Zalen in Groningen (Tolbert), zaal Dorpszicht (1) | De Postwagen

Zaal: Dorpszicht

Enthousiasme bij groepen: fraai interieur • hoogwaardige afwerking • magnifieke muurschilderingen

Een prachtige bovenzaal met uitzicht op Tolbert. De uiterst sfeervolle inrichting in combinatie met het intieme gevoel en de strakke ramenpartij zorgen ervoor dat bijna niemand deze zaal kan weerstaan.

  • Deze bovenzaal ademt sfeer
  • Grote en toch intieme zaal
  • Lift, vaste bar en beamer aanwezig

Zaal: Dorpszicht

Opstelling zaal, aantal personen

 Groepjes, 100 personen
 Cabaret, 100 personen
 Theater, 120 personen
 U-vorm, 40 personen

Dorpszicht draagt in alles de kenmerkende bouwstijl van De Postwagen, qua detaillering, afwerking en inrichting. Het levert een uitmuntende zaal op voor kleine en grote groepen, afhankelijk van de opstelling. De intimiteit van de zaal wordt (mede) bepaald door de manier waarop we de tafels en stoelen plaatsen. 

Zakelijke bijeenkomsten

Het uitnodigende karakter en de uitstraling van de zaal zorgen ervoor dat gasten zich snel thuisvoelen. Deze ruimte wordt van harte aanbevolen voor zakelijke bijeenkomsten. Dit kunnen vergaderingen, cursussen en trainingen zijn. Verder doen de zalen van De Postwagen dienst als ruimtes voor congressen en seminars, beurzen en exposities.  

Het uitnodigende karakter en de uitstraling van de zaal zorgen ervoor dat gasten zich snel thuisvoelen

Moderne zaal met een historische knipoog

Fraaie plafondschilderingen en muurschilderingen domineren het sfeerbeeld van Dorpszicht, waarin allerlei verwijzingen naar het verleden zijn verstopt. Een historische knipoog naar Tolbert, het dorp waar we op uitkijken. De zaal zelf is 'stiekem' modern in een klassiek jasje. Het resultaat is een praktische en prettige zaal. 

Arrangementen en activiteiten

Waar de keuze ook op valt, er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Combineer jullie bezoek met activiteiten en eten. De uitjes leveren vermakelijke vergaderbreaks op. Een garantie op uitdaging en humor van de Race to Escape tot Sterrenslag en Daten met struisvogels

Andere aanraders

Voetjes van de vloer. Met salsa dansen of linedancing. Of op een geheel andere manier: met de Bedrijfstraining Schapendrijven zit je niet stil. The Blacklist Citygame zet jullie eveneens in beweging en wat te denken van het Militaire Dienstplichtspel? Stuk voor stuk aanraders voor jullie dagprogramma. 

Centrale locatie

De Postwagen is een centrale locatie in Noord-Nederland, dankzij de ligging tussen Friesland en Groningen. Daarnaast zitten we op een steenworp afstand van Drenthe. Via de A7 (afrit 33 vanuit Drachten en afrit 34 vanuit Groningen) ben je er zo. Ook met het openbaar vervoer zijn wij te bereiken. Er is een bushalte op loopafstand. 

     Deze zaal is erg gewild
Veelgestelde vragen over Zaal: Dorpszicht
Zalen in Groningen (Tolbert), zaal Dorpszicht (1) | De Postwagen

Contact opnemen over Zaal: Dorpszicht

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's