Aanbevolen 10 recensies

Privé Karaoke Room

“Een aanrader”

Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag: karaoke is geschikt voor alle leeftijden en samenstellingen. Vanaf nu hoef je niet meer de hele kroeg op de kop te zetten, zet een fenomenaal optreden neer voor een groep vrienden, je familie of collega’s.

Zing je longen uit je lijf

Ongegeneerd meezingen met hits van toen en nu, ga los in jullie privé Karaoke Room. Voortaan hoef je je niet meer te schamen voor je stemgeluid óf dansmoves. Door het geluidwerende materiaal van de kamer kan niemand anders jullie horen zingen.

De Karaoke Room staat in de sfeervolle Posta7, na jullie optreden kunnen jullie een andere activiteit doen of gezellig naborrelen .

Boek privé karaoke zingen als verrassing voor een vriend(in) of familielid, ze zullen versteld staan van je zangkunsten!

'Hazes is de Basis'

Waan je in de sferen van een oudhollands bruin café in onze gethematiseerde ‘Hazes is de Basis’ Karaoke Room. Jullie hebben de muziek het komende uur volledig zelf in beheer. Van klassiekers uit de jaren ’60 tot de nieuwste Top 40 Hits, kies uit het ruime aanbod van nummers jullie ultieme favorieten.

Hapjes en drankjes worden door ons in jullie karaoke-kamer gebracht. Het komende uur draait alles om jullie optredens: laat je door ons verzorgen.

Ongegeneerd optredens geven

Jullie hoeven de rest van onze gasten niet te verrassen met jullie muzikale kunsten. Deze karaoke-ruimte is privé en alleen voor jullie. Daarnaast is zingen is voor de hele familie en geschikt voor alle leeftijden. Met onder andere nummers van K3 én Andre Hazes kan iedereen meedoen. Verras vrienden, familie of collega’s met je zangkunsten en wat is nou een vrijgezellenfeestje zonder karaoke?

Onze Karaoke Rooms zijn geschikt voor een gezellige start van de avond of om de avond met een borrel af te sluiten. Het is ook mogelijk om de Karaoke Rooms overdag te boeken.

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Privé Karaoke Room

60 minuten | 30,-

120 minuten | 60,-


Privé Karaoke met modern systeem

Geluidsdichte ruimte

Maximaal 15 deelnemersDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Linda

Gisteravond karaoke gedaan met zes meiden, we hebben genoten! Super vriendelijke ontvangst en bediening. Klasse!

Diane

We vonden het geweldig bij jullie alleen de planning was te strak met een gezelschap van 13 personen, we liepen uit met de golf dus toen we ons drankje hadden en borrelplank hadden we helaas nog maar 4 minuten voor de volgende activiteit. Het eten was ruimschoots voor ons te veel en nog een klein dingetje voor de karaoke bar deze graag updaten met de muziek van nu en kijk even naar de apparatuur er zat heel veel echo in maar ondanks alles hebben wij genoten

Domien Meijer

Heerlijk gegeten van de Bulgaarse steen, daarna een Escaperoom, en karaoke... Prachtige avond gehad! Zeker een aanrader om naar de Postwagen te gaan!!

Teamuitje

Ons personeelsuitje bij jullie vonden we allemaal top! Alle elf collega's hebben genoten van de Jail challenge, Ovensteen en Karaoke. Wat een gezelligheid!! Bedankt en tot ziens!

Tjibbe

we hadden een verjaardagsfeestje, natje , een droogje en hapjes. Muziek met karaoke. Het feestvarken geniet nog na. Ook de gasten vonden het een toplocatie

Stapsteen

Leuke avond gehad. Lekker gezongen in de karaokehut! Beetje vals het en der maar dat mocht de pret niet drukken. Ondanks de drukte rondom andere activiteiten en de spooktocht die er was, was er genoeg aandacht voor uitleg en werden de drankjes regelmatig opgenomen en gebracht. Wij komen zeker terug!

Ankje

Met 9 vrouwen op stap, eerst naar de karaoke, daarna heerlijk eten en als afsluiter omdat het zo ontzettend leuk was nog een uurtje karaoke. De bediening bij zowel de karaoke als het eten was TOP. Wees blij met dit personeel.

Smit

Super leuk gebowld. Heerlijk gegeten, super karaoke en geen nee te koop. Prachtige dag gehad.

Debby

In 1 woord: TOP! Wij hadden een teamuitje en alles was goed geregeld. Escape room was leuk. Drinken was goed geregeld. Karaoke was gezellig, soms door bepaalde stemmen wat minder haha. Eten was heerlijk! Lopend buffet hadden wij. Voor herhaling vatbaar!

R

Hele gezellige medewerkers, super leuke uitjes! Ik ging glow in de dark midgitgolfen en karoake. Iets langer bezig was geen enkel probleem!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum