schapendrijven training

Meest gekozen Bedrijfstraining Schapendrijven

Enthousiast ontvangen: motiverend • competitiestrijd • positief

Een bedrijfstraining met honden en schapen, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bij deze bedrijfstraining kunt u op sportieve wijze uw vaardigheden verbeteren op gebied van communicatie, leiderschap en coaching. Gegarandeerd een onvergetelijke beleving!

  • Verbeteren communicatie, leiderschap en coaching
  • Competitiestrijd met collega's in teamverband
  • Grappige, leerzame en onvergetelijke bedrijfstraining

Bedrijfstraining Schapendrijven

Een oud spreekwoord luidt "Als de herder dwaalt, dolen de schapen", en tijdens deze bedrijfstraining zult u erachter komen dat dit spreekwoord niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk klopt! De training vindt plaats in de open lucht op het prachtige Landgoed Nienoord in Leek of op aanvraag op een andere locatie. U leert tijdens deze training uw vaardigheden in communicatie, leiderschap en coaching te verbeteren. Ook leert u samen met collega's doelen te stellen en ze te bereiken door middel van samenwerking. Een belangrijke rol hierbij spelen het vinden van de juiste motivatie en positieve bekrachtiging.

...het vinden van de juiste motivatie en positieve bekrachtiging

Dagprogramma

Deze bedrijfstraining wordt begonnen met de introductie van de trainer. Uw trainer mag zich dierkundig ingenieur noemen en heeft jarenlange ervaring met schapen en honden. Er worden connecties gelegd tussen het gedrag van schapen en border collies en het gedrag van mensen. Dan gaat iedereen aan de slag. Er wordt in teamverband een competitiestrijd met collega's aan gegaan. Alle teams moeten een parcours afleggen met de schapen. Er wordt bij elk team een leider gekozen die de 'herder' is. Deze krijgt een opdracht waarvan de andere teamleden niet op de hoogte zijn. Het team moet de schapen door hekjes manoeuvreren, splitsen en links of rechts leiden. Het team wordt bijgestaan door een border collie.

Er wordt in teamverband een competitiestrijd met collega's aan gegaan

Voordelen van deze bedrijfstraining

U en uw collega's leren op deze dag om beter te communiceren en samen te werken. Ook wordt duidelijk dat vooral met humor ook veel opgelost kan worden. Een leerzame dag op laarzen!

605,00 per groep
(tot 30 personen)
(1,5/2uur)

425,00
(2de sessie bij meer dan 30 personen)
     Deze workshop is erg gewild
  • Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's