bowling

Populair Bowlen in stijl

Vaak populair: goede 'vibes' • prachtlocatie • sfeervol geheel

Bowlen vol gezelligheid door de uitstekende faciliteiten. Een sfeervolle prachtlocatie waar het spel helemaal tot z’n recht komt. Een aantrekkelijke groepsactiviteit. Ervaar zelf ook de charme van bowlen in stijl.

  • Leuk en sportief uitstapje
  • Zes moderne bowlingbanen
  • Stijlvolle omgeving, speciale beleving

Bowlen in stijl

Met zes moderne bowlingbanen, unieke bowlingballen en uitgebreide faciliteiten is bowlen bij De Postwagen altijd een geslaagd groepsuitje. De combinatie van een modern computersysteem en een stijlvolle omgeving creëren een speciale beleving. Bowlen in stijl!

Strike!

Je kunt de bowlingbanen reserveren met maximaal acht spelers per baan. Elke speler mag in zijn of haar beurt steeds twee keer gooien. Doe je best om alle kegels in één keer omver te werpen (strike!). Vooruit, in twee keer is ook een mooie prestatie (spare). Nog wat bowlingjargon: die kegels noemen we officieel 'pins'. 

Bowlen: een leuk en sportief uitstapje

De bowlingbanen van De Postwagen laten je bowlen beleven zoals het hoort: een leuk en sportief uitstapje voor jong en oud. Dit doen we door veel aandacht te besteden aan de bowlingbanen en de omgeving, resulterend in een prettig decor waarin iedereen optimaal kan ontspannen en presteren. Strike, again!

Prettig decor waarin iedereen optimaal kan ontspannen

Uitstraling en gezelligheid

Aandacht voor detail en afwerking: onze bowlinglocatie heeft een eigen identiteit en onderscheidt zich door het authentieke sfeerbeeld. De industriële setting met hout en staal roept een retro-vibe op, de vintage look van het interieur versterkt dat. Uitstraling en gezelligheid: hier komt bowlen tot z'n recht. 

Turkey!

Misschien heb je veel ervaring, ben je een natuurtalent of heb je gewoon heel veel geluk. Streef in dat geval naar een Turkey! Lang geleden kon je bij bowlen nog voedselprijzen winnen. In Amerika (waar anders...) bedachten ze dat het rond Thanksgiving gepast zou zijn om een kalkoen aan te bieden bij drie strikes op een rij. Wanneer dat lukte, riep het hele team 'Turkey!'. Zo wisten de eigenaren van het bowlingcentrum dat het raak was en dat iemand een kalkoen had gewonnen. Tegenwoordig win je de eer en het recht om heel erg te mogen opscheppen over je ongekende prestatie. 

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Denk aan bowlen en barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet. Verder zijn de Toffe Tafelgrill en het Keuzemenu voor groepen smakelijke opties. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Overzicht

 Deze activiteit is erg gewild
 Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

  • 55 minuten | 6,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)
  • 55 minuten | 24,- per groep (2 tot 4 personen)
  • 110 minuten | 12,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)
  • 110 minuten | 48,- per groep (2 tot 4 personen)
Veelgestelde vragen over Bowlen in stijl

Als er ook volwassenen aanwezig zijn (aanbevolen), is deze activiteit prima te doen voor kinderen vanaf 6 jaar.

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Er zijn 6 bowlingbanen beschikbaar, maximaal 6 spelers per baan. De capaciteit is 36 spelers per tijdsblok (55 minuten).

Ja. Goothekjes kunnen ingeschakeld worden op verzoek. Daarnaast hebben we speciale 'bowlingschansjes' beschikbaar. Zet de rolschans in de juiste richting. Je hoeft de bal dan alleen nog maar een duwtje te geven.

Dit zijn de starttijden:
09.30
10.45
12.00
13.15
14.30
15.45
17.00
18.15
19.30
20.45
22.00

Tip: zorg ervoor dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent. De beschikbare starttijden per dag zijn afhankelijk van de openingstijden.

Jannie

Een hele leuke avond met de VSK gebowld .Heel vriendelijk personeel. Groet Vriendschapskring Roden eo.

Andrea

Afgelopen maand na de opening van het activiteitencentrum drie keer bij de postwagen geweest. Goede service en wat een prachtig nieuw gebouw. Zowel bowlen, curling als retrogames kan ik erg aanraden. Leuke activiteiten voor vrienden of familie. Ik kom binnenkort zeker terug om de glowgolf te testen. Ook het restaurant heeft goede bediening en kwaliteit van eten!

De Paardendrogist

We hebben een superleuk personeelsuitje gehad bij de Postwagen. Prachtige bowlingbanen, gezellig ruimte en tot slot heerlijke diner! Goede service en vriendelijk medewerkers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's