Outdoor WC-pot-Race: Formule WC

Groepen fanatiek: uitdagende race • grappig met badjassen • gaaf teamgevecht

Nederland omarmt de sensationele Formule WC-hit: de outdoor WC-pot-Race in Tolbert met gekleurde badjassen. Ditmaal mag je de pot op! Je collega, familielid of vriend(in) evengoed. Racen met gemotoriseerde toiletpotten.

(Er is ook een binnenbaan beschikbaar)

Buiten bij de Activiteitenarena kun je de WC-pot-Race: Formule WC afleggen. Deze grappige buitenrace bevat elektrisch aangedreven WC-potten met motoren erin. Daarnaast zijn er vrij wendbare stuurtjes bevestigd, zodat je toch nog wat richting kunt bepalen. Dat is hard nodig, aangezien het buitenparcours uitdagend bochtenwerk bevat. Welke deelnemers slingeren het beste door de baan?

Outdoor WC-pot-race in badjassen met kleurtjes

Maak je klaar voor het spannende Formule WC-seizoen te Tolbert. Hier trekken de deelnemers, die we coureurs noemen, opvallend gekleurde badjassen aan. Daarna gaan ze WC-rollen bemachtigen met borstels als team Roze, Blauw, Oranje, Paars of Groen. Die rollen staan via dispensers om de route tijdens de race. Vervolgens dien je de gepakte rollen af te leveren bij je eigen toilethouder. 

Oftewel, probeer buiten op de baan zoveel mogelijk WC-rollen te scoren. De uitdaging zit ‘m in de juiste rijlijnen uitkiezen, evenals het exacte moment van versnellen. Verder heeft het circuit niet per se overal veel ruimte, dus is scherpte van belang. Overigens is er sprake van eenrichtingsverkeer. Daarom kun je ‘shit’ roepen wanneer je een dispenser mist. Je hebt immers pas de volgende ronde weer een kans. 

Uiteindelijk hebben de deelnemers meerdere rondjes afgelegd en wordt de balans opgemaakt. Welk team kroont zich tot de winnaar van de WC Grand Prix Tolbert? Als dit bekend is, start meteen de volgende Grand Prix op dezelfde locatie. Nu mogen andere teamspelers de potten uitproberen, onder wilde aansporing en fanatiek gejuich van teamgenoten. Badjas aan en gaan! 

Humorrijke en actievolle buitenactiviteit

De Outdoor WC-pot-race in badjassen is al met al een humorrijke en actievolle buitenactiviteit. Een activiteit met gezelligheid en een lach, uiterst geschikt voor bedrijven, families en vriendengroepen. Deze buitenactiviteit is naast/tegenover de Activiteitenarena, de indoor uitjeslocatie van Tolbert. Je kunt de activiteit ook als binnenactiviteit reserveren. De Postwagen gaat voor een uitje met geluksmomentjes. 
 

Outdoor WC-pot-Race: Formule WC

60 minuten | 17,50 p.p. vanaf 10 personen

60 minuten | 175,- (tot 10 personen)


Gemotoriseerde toiletpotten

Outdoor parcours met wc-rollen

Badjassen voor de coureurs


Delen:
Recensies
Zwanny

Gister avond wc potten race gedaan ✅ fantastisch veel losgehaald , goede uitleg door Auke daarna borrel en hapje , goed verzorgd Fijn personeel !

Thea

Fantastisch avond gehad bij Postwagen. Met als activiteit de toiletpot race. Geweldig was dat. En heerlijk gegeten.

Linda

Met het werk de buitenbaan van de wc pottenrace gedaan, hilarisch! Een goede teambuilding hier wordt nog maanden over nagepraat. Daarna lopend buffet, niet teveel groepen in 1 ruimte, erg fijn coronaproof.

Fred & Silvie

Wat een fantastische locatie. We hebben de wc pot race en de glow in the dark midgetgolf gedaan. Een super ontvangst. Als eerste de wc pot race. Wat een hilarische race en wat hebben we een lol gehad… super leuke begeleiding… Ook de midgetgolf baan is leuk om te doen…we hebben een fantastische middag gehad…echt een aanrader.

Helma

we hebben de wc pot race gedaan met aansluitend de tafelgrill , we hebben een superleuke avond gehad . hilarisch was de race , personeel erg vriendelijk en het eten lekker , een aanrader !!

Marja

We hebben een hele leuke avond gehad met grillen en toiletpotrace.

Ger Bakker

Het was tip top geregeld. Leuke races met de wc-potten, prima uitleg en daarna heerlijke tafelgrill. Goed verzorgd door Irma. Vlees was lekker, meer dan genoeg net als de lekkere salades en voor en na gerecht!

Familie de Rooij

De WC pot race gedaan en een uur Curling, super leuk! Mooie locatie, heerlijk op het terras gezeten. Een aanrader !

henny Oosterhuis

We hebben de wc pot race gedaan , super leuk

Review afkomstig van: Google+

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's