Privé Karaoke Room

geluidsdichte ruimte • geef spectaculaire optredens • sfeervolle inrichting

Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag: karaoke is geschikt voor alle leeftijden en samenstellingen. Vanaf nu hoef je niet meer de hele kroeg op de kop te zetten, zet een fenomenaal optreden neer voor een groep vrienden, je familie of collega’s.

Zing je longen uit je lijf

Ongegeneerd meezingen met hits van toen en nu, ga los in jullie privé Karaoke Room. Voortaan hoef je je niet meer te schamen voor je stemgeluid óf dansmoves. Door het geluidwerende materiaal van de kamer kan niemand anders jullie horen zingen.

De Karaoke Room staat in het sfeervolle Plaza Posta, na jullie optreden kunnen jullie een andere activiteit doen of gezellig naborrelen .

Boek privé karaoke zingen als verrassing voor een vriend(in) of familielid, ze zullen versteld staan van je zangkunsten!

'Hazes is de Basis'

Waan je in de sferen van een oudhollands bruin café in onze gethematiseerde ‘Hazes is de Basis’ Karaoke Room. Jullie hebben de muziek het komende uur volledig zelf in beheer. Van klassiekers uit de jaren ’60 tot de nieuwste Top 40 Hits, kies uit het ruime aanbod van nummers jullie ultieme favorieten.

Hapjes en drankjes worden door ons in jullie karaoke-kamer gebracht. Het komende uur draait alles om jullie optredens: laat je door ons verzorgen.

Ongegeneerd optredens geven

Jullie hoeven de rest van onze gasten niet te verrassen met jullie muzikale kunsten. Deze karaoke-ruimte is privé en alleen voor jullie. Daarnaast is zingen is voor de hele familie en geschikt voor alle leeftijden. Met onder andere nummers van K3 én Andre Hazes kan iedereen meedoen. Verras vrienden, familie of collega’s met je zangkunsten en wat is nou een vrijgezellenfeestje zonder karaoke?

Onze Karaoke Rooms zijn geschikt voor een gezellige start van de avond of om de avond met een borrel af te sluiten. Het is ook mogelijk om de Karaoke Rooms overdag te boeken.

Privé Karaoke Room

60 minuten | 60,-

120 minuten | 99,-


Privé Karaoke met modern systeem

Geluidsdichte ruimte

Maximaal 15 deelnemersDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Debby

In 1 woord: TOP! Wij hadden een teamuitje en alles was goed geregeld. Escape room was leuk. Drinken was goed geregeld. Karaoke was gezellig, soms door bepaalde stemmen wat minder haha. Eten was heerlijk! Lopend buffet hadden wij. Voor herhaling vatbaar!

R

Hele gezellige medewerkers, super leuke uitjes! Ik ging glow in de dark midgitgolfen en karoake. Iets langer bezig was geen enkel probleem!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's