Zaal: 't Koetshuis

Gekozen door groepen: flexibele capaciteit • prettige setting voor presentaties • geslaagd evenement

Een fraaie en ruime zaal met een groot podium, supergeschikt voor de grotere bijeenkomsten, presentaties en andere evenementen. Optioneel samen te voegen met De Doorrit voor nog meer capaciteit.

Opstelling zaal, aantal personen

 Groepjes, 160 personen
 Cabaret, 160 personen
 Theater, 230 personen
 U-vorm, 60 personen

Een veelgestelde vraag is hoeveel personen er in de zaal passen. Daar zijn meerdere antwoorden op te geven, want het aantal hangt sterk af van de gekozen opstelling. Met de opstelling doelen we de wijze waarop de stoelen en tafels zijn opgesteld. In groepjes, als cabarat of in theateropstelling. Dit zijn onze schattingen.


Grotere kaart weergeven

Grote zaal

In het aanbod zalen is 't Koetshuis een opvallende gegadigde. Een grote zaal vol fraaie elementen. De enorme kroonluchter bijvoorbeeld. Of de beweegbare dansvloer in het midden van de ruimte. Ook het podium trekt de aandacht, door de proporties van een theater aan te nemen. Ideaal voor elk optreden. 

Van vergadering tot congres

't Koetshuis is geschikt voor alle soorten bijeenkomsten. Denk aan vergaderingen, congressen en seminars. De eerste raadsvergadering (ooit) van Gemeente Westerkartier was in deze zaal. En tijdens de Spring Games van Werkman Horseshoes wordt 't Koetshuis gebruikt voor kennisdeling (lezingen). 

Voor zakelijke bijeenkomsten is 't Koetshuis een A-locatie

Talloze andere organisaties gingen ze voor. Voor zakelijke bijeenkomsten is 't Koetshuis een A-locatie. Onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en bedrijven kloppen met grote regelmaat bij ons aan voor het reserveren van deze zaal. Daarom is het van belang om er vroeg bij te zijn, als je interesse hebt. 

Historische referentie 

De naam verwijst naar een historische functie. Heel vroeger reden mensen met paard en wagen door het gebouw van De Postwagen. De koets werd achterin gestald. Vervolgens kwamen ze naar het café in het voorhuis. Dat is nu een goedlopend restaurant, terwijl 't Koetshuis is uitgegroeid tot een prachtzaal. 

Zaal bekijken 

Je kunt deze zaal op meerdere manieren bekijken. Weergeven op Google Maps is één optie, evenals het doornemen van de foto's in de fotogalerij. De mooiste mogelijkheid is echter een bezichtiging via het personeel van De Postwagen. Plan gerust een afspraak in met één van onze medewerkers via contact.

     Deze zaal is erg gewild

Zaal: 't Koetshuis


Ruim en besloten

Groot podium (L900xB570xH95), vaste bar en beamer aanwezig

Presentaties en bijeenkomsten


Delen:
Zalen in Groningen (Tolbert), zaal 't Koetshuis | De Postwagen

Contact opnemen over Zaal: 't Koetshuis

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's