bowling

Populair Bowlen in stijl

Vaak populair: goede 'vibes' • prachtlocatie • sfeervol geheel

Bowlen vol gezelligheid door de uitstekende faciliteiten. Een sfeervolle prachtlocatie waar het spel helemaal tot z’n recht komt. Een aantrekkelijke groepsactiviteit. Ervaar zelf ook de charme van bowlen in stijl.

 • Leuk en sportief uitstapje
 • Zes moderne bowlingbanen
 • Stijlvolle omgeving, speciale beleving

Bowlen in stijl

Met zes moderne bowlingbanen, unieke bowlingballen en uitgebreide faciliteiten is bowlen bij De Postwagen altijd een geslaagd groepsuitje. De combinatie van een modern computersysteem en een stijlvolle omgeving creëren een speciale beleving. Bowlen in stijl!

Strike!

Je kunt de bowlingbanen reserveren met maximaal acht spelers per baan. Elke speler mag in zijn of haar beurt steeds twee keer gooien. Doe je best om alle kegels in één keer omver te werpen (strike!). Vooruit, in twee keer is ook een mooie prestatie (spare). Nog wat bowlingjargon: die kegels noemen we officieel 'pins'. 

Bowlen: een leuk en sportief uitstapje

De bowlingbanen van De Postwagen laten je bowlen beleven zoals het hoort: een leuk en sportief uitstapje voor jong en oud. Dit doen we door veel aandacht te besteden aan de bowlingbanen en de omgeving, resulterend in een prettig decor waarin iedereen optimaal kan ontspannen en presteren. Strike, again!

Prettig decor waarin iedereen optimaal kan ontspannen

Uitstraling en gezelligheid

Aandacht voor detail en afwerking: onze bowlinglocatie heeft een eigen identiteit en onderscheidt zich door het authentieke sfeerbeeld. De industriële setting met hout en staal roept een retro-vibe op, de vintage look van het interieur versterkt dat. Uitstraling en gezelligheid: hier komt bowlen tot z'n recht. 

Turkey!

Misschien heb je veel ervaring, ben je een natuurtalent of heb je gewoon heel veel geluk. Streef in dat geval naar een Turkey! Lang geleden kon je bij bowlen nog voedselprijzen winnen. In Amerika (waar anders...) bedachten ze dat het rond Thanksgiving gepast zou zijn om een kalkoen aan te bieden bij drie strikes op een rij. Wanneer dat lukte, riep het hele team 'Turkey!'. Zo wisten de eigenaren van het bowlingcentrum dat het raak was en dat iemand een kalkoen had gewonnen. Tegenwoordig win je de eer en het recht om heel erg te mogen opscheppen over je ongekende prestatie. 

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Denk aan bowlen en barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet. Verder zijn de Toffe Tafelgrill en het Keuzemenu voor groepen smakelijke opties. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Overzicht

 Deze activiteit is erg gewild
 Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 • 55 minuten | 6,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)
 • 55 minuten | 24,- per groep (2 tot 4 personen)
 • 110 minuten | 12,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)
 • 110 minuten | 48,- per groep (2 tot 4 personen)
Veelgestelde vragen over Bowlen in stijl

Ja. Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum voor je activiteit(en) en vink aan dat je een offerte of reservering wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 
 • Vervolgens kun je de gewenste activiteit(en) toevoegen.

(Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.)

Ja, je kunt nu eerst een schatting doorgeven en later het definitieve aantal personen.

 • Let op: wijzigingen in het aantal personen kun je nog doorgeven tot 5 dagen voor de reserveringsdatum. 
 • Het doorgegeven aantal personen wordt berekend. 
 • Het afmelden van personen binnen 5 dagen vóór de datum kan in rekening worden gebracht.

Eventuele wijzigingen in het aantal personen ontvangen we bij voorkeur via de mail (info@postwagen.nl).

Ja, beide is mogelijk. 

 • Betalen kan ter plekke op de dag dag zelf. Dit kan per pin of contant.
 • Ook is het mogelijk om achteraf per factuur het benodigde bedrag te vergoeden.
 • Je kunt dus nu reserveren en later betalen. 

Ja. De cadeaubon van De Postwagen is online te bestellen.

 • Deze bon vertegenwoordigt een bepaalde (gekozen) waarde. Hiermee kan de ontvanger uit eten of een activiteit doen.

De cadeaubon is (onder andere) te gebruiken voor een diner, een lunch, Glow in the Dark Midgetgolf, Bowlen in stijl, Fun Curling 2.0 en rondritten in de regio (VETbike, Moonwalker of Quattro Pretfiets).

Er zijn verschillende opties voor het drinken. Zo kun je onder andere kiezen voor losse drankjes (op nacalculatie), consumptiemunten of een drankenarrangement. Neem de mogelijkheden door. 

Ja. In de zomers is het aangenaam koel, in de winters is het behaaglijk warm.

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum en vink aan dat je een offerte wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste onderdelen toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum voor je activiteit en vink aan dat je een reservering wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste activiteit(en) toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

Let op: je kunt reserveren zonder te betalen. Betalen kan op de dag zelf (pin/contact) of achteraf (factuur).

Parkeren is gratis.

 • De parkeergelegenheid is ruim opgezet, er zijn ontzettend veel plekken beschikbaar.

Soms zijn er verkeersregelaars voor de veiligheid en doorstroming. Gasten dienen te allen tijde de aanwijzingen op te volgen.

Als er ook volwassenen aanwezig zijn (aanbevolen), is deze activiteit prima te doen voor kinderen vanaf 6 jaar.

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Er zijn 6 bowlingbanen beschikbaar, maximaal 6 spelers per baan. De capaciteit is 36 spelers per tijdsblok (55 minuten).

Hebben jullie meer dan 36 spelers? Je kunt deze activiteit met andere activiteiten combineren en vervolgens rouleren.

Ja. Goothekjes kunnen ingeschakeld worden op verzoek. Daarnaast hebben we speciale 'bowlingschansjes' beschikbaar. Zet de rolschans in de juiste richting. Je hoeft de bal dan alleen nog maar een duwtje te geven.

Dit zijn de starttijden:
09.30
10.45
12.00
13.15
14.30
15.45
17.00
18.15
19.30
20.45
22.00

Tip: zorg ervoor dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent. De beschikbare starttijden per dag zijn afhankelijk van de openingstijden.

A Westerhof

Gister gezellig aan het bowlen geweest. We komen zeker terug!

Jacqueline

Op de laatste avond voor de gedeeltelijke lockdown hebben we nog heerlijk gegeten bij de Postwagen en daarna een potje gebowld! Na het bowlen hebben we de verjaardagsmuntjes voor luchthockey van de dochter opgemaakt. Al met al weer een gezellige avond!

Daantje

Wij hebben een super dag gehad, eerst midgetgolf en daarna bowlen. Alles top geregeld, schoon en leuk personeel. En zekers een aanrader, je kunt je hier prima een dag vermaken.

Janneke Norden

Lekkere lunch, fijn personeel en een supermooie activiteitenarena. Wij hebben gebowld, maar komen nog eens terug voor een andere activiteit!

Review afkomstig van: Google+

Familie Kramer

Spontane actie om een personeelsuitje te doen. Ontvangst was gastvrij. Genoeg eten met vlotte bediening. Geen lege glazen is altijd goed en het bowlen was geweldig. Wat een prachtige accommodatie. De banken zaten goed en het was super gezellig. Bedankt personeel van de Postwagen.

chantal

Wij hebben het erg leuk gehad met bowlen.er hangt een gezellige sfeer en er zijn meerdere activiteiten mogelijk

Francisca

Was een heel gezellige sfeer en service. zijn aan het bowlen geweest en daarna gegeten. Het personeel was ook heel leuk en vriendelijk Komen zeker terug

Suurd

Bowling was leuk ,in een mooie nieuwe locatie, nadien heerlijk gegeten. Alles werd soepel geregeld, dik voor elkaar.

Laura

Vriendelijk, enthousiast personeel. Veel onder 1 dak, erg gezellig! Snelle bediening. Mooie bowlingbaan. Echt een top avond gehad! ????

Dea

Gezellig gebowld in een mooie omgeving. Goed ingericht. Daarna gegeten in het restaurant. Heerlijk eten. Bijna teveel. Goede sfeer. Super gezellig

Anke

We zijn met 85 brugklassers de arena in gegaan om curling, bowlen en glow midgetgolf te doen. Het personeel is niks te gek en ze maken er een waar feestje van!

Marian

Gisteren curling, glow in the dark golf geboekt. Was erg leuk om te doen. Daarna hadden we nog zin om te bowlen en dat kon ook nog. Mooie banen daar en heerlijke grote banken om te zitten. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom hier willen wij wel vaker naar toe.

Jan Westerhoff

Als afsluiting van de zomervakantie even met het gezin naar de bowlingbaan geweest. Top !!! Vriendelijk personeel, mooie accommodatie, bediening goed en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Emilia Skowrońska

Absoluut heerlijke plek om met je vrienden te komen en plezier te hebben, met hele aardige mensen die daar werken. Aanbevolen voor een middagje bowlen of minigolf.

Review afkomstig van: Google+

Ingrid

Leuke sfeer, mooie locatie, bij het bowlen kun je op een heerlijke bank zitten. Top! Voor herhaling vatbaar.

Maurits

Mooie nieuwe activiteitenarena. Ruim opgezet, gezellige sfeer en geschikt personeel. Ideaal voor een gezellige avond bowlen of een andere activiteit!

Jannie

Een hele leuke avond met de VSK gebowld .Heel vriendelijk personeel. Groet Vriendschapskring Roden eo.

Andrea

Afgelopen maand na de opening van het activiteitencentrum drie keer bij de postwagen geweest. Goede service en wat een prachtig nieuw gebouw. Zowel bowlen, curling als retrogames kan ik erg aanraden. Leuke activiteiten voor vrienden of familie. Ik kom binnenkort zeker terug om de glowgolf te testen. Ook het restaurant heeft goede bediening en kwaliteit van eten!

De Paardendrogist

We hebben een superleuk personeelsuitje gehad bij de Postwagen. Prachtige bowlingbanen, gezellig ruimte en tot slot heerlijke diner! Goede service en vriendelijk medewerkers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's