Meest gekozen 1 recensies

Bedrijfstraining Schapendrijven

“Indrukwekkend”

Een bedrijfstraining met honden en schapen, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bij deze bedrijfstraining kunt u op sportieve wijze uw vaardigheden verbeteren op gebied van communicatie, leiderschap en coaching. Gegarandeerd een onvergetelijke beleving!

Een oud spreekwoord luidt "Als de herder dwaalt, dolen de schapen", en tijdens deze bedrijfstraining zult u erachter komen dat dit spreekwoord niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk klopt! De training vindt plaats in de open lucht op het prachtige Landgoed Nienoord in Leek of op aanvraag op een andere locatie. U leert tijdens deze training uw vaardigheden in communicatie, leiderschap en coaching te verbeteren. Ook leert u samen met collega's doelen te stellen en ze te bereiken door middel van samenwerking. Een belangrijke rol hierbij spelen het vinden van de juiste motivatie en positieve bekrachtiging.

...het vinden van de juiste motivatie en positieve bekrachtiging

Dagprogramma

Deze bedrijfstraining wordt begonnen met de introductie van de trainer. Uw trainer mag zich dierkundig ingenieur noemen en heeft jarenlange ervaring met schapen en honden. Er worden connecties gelegd tussen het gedrag van schapen en border collies en het gedrag van mensen. Dan gaat iedereen aan de slag. Er wordt in teamverband een competitiestrijd met collega's aan gegaan. Alle teams moeten een parcours afleggen met de schapen. Er wordt bij elk team een leider gekozen die de 'herder' is. Deze krijgt een opdracht waarvan de andere teamleden niet op de hoogte zijn. Het team moet de schapen door hekjes manoeuvreren, splitsen en links of rechts leiden. Het team wordt bijgestaan door een border collie.

Voordelen van deze bedrijfstraining

U en uw collega's leren op deze dag om beter te communiceren en samen te werken. Ook wordt duidelijk dat vooral met humor ook veel opgelost kan worden. Een leerzame dag op laarzen!

Bedrijfstraining Schapendrijven

Plm. 105 minuten | 695,- per groep (tot 30 personen)

bij meer dan 30 wordt de groep opgesplitst (meerprijs 425,-)

eenmalig 87,50 (optioneel, huifkarrit van en naar De Postwagen)


Verbeteren communicatie, leiderschap en coaching

Competitiestrijd met collega's in teamverband

Grappige, leerzame en onvergetelijke bedrijfstrainingDeze workshop is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Anja

Wij hebben 1 oktober een superleuke dag gehad met schapen drijven en diverse spelletjes in de Arena, mooie locatie, lekker gegeten en vriendelijk personeel, helemaal TOP

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie