WC-pot-Race: Formule WC indoor

“Hilarisch”

Ja, je kan de pot op. En niet zomaar een pot, maar een gemotoriseerd ‘race’-exemplaar. De Postwagen haalt de enige echte Formule WC naar Tolbert: beleef dé WC-pot-Race van Nederland.

Er is ook een buitenbaan beschikbaar)

combineer de toiletrace met een andere activiteit voor korting op je tweede activiteit:

DEAL Posta Race Experience: 19,75 p.p. 12,50 p.p. 
DEAL Karaoke Room: 30,- per groep 15,- per groep
DEAL Fun Curling: 8,- p.p. 6,- p.p. 
DEAL Lasergame: 8,75 6,75 p.p. 


deal = geldig in combinatie met de toiletrace
als je de toiletrace reserveert, kun je een deal kiezen

De WC-pot-Race vindt plaats in Posta7, de overdekte uitjeslocatie van Noord-Nederland. Bij één van de grote raampartijen ligt een bijzonder parcours. Deelnemers dagen elkaar uit op brandschone toiletten met een motor erin. De kunst is om zo vlot mogelijk het indoor parcours af te leggen. Dankzij de verrassende wendbaarheid kun je scherpe bochtjes maken met de WC-pot.

WC-pot-race met gekleurde badjas 

Het Formule WC-seizoen in Tolbert barst los. De deelnemers (coureurs) worden verdeeld over teams Groen, Paars, Oranje, Blauw en Roze. Vervolgens rijden ze om en om een Grand Prix tegen coureurs van de andere tams. De teams zijn uitgerust in bijbehorende badjassen in de teamkleuren. Het krappe circuit vraagt om scherpe stuurmanskunsten vanaf de pot, zeker gezien de hoge nood. 

Bemachtig onderweg zoveel mogelijk WC-rollen 

Tijdens de race heb je nog een specifieke missie. Bemachtig onderweg zoveel mogelijk WC-rollen van jouw teamkleur met de WC-borstel in je hand. Reig ze via de dispensers om je borstel en lever ze af bij je eigen toiletrolhouder.

Kies je rijlijnen en versnelling zorgvuldig uit, want het circuit is krap. Laat ze een poepie ruiken!

  • Je kunt niet terug als je een dispenser hebt gemist, shit happens. Dan heb je pas de volgende ronde weer een kans.
  • Na een aantal rondjes wordt duidelijk welk team de meeste rollen heeft verzameld. Dat team wint die Grand Prix.
  • Daarna begint gelijk de volgende Grand Prix, nu mogen andere coureurs het proberen. Dit alles onder luid gejuich en aanmoediging van de teamgenoten in badjassen. Je hebt je sporen verdiend.

Als alle coureurs gereden hebben, wordt het tijd om de balans op te maken. Wie is aan de race op the best seat in the house? Welk team heeft dit Formule WC-seizoen gewonnen? Ga ook lekker chillen met je billen. Beleef de hilarische en legendarische WC-pot-Race bij uitjeslocatie Posta7. Let (sh)it go!

Uitjes en arrangementen

Restaurant en uitjeslocatie De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

WC-pot-Race: Formule WC indoor

60 minuten | 17,50 p.p. vanaf 10 personen

60 minuten | 175,- (tot 10 personen)

aanbevolen groepsgrootte: minimaal 8 personen voor de beleving van de activiteit

korting op een 2e activiteit: combideals te boeken via de kalender


Toilet met ingebouwde motor

Indoor circuit met wc-rollen

Coureurs rijden in badjassenDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Melanie

Ontzettend leuk teamuitje gehad bij jullie, nog net niet in ons broek gepiest bij de wc potten race. En aansluitend een heerlijk buffet gehad. Zeker voor herhaling vatbaar

Corrie

We zijn met ons zorgteam uit Heerenveen bij jullie geweest. We hebben genoten van de jail-challenge, wc pottenrace en de glow in the dark midget golf. Heel veel gelachen. Daarna genoten van een koud- en warmbuffet en een heerlijk dessert. Bedankt voor de goede zorgen. Greidenhuis Heerenveen

Bärbel

Met een vrijgezellenfeest hier geweest. Eerst de wc pot race, daarna escape room en afsluitend naar de ovensteen te eten. Fijne locatie. Alles was voorzien en handige bestel kaart die we op het einde konden afrekenen. Er was een hapjes schaal besteld en die bleek later niet goed door te zijn gekomen in de keuken. Deze kregen we later nog als compensatie gratis. Dat kan ik ook erg waarderen, als men hier zelf mee komt. We komen hier zeker graag weer.

Bärbel

Met een vrijgezellenfeest hier geweest. Eerst de wc pot race, daarna escape room en afsluitend naar de ovensteen te eten. Fijne locatie. Alles was voorzien en handige bestel kaart die we op het einde konden afrekenen. Er was een hapjes schaal besteld en die bleek later niet goed door te zijn gekomen in de keuken. Deze kregen we later nog als compensatie gratis. Dat kan ik ook erg waarderen, als men hier zelf mee komt. We komen hier zeker graag weer.

Evelien Lanting

We hebben met onze personeelsvereniging genoten bij de postwagen, we hadden een wc pot race en daarna de jail challange het was geweldig om te doen. Daarna hebben we samen heerlijk genoten van het heerlijke eten (bulgaarse ovensteen). Dit is zeker voor herhaling vatbaar en kan het zeker iedereen aanraden om hier heen te gaan.

Marijke

Super avond gehad!! Het eten was heerlijk, voldoende van alles, en de toiletpottenrace…. Wauw!!! Met 13 collega’s enorm gelachen! Wat een hilarische en gezellige activiteit!!! Het personeel krijgt een dikke 10! Vriendelijk, meedenkend Wij komen zeker nog een keertje!!

Dichtershof Assen

Een avond ontspannen. Lachen om elkaar bij de WCpotrace. Momenten om bij te praten en heerlijk gegeten. Bedankt voor dit geslaagde teamuitje!

Adrie Schunck

Familie feest gehad met WCPottenrace,Curling en Lasergame. Ook voortreffelijke lunch en Bulgaarse ovensteen. Geweldig verwend door het uiterst vriendelijke personeel.Echt een aanrader.

Henima Schoonmaakadvies en Diensten

Personeels uitje gehad met de wc pottenrace en fun curling lachen, gieren en brullen. Heerlijk tussentijds gedronken en geborreld met de verrassingsplank. En geëindigd met de oversteen menu. Echt een aanrader!!!!

Jeanette

We hebben vrijdag met 10 man de wc pot race gedaan. Gigantisch leuk en heeel veel gelachen. Daarna heerlijk gegeten , bulgaarse steen. Het was top voor mekaar

Jolanda

Wij hebben een hilarische middag gehad met de wc-potten race! Daarna heerlijk gegeten. Een echte aanrader

Museumcafe Joure

We hebben het gewelfig gehad. Vooral de wc potten race was hilarisch om te doen, maar vooral om te zien hoe je collega's het doen. Lachen!

Geert

Wij hebben bij jullie mijn pensioenfeestje gehad en we vonden het allemaal reuze gezellig. Dit had vooral te maken met de activiteiten (wc pot race en jail challange, en voor sommigen nog even de Formule 1). Maar ook zeker het lopend buffet was bijzonder goed verzorgt. Dit alles kan natuurlijk nooit zonder de goede zorgen van jullie personeel. Wij waren dan ook meer dan super tevreden over de goede zorgen die we van jullie personeel mochten ontvangen, toppie..... Ik wil jullie dan ook van harte bedanken voor de goed verzorgde en geslaagde avond, en dat vooral mede door de goede zorgen van jullie personeel. koester ze.....

Wietske

Met ons zorg team enorm genoten. Eerst de wc potten race en toen steengrillen. Het was genieten met een hoofdletter

AT Veenstra

Met de vrienden club een top dag gehad. Eerst ontvangst met koffie en gebak en daarna de wc pot race gedaan met aansluitend een goede en heerlijk lunch. Daarna de jail challenge gedaan en gezellig na geborreld en als afsluiting een heerlijk buffet. Marije was onze serveerster en ze gaf ons een fijn en welkom gevoel. En de overige personeelsleden waren ook super.

Aaltsje Bosma

Geweldige middag/avond gehad. Eerst wc potten race wat echt geweldig was en daarna heerlijke gegeten van de smulsteen. Alles goed geregeld en erg vriendelijk personeel.

Stephan

Met 35 man hebben we de Alleskunner gespeeld. Vervolgens genoten van een heerlijke lunch en daarna hebben we de WC-pottenrace en curling gespeeld. De dag afgesloten met een borrel. Het was een mooi teamuitje, waar ik vanuit het team alleen maar positieve berichten over heb gehad. Bedankt!

Fam. Huis

De wc-pot race was hilarisch en de Bulgaarse ovensteen erg lekker. We hebben een ontzettend leuke familiedag gehad.

Marjanne

Met een groep van 18 de wc pot race gedaan. Geweldige scheids rechter die de warming up deed en begeleiding van het spel deed. Wat hebben we gelachen. We kregen goede uitleg vanachter de bar hoelaat we moesten melden en wie ons verder zou begeleiden. Goed gedaan. We hebben als laatste Fun Curling gedaan. Duidelijke uitleg gekregen en samen een uur gespeeld. Heel positieve ervaring. Leuk en vriendelijk personeel

De Driesprong Assen

2 leuke activiteiten! Gelachen bij de wc potten race. En plezier gehad bij glow in the dark midgetgolf. Mooi opgezette banen. Daarna heerlijk gegeten van de Bulgaarse ovensteen. We waren met 21 personen en kregen een half afgesloten ruimte in het restaurant. Super meegedacht van de Postwagen. Kortom: een perfect teamuitje gehad! En we komen zeker weer eens terug, want er was zoveel keuze qua leuke activiteiten!

Netwerkschool

We habben een programma met drie onderdelen: VET-bikes, eten en WC-potrace. Alles was erg goed op elkaar afgestemd. Het eten was voortreffelijk en de organisatie was top.

Familie B

In 1 woord fantastisch. Wij hebben WC pot racen gedaan. Hilarisch in te doen. Het eten na de tijd was ook perfect. Kortom een geslaagde dag voor ons als neven en nichten

Schilderafdeling de Vries, Makkum

Afgelopen vrijdag gezellig met de groep op de VET-Bike op pad door het Westerkwartier en daarna nog veel lol gehad bij de WC-potrace. Een hele geslaagde middag!! Dit was onze eerste ervaring met de Postwagen maar zeker voor herhaling vatbaar!!!

schenkel

we hebben een uurtje curling gedaan en daarna een uur de wc pot race. we hebben een geweldige middag gehad met heel veel plezier

Kentalis

Super super super geregeld. We hebben het luxe buffet en de wc pot race. Echt fantastisch!

Gemeente Groningen team wijkpost Haren

Perfect georganiseerd teambuildingsuitje! Leuke competitie met WC-pottenrace en Curling, lekker geborreld en gebbqt!! Voor herhaling vatbaar!

Gemeente Groningen team wijkpost Haren

Perfect georganiseerd teambuildingsuitje! Leuke competitie met WC-pottenrace en Curling, lekker geborreld en gebbqt!! Voor herhaling vatbaar!

Ralph vd laan

Samen met vrienden de wc-pottenrace GEWELDIG EN EEN AANRADER

Uildrik Postema

We hadden een fam.uitje en besloten voor de wc potten race te gaan. We hebben genoten en vreselijk veel gelachen. Is echt een aanrader voor jong en oud. Daarna heerlijk steenoven diner gehad soep vooraf en toetje na. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader.

Lena

Een zeer geslaagde middag gehad samen met familie Na een uurtje bowlen hebben we heerlijk gegeten Ontzettend fijne medewerkers op ieders gebied, bij het bowling centrum tot en met de bediening. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar

Martin Iwema

Gezellig met de collegas met de wcpottenrace begonnen en daarna een bbq gehad. Alles tot in de puntjes geregeld . Hartelijk dank daarvoor .

Familie de Jong

Leuke dag gehad met de familie broer/zussen dag. Toiletpot race hilarisch leuk, ook leuk begeleid door de scheidsrechter. Daarna vet bike step ook superleuk. Eten in het restaurant heerlijk kortom aanrader voor een feestje!

Eric Naberink

Ons personeelsuitje is goed verlopen, de toiletpotrace was hilarisch! Eten daarna was heerlijk, kortom: ‘n echte aanrader!

Ellen

WC pot race gedaan met collega's erg leuk, personeel zeer vriendelijk en eten wat super. We komen zeker weer.

Aedifi

We hebben de escaperoom en formula WC gedaan als bedrijfsuitje. De activiteiten waren top, goed geregeld en de staf was heel goed in hun rol. Zeer aan te raden en we gaan zeker nog een keer heen.

Mark Pater

Super ervaring gehad, eerst een heerlijke hightea(zeker een aanrader!!!!!!) En daarna een lachwekkende wcpot race. Echt genoten. Personeel is enthousiast en vriendelijk.

FPC v. Mesdag

Ons bedrijfsuitje was prima georganiseerd, hebben veel gelachen, en eten was uitstekend.

Willy Janzing

Wij hebben met ons tienen de w.c.pot race gedaan. Hilarisch en heel veel gelachen. Voor herhaling vatbaar. Daarna genoten van een 3-gangen menu in het gezellige restaurant. Zeer goede kwaliteit, allemaal genoten.

Eddy Loer

We hebben gezellige middag gehad met leuke spelletjes en op het eind een hilarische toiletpotten race. Top middag.

Fam Hoekstra

Leuke middag gehad met de familie. Alles was goed geregeld en ook heerlijk gegeten!

Skid

Leuke activiteiten, leuke bediening. Alles prima verzorgd! Zeer geslaagd personeelsuitje.

Familie

Wij hebben genoten van de wc-pot race. Super leuke, enthousiaste begeleiding vanuit de Postwagen. Ook de borrelhapjes waren heerlijk. Absolute aanrader.

Anoniem

De Alleskunner gedaan met collega's. Hilarisch! Wat hebben we het leuk gehad met zijn allen. Ook de Escaperoom, de WC-pot-race en het buffet zijn goed in de smaak gevallen. Aanraders, stuk voor stuk. Bedankt!

Corrie

De wcpottenrace was een groot succes met onze groep van 18 personen. Hilarisch om te doen, de lachspieren zijn weer goed getraind

Molog

Wij hebben genoten van het eten en de spellen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Gramsbergen Dakbedekkingen BV

Goed verzorgde en enorm leuke middag met div. activiteiten gehad, goed gemotiveerde dakdekkers op een WC pot in een bloedstollende race, hilarisch..

Lucia Schiava

Super gezellig Hebben als personeelsuitje de wc potten race gedaan . Echt een aanrader

Wladimir Zimmerman

Goedemorgen, wij hebben vrijdag 17 juni Wc-Race Indoor gehad en het was echt super. Iedereen heeft genoten van deze dag. Daar aansluitend hebben wij gebarbecued en alles was prima verzorgd........We komen graag een keer terug!

Hester

Enorm gelachen bij de (indoor) WC pot race, wat een lachwekkende race! We waren met 8 dames voor een vrijgezellenfeestje. We hadden er lekkere zoetigheden en een drankje bij en hebben het erg leuk gehad!

Daphne

Teamuitje gehad, erg goed geregeld! De WC pot Race is een aanrader, de medewerker die alles uitlegde had er ook plezier in, altijd leuk om te zien. Eten en drinken was top en goed geregeld + Escape room ook erg goed in elkaar gezet. Aanrader voor iedereen die hier nog niet is geweest.

Bert Jager - Bauhaus Groningen

Gisteren een zeer geslaagde avond gehad met eten , curling en de geweldige wc pot race. Alles was super verzorgd. En zeker voor herhaling vatbaar. Namens de personeelsvereniging van Bauhaus Groningen bedankt.

Lia

Feest van ons 50 jarig huwelijk gehad, in alle opzichten geweldig, bediening,eten,w.c potten race helemaal een aanrader. Voor ons geen ander adres meer.

Ina Roolvink

Super avond gehad, top personeel Wc-pot- race hilarisch. Wij komen zeker weer

Sabine

Hele gezellige middag gehad tijdens het vrijgezellenfeest. Leuke presentator die de sfeer er wel in kreeg tijdens het ready 2 marry spel. Ook de wc pot race was een leuke afsluiter. Goede service qua eten en drinken serveren.

Jannie van der velde

Wat hebben wij een super middag gehad. Echt een aanrader . Iedereen was dik tevreden

Zwanny

Gister avond wc potten race gedaan ✅ fantastisch veel losgehaald , goede uitleg door Auke daarna borrel en hapje , goed verzorgd Fijn personeel !

Giny

Samen met mijn collega's gisteren een onvergetelijk personeelsuitje bij jullie gehad. We begonnen met de wc-potten race en na een lekker bakje koffie hebben we het spel "Ik hou van Holland" gespeeld. Heel erg bedankt!

Marga

Met onze vriendengroep op de wc-pot geracet. Wat hebben we genoten! Goede begeleiding en daarna kunnen smikkelen van een heerlijk buffet. Alles was top en heel fijn dat het personeel zo leuk meedenkt. We komen zeker nog weer eens terug met ons 21-tal. Ga zo door en dikke pluim

Familie Bansema.

Gistermiddag hebben we met de kinderen en kleinkinderen een actieve middag en avond gehad. We hadden veel plezier met de WC - pot - Race Indoor. Daarna een heerlijk diner in het restaurant. De bediening was vriendelijk, aardige mensen. Een aanrader voor iedereen.

Helma

we hebben de wc pot race gedaan met aansluitend de tafelgrill , we hebben een superleuke avond gehad . hilarisch was de race , personeel erg vriendelijk en het eten lekker , een aanrader !!

Marja

We hebben een hele leuke avond gehad met grillen en toiletpotrace.

Familie de Rooij

De WC pot race gedaan en een uur Curling, super leuk! Mooie locatie, heerlijk op het terras gezeten. Een aanrader !

henny Oosterhuis

We hebben de wc pot race gedaan , super leuk

Review afkomstig van: Google+

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)