Bowling, bowlen, groepsactiviteit Groningen - De Postwagen

Bowlen in stijl

Vanaf komende winter

Bowlen vol gezelligheid door de uitstekende faciliteiten. Een sfeervolle prachtlocatie waar het spel helemaal tot z’n recht komt. Een aantrekkelijke groepsactiviteit. Ervaar zelf ook de charme van bowlen in stijl.

  • Leuk en sportief uitstapje
  • Zes moderne bowlingbanen
  • Stijlvolle omgeving, speciale beleving

Bowlen in stijl

Met zes moderne bowlingbanen, unieke bowlingballen en uitgebreide faciliteiten is bowlen bij De Postwagen altijd een geslaagd groepsuitje. De combinatie van een modern computersysteem en een stijlvolle omgeving creëren een speciale beleving. Bowlen in stijl!

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Strike!

Je kunt de bowlingbanen reserveren met maximaal acht spelers per baan. Elke speler mag in zijn of haar beurt steeds twee keer gooien. Doe je best om alle kegels in één keer omver te werpen (strike!). Vooruit, in twee keer is ook een mooie prestatie (spare). Nog wat bowlingjargon: die kegels noemen we officieel 'pins'. 

Bowlen: een leuk en sportief uitstapje

De bowlingbanen van De Postwagen laten je bowlen beleven zoals het hoort: een leuk en sportief uitstapje voor jong en oud. Dit doen we door veel aandacht te besteden aan de bowlingbanen en de omgeving, resulterend in een prettig decor waarin iedereen optimaal kan ontspannen en presteren. Strike, again!

De bowlingbanen van De Postwagen laten je bowlen beleven zoals het hoort

Uitstraling en gezelligheid

Aandacht voor detail en afwerking: onze bowlinglocatie heeft een eigen identiteit en onderscheidt zich door het authentieke sfeerbeeld. De industriële setting met hout en staal roept een retro-vibe op, de vintage look van het interieur versterkt dat. Uitstraling en gezelligheid: hier komt bowlen tot z'n recht. 

Turkey!

Misschien heb je veel ervaring, ben je een natuurtalent of heb je gewoon heel veel geluk. Streef in dat geval naar een Turkey! Lang geleden kon je bij bowlen nog voedselprijzen winnen. In Amerika (waar anders...) bedachten ze dat het rond Thanksgiving gepast zou zijn om een kalkoen aan te bieden bij drie strikes op een rij. Wanneer dat lukte, riep het hele team 'Turkey!'. Zo wisten de eigenaren van het bowlingcentrum dat het raak was en dat iemand een kalkoen had gewonnen. Tegenwoordig win je de eer en het recht om heel erg te mogen opscheppen over je ongekende prestatie. 

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Denk aan bowlen en barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet. Verder zijn de Toffe Tafelgrill, Bulgaarse Smulsteen en het Keuzemenu voor groepen smakelijke opties. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Overzicht opties

5,- p.p. (vanaf 4 personen)

Tijdsduur
+-1 uur

Mogelijke toevoegingen

> Curling 
5,- p.p. 

> Keuzemenu voor groepen
29,75 p.p.

> Warme hapjes, 8 stuks
4,75

     Bekijk Activiteiten en Eten voor meer combinaties
*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
Bowling, bowlen, groepsactiviteit Groningen - De Postwagen

Contact opnemen over Bowlen in stijl

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172