Kinderfeestjes

De Postwagen heeft meerdere leuke kinderactiviteiten in het speciale Plaza Posta. Dit is een sfeerrijke uitjeslocatie waar zowel kinderen als ouders of begeleiders zich snel thuis voelen. Een uitje met geluksmomentjes.

Meerdere leuke kinderactiviteiten

Stap in het (Glow in the Dark-)licht tijdens de kinderactiviteit Midgetgolf met een thema. Loop door een schitterende wereld van de jungle en de dieren. Vervolgens leg je meerdere holes af rond het parcours. Een gave ervaring voor jong en oud. 

Je kunt ook gaan bowlen. In stijl. Want wij zetten alles heel mooi neer. Daardoor beleef je deze activiteit in een mooie omgeving. Voor de kinderen hebben we optioneel goothekjes beschikbaar. Breng het personeel op de hoogte wanneer je goothekjes wenst. 

We bieden een moderne tegenhanger van bowlen in stijl met de Fun Curling 2.0 kinderactiviteit. Schuif de stenen zo goed mogelijk richting de roos, die wij het huis noemen. De stenen komen daarna vanzelf terug.

Uitjes voor kinderen reserveren

Een activiteit reserveren doe je eenvoudig via de kalender op de pagina van de gewenste activiteit. Kies daarin een datum en een tijdstip. Ook geef je hier het aantal personen aan. Tot slot ontvangen we graag je contactgegevens voor het toesturen van de reserveringsbevestiging. 

Gratis toegang volwassenen?

Mogelijk organiseer je iets vanwege een kinderfeestje. Dan kan het zijn dat puur de kinderen aan de activiteiten meedoen. En dat je zelf enkel kijkt en de groep goed begeleidt. In zo'n geval heb je als volwassene gratis toegang. 

Laat bij je online reservering van de kinderactiviteiten wel weten dat je hier gebruik van maakt. Dit kan in het Opmerking-veld. 

Kinderactiviteiten, hapjes en drankjes

Op woensdagmiddag bieden wij een arrangement voor kinderfeestjes. Voor 5,50 p.p kunnen de kinderen genieten van friet, snacks en onbeperkt ranja. Via de reserveringsmodule is dit los te boeken. 

De overige dagen zijn er geen arrangementen met bijvoorbeeld frietjes. De uitjes voor kinderen zijn dan enkel los te reserveren. Ter plekke zijn er hapjes en drankjes te bestellen van de borrelkaart. Denk bijvoorbeeld aan bitterballen, nacho's, warme borrelmaatjes, zakjes chips of snoepjes.

Het is wel mogelijk om jullie bezoek te combineren met een bezoek aan Cafetaria Westerkwartier. Dit is onze samenwerkingspartner aan de overkant van De Postwagen. Hier kunnen jullie heerlijke frietjes halen voor of na het kinderfeestje.

Cafetaria Westerkwartier zit op loopafstand aan de overkant van De Postwagen.

Uitjeswijzer

De Postwagen
Plaza Posta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum