The Ultimate Wedding Citygame

“Leuk spel”

Het verhaal: jullie vriendin dénkt dat ze er ready voor is... The big day: haar bruiloft! De bakker heeft een geweldige bruidstaart gemaakt en het vlees voor het avonddiner ligt klaar bij de slager. De stomerij heeft al gebeld dat de jurk opgehaald kan worden. Ook de trouwauto staat klaar. Alles verloopt volgens plan. Toch slaat de twijfel toe...

Waar is de ceremoniemeester?

De voorwerpen zijn namelijk nog niet naar de trouwlocatie gebracht, een verantwoordelijkheid van de ceremoniemeester. Hij neemt zijn telefoon niet op. Jullie vriendin belt de stomerij terug. Ze hebben nog niemand gezien. Hij had daar allang moeten zijn? Bij de autoleverancier hebben ze hem ook niet gespot!

Pure paniek

De ceremoniemeester is spoorloos. Tot overmaat van ramp beheerde hij het budget voor de bruiloft en raad eens… dat is zomaar op! De rekening blijkt geplunderd. De paniek bij de aanstaande bruid slaat toe: waar moet ze naar toe? Hoe komen alle voorwerpen op tijd bij de trouwlocatie? Hoe worden alle betrokken partijen uitbetaald?

De tijd tikt!

In tranen belt ze haar beste vriendinnen: ze vraagt jullie om hulp. Alleen de tijd tikt stevig door. De bruiloft begint al over anderhalf uur! Vanaf nu is het rennen geblazen. Met een virtuele dorpsplattegrond doorkruizen jullie Leek en Tolbert, op zoek naar alles wat nodig is voor de bruiloft. Jullie doel is om alle voorwerpen met een tablet te verzamelen. 

 

Met een virtuele dorpsplattegrond doorkruizen jullie Leek en Tolbert, op zoek naar alles wat nodig is voor de bruiloft

 

Fantastische opdrachten

Maar… die voorwerpen moeten nog wel betaald worden! Gelukkig kunnen jullie zoveel mogelijk virtueel geld sparen door fantastische (foto-)opdrachten uit te voeren en quizvragen te beantwoorden. Gek, geniaal en supergrappig. Wie gaat er op z’n knieën voor een volstrekt onbekende voorbijganger? Wie gaan gehurkt in een polonaise zitten bij de kerk? The Ultimate Wedding Citygame is hét vrijgezellenfeest voor vrouwen!

P.S.
De foto’s krijgen jullie uiteraard achteraf opgestuurd. Ontzettend leuk om te showen op de bruiloft!

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

The Ultimate Wedding Citygame

+-90 minuten | 17,- p.p. (te boeken vanaf 10 personen)


De beste voorbereiding op de bruiloft!

Hilarisch vrijgezellenfeest

Ultieme samenwerkingDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
J. Bolhuis

Goed georganiseerd, leuk spel voor een vrijgezellenfeest. Kortom: een aanrader.

Femke

Super leuke vrijgezellenfeest gehad! Leuke vragen zaten er in het spel, ook nog van geleerd! Vriendelijk personeel die goed in hun rollen zaten.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum