Zaal: Dorpszicht

“Geweldige ruimte”

Een prachtige bovenzaal met uitzicht op Tolbert. De uiterst sfeervolle inrichting in combinatie met het intieme gevoel en de strakke ramenpartij zorgen ervoor dat bijna niemand deze zaal kan weerstaan.

Opstelling zaal, aantal personen

 Groepjes, 100 personen
 Cabaret, 100 personen
 Theater, 120 personen
 U-vorm, 40 personen

Dorpszicht draagt in alles de kenmerkende bouwstijl van De Postwagen, qua detaillering, afwerking en inrichting. Het levert een uitmuntende zaal op voor kleine en grote groepen, afhankelijk van de opstelling. De intimiteit van de zaal wordt (mede) bepaald door de manier waarop we de tafels en stoelen plaatsen. 

Zakelijke bijeenkomsten

Het uitnodigende karakter en de uitstraling van de zaal zorgen ervoor dat gasten zich snel thuisvoelen. Deze ruimte wordt van harte aanbevolen voor zakelijke bijeenkomsten. Dit kunnen vergaderingen, cursussen en trainingen zijn. Verder doen de zalen van De Postwagen dienst als ruimtes voor congressen en seminars, beurzen en exposities.  

Het uitnodigende karakter en de uitstraling van de zaal zorgen ervoor dat gasten zich snel thuisvoelen

Moderne zaal met een historische knipoog

Fraaie plafondschilderingen en muurschilderingen domineren het sfeerbeeld van Dorpszicht, waarin allerlei verwijzingen naar het verleden zijn verstopt. Een historische knipoog naar Tolbert, het dorp waar we op uitkijken. De zaal zelf is 'stiekem' modern in een klassiek jasje. Het resultaat is een praktische en prettige zaal. 

Arrangementen en activiteiten

Waar de keuze ook op valt, er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Combineer jullie bezoek met activiteiten en eten. De uitjes leveren vermakelijke vergaderbreaks op. Een garantie op uitdaging en humor van de Race to Escape tot Sterrenslag en Daten met struisvogels. 

Andere aanraders

Voetjes van de vloer. Met salsa dansen of linedancing. Of op een geheel andere manier: met de Bedrijfstraining Schapendrijven zit je niet stil. The Blacklist Citygame zet jullie eveneens in beweging en wat te denken van het Militaire Dienstplichtspel? Stuk voor stuk aanraders voor jullie dagprogramma. 

Centrale locatie

De Postwagen is een centrale locatie in Noord-Nederland, dankzij de ligging tussen Friesland en Groningen. Daarnaast zitten we op een steenworp afstand van Drenthe. Via de A7 (afrit 33 vanuit Drachten en afrit 34 vanuit Groningen) ben je er zo. Ook met het openbaar vervoer zijn wij te bereiken. Er is een bushalte op loopafstand. 

< Terug naar Aanbod zalen

Zaal: Dorpszicht


Deze bovenzaal ademt sfeer

Grote en toch intieme zaal

Lift, vaste bar en beamer aanwezigDeze zaal is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:

Contact opnemen over Zaal: Dorpszicht

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Fred Timmerman

I.v.m. mijn prepensioen heb ik een receptie gehouden in de zaal Dorpszicht van De Postwagen. Het feest was in één woord geweldig! Prachtige lokatie. Vooraf waren er duidelijke afspraken gemaakt en werd ik voordurend geïnformeerd over de voortgang. Alles was tot in de puntjes geregeld. Al met al een aanrader. Een jaar geleden hebben wij ons 40 jarig huwelijk gevierd in De Postwagen. Dit was ook tot in de puntjes verzorgd. Dit was dan ook de reden dat wij opnieuw hebben gekozen voor De Postwagen. Ga zo door!!!

Anky Geenhuizen

We hebben gisteren mijn verjaardag gevierd in het Dorpsgezicht op de eerste etage, van de Postwagen. Een geweldige sfeervolle ruimte die we zelf nog konden versieren. Familie en vrienden hebben vervolgens genoten van een heerlijk buffet voor elk wat wils en een verrukkelijk dessert buffet. De bediening , Mark, was een voortreffelijke gastheer die voor de nodige drankjes zorgde. Al met al, ondanks coronatijd, heb ik een geweldige verjaardag kunnen vieren. Bedankt!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie