The Blacklist Citygame

“Fijn samenwerken”

Het verhaal: in het pand van De Postwagen zit een supergeheime afdeling van de TCPD (Tolbert City Police Department). Deze speciale politietak werkt door omstandigheden noodgedwongen samen met één van de meest beruchte criminelen van het land: Remon Roodsema.

Het altijd vredige dorpje Tolbert is recent opgeschrikt door een bizarre moord. Remon heeft als enige een ‘blacklist’ met mogelijke daders van de lugubere moordaanslag. Toch zijn de moordenaar en het moordwapen nog niet gevonden… Ook het motief is volstrekt onduidelijk. Daarom wordt nu jullie hulp ingeschakeld!

Moord der moorden

Jullie gezelschap wordt door Remon verdeeld in verschillende teams. Met een virtuele dorpsplattegrond doorkruizen jullie Tolbert ‘City’ en Leek, op zoek naar meer informatie en nieuwe aanwijzingen.

Onthullen jullie wat er is er gebeurd? Samenwerking is belangrijk, teambuilding is noodzaak. De TCPD en Remon hebben hun laatste hoop op jullie gevestigd. De moord der moorden moet opgelost worden. The Blacklist Citygame staat op het punt van beginnen!

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

The Blacklist Citygame

+-90 minuten | 19,- p.p. (vanaf 13 personen)

+-90 minuten | 228,- per groep (8 tot en met 12 personen)


Zenuwslopend

Teambuilding

OrigineelDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Ilona

We hebben een verjaardag/familiedag gevierd bij de Postwagen. Leuke activiteiten gedaan, de city game is leuk, de midgetgolf is ook goed opgezet. vriendelijk personeel, lekker eten en ook speciale wensen mbt allergie zijn geen probleem. prima middag gehad!

Eric Huberts

Vrijdag 3 juli een uitstapje gehad met BNI Martini Begonnen met de tafelgrill en daarna de The Blacklist Citygame gedaan. Bedankt voor de goede ontvangst, het heerlijk eten en het leuke spel. Wij hebben een hele leuke avond gehad.

Eric Huberts

Vrijdag 3 juli een uitstapje gehad met BNI Martini Begonnen met de tafelgrill en daarna de The Blacklist Citygame gedaan. Bedankt voor de goede ontvangst, het heerlijk eten en het leuke spel. Wij hebben een hele leuke avond gehad.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)