Vrijgezellenfeest

Tijd voor een spetterend vrijgezellenfeest in de buurt van Groningen!

Het is zover: je vriend(in), broer of zus gaat trouwen. Tijd voor feest! Bij De Postwagen in Tolbert kun je een origineel en onvergetelijk vrijgezellenfeest samenstellen. Dat wordt lachen!

Leuke ideeën voor het vrijgezellenfeest

Wij organiseren vele verschillende activiteiten. Een leuk vrijgezellenfeest beleven bij de Postwagen is daarom heel gemakkelijk! Je kunt verschillende activiteiten ook prima combineren. Maak er een onvergetelijke dag van. Je viert je vrijgezellenfeest immers maar één keer!

Lekker eten tijdens je vrijgezellenfeest

Een leuke activiteit maakt hongerig, en dus is het extra leuk om je vrijgezellenfeest te combineren met een heerlijk etentje. Denk aan het Farmhouse 3 gangen buffet, dat is sowieso een aanrader. Tast toe!

Gewoon hilarisch

Naast de genoemde activiteiten kun je ook nog kiezen uit diverse workshops. Wat je ook kiest, we geven je één absolute garantie: het wordt gewoon hilarisch. Bij De Postwagen wordt het vrijgezellenfeest een dag om nooit te vergeten.

Uitjeswijzer

De Postwagen
Plaza Posta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum