curling vrijgezellenfeest

Populair Fun Curling 2.0

Gewaardeerde activiteit: gave lichteffecten • terugveegsysteem • automatisch scoresysteem

Verrassend, vermakelijk en uitdagend: de olympische sport curling is hartstikke leuk. Ontdek het zelf en ervaar enthousiasme, inzet en competitie. Fun Curling 2.0 tovert bij iedereen een grote glimlach op het gezicht.

 • Grappige strijd, curling met plezier
 • Uniek Fun 2.0-concept, automatisch puntentelsysteem
 • Geen bezems

Fun Curling 2.0

Heel plat draait curling om een steen met een handvat. Die steen schuif je vol passie naar de 'roos' aan de andere kant van de baan, in curlingtermen ook wel het 'huis' genoemd. Wie scoort de meeste punten? Zet 'm op! 

De curl

Curling brengt echt een prestatie met zich mee. Probeer de stenen dichter bij het huis te krijgen dan de tegenstander. Het is mogelijk om de steen een draaiing mee te geven (de curl). Al met al komt er bij deze (ogenschijnlijk) 'simpele sport' nog best wat techniek en tactiek kijken. 

Uniek Fun 2.0-concept voor kleine en grote groepen

Bij curling strijden jullie tegen elkaar. Dankzij de aanwezigheid van maar liefst vijf curlingbanen en een automatisch puntentelsysteem kunnen zowel kleine als grote groepen bij De Postwagen terecht. Ook het geautomatiseerde terugschuifsysteem voor de stenen is een uniek Fun 2.0-concept. We heten jullie van harte welkom.  

Enthousiasme, inzet en competitie

Curling maakt heel wat los. Het competitie-element is verrassend sterk aanwezig. Voor je het weet, sta je vol enthousiasme te schreeuwen naar een steen. Wat een beetje strijd al niet kan doen. Zeker als je bijvoorbeeld de verliezers laat trakteren op lekkere hapjes en drankjes. Nog meer inzet, gegarandeerd.

Voor je het weet, sta je vol enthousiasme te schreeuwen naar een steen

Activiteiten en arrangementen

Deze activiteit combineer je eenvoudig met andere activiteiten. Daarnaast zijn er allerlei arrangementen. Voorbeelden zijn combinaties met een Warm en koud buffet of keuzemenu voor groepen. Ook de Toffe Tafelgrill behoort tot de aantrekkelijke opties. 

Bijzondere locatie

De curlingbanen vind je bij De Postwagen. Sinds 1780 is er al een vorm van bedrijvigheid op deze locatie. Ooit een herberg, toen een dorpskroeg en uiteindelijk een volwaardig restaurant en partycentrum met talloze activiteiten. De rijke detaillering, de namen van de zalen en de fraaie inrichting refereren naar de historische functies. In al die eeuwen bleef de gedachte hetzelfde: een uitje met geluksmomentjes

Overzicht

 Deze activiteit is erg gewild
Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 • 55 minuten | 8,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)
 • 55 minuten | 32,- per groep (2 tot 4 personen)
 • 110 minuten | 14,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)
 • 110 minuten | 56,- per groep (2 tot 4 personen)
Veelgestelde vragen over Fun Curling 2.0

Als er ook volwassenen aanwezig zijn (aanbevolen), is deze activiteit prima te doen voor kinderen vanaf 6 jaar.

 • Fun Curling 2.0 biedt extra vermaak dankzij lichteffecten en de automatische puntentelling op de digitale schermen. Die interactiviteit creëert een leuke spelbeleving. Bij curling (standaard) moeten er mensen kijken, vergelijken en noteren. 
 • Fun Curling 2.0 heeft een aangename temperatuur, de jas kan gerust uit. Dat komt door het gebruik van synthetische ijsbanen. Bij curling (standaard) is het over het algemeen vrij frisjes. 
 • Fun Curling 2.0 is zonder intensief bezemwerk meer ontspannen: hoe je de stenen schuift wordt veel belangrijker én de stenen worden na de ronde automatisch teruggeschoven door een uniek systeem. Bij curling (standaard) is het bezemwerk nog best pittig en moet je meerdere keren heen en weer lopen over het ijs. 

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Er zijn 5 curlingbanen beschikbaar, maximaal 7 spelers per baan. De capaciteit is 35 spelers per tijdsblok (55 minuten).

Dit zijn de starttijden:
10:00
11:15
12:30
13:45
15:00
16:15
17:30
18:45
20:00
21:15
22:30

Tip: zorg ervoor dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent. De beschikbare starttijden per dag zijn afhankelijk van de openingstijden.

Andrea

Afgelopen maand na de opening van het activiteitencentrum drie keer bij de postwagen geweest. Goede service en wat een prachtig nieuw gebouw. Zowel bowlen, curling als retrogames kan ik erg aanraden. Leuke activiteiten voor vrienden of familie. Ik kom binnenkort zeker terug om de glowgolf te testen. Ook het restaurant heeft goede bediening en kwaliteit van eten!

Certe Jopie Haan-Nieboer

Wij hebben op 19 februari een geweldige avond gehad met het stamppot buffet en het curling. En één woord geweldig geregeld. Personeelsvereniging Certe

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's