Zaal: De Doorrit

“Prettige setting”

De Doorrit is het geliefde tweelingbroertje van ’t Koetshuis. Net als bij ’t Koetshuis sieren stijlvolle kroonluchters de ruimte en is elke sfeer op te roepen door de instelbare ledtechniek.

Opstelling zaal, aantal personen

Hoeveel personen passen er in de zaal? Dat is elke keer anders. Niet dat de zaal zelf verandert, maar de opstelling van het interieur (tafels, stoelen) wél. Bij een presentatie kan bijvoorbeeld een andere vorm gekozen worden dan bij een vergadering, met een theateropstelling versus een u-vorm. Schattingen:

 Groepjes, 140 personen
 Cabaret, 140 personen
 Theater, 200 personen
 U-vorm, 50 personen


Grotere kaart weergeven

Familie van 't Koetshuis

De Postwagen staat bekend om het zorgvuldige aanbod zalen. In de 'zalenfamilie' vormen De Doorrit en 't Koetshuis de perfecte tweeling voor zakelijke evenementen. De stijlen van beide zalen sluiten naadloos op elkaar aan. Ook 'los' blijft De Doorrit als zaal fier overeind staan. Vergaderingen, cursussen & trainingen... het kan allemaal in deze zaal. 

Ode aan het verleden

Een moderne zaal met een klassieke, bijna statige uitstraling. De Doorrit is een mooie zaal en de naam verklapt een ode aan het verleden. Vele jaren geleden gingen mensen nog met paard en wagen door het gebouw van De Postwagen. Een doorrit. Dé Doorrit. Nu is dit het geliefde tweelingbroertje van 't Koetshuis.

Een moderne zaal met een klassieke, bijna statige uitstraling

Mogelijkheid: rondleiding 

Ben je geïnteresseerd in deze zaal en/of in andere zalen? De Postwagen biedt de mogelijkheid tot een rondleiding. We vinden het wel handig als je hiervoor contact met ons opneemt, zodat er altijd een medewerker beschikbaar is. Vervolgens is er (vrijblijvend) een optie om de zaal vast te leggen. Uiteraard kan dit ook zonder een rondleiding vooraf. 

De Postwagen

Al meerdere eeuwen is De Postwagen een naamgever van bedrijfsactiviteiten aan de Hoofdstraat (53) te Tolbert. Ooit als herberg, later als dorpskroeg en uiteindelijk als restaurant én partycentrum. In die jaren bleef één ding hetzelfde. We deden en doen ons best om je een uitje met geluksmomentjes te bezorgen.

Bereikbaarheid

Ons gebouwencomplex staat in Tolbert, centraal tussen Drachten (Friesland) en Groningen. Drenthe ligt eveneens om de hoek. De bereikbaarheid is uitstekend: vanaf de A7 (afrit 33/34) is het slechts enkele minuten rijden.

Zaal: De Doorrit


Koppelbaar met 't Koetshuis

Lichtkleuren instelbaar, vaste bar en beamer aanwezig

Bijeenkomsten, evenementenDeze zaal is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:

Contact opnemen over Zaal: De Doorrit

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie