Maandtopper 11 recensies

Posta Race Experience: F1 Racen

“Lekker uitdagende Race Experience!”

Bij de Posta Race Experience kruip je zelf achter het stuur. Je ervaart F1 Racen zoals de echte coureurs het ervaren. Met professionele pedalen, het serieuze stuurwerk en verrassende pitstops.

De lampen gaan uit, iedereen trapt op de pedalen. De auto’s schieten vooruit. De race gaat beginnen.

Een enkeling vliegt meteen al uit de bocht. Subtiliteit is wel zo gewenst hier, anders ben je zomaar weg. Dus rem op tijd, stuur strak in en volg de ideale racelijn.

Kijk uit voor een ‘sandwich’ tussen de twee concurrerende coureurs om je heen. En ga voor het podium: voor de eer, voor het epische gevoel van de Grand Prix. 

F1 Racen in een simulatie ('sim racen')

Het F1 Racen in een simulatie brengt bijna de echte realiteit vam jet racen met zich mee.

Je verbeelding belandt in een soort wedstrijd met je perceptie van wat echt is. Langs de kerbstones (de gekleurde rand) en door de chicane (het nauwe bochtenwerk).

Een speciale race in een landschap dat realistisch is vormgeggeven. Leuk om te ervaren met collega's, vrienden of familieleden. Een groepsactiviteit vol strijd in een gave simulatie: next level sim racen.

Een groepsactiviteit vol strijd in een gave simulatie: next level sim racen

Race Experience: moderne Formule 1-simulatie

Bij deze Race Experience zou je kunnen spreken van een bijzonder realistische Formule 1-simulatie. De populairste van Noord-Nederland.

Je ogen volgen het circuit, je oren horen het motorgeluid. De trillingen gaan door het stuur. De krachten zijn voelbaar. Lukt het je om jouw wagen in bedwang te houden? Ben jij sneller dan de rest? 

Uitjes en arrangementen

Restaurant De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op.

Bij een groep vanaf 20 personen kun je barbecueën. Of combineer het sim racen met bowling en een warm en koud buffet

Voor groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Posta Race Experience: F1 Racen

60 minuten | 19,75


Realistisch F1 Racen

Gave en moderne simulatie

Ideale groepsactiviteitDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Timmermans Jan

Wij waren voor de eerste keer hier bij de Posta7 we werden keurig ontvangen met een drankje en een borrelhapje wat we van te voren hadden gereserveerd en na een uur kregen we een intake en uitleg over Formule 1 Simracen wat echt leuk is om tedoen. Daarna weer wat gedronken en de avond afgesloten bij het restaurant met een heerlijk 3 gangen dinner uit de Bulgaarse ovensteen met overheerlijke vlees gerechten????

Merel

Geweldige locatie! Super vriendelijke medewerkers. Als ik 1 tip mag geven… formule 1 race zou nog leuker zijn als het in een aparte ruimte zou zijn. Verder meer dan tevreden!

Germa

We moesten wat lang wachten voor de F1 race. En er was een storing. Geen namen in te voeren en de stand werd mondeling verteld. Dat was een beetje jammer. Je betaalt er genoeg voor. Verder super. Mooi en gezellige ruimte met veel mogelijkheden. Een aanwinst voor de omgeving!

John van der Velde

Super leuke avond gehad met mijn twee zonen. We hebben de F1 gedaan, wat een leuk en mooi spel. Blijft een geweldige, mooie en gezellige plek om een middag of avond te vertoeven.

Geert

Wij hebben bij jullie mijn pensioenfeestje gehad en we vonden het allemaal reuze gezellig. Dit had vooral te maken met de activiteiten (wc pot race en jail challange, en voor sommigen nog even de Formule 1). Maar ook zeker het lopend buffet was bijzonder goed verzorgt. Dit alles kan natuurlijk nooit zonder de goede zorgen van jullie personeel. Wij waren dan ook meer dan super tevreden over de goede zorgen die we van jullie personeel mochten ontvangen, toppie..... Ik wil jullie dan ook van harte bedanken voor de goed verzorgde en geslaagde avond, en dat vooral mede door de goede zorgen van jullie personeel. koester ze.....

Chantal

Wij, oma, mama en 2 jongens van 11 en 13 jaar deden VR. Echt ontzettend leuke ervaring!

Drachtster Lyceum Boys

We hebben met 5 brugklassers en 2 ouders de VR experience gedaan. Een spannend en intensief uurtje, in een virtuele wereld. Super leuk!

Karin

Geweldige gezinsdag gehad, vr room voor de jeugd,daarna high tea ( heerlijk relext) in een mooi restaurant, als afsluiting glow in the dark midgetgolf. Gelachen,ontspannen,leuk personeel. Wij komen vast een x terug

L

Erg leuk een aanrader! Kon zelf niet meedoen ivb met blessure maar samen met de begeleider op de tablet mee kunnen kijken. Veel gelachen!

S

Wat een ontzettende gave ervaring de VR escaperoom! Daarna gezellig wezen eten in het restaurant, alles super voor elkaar!

Elly

Met het een groep 13 jarige meiden de VR Escape Room gedaan. Aanrader! Veel gelachen, samengewerkt en napret. Begeleiding was top! De nieuwe ruimtes zien er prachtig uit. Groot maar sfeervol.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum