lekker. Daarna nog een uur glow in the dark midgetgolf. De oudste 78 de jongste 9 en iedereen heeft genoten. We waren er rond 12 uur, toen was het nog rustig, toen we om 4 uur weg gingen was het wel erg druk.

Carolien

50 jarig huwelijks feest gevierd. Ruime parkeergelegenheid. Na een uur Curling een zeer uitgebreid lunchbuffet gehad, erg lekker. Daarna nog een uur glow in the dark midgetgolf. De oudste 78 de jongste 9 en iedereen heeft genoten. We waren er rond 12 uur, toen was het nog rustig, toen we om 4 uur weg gingen was het wel erg druk.

Marga

Met de familie (oud en jong) glow in the dark Midget Golf. Iedereen heeft genoten. Daarna heerlijk met elkaar geluncht. Voor elk wat wils gewoon, vegetarisch en vegan! Een échte aanrader voor een familiedag.

Frouwina

Het was een heerlijke lunch, veel keuze en fijn dat het een lopend buffet was. Zeer vriendelijk, begripvol en behulpzaam personeel!

Fam de Jong

Gezellig met jong en oud genoten van een heerlijk Bourgondisch Lunchbuffet ,daarna met 5 teams lekker fanatiek de strijd aan gegaan in de jail challenge. We hebben genoten. Alles dik voor elkaar. Bedankt.

Adrie Schunck

Familie feest gehad met WCPottenrace,Curling en Lasergame. Ook voortreffelijke lunch en Bulgaarse ovensteen. Geweldig verwend door het uiterst vriendelijke personeel.Echt een aanrader.

Fam. Beekman

Ontvangst en bediening heel vriendelijk. Lunch was zeer gevarieerd, goed verzorgd en heel smakelijk. Het was fijn, dat er ook halve kopjes soep geserveerd konden worden.

Pieter

Afgelopen zondag hebben wij met kinderen en kleinkinderen een uurtje curling gedaan en daarna een bourgondische lunch. Alles was goed verzorgd en het was heel gezellig.

Fam vd wal Bloem

Super leuke middag gehad. Lunch en jaill challenge met kinderen en kleinkinderen Iedereen was vol lof…voor herhaling vatbaar.????

Fam vd wal Bloem

Super leuke middag gehad. Lunch en jaill challenge met kinderen en kleinkinderen Iedereen was vol lof…voor herhaling vatbaar.????

Fam. Straat

We hebben met lieve vrienden gezellig glow in de dark midget golf gespeeld en daarna heerlijk genoten van de lunch. We hebben genoten van alles en ook het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Een fantastische manier om ons 35 jarig huwelijk te vieren!

Patricia

Voor de 60ste verjaardag van mijn vriend hebben we een heerlijke Bourgondische lunch gehad en een uurtje curling gedaan, alles heel goed verzorgd! Super gezellig!

Annette

Mooie familiedag gehad. De locatie is prima te bereiken met voldoende parkeergelegenheid. We hebben gezellig koffie gedronken, een lunch gehad en midgetgolf gedaan. De zalen zijn gezellig ingericht, vriendelijk personeel, alles rolstoeltoegankelijk en het was erg goed verzorgd. Zelfs met een lastig dieet is prima rekening gehouden. Top! Wij komen graag een keer weer want er zijn zoveel leuke dingen te doen.

Ramon

Prima en duidelijk contact vooraf en tijdens de dag prima. Heerlijke verzorging met goede lunch en fantastisch diner.

Grethe

Met z'n achten genoten van het uitgebreide lunchbuffet, ontspannen sfeer en goede bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Lienke Siegers

We hebben met ons team de jail challenge gedaan, daarna een heerlijke lunch gehad en nog wezen laser gamen. Het was in 1 woord: Fantastisch! Iedereen was enorm fanatiek en het was ontzettend goed georganiseerd. Onze dank !

Maureen

Gister gezellig met de familie wezen lunchen en aansluitend zijn we naar Plaza Posta gegaan om te Curlen! Super goed verzorgd.

Anke

In de Opkamer een klein feestje gevierd ter ere van 60 jarig huwelijk van mijn ouders. Alles van begin tot eind goed geregeld, meer dan voldoende eten en de activiteit (curling) was een erg leuke activiteit tussendoor. Ook goed te doen voor de ouderen.

Ina

Wij hadden zondag 24 sept een Lunch met kinderen en kleinkinderen. Mooie plek en prima verzorgd. Personeel ook erg vriendelijk.

Jen

Voor een vriendinnen weekend heerlijk komen lunchen met zijn zessen en twee activiteiten gedaan. Heel flexibel en vriendelijk personeel. I.v.m. de regen konden we in overleg de buiten en binnen activiteit omdraaien zonder problemen. Alles erg soepel verlopen.

Erik en Henderika

Heel geslaagde Bourgondische Lunch. Lekker eten, ruime keus in warm en koud. Vriendelijk personeel

Familie Kramp

We hebben ons 55 jarig huwelijk hier met kinderen en kleinkinderen gevierd. Begonnen met een voortreffelijke lunch, om daarna te bowlen en glow in de dark te spelen. Een groot succes, natuurlijk zaten er tussen de activiteiten pauze’s waarin we lekker met een hapje en drankje bij konden praten. Voor wie dat wilde waren er in de pauze’s nog diverse andere activiteiten te doen. Een echte aanrader.

Ingrid Schipper

Fun Curling was ontzettend leuk. We hebben genoten. Nadien eten. Bulgaarse ovenstenen. Super! Echt waar voor je geld. En met een elektronisch pasje, waar je al je consumpties opzet, en je reserveringen opstaan, helemaal goed en gemakkelijk. Je loopt door het hele complex, zonder je zorgen te maken dat je ergens wegloopt zonder te betalen.

Familie S

We hebben heerlijk geluncht, het misverstand met dieetwens werd naar volle tevredenheid opgelost. De jail challenge is een aanrader voor jong en oud. Al met al een mooi geslaagd uitje.

Bé Bosman

we hebben genoten van een heerlijk Bourgondisch lunchbuffet. Echt een aanrader.

Suzanne

Als teamuitje de lunch + vetbiken + curling gedaan. Werd super mee gedacht met opties ivm regen. Uiteindelijk niet nodig gehad maar mogelijkheden genoeg. Wij komen graag weer en bevelen het zeker aan!

Jolanda Schuiten

Met recht een uitje met geluksmomentjes gehad met onze familie tijdens de fijne lunch bij jullie. Dankjewel voor de goede sfeer en de vriendelijke bediening!!

Rien van der Wel

Heerlijk Bourgondisch buffet. Fijne plaats aan een ronde tafel met 4 volwassenen en drie kinderen <5. Voor herhaling vatbaar!

Lammert

Eerst gebowld en toen Bourgondische gegeten lekker en veel

EJ de Wit

Superleuke ervaring op de VETbike! Aanrader voor gezins-, familie- of teamuitje. Lunch na die tijd was uitgebreid en goed moment om even ervaringen te delen. Klantvriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.

atze

Goede brunch gehad, prima geregeld voor 23 man! Daarna 2 activiteiten gedaan, ook prima geregeld , zowel de uitleg, het spel en de horeca

Lucie

We hebben genoten van het Bourgondisch lunchbuffet. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de bediening was perfect, totaal niet opdringerig. Bovendien was het heel gezellig. Voor herhaling vatbaar!

Lucie

Wij hebben een heerlijke en goedverzorgde Bourgondische lunch gehad. We hebben genoten met elkaar en bovendien was het gezellig. Voor herhaling vatbaar.

nieske van den akker

Leuke vriendendag gehad: lekker gegeten van het goed verzorgde bourgondische lunchbuffet, personeel wat regelmatig vroeg of alles naar wens was en een gezellige pub quiz tot slot.

Janneke

Met m’n collega’s eerst heerlijk geluncht en daarna glow in the dark midget golf gedaan. Was supergoed geregeld, echt een aanrader!

Julia

Heerlijk genoten van een glutenvrije lunch! Alles goed verzorgd en vriendelijk personeel!

Truida

Heerlijke brunch gehad samen met de kinderen en kleinkinderen... komen zekers nog eens terug!

Anje

Het was weer zoals we het gewend zijn. Met 4 dames geluncht, heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. We komen al jaren bij jullie voor een high tea, wat ook geweldig is. We komen vast terug.

Wilma van Bruggen

Wat een prachtige middag hebben we bij jullie gehad...heerlijk gebruncht en daarna lasergamen. Jullie vriendelijkheid heeft er mede voor gezorgd dat mijn verjaardag een succes is geworden.

Marcel

Zaterdag met een grote groep glow-in-the-dark golf gespeeld en aansluitend een lunch. Uitstekend geregeld! Er waren wat wensen (allergie, vegetarisch) maar dat was geen enkel probleem. Prachtige locatie ook!

Trijnie Klemens

Supermiddag gehad, vriendelijk personeel en heel mooi pand!????

Riek Even

Wij hadden gisteren een vrijgezellenfeest in de Postwagen. We begonnen met de lunch, ontsnapten in de escape room en bleven nog gezellig naborrelen. Wat een leuke locatie, vriendelijk en kundig personeel, in dienst van de klant.Er was geen haast, ondanks de drukte, wat door de ruimte en snelheid van het personeel niet op viel. Het eten was lekker en ruim voldoende. Kortom...wij zijn zeer tevreden en gaan reclame maken voor jullie. Hartelijk dank!

Fam Visser

Bij aankomst genoten we van een rijk verzorgd Bourgondisch Lunchbuffet, waarna we met kinderen en kleinkinderen Escaperoom hebben gedaan, tussendoor een drankje en hapje en daarna nog zijn gaan Curlen. Een bijzonder mooie dag in een geweldige locatie met vriendelijke en uitstekende bediening.

Mary

Lunchbuffet en aansluitend bowlen, lekkere verse gerechten en broodjes daarna nog goed verzorgd op de bowlingbaan. Jullie hebben het goed voor elkaar, goed verzorgd, vriendelijk en professioneel. Bedankt en tot de volgende keer.

Tea

Zondagmiddag een super gezellig lekker en uitgebreid lunchbuffet met onze familie gehad. Personeel is top.

Annet

Heerlijke Bourgondische lunch gehad op zondag, ga zo door!

klaas en lucina struiksma

we hebben genoten van de lunch was er lekker en goed verzorgd

D van der Schaaf

Heerlijk en goed verzorgde lunch gehad op zondag. Voor herhaling vatbaar

Loes van Hage Hartlief

We hebben een erg leuke ochtend met aansluitende lunch gehad. We waren met een groep van 18 personen in de leeftijden van 1 tot 79 jaar en iedereen heeft genoten van de spelletjes, gastvrijheid en goede service.

Ciska

Zeer tevreden, heerlijk gegeten en vriendelijke medewerkers

Horizon begeleiding

Zeer tevreden over goede ontvangst en faciliteiten tijdens de regiomiddag van onze organisatie. We komen zeker nog eens terug.

Anneke Wolters

Het is altijd ontzettend gezellig in de Postwagen, goeie sfeer en er is van alles te doen. De bediening is vlot en super vriendelijk. Eten is altijd heerlijk, Echt een aanrader!!

Jacob Been

Heerlijke middag gehad in de Postwagen. Begonnen met een heerlijke bourgondische lunch. Heerlijk eten, attente en vriendelijke bediening! Daarna curling. Opnieuw veel vriendelijk personeel, geduldig ook. Dus: een mooie (verjaardags)middag. Voor herhaling vatbaar! Een compliment voor het mogelijk maken van een fijne middag!

Jolanda

Heerlijk genoten van de brunch, voldoende keus en werd regelmatig aangevuld. Super, komen zeker terug {ook al wonen we 150km verderop :] }

Janou

Heerlijk gegeten in het restaurant met een fijne sfeer. Ook de glow in the dark golf was erg leuk met veel uitdagingen! Voor alle leeftijden is er wat te beleven.

Wouters

Heerlijk gegeten! Fijne sfeer en goed oplettend personeel. Zeker aanrader!

Wilma van Erp-de Hart

De 2de keer een verjaardag bij jullie gevierd en het was top. Bedankt fam van Erp

tjitske

Geweldige middag gehad met lunch, bowlen en midgetgolfen ter ere van verjaardag partner 60 jaar. Zat thuis nog na te genieten.

CJ

Vierde mijn 60e verjaardag met familie en vrienden met een lunchbuffet. We zaten heel leuk in een soort apart zaaltje, maar toch in de grote ruimte van het restaurant. Het eten was prima, soepje vooraf en daarna zelf je eten halen. Alles steeds snel weer aangevuld, want het was er best druk naast mijn gasten. Vriendelijke bediening en oog voor details. We hebben genoten. Ik kreeg veel complimenten over de locatie, maar dat compliment is uiteraard voor de Postwagen.

WMV

In een apart zaaltje met mijn familie mijn verjaardag kunnen vieren, vriendelijke bediening, keurig buffet (niet teveel, niet te weinig en dat wat er is keurig voor elkaar!). Wij houden deze plek aan voor onze toekomstige familiedagen! Klein minpuntje; bij aankomst was er toch wat haast rondom het programma en kwam samen met de koffie ook al de soep. Een van de mdw bediening in de bowlzaal had kennelijk net staan roken en gaf een sterke lucht af...maar dat mocht de pret niet drukken! Zeer geslaagde middag gehad bij De Postwagen!!

Jolanda H

Met de kinderen en kleinkinderen een bourgondische lunch met aansluitend een escaperoom gereserveerd. Alles dik in orde. Buffet was lekker en uitgebreid. Zowel warme als koude gerechten. De escaperoom was aansluitend goed georganiseerd. Erg leuk om in combinatie met kinderen te toen. Voor de kleintjes kan het best wel wat griezelig zijn. Maar ze hebben het vooral als spannend ervaren!

Jolanda H

Met de kinderen en kleinkinderen een bourgondische lunch met aansluitend een escaperoom gereserveerd. Alles dik in orde. Buffet was lekker en uitgebreid. Zowel warme als koude gerechten. De escaperoom was aansluitend goed georganiseerd. Erg leuk om in combinatie met kinderen te toen. Voor de kleintjes kan het best wel wat griezelig zijn. Maar ze hebben het vooral als spannend ervaren!

Bauke en Trienke

Heerlijke lunch en daarna curling gedaan en lasergamen. Prachtige middag gehad, alles was goed geregeld, in gezellige locatie en sfeer en aardig personeel. Gewoon TOP.

ZIJLSTRA

Leuke middag gehad met kinderen en kleinkinderen ter ere van mijn man zijn 70e verjaardag was top geregeld zowel het eten als de activiteit

Sieperda

Buffet gehad was super maar zou graag ipv alleeen broodjes ook graag een gewone boterham kunnen pakken ( waren met veel kleintjes) . Bowlen was gezellig . Volgende week komen we weer en dan midgetgolf in the dark. We kijken er naar uit.

Alexandra

Een lunchbuffet gehad, wat goed was in een sfeervolle omgeving en leuk bedienend personeel. Daarna curling gedaan. Was ook leuk in een leuke omgeving.

Ronal

Erg leuk personeelsuitje gehad. Keurig en prettig geregeld door Marije van de receptie. Curling en Escape Room. Met tussendoor een heerlijk lunchbuffet. Zeker een aanrader.

Fam van der Esch

Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen hier het 40 jarig huwelijk gevierd. De vele spel mogelijkheden en de flexibele opstelling van de medewerkers met daarnaast een heerlijke verzorgde lunch maakte het voor ons een zeer geslaagde dag waar we met plezier aan terug denken.

Molog

Wij hebben genoten van het eten en de spellen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Yvonne

Wij hebben een feest gehad voor mijn moeder die 80 werd. De hele familie, op maar een paar na, was aanwezig. We begonnen met het bourgondische lunchbuffet. Dit was geweldig! Zo lekker en goed verzorgd. Daarna hadden we voor verschillende spellen gekozen: een groep ging bowlen, een groep glow in the dark midgetgolf en een groep lasergamen. Er bleef ook een groepje lekker buiten zitten met een drankje en kletsen met elkaar. Prima! Zo leuk en ongedwongen. Na de spellen hadden we een gezamenlijke afsluiting op het terras. De bediening was de hele tijd super vriendelijk. Zo'n grote groep bedienen, met allemaal een eigen drankje en af en toe wat ongeduld van onze kant, .... De bediening bleef beleefd, geduldig en vriendelijk. Ik kom graag terug en mijn moeder heeft absoluut een prachtige verjaardag gehad en enorm genoten!! Dank jullie wel!

Fam.Ploegh

Genoten van een heerlijk Bourgondisch lunch buffet. Prima ontvangst en verzorging.

Trienke van der kuur

Zondag 10 juli hadden we een teamuitje, omdat het om 11.00 regende mochten we e v t wat anders gaan doen. Maar hebben toch de vetbike route gedaan. En daarna heerlijk een bourgondisch buffet gehad. Dikke duim.

De nichtjes

We hebben genoten van een heerlijke Bourgondische lunch waar we alle tijd voor hadden. Daarna zijn we aan het Midget golfen gegaan. Glow in the Dark. Ook dat was een leuke ervaring. Het zag er prachtig uit en was ruim opgezet. We hebben een heerlijke middag gehad.

Fam Procee

Zeer geslaagde familiedag, enorm veel gelachen en een uitstekend buffet.

F. Tulaseket

We hebben de 80jarige feestje van mijn vader gevierd, met een uitgebreide lunch en ' alles mag vandaag'. Super vriendelijk personeel en alles top voor elkaar. Wij komen hier vaker!

Geke

We hadden een heel geslaagd wegens corona uitgesteld verjaardagsfeestje gisteren. Heerlijk gegeten en gedronken (Bourgondische lunch). Keurig verzorgd en vriendelijk personeel. Kortom: topdag!

Ingrid

Was prima geregeld. Ook het speciaal aangepast dieet was vers gemaakt door de kok. Voor herhaling vatbaar!

Tineke kuipers

Heerlijk lunchbuffet maar vooral een hele fijne bediening zeer attent en vriendelijk Wij zijn trouwe bezoekers en vinden het iedere keer weer fantasties

Lukas

Super goed verzorgd. Hele leuke en attente bediening. Het buffet was fantastisch

Dineke

Wij hebben onze personeelsdag gehouden in de Postwagen. De organisatie was super! Er werd enorm meegedacht in de voorbereiding en de dag zelf. Zelfs nog een dag tevoren een telefoontje: als het slecht weer is gooien we het programma om naar een binnenprogramma. Top! Leuke activiteiten, voor elke wat wils! De lunch was prima verzorgd. Vriendelijk personeel. Schone toiletten. Wij hebben een prachtige dag gehad. Bedankt!

Bea

Lekker gegeten, vriendelijk personeel

Trijntje

We vierden een verjaardag in de opkamer, en maakten gebruik van het lunchbuffet!! De bediening was heel vriendelijk, en we hebben met ons allen enorm genoten. Een echte aanrader!!

Sytske Feijen

We hebben een Bourgondische lunch in het restaurant gehad, alles zag er zeer verzorgt uit en het smaakte heerlijk. Daarna naar de activiteitenarena geweest om te glowgolfen. Hier al vaker geweest. Gezellige sfeer ook vele andere leuke activiteiten te doen. We komen zeker vaker.

Review afkomstig van: Google+

Bonnie

Gisteren met mijn collega's een Bourgondische lunch gehad. Volop keuze en goed verzorgd.

Gonny

Heerlijke Bourgondische lunch gehad. Lekker even ontspannen met zuslief en verwend worden door gastvrij personeel!

Team Heerenveen

Genoten van een heerlijke uitgebreide lunch. De bediending was uitstekend. Wij hebben met ons team daarna genoten van een heerlijke middag met retro games. Een aanrader !! Komen zeker nog een keertje weer.

Ramaker

Met familie een gezellige middag bij de Postwagen gehad. Genoten van een heerlijke lunch, waarna midgetgolf in the glow. (Mooie licht effecten !)

J.P.Booij

Op een grijze en koude winterdag een heerlijke lunch met veel keuze en vriendelijke bediening. Wat een mooie locatie

Esther

Genoten met mijn familie van glow in the dark midgetgolfen en daarna t Bourgondisch lunchbuffet. Komen zeker nog eens terug.

Kerkhof

Had ook al een recensie geplaatst naar aanleiding van ons bezoek gistermiddag, maar het was prima in orde, het eten, de bediening, de ambiance, alles voor herhaling vatbaar en dit zal ook zeker weer gebeuren.

herman kerkhof

Vanmiddag een Bourgondisch lunchbuffet gehad. Was weer uitstekend verzorgd en zijn voldaan weggegaan. Van harte aanbevolen en prima bediening!!

Geertje

We hebben een super gezellige middag bij jullie gehad. Het spel 'ik hou van Holland' is een echte aanrader en de lunch was goed verzorgd! Bedankt

J. Eggink

We hebben met ons gezelschap genoten van de lunchproeverij. Zaten in de opkamer, fijn apart van de restaurantzaal. De kwaliteit van het gebodene en het ruime assortiment was uitstekend. Ook het personeel was top. Kortom: een aanrader voor iedereen

Familie de Haan

We hebben een gezellige familiebijeenkomst gehad in de Postwagen. Eerst gezellig koffie/thee gedronken met lekkernijen en daarna een lunchproeverij in de gezellige familiekamer. Als activiteit hebben wij plezier gehad van de Glow in the Dark, minigolf. Gezien de hectische drukte beneden in de activiteitenarena konden wij in een andere ruimte even nagenieten van een hapje en drankje. Goed verzorgd en gastvrije locatie de Postwagen.

Hoekstra

Uitstekende lunch met aansluitende escape room. Complimenten aan de bediening en begeleiding van de Postwagen!

Friesland Campina

We hebben een hele gezellige middag gehad. Een heerlijke lunch gehad waar er geen nee te koop was. De escape rooms zijn leuk opgezet met voor iedereen voldoende uitdaging is. Na de tijd nog gezellig een borrel gedronken. Voor herhaling vatbaar!

Jonkman Garantiemakelaars

De lunchvergadering die wij hier hadden georganiseerd. Was uitstekend verzorgt .

Esther

We hebben een heerlijke lunch proeverij met ons 6en gehad en later op de middag gezellig gebowld! Heel vriendelijk personeel!

M. Grondsma

Alles prima geregeld. vriendelijk personeel.

D Wassenburg

Heerlijke zondag brunche gehad!

Elly

Gewèldige dag bij jullie gehad! Curling, Glow in the dark Golf en een heerlijke lunch. TOP

Koos

Onze vergaderingsruimte en lunch waren perfect verzorgd. Alle gegadigden waren zeer tevreden over de lokatie en het eten. Volgende keer boeken we weer bij de postwagen.

Antje

Afgelopen zaterdag met collega's ons jaarlijkse uitje gehad. Eerst heerlijk koffie met lekkers en daarna het moonwalk avontuur. Een bijzondere ervaring, we hebben ervan genoten in de mooie omgeving met heerlijk weer als kers op de taart. Daarna de lunchproeverij, smullen was het.

Janneke Norden

Lekkere lunch, fijn personeel en een supermooie activiteitenarena. Wij hebben gebowld, maar komen nog eens terug voor een andere activiteit!

Review afkomstig van: Google+

Nelly

Heerlijk een middag op het terras gezeten en geluncht, samen met collega. Het eten was weer voortreffelijk!!

Roelof

Vandaag voor de derde keer op rij feestje voor mijn vaders verjaardag. Geweldige lunch met top bediening. Bedankt !

Kay spoelstra

Lunch was top. Goed eten!!

Janny

Heerlijk geluncht, vriendelijk personeel, prachtig pand!

Jannie

Heerlijke en goed verzorgde lunch gehad samen met onze kinderen. Zeer vriendelijk personeel keurig verzorgd. Een aanrader om hier heen te gaan. We hebben er met z'n allen van genoten!! BEDANKT!!!

Sylvia Arouri-Tel

Eten bij 'De Postwagen' is altijd een succes! Ik kom er graag! Ook gisteren weer een heerlijke lunch gehad!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

 • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
 • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
 • Fraaie vergaderlocatie