Trouwfeest bij de Postwagen

Samen zielsgelukkig worden!

Uw trouwfeest wilt u vieren op een mooie en sfeervolle locatie. Party- en evenementencentrum De Postwagen heeft aan u gedacht. Het moderne en tegelijkertijd historische pand biedt genoeg mooie mogelijkheden voor een bijzonder trouwfeest!

Aanrader: Vijf prachtige trouwzalen...

Zo heeft De Postwagen maar liefst vijf verschillende trouwzalen, elk met een eigen warme sfeer. Bekijk de trouwzalen hier. Voor het diner of dagprogramma hebben we desgewenst een aparte kleinere zaal voor u.

Bijzondere bruiloftsarrangementen

Bij De Postwagen weet u één ding zeker: uw bruiloft wordt bijzonder! We hebben speciaal voor u verschillende bruiloftsarrangementen geselecteerd. U kunt natuurlijk ook uw eigen bruiloftsarrangement samenstellen. Nieuwsgierig naar de plaats waar het allemaal gaat gebeuren? Kom gerust eens langs om ‘voor te proeven’!

Enerverend entertainment

Uw feest is natuurlijk niet compleet zonder feestelijke muziek. Wij hebben geweldige muziekbands en DJ's in onze portefeuille die uw favoriete muziekgenre ten gehore kunnen brengen tijdens uw trouwfeest. Van smaakvolle achtergrondmuziek tot wilde meezingers. Voetjes van de vloer! 

Goedkoop overnachten in stijl

Het komt regelmatig voor dat er vrienden en familieleden van ver komen. Het is dan ideaal om een locatie voor uw bruiloft te hebben waarbij ze kunnen overnachten. Het is nog idealer als dat in stijl kan én tegen een aantrekkelijk tarief. Wij presenteren aan u een te gekke groepsaccommodatie, bestaande uit echte legerwagons! Zo kunnen uw gasten van ver net als iedereen het feest tot in de late uurtjes meemaken. Klik hier voor meer informatie over onze overnachtingsaccommodatie.

Samen zielsgelukkig worden!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's