Jail Challenge Kids: vanaf 1 september 2022

Kinderen fanatiek: allemaal missies • veel afwisseling • gave locatie

Een grote en gave game komt tot leven met Jail Challenge Kids van De Postwagen. Er staan hier 17 mysterieuze gevangeniscellen. En er zijn net zoveel coole uitdagingen en spellen!

Deze gloednieuwe activiteit is vanaf 1 september 2022 te boeken. 

Alle cellen bij langs met je team

Kinderen krijgen een spel-Tag, een digitale sleutel. Daarmee kunnen ze elke cel openen om een missie te starten. Jullie krijgen punten als jullie de missie succesvol afronden. Die punten komen automatisch op de Tag. Ga alle cellen bij langs met je team van 2 tot 4 personen. Scoor zoveel mogelijk punten. 

Jail Challenge Kids: coole uitdagingen

In het gangpad zie je aan groene lampen welke cellen vrij zijn om te spelen. Elke cel heeft vervolgens een eigen coole uitdaging. Zorg dat het licht niet rood wordt als jullie in de cel staan. Want dan is de missie mislukt of was de tijd op. Als het licht in de cel groen wordt, hebben jullie het gehaald. Je kunt het trouwens zo vaak proberen als je wil. 

Van lasers tot landmijnen, dat belooft wat (actie!)

Maar let op: als je één kamer meerdere keren uitprobeert, heb je misschien geen tijd meer voor een andere kamer. Dus doe je best en kies ook voor een andere kamer wanneer de tijd tikt. Intussen komen er onderweg heel wat obstakels en opdrachten op jullie af. Van lasers tot landmijnen, dat belooft wat (actie!). 

Grote en gave real life game voor kinderen

De Jail Challenge Kids is een groot succes bij kinderen. Dit omdat het zo’n grote en gave (real life) game is. Daarnaast kan elk kind de doorslag geven. De ene keer draait namelijk alles om tactiek, de andere keer om snelheid. En evengoed gaat het soms om techniek of sportiviteit. Alles komt wel aan bod. Op de cel staat de moeilijkheidsgraad aangegeven. Maar jullie kunnen alles aan, toch?

Meerdere speltopties

Het leukste uitje voor kids kun je in 60 minuten of 90 minuten spelen. Als je voor 60 minuten gaat, krijg je verhoudingsgewijs meer punten van de Jail Master. Tegelijkertijd heb je wel minder tijd. Bij 90 minuten heb je kansen om de missies (nog een keer) goed te doen. 

17 cellen met allemaal toffe spellen. Dit is Jail Challenge Kids. Geen Escape Room, maar een geheime gevangenis vol uitdaging. 

Jail Challenge Kids: vanaf 1 september 2022

60 minuten | 14,75

90 mininten | 19,75


17 cellen, uitdagingen en spellen

Coole missie

Ideale kinderactiviteit


Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's