Maandtopper 15 recensies

Lasergamen als kinderactiviteit

“Vol actie”

Geef een megaspannend kinderfeestje met Lasergame als activiteit. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om te Lasergamen in een echte sciencefiction-wereld. Perfect voor alle stoere jongens en meiden. Een topactiviteit.

Het spel

Lasergame spelen we in groepen van maximaal 16 deelnemers. Jullie spelen individueel of in meerdere teams. Het doel van het spel is om de tegenstander uit te schakelen door met een speciale lasergun elkaar te raken op de oplichtende delen van de uitrusting.

De target punten op de uitrusting bevinden zich op de schouders, buik en rug. Wanneer je je tegenstander raakt, is deze voor 6 seconden uitgeschakeld. Let the games begin! Jullie bevinden je in een ware sciencefiction-wereld met een spectaculair decor en lichteffecten. 

Sciencefiction-wereld met een spectaculair decor en lichteffecten

Het team met de meeste punten aan het einde van de game gaat er met de winst vandoor. De puntenregistratie loopt automatisch, het spel is spannend tot de laatste seconde.

Na afloop ontvangen jullie een scorekaart met de uitslag van het winnende (en verliezende) team. Lasergame is geschikt voor alle groepsgroottes. Groepen boven de 15 deelnemers hebben het parcours voor zichzelf. Onder de 15 deelnemers kunnen groepjes worden samengevoegd. 

Spectaculaire setting voor kinderen

Op de eerste etage van Posta7 is een sfeervolle sciencefiction-wereld. Met ruimtevoertuigen, aliens, vreemde wezens en lichteffecten bevinden jullie je in een uitdagende en spectaculaire setting. Verstop je achter de obstakels om je tegenstander te ontwijken. Hier kan je alleen maar fanatiek(er) van worden…

Kinderfeestje vieren?

Op woensdagmiddag bieden wij een arrangement voor kinderfeestjes. Voor 5,50 p.p kunnen de kinderen genieten van friet, snacks en onbeperkt ranja. Via de reserveringsmodule is dit los te boeken. 

De overige dagen zijn er geen arrangementen met bijvoorbeeld frietjes. De uitjes voor kinderen zijn dan enkel los te reserveren. Ter plekke zijn er hapjes en drankjes te bestellen van de borrelkaart. Denk bijvoorbeeld aan bitterballen, nacho's, warme borrelmaatjes, zakjes chips of snoepjes.

Het is wel mogelijk om jullie bezoek te combineren met een bezoek aan Cafetaria Westerkwartier. Dit is onze samenwerkingspartner aan de overkant van De Postwagen. Hier kunnen jullie heerlijke frietjes halen voor of na het kinderfeestje.

Combineer een activiteit met een diner met je gezin

Ons restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Lasergamen als kinderactiviteit

1 game (12 minuten) | 8,75 p.p.

Aanbieding 2e game | 6,75 p.p.

Per shifttijd minimaal 4 deelnemers en maximaal 16 deelnemers


Allernieuwste apparatuur

Hightech lasergun en vest met tags

Scores aflezen na afloop


Delen:
Recensies
Janine

We zijn twee keer voor een kinderfeestje geweest. Alles is duidelijk en goed geregeld. De sfeer is goed, vriendelijk personeel en het is er erg netjes. Het eten is top geregeld. De kinderen hebben erg genoten van de activiteiten jail challenge, lasergame en bowlen. Wij zijn erg tevreden en komen vast eens terug!

Linda Rusthoven

We waren aangenaam verrast, wat een prachtige locatie! We hadden een kinderfeestje met lasergamen en het jail escape spel en het was geweldig! Het enigste minpuntje was de patat, dat was echt te doorgebakken. Maar wij komen zeker terug.

Ankla

Geweldig!,met de kleinzonen 2 rondes lasergamen,wat een plezier,prachtige ervaring,we komen zeker nog een keer terug,leuke ontvangst,de medewerkers zijn vriendelijk en attent.

Carolien

We hebben met ons samengestelde gezin (2 volwassenen en 5 kinderen) gelasergamed. We hebben genoten!! We hadden de arena voor ons zelf, dat maakte het extra leuk! Tussen de 2 sessies door even wat drinken en uitrusten. We hebben flink gezweet en enorme lol gehad met elkaar!!

D.P. Pilat

Met de JO-9 een geweldige en gezellige middag gehad bij de Postwagen. Het lasergamen is dan ook een perfecte activiteit voor deze doelgroep.

Martina

Super leuke dag gehad, lasergamen was top, zowel voor jong als oud. Heerlijk gegeten ( Bulgaarse Steen). Er was meer dan genoeg en goed van smaak. De bediening was prima, zowel in het restaurant als in de plaza. Zeker voor herhaling vatbaar!

Nynke

Goede service en leuke Entourage . Lasergame parcours aan kleine kant en beetje saai, maar met kids prima.

Yvonne

Het kinderfeestje van mijn dochter was een groot succes. Lekker bowlen en lasergamen. Fijn dat het beide kon. Het regelen was snel gelukt via internet. Het personeel was heel vriendelijk en snel. We komen zeker nog eens terug.

R.

We hebben hier het feestje van onze dochter gevierd met 2x lasergamen. Alles was goed geregeld, alle vragen van de meiden zijn rustig en vriendelijk beantwoord (lastig met 7 drukke meiden). En tussen de games door konden we wat drinken. Alleen maar vriendelijke/aardige mensen die ons hielpen.

Marit

Was een leuke middag! Kinderfeestje met 11 kinderen. We zijn wezen lasergamen. Tussendoor wat lekkers. Alles mooi volgens schema!

Linda

Met het kinderfeestje van onze dochter en haar vriendinnetje zijn we gaan lasergamen. Wat een leuke middag! Goed geregeld en vriendelijk personeel. Ze vonden t geweldig! Aanrader!

sander te riele

Top locatie, met 2 gezinnen wezen lasergamen. Goede en volledige uitleg en tussendoor tijd om even een drankje te doen. Werken met pasje werkt mooi.

sander te riele

Top locatie, met 2 gezinnen wezen lasergamen. Goede en volledige uitleg en tussendoor tijd om even een drankje te doen. Werken met pasje werkt mooi.

sander te riele

Top locatie, met 2 gezinnen wezen lasergamen. Goede en volledige uitleg en tussendoor tijd om even een drankje te doen. Werken met pasje werkt mooi.

Boersma

Wij gingen lasergamen met een groep jongetjes van 7/8 jaar oud. Ze vonden het helemaal fantastisch (en wij ook!). Prachtige lasergame ruimte en splinternieuwe pakken met geweren. We kregen een duidelijke uitleg en alles werkte goed. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Een echte aanrader dus!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum