Outdoor WC-pot-Race: Formule WC

“Flink vermaakt”

Nederland omarmt de sensationele Formule WC-hit: de outdoor WC-pot-Race in Tolbert met gekleurde badjassen. Ditmaal mag je de pot op! Je collega, familielid of vriend(in) evengoed. Racen met gemotoriseerde toiletpotten.

(Er is ook een binnenbaan beschikbaar)

Buiten bij Posta7 kun je de WC-pot-Race: Formule WC afleggen. Deze grappige buitenrace bevat elektrisch aangedreven WC-potten met motoren erin. Daarnaast zijn er vrij wendbare stuurtjes bevestigd, zodat je toch nog wat richting kunt bepalen. Dat is hard nodig, aangezien het buitenparcours uitdagend bochtenwerk bevat. Welke deelnemers slingeren het beste door de baan?

Outdoor WC-pot-race in badjassen met kleurtjes

Maak je klaar voor het spannende Formule WC-seizoen te Tolbert. Hier trekken de deelnemers, die we coureurs noemen, opvallend gekleurde badjassen aan. Daarna gaan ze WC-rollen bemachtigen met borstels als team Roze, Blauw, Oranje, Paars of Groen. Die rollen staan via dispensers om de route tijdens de race. Vervolgens dien je de gepakte rollen af te leveren bij je eigen toilethouder. 

Oftewel, probeer buiten op de baan zoveel mogelijk WC-rollen te scoren. De uitdaging zit ‘m in de juiste rijlijnen uitkiezen, evenals het exacte moment van versnellen. Verder heeft het circuit niet per se overal veel ruimte, dus is scherpte van belang. Overigens is er sprake van eenrichtingsverkeer. Daarom kun je ‘shit’ roepen wanneer je een dispenser mist. Je hebt immers pas de volgende ronde weer een kans. 

Uiteindelijk hebben de deelnemers meerdere rondjes afgelegd en wordt de balans opgemaakt. Welk team kroont zich tot de winnaar van de WC Grand Prix Tolbert? Als dit bekend is, start meteen de volgende Grand Prix op dezelfde locatie. Nu mogen andere teamspelers de potten uitproberen, onder wilde aansporing en fanatiek gejuich van teamgenoten. Badjas aan en gaan! 

Humorrijke en actievolle buitenactiviteit

De Outdoor WC-pot-race in badjassen is al met al een humorrijke en actievolle buitenactiviteit. Een activiteit met gezelligheid en een lach, uiterst geschikt voor bedrijven, families en vriendengroepen. Deze buitenactiviteit is naast/tegenover Posta7, de indoor uitjeslocatie van Tolbert. Je kunt de activiteit ook als binnenactiviteit reserveren. De Postwagen gaat voor een uitje met geluksmomentjes. 

Uitjes en arrangementen

Restaurant en uitjeslocatie De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Outdoor WC-pot-Race: Formule WC

60 minuten | 17,50 p.p. vanaf 10 personen

60 minuten | 175,- (tot 10 personen)

Voor de beleving van de activiteit is het aan te bevelen dat de groepsgrootte minimaal 8 personen is


Gemotoriseerde toiletpotten

Outdoor parcours met wc-rollen

Badjassen voor de coureurs


Delen:
Recensies
Yvon Stuiver

Gisteren de verjaardag van Jaap gevierd!, WC pot race en een diner er achter aan. Wat een feest en wat fantastisch personeel! Geweldige avond gehad! Dank jullie wel

Alexandra Ubeda van der Park

Wij hebben een zeer geslaagd vrijgezellenfeestje gevierd bij de postwagen! We waren ietswat aan de late kant, maar dat was geen enkel probleem. Het programma voor de rest van de dag werd aangepast waardoor alles alsnog goed in elkaar overliep. Door het mooie weer, mochten we de geboekte hilarische toiletpottenrace indoor naar buiten verplaatsen. Na een fantastische lunch maakte host Tim er een feestje van bij de 'Ik hou van Hollandquiz'. Als afsluiter de 'Jail Challenge'. Dit waren allemaal kamertjes met spellen op tijd. Ook hier werd je erg fanatiek van. Een zeer geslaagde dag met een grote pluim voor medewerkers Job en Tim die alles geweldig begeleid hebben!

Marjanne

Met een groep van 18 de wc pot race gedaan. Geweldige scheids rechter die de warming up deed en begeleiding van het spel deed. Wat hebben we gelachen. We kregen goede uitleg vanachter de bar hoelaat we moesten melden en wie ons verder zou begeleiden. Goed gedaan. We hebben als laatste Fun Curling gedaan. Duidelijke uitleg gekregen en samen een uur gespeeld. Heel positieve ervaring. Leuk en vriendelijk personeel

Ralph vd laan

Samen met vrienden de wc-pottenrace GEWELDIG EN EEN AANRADER

Gramsbergen Dakbedekkingen BV

Goed verzorgde en enorm leuke middag met div. activiteiten gehad, goed gemotiveerde dakdekkers op een WC pot in een bloedstollende race, hilarisch..

Ellis Elenius-Trip

We hebben genoten en veel gelachen tijdens de wc potten race. Het was heerlijk weer en we hebben de race buiten gedaan. Goede en leuke begeleiding erbij gehad. Ook van de catering. vrolijk team. Daarna samen gegeten, 3 gangen menu, dit was heerlijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. We komen zeker een keer terug van De Zijlen.

Daphne

Teamuitje gehad, erg goed geregeld! De WC pot Race is een aanrader, de medewerker die alles uitlegde had er ook plezier in, altijd leuk om te zien. Eten en drinken was top en goed geregeld + Escape room ook erg goed in elkaar gezet. Aanrader voor iedereen die hier nog niet is geweest.

Lia

Feest van ons 50 jarig huwelijk gehad, in alle opzichten geweldig, bediening,eten,w.c potten race helemaal een aanrader. Voor ons geen ander adres meer.

Edwin

Prachtig teamuitje gehad. Bowlen, buiten wc pot race en veel gelachen. Als afsluiter indoor barbeque. Goed geregeld allemaal bij de postwagen en een lekkere barbeque

Zwanny

Gister avond wc potten race gedaan ✅ fantastisch veel losgehaald , goede uitleg door Auke daarna borrel en hapje , goed verzorgd Fijn personeel !

Thea

Fantastisch avond gehad bij Postwagen. Met als activiteit de toiletpot race. Geweldig was dat. En heerlijk gegeten.

Linda

Met het werk de buitenbaan van de wc pottenrace gedaan, hilarisch! Een goede teambuilding hier wordt nog maanden over nagepraat. Daarna lopend buffet, niet teveel groepen in 1 ruimte, erg fijn coronaproof.

Fred & Silvie

Wat een fantastische locatie. We hebben de wc pot race en de glow in the dark midgetgolf gedaan. Een super ontvangst. Als eerste de wc pot race. Wat een hilarische race en wat hebben we een lol gehad… super leuke begeleiding… Ook de midgetgolf baan is leuk om te doen…we hebben een fantastische middag gehad…echt een aanrader.

Helma

we hebben de wc pot race gedaan met aansluitend de tafelgrill , we hebben een superleuke avond gehad . hilarisch was de race , personeel erg vriendelijk en het eten lekker , een aanrader !!

Marja

We hebben een hele leuke avond gehad met grillen en toiletpotrace.

Ger Bakker

Het was tip top geregeld. Leuke races met de wc-potten, prima uitleg en daarna heerlijke tafelgrill. Goed verzorgd door Irma. Vlees was lekker, meer dan genoeg net als de lekkere salades en voor en na gerecht!

Familie de Rooij

De WC pot race gedaan en een uur Curling, super leuk! Mooie locatie, heerlijk op het terras gezeten. Een aanrader !

henny Oosterhuis

We hebben de wc pot race gedaan , super leuk

Review afkomstig van: Google+

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum