Sterk aanbevolen 3 recensies

Cursuslocatie & Trainingslocatie in Groningen

De ideale locatie!

Wilt u een cursus of training geven en zoekt u hiervoor een geschikte cursuslocatie of trainingslocatie in Noord-Nederland? De Postwagen in Tolbert beschikt over diverse moderne zalen die u tegen een gunstig tarief kunt afhuren. Zo kunt u - voorzien van alle gemakken - uw aandacht volledig richten op het verzorgen van een geslaagde cursus of training.

Techniek

Al onze zalen beschikken over een draadloze internetverbinding en kunnen worden ingericht met de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur. Als u graag uw eigen apparatuur meebrengt, dan is dat altijd bespreekbaar.

Horeca

Voor uw cursus of training kunnen wij diverse arrangementen voor u samenstellen, waaronder een koffie/thee-arrangement. Ook een gezamenlijke lunch voor aanvang van de cursus of training of een gezellig etentje na afloop behoort bij De Postwagen tot de mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid en uitstekende parkeerfaciliteiten

De Postwagen in Tolbert is met haar centrale ligging in Noord-Nederland eenvoudig te bereiken via de A7. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 1.500 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Eenvoudig te bereiken via de A7

Wilt u meer weten over het afhuren van onze cursus- en trainingruimtes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De Postwagen is u graag van dienst.

     Onze zalen zijn erg gewild, neem op tijd contact op

Cursuslocatie & Trainingslocatie in Groningen

Plaats voor 1.500 auto's


Aantrekkelijke en moderne zalen

Van alle gemakken voorzien

Gegarandeerd geslaagd


Delen:
Recensies
Koos

Onze vergaderingsruimte en lunch waren perfect verzorgd. Alle gegadigden waren zeer tevreden over de lokatie en het eten. Volgende keer boeken we weer bij de postwagen.

Univé Noord-Nederland(Stoffer van Slooten)

Univé Noord-Nederland heeft een bijeenkomst georganiseerd met het onderwerp "Gezond Leven" in het gezellige Steakhouse. De verzorging en de sfeer waren prima, wij zijn zeer tevreden.

Waterbedrijf Groningen

Op 7 maart hebben wij bij De Postwagen een training gehad met een club van 24 personen. De beschikbare ruimte hiervoor was uitstekend. De verzorging ook! Na de training hebben we nog ge-barbecued in een andere gezellige ruimte. Heerlijk!! Cynthia bedankt! Je was/bent een super gastvrouw!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's