Aanbevolen 13 recensies

Woensdagmiddag patatmiddag (kinderfeestjes)

“Top hoor”

Woensdagmiddag patatmiddag bij de kinderfeestjes van De Postwagen. Een kinderfeestje met patat (of ‘friet’, wie kent de discussie niet) vier je natuurlijk in Tolbert. Combineer de leukste kinderactiviteiten met patat.

Patat of friet, het lijkt soms wel een eeuwige discussie. Maar 'boven de rivieren' spreken we toch het vaakst van patat. Hoe dan ook smaakt het superlekker. En het is altijd fijn dat je er een snack bij krijgt. Tel er dan de ranja bij op en je hebt alles compleet voor een kinderfeestje. Te beginnen met kinderactiviteiten.

Arrangement voor kinderfeestje met patat (aanrader)

  • Friet
  • Snack, keuze uit; kroket, frikandel of kaassouffé 
  • Onbeperkt ranja 

Kids assortiment zoetigheden met ranja

Vooraf nog even cadeautjes uitpakken met wat lekkers erbij? Speciaal voor kinderen hebben we een assortiment van zoetigheden inclusief ranja, feestelijk gepresenteerd op etagères. Denk aan diverse soorten snoepgoed, slagroomsoesjes en lekkernijen.

Uiteraard kunnen we de zoetigheden ook in een pauze of als afsluiter serveren. Geef dit vooraf aan bij de reservering. De zoetigheden kunnen van woensdag t/m zondag worden gereserveerd bij een kinderfeestje.

Woensdagmiddag patatmiddag (kinderfeestjes)

Friet, snack en onbeperkt ranja | 5,50 per kind

Kids assortiment van zoetigheden incl. ranja | 4,25 per kind


Mooie deal bij kinderactiviteit

Lekkere patat

Fijn met drinkenVoorkom teleurstelling, reserveer op tijd

Dit arrangement is heel gewild

 

Delen:
Recensies
Janine

We zijn twee keer voor een kinderfeestje geweest. Alles is duidelijk en goed geregeld. De sfeer is goed, vriendelijk personeel en het is er erg netjes. Het eten is top geregeld. De kinderen hebben erg genoten van de activiteiten jail challenge, lasergame en bowlen. Wij zijn erg tevreden en komen vast eens terug!

Kees

Heel flexibel en vriendelijk personeel, sfeer en activiteiten waren top. Heerlijke plek voor een kinderfeestje.

Marianne

Het was erg goed geregeld. Kinderen hebben genoten van de Jail Challenge en daarna van de heerlijke patatjes. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn dochter heeft een top feestje gehad.

Ems

Super leuk kinderfeestje gehad kids groep 8. Personeel erg sympathiek, behulpzaam ,snel vlot en gezellig en heerlijk warm binnen!!

Carla

Super leuk kinderfeestje gehad. Kids erg enthousiast. Alles keurig geregeld. Ook het eten was goed verzorgd! Aanrader en bedankt!

Joyce

Top geregeld kinderfeestje en top personeel dat zowel van tevoren als tijdens t feestje snel reageerde en meedacht in alles wat we graag wilden!

Rinzema

Een prettige plek om een kinderfeestje te houden

Iris

Super leuk kinderfeestje gehad, was goed geregeld, genoeg patat met lekkere snack, onbeperkt ranja en glow golfen!

Sandra

Gister een super leuk kinderfeestje gevierd. De kinderen hebben volop genoten. Was leuk om te bowlen en heerlijk gegeten.

Marit

Was een leuke middag! Kinderfeestje met 11 kinderen. We zijn wezen lasergamen. Tussendoor wat lekkers. Alles mooi volgens schema!

Alicia

Kids hebben genoten van het bowlen tijdens het kinderfeestje. Ook erg fijn dat patat en snacks in lopend buffet vorm was. Zo kon iedereen pakken waar hij zin in had en er was meer dan genoeg! Vriendelijk personeel, dus zeker weer tot ziens!

Kimberly

Mijn dochter heeft een fantastische middag gehad met haar kinderfeestje. Alles was top geregeld en liep vlot. Er is veel.keuze in activiteiten. Echt Een aanrader. Ook voor uitjes met vrienden, collega,s of familie.

Karen

Leuke ervaring , midgetgolf Glow in The dark , Kinderfeestje, leuk , frietjes lekker, vriendelijk personeel

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum