Jail Challenge Kids

“Zo gaaf”

Een grote en gave game komt tot leven met Jail Challenge Kids van Posta7. Er staan hier 16 mysterieuze gevangeniscellen. En er zijn net zoveel coole uitdagingen en spellen!

Alle cellen bij langs met je team

Kinderen krijgen een spel-Tag, een digitale sleutel. Daarmee kunnen ze elke cel openen om een missie te starten. Jullie krijgen punten als jullie de missie succesvol afronden. Die punten komen automatisch op de Tag. Ga alle cellen bij langs in teams van 2 tot 4 personen. Scoor zoveel mogelijk punten. 

Jail Challenge Kids: coole uitdagingen

In het gangpad zie je aan groene lampen welke cellen vrij zijn om te spelen. Elke cel heeft vervolgens een eigen coole uitdaging. Als het licht in de cel rood wordt, is jullie tijd op. Je kunt het trouwens zo vaak proberen als je wil. 

Van katapultsystemen tot grijpmachines, dat belooft wat (actie!)

Maar let op: als je één kamer meerdere keren uitprobeert, heb je misschien geen tijd meer voor een andere kamer. Dus doe je best en kies ook voor een andere kamer wanneer de tijd tikt. Intussen komen er onderweg heel wat obstakels en opdrachten op jullie af. Van katapultsystemen tot grijpmachines, dat belooft wat (actie!). 

Grote en gave real life game voor kinderen

De Jail Challenge Kids is een groot succes bij kinderen. Dit omdat het zo’n grote en gave (real life) game is. Daarnaast kan elk kind de doorslag geven. De ene keer draait namelijk alles om tactiek, de andere keer om snelheid. En evengoed gaat het soms om techniek of sportiviteit. Alles komt wel aan bod. Maar jullie kunnen alles aan, toch?

Voordeel op woensdagmiddag

Exclusief op woensdagmiddag verstrekken we 5 euro kidskorting per persoon. Dat maakt het uitje bijzonder toegankelijk als kinderfeestje. 

Spelopties 60 & 90 minuten

Je kunt de kamers spelen in willekeurige volgorde en zo vaak als je wil. Maar met 16 cellen, missies en spellen voel je de tijd tikken. Wil je het rustig aan doen en voor meer herkansingen gaan? Kies dan voor de langere speloptie van 90 minuten. 

16 cellen met allemaal toffe spellen. Dit is Jail Challenge Kids. Geen Escape Room, maar een geheime gevangenis vol uitdaging. 

Jail Challenge Kids

60 minuten | 17,50 p.p. (woensdagmiddag 5 euro kidskorting 12,50)

90 minuten | 21,- p.p. (woensdagmiddag 5 euro kidskorting 16,-)


16 cellen, uitdagingen en spellen

Coole missie

Ideale kinderactiviteit


Delen:
Recensies
Marloes

Een super geslaagd kinderfeest met de Jail Challenge. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Een aanrader voor een kinderfeest buiten de deur!

Janine

We zijn twee keer voor een kinderfeestje geweest. Alles is duidelijk en goed geregeld. De sfeer is goed, vriendelijk personeel en het is er erg netjes. Het eten is top geregeld. De kinderen hebben erg genoten van de activiteiten jail challenge, lasergame en bowlen. Wij zijn erg tevreden en komen vast eens terug!

Suzanne

Jail challenge was een super leuk kinderfeestje. Een drankje en hapje was goed verzorgd, snelle bediening en erg vriendelijk.

Esther de Vries

Mijn zoon heeft hier gisteren zijn kinderfeestje gevierd en dit was een groot succes. De begeleiding/uitleg is goed, personeel super vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben Jail Challenge gespeeld en hier waren ze heel enthousiast over. We hebben dit 1,5 uur gedaan en dit was helemaal prima. Ze hebben genoeg tijd om zich te vermaken. We komen hier best vaak, ook voor 'gewoon' even wat leuks doen; er is hier zoveel te beleven. Of je nu gaat bowlen of midgetgolfen of gewoon spelletjes met een hapje en drankje; voor jong en oud is er van alles te doen. Aanrader!

Christa Visser

Mijn zoon heeft een super leuk kinderfeestje gehad bij de jail experience. Alles was goed geregeld, bij binnenkomst konden we meteen doorlopen. Alles werd goed uitgelegd en de kinderen konden zichzelf goed redden. Wij konden onder het genot van een kopje koffie heerlijk zitten in de Posta7. Hier komen wij zeker weer terug!

Marianne

Het was erg goed geregeld. Kinderen hebben genoten van de Jail Challenge en daarna van de heerlijke patatjes. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn dochter heeft een top feestje gehad.

Lise

De Jail Challenge absoluut een aanrader voor kinderen van 9 jaar en ouder. Ook heel leuk als bedrijfsuitje. Organisatie is vriendelijk en efficiënt.

Wendel

Jaill challenge gedaan met kinderfeestje van mijn zoon van 10, iedereen vond het geweldig.

De Haan

Kinderfeestje, jailchallenge wat een lol voor de kinderen, super geregeld! Dat wij als ouders daar twee uur moesten wachten was geen enkel probleem, er is genoeg te doen!

Annelies

We hebben gisteren de jail challenge gedaan met een kinderfeestje en het was super geslaagd! De meiden hebben heel veel plezier gehad. Top geregeld allemaal!

Mineke

Jail challenge was voor een groep meiden tussen de 12 en 14 jaar een grote aanrader....ze hebben genoten!!

Yvonne

Geweldig kinder feestje gehad, was goed geregeld. Wat wel jammer was dat er sommige spelletjes paar niet van deden. Waren ze druk bezig en kom je er achter dat ze niet deden. Voor de rest was het prima. Maar dat zou punt zijn waar meer aandacht aan besteed kan worden paar maand geleden waren wij er ook en toen deden ze ook niet

Dominique

Super leuk kinderfeestje gehad met jonge kids van 6 en 7 jaar. jailchallenge is echt een aanrader.

Jolanda

Het kinderfeestje van onze dochter was werkelijk 1 groot succes!! De jail challenge activiteit was een mega gave activiteit, ze hebben genoten!! Personeel ook heel kundig en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar

Suzan

Het kinderfeestje was erg geslaagd. De opdrachten waren leuk & de kinderen fanatiek. Ze hebben zich geen moment verveeld. Aanrader!

Patrick

Geweldige middag gehad! Met een kinderfeestje de jail challenge gedaan. Super!

Nienke

Met 5 meiden tussen de 12 en 14 jaar jail challenge gespeeld. Ze waren enorm enthousiast, een uur was precies genoeg.

Oma

Samen met kleinzoon van 9 hebben we een jail challenge gedaan. Ik was bang dat ik niet alles kon don, maar het ging goed. Het was super leuk en we hebben genoten. Ik ga zeker dit nog een keer met de andere kleinkinderen doen.

Jan E

Wij hadden kinderfeestje de jail challenge,en alle kinderen hebben super genoten,alleen jammer dat we daar niet konden eten achteraf,maar als goed alternatief,naar cavetaria Westerkwartier als goed alternatief. Voor herhaling vatbaar.

Susan

Prachtig afsluitingsuitje voor de groep 8 ers !! Wat hebben ze genoten van al die spelen. De race zat er goed in, om zoveel mogelijk teampunten te scoren ???? Een aanrader, voor veel plezier !

Welmoed

De Jail Challange was machtig! Zowel de kinderen op het feestje als de volwassenen vonden het geweldig

Patrick

Wij hebben met ons voetbalteam (jo11), ons seizoen afgesloten met 90min Jail Challenge. Wat een machtige avond. Ze vonden het allemaal geweldig. Echt een aanrader!

Jvandenborn

Jail challenge game was echt een aanrader voor jong en oud vanaf 5 jaar( onder begeleiding ouder). Het was de mooiste familiedag ooit, zei 1 van de kinderen. Eten was super in de aparte zaal met familieleden. Een eigen ober erbij.. zo bijzonder geregeld! Alleen maar TOP

van der Zee

We hebben een leuk kinderfeestje gehad met onze (bonus)dochter en haar vrienden. Vriendelijk personeel, goede airco, leuke activiteiten.

Willemien

Een fantastisch kinderfeestje gehad met de Jail Chalange. 11-12 jarigen, zowel jongens als meiden hebben zich 90 minuten helemaal uitgeleefd en waren nadien super enthousiast. Wij als ouders konden heerlijk beneden zitten en genieten van wat te drinken. Echt een aanrader!

Hilde

De jail challenge gedaan met een groep 14 jarigen. Ze vonden het erg leuk en uitdagend!

Samantha

Mijn zoon heeft een super geslaagd kinderfeestje gehad!

Marije Hoeksma

De jail challenge voor een kinderfeestje gedaan voor jongens van 12 jaar. Wat werden ze fanatiek! Eg leuk! Ze wilden telkens de records verbreken! Leuk personeel! Geslaagd.

Rianne

Kan het bij De Postwagen anders dan een vijf sterren ervaring? ;-) Snelle reacties op mail, vriendelijk personeel, een schone locatie en leuke activiteiten. Het was een geslaagd kinderfeestje!

Ineke Wiersema

Gisteren de jail challenge gedaan met een kinderfeestje. Wat hebben de kinderen het leuk gehad, goed verzorgd, duidelijke uitleg en genoeg uitdaging voor kinderen van 10.

Ineke Wiersema

Gisteren de jail challenge gedaan met een kinderfeestje. Wat hebben de kinderen het leuk gehad, goed verzorgd, duidelijke uitleg en genoeg uitdaging voor kinderen van 10.

G Bakker

De Jail Challenge is echt super leuk: fanatisme & teamwork & hitte! Nadien heerlijk gegeten!

Sebastian

De Jail Challenge is echt super leuk om te doen!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum