curling vrijgezellenfeest

Populair Fun Curling 2.0

Gewaardeerde activiteit: gave lichteffecten • terugveegsysteem • automatisch scoresysteem

Verrassend, vermakelijk en uitdagend: de olympische sport curling is hartstikke leuk. Ontdek het zelf en ervaar enthousiasme, inzet en competitie. Fun Curling 2.0 tovert bij iedereen een grote glimlach op het gezicht.

 • Grappige strijd, curling met plezier
 • Uniek Fun 2.0-concept, automatisch puntentelsysteem
 • Geen bezems

Fun Curling 2.0

Heel plat draait curling om een steen met een handvat. Die steen schuif je vol passie naar de 'roos' aan de andere kant van de baan, in curlingtermen ook wel het 'huis' genoemd. Wie scoort de meeste punten? Zet 'm op! 

De curl

Curling brengt echt een prestatie met zich mee. Probeer de stenen dichter bij het huis te krijgen dan de tegenstander. Het is mogelijk om de steen een draaiing mee te geven (de curl). Al met al komt er bij deze (ogenschijnlijk) 'simpele sport' nog best wat techniek en tactiek kijken. 

Uniek Fun 2.0-concept voor kleine en grote groepen

Bij curling strijden jullie tegen elkaar. Dankzij de aanwezigheid van maar liefst vijf curlingbanen en een automatisch puntentelsysteem kunnen zowel kleine als grote groepen bij De Postwagen terecht. Ook het geautomatiseerde terugschuifsysteem voor de stenen is een uniek Fun 2.0-concept. We heten jullie van harte welkom.  

Enthousiasme, inzet en competitie

Curling maakt heel wat los. Het competitie-element is verrassend sterk aanwezig. Voor je het weet, sta je vol enthousiasme te schreeuwen naar een steen. Wat een beetje strijd al niet kan doen. Zeker als je bijvoorbeeld de verliezers laat trakteren op lekkere hapjes en drankjes. Nog meer inzet, gegarandeerd.

Voor je het weet, sta je vol enthousiasme te schreeuwen naar een steen

Activiteiten en arrangementen

Deze activiteit combineer je eenvoudig met andere activiteiten. Daarnaast zijn er allerlei arrangementen. Voorbeelden zijn combinaties met een Warm en koud buffet of keuzemenu voor groepen. Ook de Toffe Tafelgrill behoort tot de aantrekkelijke opties. 

Bijzondere locatie

De curlingbanen vind je bij De Postwagen. Sinds 1780 is er al een vorm van bedrijvigheid op deze locatie. Ooit een herberg, toen een dorpskroeg en uiteindelijk een volwaardig restaurant en partycentrum met talloze activiteiten. De rijke detaillering, de namen van de zalen en de fraaie inrichting refereren naar de historische functies. In al die eeuwen bleef de gedachte hetzelfde: een uitje met geluksmomentjes

Overzicht

 Deze activiteit is erg gewild
Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 • 55 minuten | 8,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)
 • 55 minuten | 32,- per groep (2 tot 4 personen)
 • 110 minuten | 14,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)
 • 110 minuten | 56,- per groep (2 tot 4 personen)
Veelgestelde vragen over Fun Curling 2.0

Ja. Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum voor je activiteit(en) en vink aan dat je een offerte of reservering wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 
 • Vervolgens kun je de gewenste activiteit(en) toevoegen.

(Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.)

Ja, je kunt nu eerst een schatting doorgeven en later het definitieve aantal personen.

 • Let op: wijzigingen in het aantal personen kun je nog doorgeven tot 5 dagen voor de reserveringsdatum. 
 • Het doorgegeven aantal personen wordt berekend. 
 • Het afmelden van personen binnen 5 dagen vóór de datum kan in rekening worden gebracht.

Eventuele wijzigingen in het aantal personen ontvangen we bij voorkeur via de mail (info@postwagen.nl).

Ja, beide is mogelijk. 

 • Betalen kan ter plekke op de dag dag zelf. Dit kan per pin of contant.
 • Ook is het mogelijk om achteraf per factuur het benodigde bedrag te vergoeden.
 • Je kunt dus nu reserveren en later betalen. 

Ja. De cadeaubon van De Postwagen is online te bestellen.

 • Deze bon vertegenwoordigt een bepaalde (gekozen) waarde. Hiermee kan de ontvanger uit eten of een activiteit doen.

De cadeaubon is (onder andere) te gebruiken voor een diner, een lunch, Glow in the Dark Midgetgolf, Bowlen in stijl, Fun Curling 2.0 en rondritten in de regio (VETbike, Moonwalker of Quattro Pretfiets).

Er zijn verschillende opties voor het drinken. Zo kun je onder andere kiezen voor losse drankjes (op nacalculatie), consumptiemunten of een drankenarrangement. Neem de mogelijkheden door. 

Ja. In de zomers is het aangenaam koel, in de winters is het behaaglijk warm.

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum en vink aan dat je een offerte wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste onderdelen toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum voor je activiteit en vink aan dat je een reservering wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste activiteit(en) toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

Let op: je kunt reserveren zonder te betalen. Betalen kan op de dag zelf (pin/contact) of achteraf (factuur).

Parkeren is gratis.

 • De parkeergelegenheid is ruim opgezet, er zijn ontzettend veel plekken beschikbaar.

Soms zijn er verkeersregelaars voor de veiligheid en doorstroming. Gasten dienen te allen tijde de aanwijzingen op te volgen.

Als er ook volwassenen aanwezig zijn (aanbevolen), is deze activiteit prima te doen voor kinderen vanaf 6 jaar.

 • Fun Curling 2.0 biedt extra vermaak dankzij lichteffecten en de automatische puntentelling op de digitale schermen. Die interactiviteit creëert een leuke spelbeleving. Bij curling (standaard) moeten er mensen kijken, vergelijken en noteren. 
 • Fun Curling 2.0 heeft een aangename temperatuur, de jas kan gerust uit. Dat komt door het gebruik van synthetische ijsbanen. Bij curling (standaard) is het over het algemeen vrij frisjes. 
 • Fun Curling 2.0 is zonder intensief bezemwerk meer ontspannen: hoe je de stenen schuift wordt veel belangrijker én de stenen worden na de ronde automatisch teruggeschoven door een uniek systeem. Bij curling (standaard) is het bezemwerk nog best pittig en moet je meerdere keren heen en weer lopen over het ijs. 

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Er zijn 5 curlingbanen beschikbaar, maximaal 7 spelers per baan. De capaciteit is 35 spelers per tijdsblok (55 minuten).

Hebben jullie meer dan 35 spelers? Je kunt deze activiteit met andere activiteiten combineren en vervolgens rouleren.

Dit zijn de starttijden:
10:00
11:15
12:30
13:45
15:00
16:15
17:30
18:45
20:00
21:15
22:30

Tip: zorg ervoor dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent. De beschikbare starttijden per dag zijn afhankelijk van de openingstijden.

Cobie Pool

Gisteren met z'n 4en Curling en Glow in the dark Midgatgolf gedaan. We vonden het alle vier super leuk om te doen. Alles corona proof, geweldig. We komen zeker een keer weer.

Geraldina

Een familie uitje gehad. Curling en Glow Golf...fantastische middag gehad. Super vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw!

Trudy

Wat hebben we een leuke middag gehad. Glow in the dark. Curling erg leuk en heerlijk gegeten. En alles zo goed verzorgd en aardig personeel. In een woord GEWELDIG!!!

Anke

We zijn met 85 brugklassers de arena in gegaan om curling, bowlen en glow midgetgolf te doen. Het personeel is niks te gek en ze maken er een waar feestje van!

H de Groot

Wij zijn gisteren 30 augustus bij jullie geweest we hebben het spel Curlingen gedaan met z,n zessen het was geweldig leuk spel de bediening is heel aardig Dus we komen vaker een dikke tien tot later

Theresa

Vanwege de verjaardag van onze moeder een klein feestje gevierd bij De Postwagen. Eerst met z'n 8-en fun curling gedaan, echt superleuk. Zelfs onze 75-jarige moeder kon goed meespelen. Daarna heerlijk gedineerd. Bediening is erg attent en netjes. Kortom een aanrader! Wij komen zeker weer!

Marian

Gisteren curling, glow in the dark golf geboekt. Was erg leuk om te doen. Daarna hadden we nog zin om te bowlen en dat kon ook nog. Mooie banen daar en heerlijke grote banken om te zitten. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom hier willen wij wel vaker naar toe.

Nico de Groot

We hebben curling en golf in dark glow gedaan. Alles perfect geregeld; klantgerichte benadering door de medeewerker. Mooie locatie!

Margriet

Heerlijk curling 2.0 gedaan. Dank voor de leuke ervaring namens fysiotherapie Martini Ziekenhuis

Andrea

Afgelopen maand na de opening van het activiteitencentrum drie keer bij de postwagen geweest. Goede service en wat een prachtig nieuw gebouw. Zowel bowlen, curling als retrogames kan ik erg aanraden. Leuke activiteiten voor vrienden of familie. Ik kom binnenkort zeker terug om de glowgolf te testen. Ook het restaurant heeft goede bediening en kwaliteit van eten!

Certe Jopie Haan-Nieboer

Wij hebben op 19 februari een geweldige avond gehad met het stamppot buffet en het curling. En één woord geweldig geregeld. Personeelsvereniging Certe

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's