Combineer meerdere uitjes

Speciaal voor grote groepen: uitjescombinatie • veel mogelijk • vermakelijke dagprogramma's

Uitjeslocatie en restaurant De Postwagen biedt een dagje uit voor elke gelegenheid. Grote groepen komen met plezier bij ons langs voor volledige dagprogramma’s. Combineer meerdere uitjes voor jullie eigen programma.

Beleef een uitje met geluksmomentjes in het Groningse Westerkwartier, grenzend aan Friesland en Drenthe. Op een centrale locatie in Noord-Nederland bieden we allerlei leuke activiteiten aan. Een mooie bijkomstigheid: je kunt deze uitjes naar hartelust combineren. 

Indoor en outdoor uitjes combineren

Grote groep, fantastisch bedrijfsuitje 

Op basis van de voorkeuren die jullie doorgeven, doen wij een voorstel (offerte) voor een gezellig en geslaagd dagprogramma. Dit is een vrijblijvende indicatie die je een goed beeld geeft van de dag. Hoe ziet zo’n programma er ongeveer uit? Een voorbeeld:

  • Begin de ochtend met een heerlijk kopje koffie in onze sfeervolle feestzaal en probeer daarna de bijzondere Moonwalker uit, in de Groningse buitenlucht. De VETbike is ook een goed idee. Of een combinatie van die twee. Vergeet de Quattro Prefiets niet!
     
  • Na het Bourgondische Lunchbuffet in de middag wisselen jullie als groep af tussen drie activiteiten: Bowlen, Curling en Glow Midgetgolf. Intussen genieten jullie van een borrel dankzij het drankenarrangement. Ook zijn er optioneel zalige hapjes!
     
  • Langzamerhand wordt het avond en is het tijd voor een uitgebreid (warm en koud) buffet, gevolgd door een vrolijk themafeest. Uiteindelijk zit de dag erop en was het top! Terugblikkend was het een uitje met geluksmomentjes. 

Sfeervol en smaakvol uit eten

De Postwagen valt op door de uitstekende horeca. Sfeervol en smaakvol uit eten. Met grote groepen zijn de heerlijke buffetten ideaal. Of ga lekker barbecueën, een aantrekkelijke optie. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Plan gerust een afspraak met ons in om alles stuk voor stuk te bespreken. 

Combineer meerdere uitjes


Combineer naar hartelust

Allerlei leuke activiteiten

Veel indoor en outdoor uitjes


Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's