Vrijgezellenfeest

Tijd voor een spetterend vrijgezellenfeest in de buurt van Groningen!

Het is zover: je vriend(in), broer of zus gaat trouwen. Tijd voor feest! Bij De Postwagen in Tolbert kun je een origineel en onvergetelijk vrijgezellenfeest samenstellen. Dat wordt lachen!

Leuke ideeën voor het vrijgezellenfeest

Wij organiseren vele verschillende activiteiten. Een leuk vrijgezellenfeest beleven bij de Postwagen is daarom heel gemakkelijk! Je kunt verschillende activiteiten ook prima combineren. Maak er een onvergetelijke dag van. Je viert je vrijgezellenfeest immers maar één keer!

Lekker eten tijdens je vrijgezellenfeest

Een leuke activiteit maakt hongerig, en dus is het extra leuk om je vrijgezellenfeest te combineren met een heerlijk etentje. Denk aan het Farmhouse 3 gangen buffet, dat is sowieso een aanrader. Tast toe!

Gewoon hilarisch

Naast de genoemde activiteiten kun je ook nog kiezen uit diverse workshops. Wat je ook kiest, we geven je één absolute garantie: het wordt gewoon hilarisch. Bij De Postwagen wordt het vrijgezellenfeest een dag om nooit te vergeten.

Uitjeswijzer

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's