Lasergamen als kinderactiviteit

Gasten zijn hier gek op: tof uitje • fun en strategie • vol actie

Geef een megaspannend kinderfeestje met Lasergame als activiteit. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om te Lasergamen in een echte sciencefiction-wereld. Perfect voor alle stoere jongens en meiden. Een topactiviteit.

Het spel

Lasergame spelen we in groepen van maximaal 16 deelnemers. Jullie spelen individueel of in meerdere teams. Het doel van het spel is om de tegenstander uit te schakelen door met een speciale lasergun elkaar te raken op de oplichtende delen van de uitrusting.

De target punten op de uitrusting bevinden zich op de schouders, buik en rug. Wanneer je je tegenstander raakt, is deze voor 6 seconden uitgeschakeld. Let the games begin! Jullie bevinden je in een ware sciencefiction-wereld met een spectaculair decor en lichteffecten. 

Sciencefiction-wereld met een spectaculair decor en lichteffecten

Het team met de meeste punten aan het einde van de game gaat er met de winst vandoor. De puntenregistratie loopt automatisch, het spel is spannend tot de laatste seconde.

Na afloop ontvangen jullie een scorekaart met de uitslag van het winnende (en verliezende) team. Lasergame is geschikt voor alle groepsgroottes. Groepen boven de 15 deelnemers hebben het parcours voor zichzelf. Onder de 15 deelnemers kunnen groepjes worden samengevoegd. 

Spectaculaire setting voor kinderen

Op de eerste etage van PlazaPosta is een sfeervolle sciencefiction-wereld. Met ruimtevoertuigen, aliens, vreemde wezens en lichteffecten bevinden jullie je in een uitdagende en spectaculaire setting. Verstop je achter de obstakels om je tegenstander te ontwijken. Hier kan je alleen maar fanatiek(er) van worden…

Kinderfeestje vieren?

Op woensdagmiddag bieden wij een arrangement voor kinderfeestjes. Voor 5,50 p.p kunnen de kinderen genieten van friet, snacks en onbeperkt ranja. Via de reserveringsmodule is dit los te boeken. 

De overige dagen zijn er geen arrangementen met bijvoorbeeld frietjes. De uitjes voor kinderen zijn dan enkel los te reserveren. Ter plekke zijn er hapjes en drankjes te bestellen van de borrelkaart. Denk bijvoorbeeld aan bitterballen, nacho's, warme borrelmaatjes, zakjes chips of snoepjes.

Het is wel mogelijk om jullie bezoek te combineren met een bezoek aan Cafetaria Westerkwartier. Dit is onze samenwerkingspartner aan de overkant van De Postwagen. Hier kunnen jullie heerlijke frietjes halen voor of na het kinderfeestje.

Lasergamen als kinderactiviteit

1 game (12 minuten) | 8,75 p.p.

Aanbieding 2e game | 6,75 p.p.

Per shifttijd minimaal 4 deelnemers en maximaal 16 deelnemers


Allernieuwste apparatuur

Hightech lasergun en vest met tags

Scores aflezen na afloop


Delen:
Recensies
sander te riele

Top locatie, met 2 gezinnen wezen lasergamen. Goede en volledige uitleg en tussendoor tijd om even een drankje te doen. Werken met pasje werkt mooi.

sander te riele

Top locatie, met 2 gezinnen wezen lasergamen. Goede en volledige uitleg en tussendoor tijd om even een drankje te doen. Werken met pasje werkt mooi.

sander te riele

Top locatie, met 2 gezinnen wezen lasergamen. Goede en volledige uitleg en tussendoor tijd om even een drankje te doen. Werken met pasje werkt mooi.

Boersma

Wij gingen lasergamen met een groep jongetjes van 7/8 jaar oud. Ze vonden het helemaal fantastisch (en wij ook!). Prachtige lasergame ruimte en splinternieuwe pakken met geweren. We kregen een duidelijke uitleg en alles werkte goed. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Een echte aanrader dus!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's