curling 2.0 baan

Populair Curling 2.0

Gewaardeerde activiteit: gave lichteffecten • terugveegsysteem • automatisch scoresysteem

Verrassend, vermakelijk en uitdagend: de olympische sport curling is hartstikke leuk. Ontdek het zelf en ervaar enthousiasme, inzet en competitie. Curling tovert bij iedereen een grote glimlach op het gezicht.

 • Grappige strijd
 • Uniek 2.0-concept, automatisch puntentelsysteem
 • Curling met plezier

Curling 2.0

Heel plat draait curling om een steen met een handvat. Die steen schuif je vol passie naar de 'roos' aan de andere kant van de baan, in curlingtermen ook wel het 'huis' genoemd. Wie scoort de meeste punten? Zet 'm op! 

De curl

Curling brengt echt een prestatie met zich mee. Probeer de stenen dichter bij het huis te krijgen dan de tegenstander. Het is mogelijk om de steen een draaiing mee te geven (de curl). Al met al komt er bij deze (ogenschijnlijk) 'simpele sport' nog best wat techniek en tactiek kijken. 

Uniek 2.0-concept voor kleine en grote groepen

Bij curling strijden jullie tegen elkaar. Dankzij de aanwezigheid van maar liefst vijf curlingbanen en een automatisch puntentelsysteem kunnen zowel kleine als grote groepen bij De Postwagen terecht. Ook het geautomatiseerde terugschuifsysteem voor de stenen is een uniek 2.0-concept. We heten jullie van harte welkom. 

Overzicht activiteit

7,- p.p. (voordeeltarief, minimum 28,- per baan)

Tijdsduur
55 minuten

Aanvang
de banen worden verhuurd voor 55 minuten, beginnende op het halve uur, bijvoorbeeld van 14.30-15.25 uur, 15.30-16.25 uur etc. 

   Tip: combineer met een maaltijd 
     Deze activiteit is erg gewild
   Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 
     Bekijk de openingstijden

Bijzonderheden
capaciteit, 35 spelers per shift
5 banen beschikbaar, maximaal 7 spelers per baan 
curling met lichteffecten
geautomatiseerde terugschuifsystemen en puntentelling
geen bezems

Mogelijke combinaties

> Bowlen
6,- p.p.

> Toffe Tafelgrill, aanbevolen tot 20 personen
27,50 p.p.

> Indoor Barbecue, aanbevolen vanaf 20 personen
v.a. 21,75 p.p.

   Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Enthousiasme, inzet en competitie

Curling maakt heel wat los. Het competitie-element is verrassend sterk aanwezig. Voor je het weet, sta je vol enthousiasme te schreeuwen naar een steen. Wat een beetje strijd al niet kan doen. Zeker als je bijvoorbeeld de verliezers laat trakteren op lekkere hapjes en drankjes. Nog meer inzet, gegarandeerd.

Voor je het weet, sta je vol enthousiasme te schreeuwen naar een steen

Activiteiten en arrangementen

Deze activiteit combineer je eenvoudig met andere activiteiten. Daarnaast zijn er allerlei arrangementen. Voorbeelden zijn combinaties met een Warm en koud buffet, keuzemenu voor groepen of Toffe Tafelgrill. Ook de Bulgaarse Smulsteen behoort tot de aantrekkelijke opties. 

Bijzondere locatie

De curlingbanen vind je bij De Postwagen. Sinds 1780 is er al een vorm van bedrijvigheid op deze locatie. Ooit een herberg, toen een dorpskroeg en uiteindelijk een volwaardig restaurant en partycentrum met talloze activiteiten. De rijke detaillering, de namen van de zalen en de fraaie inrichting refereren naar de historische functies. In al die eeuwen bleef de gedachte hetzelfde: een uitje met geluksmomentjes. 

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's