Aanbevolen 5 recensies

Woensdagmiddag patatmiddag (kinderfeestjes)

“Top hoor”

Woensdagmiddag patatmiddag bij de kinderfeestjes van De Postwagen. Een kinderfeestje met patat (of ‘friet’, wie kent de discussie niet) vier je natuurlijk in Tolbert. Combineer de leukste kinderactiviteiten met patat.

Patat of friet, het lijkt soms wel een eeuwige discussie. Maar 'boven de rivieren' spreken we toch het vaakst van patat. Hoe dan ook smaakt het superlekker. En het is altijd fijn dat je er een snack bij krijgt. Tel er dan de ranja bij op en je hebt alles compleet voor een kinderfeestje. Te beginnen met kinderactiviteiten.

Arrangement voor kinderfeestje met patat (aanrader)

  • Friet
  • Snack, keuze uit; kroket, frikandel of kaassouffé 
  • Onbeperkt ranja 

 

 

Woensdagmiddag patatmiddag (kinderfeestjes)

Friet, snack en onbeperkt ranja


Mooie deal bij kinderactiviteit

Lekkere patat

Fijn met drinkenVoorkom teleurstelling, reserveer op tijd

Dit arrangement is heel gewild

 

Delen:
Recensies
Sandra

Gister een super leuk kinderfeestje gevierd. De kinderen hebben volop genoten. Was leuk om te bowlen en heerlijk gegeten.

Marit

Was een leuke middag! Kinderfeestje met 11 kinderen. We zijn wezen lasergamen. Tussendoor wat lekkers. Alles mooi volgens schema!

Alicia

Kids hebben genoten van het bowlen tijdens het kinderfeestje. Ook erg fijn dat patat en snacks in lopend buffet vorm was. Zo kon iedereen pakken waar hij zin in had en er was meer dan genoeg! Vriendelijk personeel, dus zeker weer tot ziens!

Kimberly

Mijn dochter heeft een fantastische middag gehad met haar kinderfeestje. Alles was top geregeld en liep vlot. Er is veel.keuze in activiteiten. Echt Een aanrader. Ook voor uitjes met vrienden, collega,s of familie.

Karen

Leuke ervaring , midgetgolf Glow in The dark , Kinderfeestje, leuk , frietjes lekker, vriendelijk personeel

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum