Populair 6 recensies

Combinatie van uitjes, dagprogramma

“Uitmuntende locatie”

Posta7 biedt een combinatie van uitjes in de vorm van een volledig dagprogramma. Dit inclusief heerlijk eten in De Postwagen. Geliefd bij grote groepen. Een dagje uit voor elke gelegenheid.

Beleef een uitje met geluksmomentjes in het Groningse Westerkwartier, grenzend aan Friesland en Drenthe. Op een centrale locatie in Noord-Nederland bieden we allerlei leuke activiteiten aan. Een mooie bijkomstigheid: je kunt deze uitjes naar hartenlust combineren via de online kalender. 

Naar hartenlust combineren via de online kalender

Hieronder delen we voorbeelden(!) van dagprogramma's. Die dienen puur als inspiratie. Uiteraard kan een programma anders ingedeeld worden, met andere tijden en activiteiten. Een ander idee is eerst eten en dan 's avonds activiteiten. Ook zijn er combi's mogelijk met een lunch of high tea. 

Hoe werkt het? 

Op deze pagina zie je een online kalender. Kies voor reserveren of een offerte.

Nu kun je jouw programma samenstellen, voeg de gewenste onderdelen toe.

Noordelijke hotspot met modern aanbod

We zijn vereerd met de veelvuldige komst van overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en talloze andere bedrijven met een groot personeelsbestand. Posta7 geldt als dé noordelijke hotspot als het om uitjes gaat. En een combinatie van uitjes is hier in goede handen.

Noordelijke hotspot: een combinatie van uitjes is hier in goede handen

Posta7 combineert een modern aanbod (Jail Challenge, Fun Curling 2.0) met traditionele toppers als Bowlen in stijl en Glow in the Dark Midgetgolf. Optioneel doorkruis je een sciencefiction-wereld met lasergame. Innovatie en nostalgie wisselen elkaar af tijdens een topdag.

Sinds 1780 ervaring met grote groepen

Posta7 de ‘activiteitenarena’ linksachter restaurant (en zalen) De Postwagen. Dit is al sinds 1780 de Trots van Tolbert. We hebben dus al eeuwen ervaring met grote groepen. Ooit vanuit de herberg, later vanuit een dorpskroeg en uiteindelijk vanuit dé noordelijke hotspot. 

De Postwagen: gouden combinatie van uitjes en uitstekende horeca

Intussen is De Postwagen met Posta7 een bovenregionale en bijna nationale trekpleister. De gouden combinatie van uitjes en uitstekende horeca. Sfeervol en smaakvol uit eten, met bijvoorbeeld buffetten of de speciale ovensteen. Grote groepen komen hier graag. 

Zalen bekijken

Natuurlijk is het mogelijk om onze zalen te bezichtigen. Zo kun je alvast een indruk krijgen van het pand, onze 'activiteitenarena' Posta7 en de ambiance. 

Combinatie van uitjes, dagprogramma


Dé noordelijke hotspot

Allerlei leuke activiteiten

Combineer naar hartenlust via de online kalenderHeel gewild bij grote groepen

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Hunter Douglas Europe BV

Het buffet was goed verzorgd en heeft heerlijk gesmaakt. De bediening was naar wens. Al met al een mooie avond ghad.

Bert Jager - Bauhaus Groningen

Gisteren een zeer geslaagde avond gehad met eten , curling en de geweldige wc pot race. Alles was super verzorgd. En zeker voor herhaling vatbaar. Namens de personeelsvereniging van Bauhaus Groningen bedankt.

Visser & Smit Bouw bv

Samen met de collega's hebben we een leuk personeelsuitje bij jullie gehad. We hebben veel plezier gehad met de activiteiten, curlen, bowlen en midgetgolf glow in the dark. Het buffet waar we daarna van konden genieten was ook prima. Ruime keuze en lekker. Alles was prima geregeld!

Pv Avebe

We hebben afgelopen zaterdag met een groep van de pv diverse activiteiten gedaan en na afloop lekker gegeten. De reacties van iedereen achteraf waren alleen maar positief.

Martini Ziekenhuis

Leuke avond gehad met een heerlijk buffet!

Landal Esonstad

Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons team. We hadden lopend buffet, overheerlijk, gemakkelijke gerecht maar erg smaakvol. Daarna gingen we het 'Ik hou van Holland' spel spelen. Wat hebben we gelachen met z'n allen. Erg top geregeld, ook de medewerker ( Chris) was goed in zijn vak. We kregen na afloop nog een leuke rondleiding door het hele gebouw.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)