Fun Curling 2.0

“Veel gelach, fanatisme”

Verrassend, vermakelijk en uitdagend: de olympische sport curling is hartstikke leuk. Ontdek het zelf en ervaar enthousiasme, inzet en competitie. Fun Curling 2.0 tovert bij iedereen een grote glimlach op het gezicht.

combineer curlen met een andere activiteit voor korting op je tweede activiteit:

DEAL Posta Race Experience: 19,75 p.p. 12,50 p.p. 
DEAL Karaoke Room: 30,- per groep 15,- per groep
DEAL Lasergame: 8,75 6,75 p.p. 


deal = geldig in combinatie met curlen
als je curlen reserveert, kun je een deal kiezen

Heel plat draait curling om een steen met een handvat. Die steen schuif je vol passie naar de 'roos' aan de andere kant van de baan, in curlingtermen ook wel het 'huis' genoemd. Wie scoort de meeste punten? Zet 'm op! 

De curl

Curling brengt echt een prestatie met zich mee. Probeer de stenen dichter bij het huis te krijgen dan de tegenstander. Het is mogelijk om de steen een draaiing mee te geven (de curl). Al met al komt er bij deze (ogenschijnlijk) 'simpele sport' nog best wat techniek en tactiek kijken. 

Uniek Fun 2.0-concept voor kleine en grote groepen

Bij curling strijden jullie tegen elkaar. Dankzij de aanwezigheid van maar liefst vijf curlingbanen en een automatisch puntentelsysteem kunnen zowel kleine als grote groepen bij De Postwagen terecht. Ook het geautomatiseerde terugschuifsysteem voor de stenen is een uniek Fun 2.0-concept. We heten jullie van harte welkom.  

Enthousiasme, inzet en competitie

Curling maakt heel wat los. Het competitie-element is verrassend sterk aanwezig. Voor je het weet, sta je vol enthousiasme te schreeuwen naar een steen. Wat een beetje strijd al niet kan doen. Zeker als je bijvoorbeeld de verliezers laat trakteren op lekkere hapjes en drankjes. Nog meer inzet, gegarandeerd.

Voor je het weet, sta je vol enthousiasme te schreeuwen naar een steen

Activiteiten en arrangementen

Deze activiteit combineer je eenvoudig met andere activiteiten. Daarnaast zijn er allerlei arrangementen. Voorbeelden zijn combinaties met een Warm en koud buffet of Barbecue in een privézaal. Ook de Bulgaarse Ovensteen behoort tot de aantrekkelijke opties. 

Bijzondere locatie

De curlingbanen vind je bij Posta7, achter De Postwagen. Sinds 1780 is er al een vorm van bedrijvigheid op deze locatie. Ooit een herberg, toen een dorpskroeg en uiteindelijk een volwaardig restaurant en partycentrum met talloze activiteiten. De rijke detaillering, de namen van de zalen en de fraaie inrichting refereren naar de historische functies. In al die eeuwen bleef de gedachte hetzelfde: een uitje met geluksmomentjes

Fun Curling 2.0

60 minuten | 8,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

60 minuten | 32,- per groep (2 tot 4 personen)

korting op een 2e activiteit: combideals te boeken via de kalender


Grappige strijd, curling met plezier

Uniek Fun 2.0-concept, automatisch puntentelsysteem

Geen bezemsDeze activiteit is erg populair

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
TB

Voor de tweede keer bij De Postwagen geweest en beide keren heel tevreden. De Jail Challenge gedaan en curling. Heel erg leuk!! Mooie accomodatie, we komen zeker nog eens terug!

Marit

Gisteren voor het eerst geweest. Eerst een uurtje curlen en daarna midgetgolf. Erg leuke middag gehad! Keurige locatie, vriendelijk personeel.

Marjan Huisjes

Gisteren met onze vriendengroep funcurling gedaan, daarna even borrelen en vervolgens de Bulgaarse Ovensteen, met heerlijk vlees, in het restaurant gehad. Het was meer dan voldoende met het voor en na-gerecht erbij. Funcurling was erg leuk! Je wordt heel vriendelijk ontvangen door het personeel, krijgt goede uitleg en de bediening is top! Je voelt je er echt welkom door de leuke en vlotte bediening. De entourage is ook mooi, heel ruim maar ondanks de drukte gezellig. We komen zeker nog eens terug!

Rina

We hadden een neven en nichten feestje , we hebben genoten eerst hebben we curling gedaan daarna jail ontsnapping gedaan en als afsluiter ovensteen postwagen het was allemaal goed geregeld klasse

Fam. Van Dijken

curling en midget golf was gewellig, erg genoten allemaal, jong en oud. Lunch buffet was erg uitgebr.eid. Fijn personeel en alles tot in de puntjes geregeld. Wij komen graag terug om andere activiteiten uit te proberen

Ineke

Het was een heel geslaagd feestje, met Curling als activiteit en daarna een warm en koud buffet en afsluitend het dessertbuffet! Tot in de puntjes goed verzorgd!

HG

We zochten een leuke binnen activiteit voor ons gezin. Vanwege het leeftijdsverschil van de kinderen is het soms wat lastig om iets te vinden wat voor iedereen leuk is. We hebben genoten. Ipv bowlen hebben we voor fun-curling gekozen. Ontzettend leuk om te doen! Daarna de jailbreak, wat vinden we dat leuk! We hebben tussendoor een uurtje ‘pauze’ gehad. Waarin beide kinderen zich hebben vermaakt met de spellen die vrij te spelen zijn. We kijken terug op een een mooie middag! We komen zeker weer terug!

Anneke

Wij, opa en oma met dochter en twee kleinzoons, hebben gisteren genoten op de Curlingbaan! Was leuk om eens te doen! En een drankje en een paar bitterballen maakten het helemaal af!

Hendrika

Supergezellig gehad met de familie, curling met lunch beide een aanrader!!

Diny Follmann

We hebben ons 12,5 jaar huwelijksfeest gevierd we hebben curling gespeeld Daarna heerlijk gegeten Niks dan lof een dikke 10

Afdeling zorgverzekeraar

Wij hebben met onze afdeling een goed verzorgd uitje gehad. Eerst een lekker uitgebreide lunch, vervolgens de jailchallenge met daarna curling en afgesloten met een borrel. Het uitje viel bij iedereen goed in de smaak!

Wil

Ik had een prijs gewonnen met de adventskalender van Groningen en mocht een activiteit uitkiezen bij de Postwagen. Ik had gekozen voor fun curling en het was dan ook daadwerkelijk heel veel fun! Daar wil ik nog aan toevoegen, dat het personeel ook het super was. Heel vriendelijk, attent en in voor een praatje. Kortom, zeer de moeite waard om daar eens een of andere activiteit te doen.

Carolien

50 jarig huwelijks feest gevierd. Ruime parkeergelegenheid. Na een uur Curling een zeer uitgebreid lunchbuffet gehad, erg lekker. Daarna nog een uur glow in the dark midgetgolf. De oudste 78 de jongste 9 en iedereen heeft genoten. We waren er rond 12 uur, toen was het nog rustig, toen we om 4 uur weg gingen was het wel erg druk.

Mir

Het was weer fantastisch. Leuk gezellige medewerkers. Heel relaxt ook. We waren mooi op tijd voor jail challenge dus gingen eerst even een drankje doen. Als we eerder of later wilden beginnen was dit geen probleem. Ik kom er nu voor de 5e keer denk ik. Van personeelsuitje (45 personen), met gezin met kinderen als broers en zussenavond met 8 volwassenen...er is voor ieder wat wils. Curling, jail challenge, escaperoom staan bij ons in de top 3. Ook heerlijk eten kun je er. Lopend buffet met grotere groepen, maar lekker met je gezin of vrienden is de ovensteen ook zeker een aanrader. Wat heel prettig is, is dat het op verschillende 'locaties' op het terrein is. Mocht je nog even een potje willen poolen of gewoon lekker genieten van een drankje er is zowel binnen als buiten genoeg plek om te zitten.

Nelleke Dinkla

Fantastisch middag gehad! Jail chalange en Curling gedaan. Jail chalange leuke simpele diverse spelletjes die je binnen 4 min moet doen, 1,5 uur vliegt voorbij. Curling toppunt ! Prima alternatief voor bowlen, en iedereen kan het! Service, uitleg en bediening ook zeker een dikke 8. Voor herhaling vatbaar!!

Sabine Visser

Geweldige ervaring gehad! Personeelsuitje met ongeveer 25 man hier. De Postwagen is sowieso al 1 van de mooiste locaties in de hele omgeving en de activiteitenarena is heel indrukwekkend. Naast dat de Jail Challenge en het curlen waar we voor gekozen hadden heel leuk waren was ik vooral te spreken over de ontvangst, de service en het personeel. Zoals zij werken is hoe het hoort! Vriendelijk, meedenkend, beleefd, met humor en een topservice. Je voelt je niet een nummertje maar echt belangrijk. Voorbeeld: ik was vergeten de vegetariërs door te geven voor de BBQ en terwijl het eigenlijk niet kon had de keuken onverwachts tóch nog een schaal vega dingetjes bereid voor ze! Tevens was onze offerte qua betaling ingewikkeld maar ook hier draaiden ze hun hand niet voor om. Ik ben meer dan enthousiast en raad iedereen aan hier te komen. Het eten is overigens altijd heerlijk hier! Of je nou een lunch doet of diner.

Review afkomstig van: Google+

Boschma cases

Met ons bedrijf naar de Postwagen, prachtige zaak met vele zalen. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Eerst hebben we curling gespeeld onder het genot van een drankje en bittergarnituur. Daarna erg lekker gegeten in het restaurant met een 3 gangen Bulgaarse ovensteen menu. Al met al geweldige avond gehad en zeer aan te bevelen voor iedereen!

Review afkomstig van: Google+

Adrie Schunck

Familie feest gehad met WCPottenrace,Curling en Lasergame. Ook voortreffelijke lunch en Bulgaarse ovensteen. Geweldig verwend door het uiterst vriendelijke personeel.Echt een aanrader.

Henima Schoonmaakadvies en Diensten

Personeels uitje gehad met de wc pottenrace en fun curling lachen, gieren en brullen. Heerlijk tussentijds gedronken en geborreld met de verrassingsplank. En geëindigd met de oversteen menu. Echt een aanrader!!!!

Pieter

Afgelopen zondag hebben wij met kinderen en kleinkinderen een uurtje curling gedaan en daarna een bourgondische lunch. Alles was goed verzorgd en het was heel gezellig.

Patricia

Voor de 60ste verjaardag van mijn vriend hebben we een heerlijke Bourgondische lunch gehad en een uurtje curling gedaan, alles heel goed verzorgd! Super gezellig!

j.r.hoiting

heel gezellig//ober zeer behulpzaam/////spel curling met bediening positief //buffet de luxe was heerlijk. de hele familie in een grote zaal. voor herhaling vatbaar

TAM

Super goed georganiseerd. Wij deden curling en jail challenge. Tussenin genoten van de oversteek, erg lekker eten. Complimenten voor het concept!

Guus

Geweldige avond gehad met Funcurling en de Hongaarse Oversteen!! Top service en bediening!!

Rudy

Super kinderfeestje gehad met Curling en kids lekkernijen met limonade. Aanrader!

Sabine Visser

Geweldige ervaring gehad! Personeelsuitje met ongeveer 25 man hier en naast dat de Jail Challenge en het curlen heel leuk waren was ik vooral te spreken over de ontvangst, de service en het personeel. Zoals zij werken is hoe het hoort! Vriendelijk, meedenkend, beleefd, met humor en een topservice. Je voelt je niet een nummertje maar echt belangrijk. Voorbeeldje: ik was vergeten de vegetariërs door te geven voor de BBQ en terwijl het eigenlijk niet kon had de keuken onverwachts tóch nog een schaal vega dingetjes bereid voor ze! Ik ben meer dan enthousiast en raad iedereen aan hier te komen. Het eten is overigens altijd heerlijk hier!

Maureen

Gister gezellig met de familie wezen lunchen en aansluitend zijn we naar Plaza Posta gegaan om te Curlen! Super goed verzorgd.

Anke

In de Opkamer een klein feestje gevierd ter ere van 60 jarig huwelijk van mijn ouders. Alles van begin tot eind goed geregeld, meer dan voldoende eten en de activiteit (curling) was een erg leuke activiteit tussendoor. Ook goed te doen voor de ouderen.

Pytrisha

Goed voor elkaar! Wij hebben met een groep van 40 personen de Fun curling en de High tea gedaan. Het spel was heel leuk om te doen en voor iedere leeftijd. Het eten was vers en werd steeds opnieuw aangevuld. Wat overbleef, kregen we mee naar huis. Heerlijk!

Ria

Superleuk funcurling gedaan en daarna heerlijk de gerechten van de ovensteen gegeten. Super vlotte bediening en gezellige ambiance.

W.B. Kingma

We hebben 3 activiteiten gedaan: curling, glow in The dark golf en bowlen. Alledrie waren erg leuk, maar vooral curling vonden we geweldig! Daarna nog heerlijk gegeten in het restaurant. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Berend

Samen met mijn zoon hebben we 18 holes mini-golf gedaan. Er leuke en mooie baan. We waren alleen in een half uurtje klaar. Hierna konden we curling proberen. We vonden dit beiden erg leuk en zullen dit zeker nogmaals doen. Het gebouw van Plaza Posta is erg mooi en er zijn veel verschillende activiteiten te doen. Zeker een aanrader om eens heen te gaan!

Fam. Kerckhoffs

Wij waren op bezoek voor de familiedag met een zwaar gehandicapte zoon. Alles was tot in de puntjes geregeld, het eten was prima, curling was enorm leuk. Iedereen heeft genoten, onze zoon voorop. Nog een extra complimentje aan Chris van de Postwagen voor zijn goede zorgen.

Froukje

Prima vermaakt met curling en daarna lekker gegeten.

HoHoKuWe

Fun Curling was ontzettend leuk. We hebben genoten. Nadien eten. Bulgaarse ovenstenen. Super! Echt waar voor je geld. En met een elektronisch pasje, waar je al je consumpties opzet, en je reserveringen opstaan, helemaal goed en gemakkelijk. Je loopt door het hele complex, zonder je zorgen te maken dat je ergens wegloopt zonder te betalen.

VIPS TV

Leuk teamuitje gehad met (junior) reporters, cameramensen en ouders! Curling en Bowlen! Iedereen heeft genoten!

Anneke

Heel geschikt voor alle leeftijden. Curling en steenoven ter ere van 60-jarig huwelijk ouders. Alles goed georganiseerd

JaapJB

Bijzonder leuk en gezellig. Zowel de jail challenge als het curling vielen bij ons en onze (volwassen) kinderen enorm in de smaak. Vriendelijk en attent personeel, alles was perfect verzorgd en geregeld. Vijf sterren!!

Tjits

Samen met neven en nichten gegeten en curling gedaan, was heel erg leuk! Zeker een aanrader

Helma

Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen curling gedaan , was erg leuk.Alles prima en zo gemakkelijk geregeld . Vriendelijk personeel . Top , zeker voor herhaling vatbaar

Bertha Rispens.

Prima verzorgd warm en koud buffet voor af curling gedaan.In een woord GEWELDIG.

Suzanne

Als teamuitje de lunch + vetbiken + curling gedaan. Werd super mee gedacht met opties ivm regen. Uiteindelijk niet nodig gehad maar mogelijkheden genoeg. Wij komen graag weer en bevelen het zeker aan!

I. Tienkamp

Curlen was erg leuk. Alles was prima geregeld!

Ploug van honger en dorst

Zeer geslaagd uitje met onze vriendenclub. Curling en midgetgolf glowing in the dark waren hilarisch. Nadien met elkaar gegegeven in restaurant.Ovensteen is een aanrader.Eens een keer iets heel anders.

schenkel

we hebben een uurtje curling gedaan en daarna een uur de wc pot race. we hebben een geweldige middag gehad met heel veel plezier

Gemeente Groningen team wijkpost Haren

Perfect georganiseerd teambuildingsuitje! Leuke competitie met WC-pottenrace en Curling, lekker geborreld en gebbqt!! Voor herhaling vatbaar!

Gemeente Groningen team wijkpost Haren

Perfect georganiseerd teambuildingsuitje! Leuke competitie met WC-pottenrace en Curling, lekker geborreld en gebbqt!! Voor herhaling vatbaar!

Annegien

Met bijna 40 medewerkers een teamuitje gehad. Eerst een officieel gedeelte, daarna koud/warm buffet (heerlijk! , naast veel ander eten, ook bloemkool, wortel en sperziebonen, top!) Daarna in 2 groepen gesplitst, de ene groep ging fun curling doen (aanrader) en de andere groep glow in the dark midgetgolf. Echt superleuk! Eetzaal was prima, de activiteiten waren in ander pand, ook hier erg gezellig en vriendelijk personeel! Zeker een aanrader voor bedrijfsfeestjes!

Jitske Postma

Gezellige middag gehad met de familie. (Curling) Nadien nog een drankje gedaan en er werd ons zelfs nog tafel spellen aangeboden waardoor het nog gezelliger werd! De andere pakte de biljart of Air hockey. Dik tevreden!

Harm Hoff

Een geweldige avond gehad met kinderen, kleinkinderen en aanhang. Het curling was een hele leuke bezigheid, de bediening was prima en op het eten, "bulgaarse steen" menu was niets aan te merken. Zelfs het glutenvrije menu was dik in orde. Het, volgens ons, enige min-punt was de parkeergelegenheid. Doe daar wat aan. Dat was deze lokatie onwaardig.

Steenbergen

We hadden een broer zussen dag, met z,n zevenen erg genoten. Personeel zeer gedreven en zeer vriendelijk. Escaperoom aan te bevelen erg leuk. Daarna curling en Glow in the dark gedaan ook zeer geslaagd. En dan het eten, dat was voortreffelijk en erg bijzonder zo geserveerd! We komen zeker een keer terug. Top locatie. Geslaagde middag gehad. Fam. steenbergen

Suzanne

we waren hier met een personeelsuitje. Curling en de alleskunner gedaan, beide erg leuk! Borrelplank en aansluitend buffet Deluxe waren beide tip top in orde. Fijne bediening. Vandaag zelfs nog gebeld door de Postwagen om te horen hoe het nu is met een deelnemer die gevallen was tijdens het spel, heel attent, kortom voor herhaling vatbaar.

Marianne

We hebben tijdens het teamuitje lekker gegeten in het restaurant. Het eten en de bediening was dikke prima. Na het eten zijn we naar Plaza Posta gegaan voor Fun Curling, heel erg leuk om een keer te doen! Iedereen was erg enthousiast over de avond.

Bosma

Goed gegeten in de Postwagen, mooie locatie. Daarna curling, gezellig! Enige minpuntje was de onjuiste puntentelling vanwege cameradefect, maar dat werd keurig opgelost.

Klaske v/d Bijl

We hebben curling gedaan, was heel leuk, goede en vriendelijke bediening. Een gezellige sfeer in de mooie locatie. Daarna van de kaart gegeten in het restaurant, bediening was vriendelijk en goed. Eten was heerlijk en mooi opgemaakt en we hoefden er niet lang op te wachten. Zeker een aanrader om nog een keer terug te komen.

Marieke Pasman

Het was een geslaagde middag met : bowlen,blow in the dark en curling .

Vrienden van Oostindië

Prachtige locatie, we hebben een uurtje gebowld, daarna gezellig bijgekletst. We komen graag terug voor 1 van de vele activiteiten

Jacob Been

Heerlijke middag gehad in de Postwagen. Begonnen met een heerlijke bourgondische lunch. Heerlijk eten, attente en vriendelijke bediening! Daarna curling. Opnieuw veel vriendelijk personeel, geduldig ook. Dus: een mooie (verjaardags)middag. Voor herhaling vatbaar! Een compliment voor het mogelijk maken van een fijne middag!

Van den berg

Het was geweldig Curling was weer eens wat anders en de rest was goed georganiseerd. De muziek stond hard daar worden de meesten druk van in hun hoofd. En het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. De prijzen waren super.

Tom

Met een groepje pre-pubers een leuk fun curling feestje gehad. Spannend tot het eind. Met ranja en iets lekkers erbij. Goed geregeld allemaal!

Henk

Curling is een aanrader! Weer eens wat anders. En leuk voor alle leeftijden.

Nadia

Verassend leuk dat curling!

Cobie

Curling gedaan leuk om te doen! Goede uitleg gehad. Geslaagd uitje.

Tonny

Diner, Curling en Glow in de Dark. Alles was zeer goed en vriendelijk personeel tof .

Hilde

Mooie locatie. Curling erg leuk om te doen. Meeste personeel erg jong waardoor ze niet alles wisten maar wel navraag deden. Reteo games steld niet veel voor, onduidelijk waarom nou te reserveren maar wel grappig. We komen zeker nog een keertje terug!

Fam. Feitsma

Prima tot in de puntjes verzorgde familiedag, en zeer vriendelijke bediening !

Linda Joval

Het was erg leuk en gezellig een aanrader

Alie Bijzitter

We waren met 8 volwassenen en 2 kleine kinderen en hebben een heerlijk goed verzorgd uurtje gebruik gemaakt van de curlingbaan. Niemand van ons had dit eerder gedaan en we waren allen enthousiast en komen zeker nog eens terug. Er was speelgoed voor de kleintjes en ook die hebben hun daar prima vermaakt. Een aanrader!

Team IB/KC

Zeer geslaagd curl-uitje gehad met ons team. We komen zeker nog een keer terug. Zeer vriendelijk personeel en legio mogelijkheden voor een volgend teamuitje!

Rick.

Leuke plek, leuke sfeer met meer dan voldoende activiteiten en een goede bediening tussen en tijdens de games door. Bowlen, Curling etc kan met leuke groottes van groepen.

Bauke en Trienke

Heerlijke lunch en daarna curling gedaan en lasergamen. Prachtige middag gehad, alles was goed geregeld, in gezellige locatie en sfeer en aardig personeel. Gewoon TOP.

K. van Slochteren

Leuke middag/avond gehad met familie voor ons veertig jarig huwelijk, het was allemaal goed verzorgd. Ook de bediening was prima, compliment voor Chris !

Teamuitje Het Hogeland

Wij hebben een Teamuitje gehad met de collega's van Sociale Zaken gemeente Het Hogeland. Meerdere activiteiten gespeeld en heerlijk gegeten. Alles super goed verzorgd! Vriendelijk personeel en allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Wij komen vast nog weer terug omdat er nog genoeg leuke activiteiten te doen zijn! TOP!!

Andre van der Veen / HTX Automatisering B.V.

Sinds een paar maanden houden we hier onze maandelijkse DoMiBo (donderdagmiddagborrel). Warme- en koude hapjes waren, evenals de drankjes, weer uitstekend verzorgd. Iedere maand doen we, naast eten en drinken, een andere activiteit. Dit keer begaven we ons op glad "ijs". Er werd weer fel gestreden tussen de collegae tijdens de curling competitie. December slaan de maandelijkse DoMiBo over want dan gaan we genieten van het kerst-buffet. Uiteraard ook bij de Postwagen!

K. Blaauw

Hebben genoten allemaal

Esther

Fun curling was leuk , bitterballen lekker en bediening prima. Daarna nog gezelllig blijven borrelen. Vonden het wel ontzettend koud in de Plaza

Alexandra

Een lunchbuffet gehad, wat goed was in een sfeervolle omgeving en leuk bedienend personeel. Daarna curling gedaan. Was ook leuk in een leuke omgeving.

Esmeralda Wirken

Het was super geregeld! Heel leuk en behulpzaam personeel, en een prachtige locatie. Dikke aanrader.

Ronal

Erg leuk personeelsuitje gehad. Keurig en prettig geregeld door Marije van de receptie. Curling en Escape Room. Met tussendoor een heerlijk lunchbuffet. Zeker een aanrader.

Jaring Hofman

We hebben curling gespeeld en heerlijk gegeten in de Farmhouse. Goede uitleg over het buffet en prima personeel.

regina

wij zijn zaterdag 3 september geweest met een bruid to be. wij hebben genoten en het was super gezellig. eten was lekker en personeel was vriendelijk. voor herhaling vatbaat groet en tot de volgende x. Team Ceresbruidje

Molog

Wij hebben genoten van het eten en de spellen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Jeugdbrandweer Westerkwartier

Wij hebben een leuke middag gehad met curling en laser-gamen! Prima locatie en zeker voor herhaling vatbaar!

Visser & Smit Bouw bv

Samen met de collega's hebben we een leuk personeelsuitje bij jullie gehad. We hebben veel plezier gehad met de activiteiten, curlen, bowlen en midgetgolf glow in the dark. Het buffet waar we daarna van konden genieten was ook prima. Ruime keuze en lekker. Alles was prima geregeld!

Burgler

Personeelsfeest gehad. Bowlen, curling en lopend buffet. Alles was top geregeld.

Fam Kingma

Was geweldig, een echte aanrader. Bedankt voor de super service.

Anita van der Weij

Een gezellige middag met familie gehad. Leuke activiteiten voor alle leeftijden! Een prachtige locatie, gezellig ingericht en deskundig personeel dat ons goed verzorgd heeft.

Hanneke

Verjaardag gevierd met ons gezin. Leuke activiteiten gedaan een hele gezellige middag gehad. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

Bert Jager - Bauhaus Groningen

Gisteren een zeer geslaagde avond gehad met eten , curling en de geweldige wc pot race. Alles was super verzorgd. En zeker voor herhaling vatbaar. Namens de personeelsvereniging van Bauhaus Groningen bedankt.

Nynke

Familiemiddad gehad. Activiteiten voor alle leeftijden. Alles liep goed. Hele vriendelijke bediening. Als afsluiter heerlijk gegeten in het restaurant.

Jantien

Wij hebben een geweldige middag/avond gehad. Alles liep op rolletjes. Bediening goede benadering .

Familie de jong/ faber

Familiemiddag, goede accomodatie, bediening en sfeer! Volop keuze in activiteiten voor jong en oud! Aanrader!

Ria Oosterveld

We hebben het pensioen van onze collega gevierd door eerst te curlen en daarna heerlijk te genieten van een uitgebreid buffet. We zijn op onze wenken bediend. Aardig personeel en mooie voorzieningen. Echt een aanrader!

San dra

Geweldig avond gehad. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Niks is te gek, doen graag moeite voor je. Wil je een leuke avond weg? Zeker aan te raden!! Jan de curling man. Wat een topper is dat!!! Bedankt Jan! We hebben enorm gelachen en genoten.

Review afkomstig van: Google+

Ab D.

zeer ontspannen curling gespeeld en nadien heerlijk gegeten.Bediening was optimal

jantolbert

We kwamen voor curling 2.0. Hartstikke leuk om te spelen, veel plezier gehad met kinderen en kleinkinderen. Prachtige inrichting, leuk ook om rond te kijken en gezellig druk.

Jeroen

We hebben een geweldige middag en avond gehad. Communicatie vooraf is erg prettig, er wordt flink met je meegedacht. Er wordt goed rekening gehouden met verschillende diëten. Locatie en eten is uitstekend verzorgd. Zeker een aanrader en we komen er zeker een keer terug.

GHBS-MC1

Zeer gezellig en heel fijn dat er in deze coronatijdperk met avondklok toch iets georganiseerd kon worden met het hele team! FunCurling was erg leuk en gezellig en hetzelfde geldt voor Glow in the Dark midgetgolf!

Lieneke van den Bosch

Iedereen kijkt met veel plezier terug op ons afdelingsuitje. Curling, Escaperoom en de spelletjeshal zorgden voor veel gelach, fanatisme, uitdaging en plezier! Een leuke middag in ongedwongen sfeer, afgesloten met een heerlijk buffet. Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Pieter Laan

Super leuke avond gehad met brandweer Leek. Bediening was top en en allemaal erg vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

CSG Augustinus

Hartelijke ontvangst in de activiteitenarena. Het was zichtbaar dat onze leerlingen van 15-17 jaar dit een heel plezierig uitje vonden. Ontspannen sfeer. Ze konden zelf kiezen wat ze gingen doen qua spel/activiteit (o.a. Bowlen, WCpot-racen, flow in the dark midgetgolf). De vrijheid van het lekker ronddrentelen en zelf een drankje kunnen halen vonden ze daarbij ook fijn (het werken met muntjes was heel geschikt). De lunch was ook goed verzorgd en van hoge kwaliteit! Bedankt voor de fijne ochtend/middag! Al was het voor het personeel wellicht wat vroeg ;)

Elly

Gewèldige dag bij jullie gehad! Curling, Glow in the dark Golf en een heerlijke lunch. TOP

Marco

Geweldige opzet voor zowel jong als oud. Ontvangst als zeer welkom ervaren en zeer goede uitleg door Jan. Jullie hebben een leuk team aan medewerkers staan

Ivette

Hele leuke middag gehad! Glow in the dark golf en curling gespeeld, ontzettend leuk ingericht en toegankelijk. Relatief goedkoop voor zeer leuk uitje! Het personeel was ook heel vriendelijk. We komen zeker terug om nog meer activiteiten uit te proberen hier!

Aagje Wiersma

Voor de introductieweek hier een activiteit georganiseerd met 150 mensen. Ontzettend leuke activiteiten en gezellig personeel. Wij komen zeker nog een keer terug!

Arno

Samen met mijn kinderen curling en gegeten. Super geregeld en zeer goeie kwaliteit eten.

Anita

Zondag 8 augustus eerst een high tea gedaan daarna curling, het personeel is heel enthousiast en klantvriendelijk, goede sfeer

mm sb

Superleuk en wat veel is er te doen..wij hebben glow midgetgolf en curling gaan doen.. leuk personeel ,kortom super ervaring

Review afkomstig van: Google+

Bianca

We hebben een onwijs leuke familiedag gehad! Eerst op de moonwalkers, VETbikes en pretfietsen. Later een potje curling en afsluitend een lekker diner. Grote complimenten!!

Cobie Pool

Gisteren met z'n 4en Curling en Glow in the dark Midgatgolf gedaan. We vonden het alle vier super leuk om te doen. Alles corona proof, geweldig. We komen zeker een keer weer.

Geraldina

Een familie uitje gehad. Curling en Glow Golf...fantastische middag gehad. Super vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw!

Trudy

Wat hebben we een leuke middag gehad. Glow in the dark. Curling erg leuk en heerlijk gegeten. En alles zo goed verzorgd en aardig personeel. In een woord GEWELDIG!!!

Anke

We zijn met 85 brugklassers de arena in gegaan om curling, bowlen en glow midgetgolf te doen. Het personeel is niks te gek en ze maken er een waar feestje van!

H de Groot

Wij zijn gisteren 30 augustus bij jullie geweest we hebben het spel Curlingen gedaan met z,n zessen het was geweldig leuk spel de bediening is heel aardig Dus we komen vaker een dikke tien tot later

Theresa

Vanwege de verjaardag van onze moeder een klein feestje gevierd bij De Postwagen. Eerst met z'n 8-en fun curling gedaan, echt superleuk. Zelfs onze 75-jarige moeder kon goed meespelen. Daarna heerlijk gedineerd. Bediening is erg attent en netjes. Kortom een aanrader! Wij komen zeker weer!

Marian

Gisteren curling, glow in the dark golf geboekt. Was erg leuk om te doen. Daarna hadden we nog zin om te bowlen en dat kon ook nog. Mooie banen daar en heerlijke grote banken om te zitten. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom hier willen wij wel vaker naar toe.

Nico de Groot

We hebben curling en golf in dark glow gedaan. Alles perfect geregeld; klantgerichte benadering door de medeewerker. Mooie locatie!

Margriet

Heerlijk curling 2.0 gedaan. Dank voor de leuke ervaring namens fysiotherapie Martini Ziekenhuis

Andrea

Afgelopen maand na de opening van het activiteitencentrum drie keer bij de postwagen geweest. Goede service en wat een prachtig nieuw gebouw. Zowel bowlen, curling als retrogames kan ik erg aanraden. Leuke activiteiten voor vrienden of familie. Ik kom binnenkort zeker terug om de glowgolf te testen. Ook het restaurant heeft goede bediening en kwaliteit van eten!

Certe Jopie Haan-Nieboer

Wij hebben op 19 februari een geweldige avond gehad met het stamppot buffet en het curling. En één woord geweldig geregeld. Personeelsvereniging Certe

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)