Lasergamen

Gasten zijn hier gek op: tof uitje • fun en strategie • vol actie

Let’s play tag! Ga dit jaar voor een uitdagend bedrijfsfeestje of vrijgezellenfeest en kies voor onze nieuwste activiteit: Lasergame. Waan jezelf in een sciencefiction-wereld en schakel je tegenstanders uit.

Het doel van het spel is om de meeste punten te behalen. Dit doen jullie door elkaar op de speciale uitrusting te raken met een lasergun.

Het spel

Elke deelnemer is uitgerust met een lasergun en vest. De gun en het vest bevatten sensoren die verklappen hoe vaak je zelf bent geraakt. Ook zijn er diverse targets. Deze detecteren je eigen voltreffers: hoe vaak je iemand anders hebt geraakt, hoe vaak ben je zelf geraakt en hoe veel targets kan je raken? Wie wint?

Lasergame spelen we in groepen van maximaal 16 personen. Deelnemers worden individueel, in twee of in meerdere teams verdeeld. Het doel van het spel is om de tegenstander uit te schakelen met een speciale lasergun. De targets op de uitrusting bevinden zich op de schouders, buik en rug. Wanneer je je tegenstander raakt is deze voor 6 seconden uitgeschakeld. Let the games begin! 

Na één of twee rondes (revanche!) van 12 minuten gaat het team met de meeste punten er met de winst vandoor. De puntenregistratie gaat automatisch. Na afloop ontvangen jullie een scorekaart met de uitslag van het winnende (en verliezende) team. Bespreek de uitslag onder het genot van een hapje en drankje in PlazaPosta.

Actie en sensatie in een spectaculaire setting

Jullie bevinden je in een sciencefiction-wereld met een spectaculair decor inclusief rook- en lichteffecten. Verschans je achter objecten, ren naar een veilige plek. Alhoewel, veilig is het nooit. Vroeg of laat moet je bewegen en in de meeste gevallen zal het ‘vroeg’ zijn. Anders loop je het risico om ingesloten te worden door de vijand. Dus beweeg je over het parcours, ontwijk de lasershots en val aan!

Top voor teambuilding

Lasergamen is geschikt voor jong en oud. Families en vrienden zullen zich zeker vermaken met dit toffe uitje, maar ook een vrijgezellenfeest maak je compleet met een potje Lasergame. Voor bedrijven is het eveneens een aanrader: naast een gezellig uitje is het een uitermate geschikte activiteit voor teambuilding. Actief én ontspannen werken jullie aan onderlinge communicatie en gezamenlijke oplossingen. Samenwerken is een must: geef elkaar dekking en voorkom uitschakeling.

Lasergamen

1 game (12 minuten) | 8,75 p.p.

Aanbieding 2e game: revanche! | 6,75 p.p.

Per shifttijd minimaal 4 deelnemers en maximaal 16 deelnemers


Allernieuwste apparatuur

Hightech lasergun en vest met tags

Scores aflezen na afloopDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
JJ

Was dik voor elkaar jongens! Bedankt

Arjen

Super, mooie aanwinst voor de regio

Jantien

Wij hebben een geweldige middag/avond gehad. Alles liep op rolletjes. Bediening goede benadering .

sander te riele

Top locatie, met 2 gezinnen wezen lasergamen. Goede en volledige uitleg en tussendoor tijd om even een drankje te doen. Werken met pasje werkt mooi.

Aukje de Beer

Heel fijn voor een avondje uit! We zijn er inmiddels meerdere keren geweest te bowlen en poolen en daarbij lekker te drinken. Laatst ook de lasergame en glow in de dark midgetgolf uitgeprobeerd, is ook zeker aan te raden! Gezellig, mooie prijzen, goede uitstraling en super personeel!

Review afkomstig van: Google+

Geoffrie

Leuke plek alles goed geregeld. Je kan lasergamen, escape room, bowlen en veel meer en voor de kinderen een nog een speeltuin.

Tobias

Vrijgezellenfeest met Lasergamen en karaoke was heel leuk! we zijn vriendelijk geholpen en begeleid. Hele vette lasergame setup!

D.

Lasergamen gedaan met zoon van 8. We vonden het allebei fantastisch. Uitleg was duidelijk. Ruimte zag er mooi uit en het spel was spannend. We werden helemaal fanatiek! Erg leuk.

Boersma

Wij gingen lasergamen met een groep jongetjes van 7/8 jaar oud. Ze vonden het helemaal fantastisch (en wij ook!). Prachtige lasergame ruimte en splinternieuwe pakken met geweren. We kregen een duidelijke uitleg en alles werkte goed. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Een echte aanrader dus!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's