WC-pot-Race: Formule WC indoor

Groepen reageren: grappige race • leuk, die badjassen • echte teamstrijd

Ja, je kan de pot op. En niet zomaar een pot, maar een gemotoriseerd ‘race’-exemplaar. De Postwagen haalt de enige echte Formule WC naar Tolbert: beleef dé WC-pot-Race van Nederland.

(Er is ook een buitenbaan beschikbaar)

De WC-pot-Race vindt plaats in de Activiteitenarena, de overdekte uitjeslocatie van Noord-Nederland. Bij één van de grote raampartijen ligt een bijzonder parcours. Deelnemers dagen elkaar uit op brandschone toiletten met een motor erin. De kunst is om zo vlot mogelijk het indoor parcours af te leggen. Dankzij de verrassende wendbaarheid kun je scherpe bochtjes maken met de WC-pot.

WC-pot-race met gekleurde badjas 

Het Formule WC-seizoen in Tolbert barst los. De deelnemers (coureurs) worden verdeeld over teams Groen, Paars, Oranje, Blauw en Roze. Vervolgens rijden ze om en om een Grand Prix tegen coureurs van de andere tams. De teams zijn uitgerust in bijbehorende badjassen in de teamkleuren. Het krappe circuit vraagt om scherpe stuurmanskunsten vanaf de pot, zeker gezien de hoge nood. 

Bemachtig onderweg zoveel mogelijk WC-rollen 

Tijdens de race heb je nog een specifieke missie. Bemachtig onderweg zoveel mogelijk WC-rollen van jouw teamkleur met de WC-borstel in je hand. Reig ze via de dispensers om je borstel en lever ze af bij je eigen toiletrolhouder.

Kies je rijlijnen en versnelling zorgvuldig uit, want het circuit is krap. Laat ze een poepie ruiken!

  • Je kunt niet terug als je een dispenser hebt gemist, shit happens. Dan heb je pas de volgende ronde weer een kans.
  • Na een aantal rondjes wordt duidelijk welk team de meeste rollen heeft verzameld. Dat team wint die Grand Prix.
  • Daarna begint gelijk de volgende Grand Prix, nu mogen andere coureurs het proberen. Dit alles onder luid gejuich en aanmoediging van de teamgenoten in badjassen. Je hebt je sporen verdiend.

Als alle coureurs gereden hebben, wordt het tijd om de balans op te maken. Wie is aan de race op the best seat in the house? Welk team heeft dit Formule WC-seizoen gewonnen? Ga ook lekker chillen met je billen. Beleef de hilarische en legendarische WC-pot-Race bij uitjeslocatie De Postwagen. Let (sh)it go!

WC-pot-Race: Formule WC indoor


Toilet met ingebouwde motor

Indoor circuit met wc-rollen

Coureurs rijden in badjassen


60 minuten | 15,75 p.p. vanaf 8 personen


Deze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Giny

Samen met mijn collega's gisteren een onvergetelijk personeelsuitje bij jullie gehad. We begonnen met de wc-potten race en na een lekker bakje koffie hebben we het spel "Ik hou van Holland" gespeeld. Heel erg bedankt!

Marga

Met onze vriendengroep op de wc-pot geracet. Wat hebben we genoten! Goede begeleiding en daarna kunnen smikkelen van een heerlijk buffet. Alles was top en heel fijn dat het personeel zo leuk meedenkt. We komen zeker nog weer eens terug met ons 21-tal. Ga zo door en dikke pluim

Familie Bansema.

Gistermiddag hebben we met de kinderen en kleinkinderen een actieve middag en avond gehad. We hadden veel plezier met de WC - pot - Race Indoor. Daarna een heerlijk diner in het restaurant. De bediening was vriendelijk, aardige mensen. Een aanrader voor iedereen.

Helma

we hebben de wc pot race gedaan met aansluitend de tafelgrill , we hebben een superleuke avond gehad . hilarisch was de race , personeel erg vriendelijk en het eten lekker , een aanrader !!

Marja

We hebben een hele leuke avond gehad met grillen en toiletpotrace.

Familie de Rooij

De WC pot race gedaan en een uur Curling, super leuk! Mooie locatie, heerlijk op het terras gezeten. Een aanrader !

henny Oosterhuis

We hebben de wc pot race gedaan , super leuk

Review afkomstig van: Google+

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's