Jail Challenge Kids

“Zo gaaf”

Een grote en gave game komt tot leven met Jail Challenge Kids van Plaza Posta. Er staan hier 17 mysterieuze gevangeniscellen. En er zijn net zoveel coole uitdagingen en spellen!

Alle cellen bij langs met je team

Kinderen krijgen een spel-Tag, een digitale sleutel. Daarmee kunnen ze elke cel openen om een missie te starten. Jullie krijgen punten als jullie de missie succesvol afronden. Die punten komen automatisch op de Tag. Ga alle cellen bij langs in teams van 2 tot 4 personen. Scoor zoveel mogelijk punten. 

Jail Challenge Kids: coole uitdagingen

In het gangpad zie je aan groene lampen welke cellen vrij zijn om te spelen. Elke cel heeft vervolgens een eigen coole uitdaging. Als het licht in de cel rood wordt, is jullie tijd op. Je kunt het trouwens zo vaak proberen als je wil. 

Van katapultsystemen tot grijpmachines, dat belooft wat (actie!)

Maar let op: als je één kamer meerdere keren uitprobeert, heb je misschien geen tijd meer voor een andere kamer. Dus doe je best en kies ook voor een andere kamer wanneer de tijd tikt. Intussen komen er onderweg heel wat obstakels en opdrachten op jullie af. Van katapultsystemen tot grijpmachines, dat belooft wat (actie!). 

Grote en gave real life game voor kinderen

De Jail Challenge Kids is een groot succes bij kinderen. Dit omdat het zo’n grote en gave (real life) game is. Daarnaast kan elk kind de doorslag geven. De ene keer draait namelijk alles om tactiek, de andere keer om snelheid. En evengoed gaat het soms om techniek of sportiviteit. Alles komt wel aan bod. Maar jullie kunnen alles aan, toch?

Voordeel op woensdagmiddag

Exclusief op woensdagmiddag verstrekken we 5 euro kidskorting per persoon. Dat maakt het uitje bijzonder toegankelijk als kinderfeestje. 

Spelopties 60 & 90 minuten

Je kunt de kamers spelen in willekeurige volgorde en zo vaak als je wil. Maar met 17 cellen, missies en spellen voel je de tijd tikken. Wil je het rustig aan doen en voor meer herkansingen gaan? Kies dan voor de langere speloptie van 90 minuten. 

17 cellen met allemaal toffe spellen. Dit is Jail Challenge Kids. Geen Escape Room, maar een geheime gevangenis vol uitdaging. 

Jail Challenge Kids

60 minuten | 16,75 p.p. (woensdagmiddag 5 euro kidskorting 11,75)

90 minuten | 19,75 p.p. (woensdagmiddag 5 euro kidskorting 14,75)


17 cellen, uitdagingen en spellen

Coole missie

Ideale kinderactiviteit


Delen:
Recensies
G Bakker

De Jail Challenge is echt super leuk: fanatisme & teamwork & hitte! Nadien heerlijk gegeten!

Sebastian

De Jail Challenge is echt super leuk om te doen!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Plaza Posta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum