WC-pot-Race: Formule WC indoor

Groepen reageren: grappige race • leuk, die badjassen • echte teamstrijd

Ja, je kan de pot op. En niet zomaar een pot, maar een gemotoriseerd ‘race’-exemplaar. De Postwagen haalt de enige echte Formule WC naar Tolbert: beleef dé WC-pot-Race van Nederland.

(Er is ook een buitenbaan beschikbaar)

De WC-pot-Race vindt plaats in Plaza Posta, de overdekte uitjeslocatie van Noord-Nederland. Bij één van de grote raampartijen ligt een bijzonder parcours. Deelnemers dagen elkaar uit op brandschone toiletten met een motor erin. De kunst is om zo vlot mogelijk het indoor parcours af te leggen. Dankzij de verrassende wendbaarheid kun je scherpe bochtjes maken met de WC-pot.

WC-pot-race met gekleurde badjas 

Het Formule WC-seizoen in Tolbert barst los. De deelnemers (coureurs) worden verdeeld over teams Groen, Paars, Oranje, Blauw en Roze. Vervolgens rijden ze om en om een Grand Prix tegen coureurs van de andere tams. De teams zijn uitgerust in bijbehorende badjassen in de teamkleuren. Het krappe circuit vraagt om scherpe stuurmanskunsten vanaf de pot, zeker gezien de hoge nood. 

Bemachtig onderweg zoveel mogelijk WC-rollen 

Tijdens de race heb je nog een specifieke missie. Bemachtig onderweg zoveel mogelijk WC-rollen van jouw teamkleur met de WC-borstel in je hand. Reig ze via de dispensers om je borstel en lever ze af bij je eigen toiletrolhouder.

Kies je rijlijnen en versnelling zorgvuldig uit, want het circuit is krap. Laat ze een poepie ruiken!

  • Je kunt niet terug als je een dispenser hebt gemist, shit happens. Dan heb je pas de volgende ronde weer een kans.
  • Na een aantal rondjes wordt duidelijk welk team de meeste rollen heeft verzameld. Dat team wint die Grand Prix.
  • Daarna begint gelijk de volgende Grand Prix, nu mogen andere coureurs het proberen. Dit alles onder luid gejuich en aanmoediging van de teamgenoten in badjassen. Je hebt je sporen verdiend.

Als alle coureurs gereden hebben, wordt het tijd om de balans op te maken. Wie is aan de race op the best seat in the house? Welk team heeft dit Formule WC-seizoen gewonnen? Ga ook lekker chillen met je billen. Beleef de hilarische en legendarische WC-pot-Race bij uitjeslocatie Plaza Posta. Let (sh)it go!

WC-pot-Race: Formule WC indoor

60 minuten | 17,50 p.p. vanaf 10 personen

60 minuten | 175,- (tot 10 personen)


Toilet met ingebouwde motor

Indoor circuit met wc-rollen

Coureurs rijden in badjassenDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Lucia Schiava

Super gezellig Hebben als personeelsuitje de wc potten race gedaan . Echt een aanrader

Wladimir Zimmerman

Goedemorgen, wij hebben vrijdag 17 juni Wc-Race Indoor gehad en het was echt super. Iedereen heeft genoten van deze dag. Daar aansluitend hebben wij gebarbecued en alles was prima verzorgd........We komen graag een keer terug!

Hester

Enorm gelachen bij de (indoor) WC pot race, wat een lachwekkende race! We waren met 8 dames voor een vrijgezellenfeestje. We hadden er lekkere zoetigheden en een drankje bij en hebben het erg leuk gehad!

Daphne

Teamuitje gehad, erg goed geregeld! De WC pot Race is een aanrader, de medewerker die alles uitlegde had er ook plezier in, altijd leuk om te zien. Eten en drinken was top en goed geregeld + Escape room ook erg goed in elkaar gezet. Aanrader voor iedereen die hier nog niet is geweest.

Bert Jager - Bauhaus Groningen

Gisteren een zeer geslaagde avond gehad met eten , curling en de geweldige wc pot race. Alles was super verzorgd. En zeker voor herhaling vatbaar. Namens de personeelsvereniging van Bauhaus Groningen bedankt.

Lia

Feest van ons 50 jarig huwelijk gehad, in alle opzichten geweldig, bediening,eten,w.c potten race helemaal een aanrader. Voor ons geen ander adres meer.

Ina Roolvink

Super avond gehad, top personeel Wc-pot- race hilarisch. Wij komen zeker weer

Sabine

Hele gezellige middag gehad tijdens het vrijgezellenfeest. Leuke presentator die de sfeer er wel in kreeg tijdens het ready 2 marry spel. Ook de wc pot race was een leuke afsluiter. Goede service qua eten en drinken serveren.

Jannie van der velde

Wat hebben wij een super middag gehad. Echt een aanrader . Iedereen was dik tevreden

Zwanny

Gister avond wc potten race gedaan ✅ fantastisch veel losgehaald , goede uitleg door Auke daarna borrel en hapje , goed verzorgd Fijn personeel !

Giny

Samen met mijn collega's gisteren een onvergetelijk personeelsuitje bij jullie gehad. We begonnen met de wc-potten race en na een lekker bakje koffie hebben we het spel "Ik hou van Holland" gespeeld. Heel erg bedankt!

Marga

Met onze vriendengroep op de wc-pot geracet. Wat hebben we genoten! Goede begeleiding en daarna kunnen smikkelen van een heerlijk buffet. Alles was top en heel fijn dat het personeel zo leuk meedenkt. We komen zeker nog weer eens terug met ons 21-tal. Ga zo door en dikke pluim

Familie Bansema.

Gistermiddag hebben we met de kinderen en kleinkinderen een actieve middag en avond gehad. We hadden veel plezier met de WC - pot - Race Indoor. Daarna een heerlijk diner in het restaurant. De bediening was vriendelijk, aardige mensen. Een aanrader voor iedereen.

Helma

we hebben de wc pot race gedaan met aansluitend de tafelgrill , we hebben een superleuke avond gehad . hilarisch was de race , personeel erg vriendelijk en het eten lekker , een aanrader !!

Marja

We hebben een hele leuke avond gehad met grillen en toiletpotrace.

Familie de Rooij

De WC pot race gedaan en een uur Curling, super leuk! Mooie locatie, heerlijk op het terras gezeten. Een aanrader !

henny Oosterhuis

We hebben de wc pot race gedaan , super leuk

Review afkomstig van: Google+

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's