Family Games

“Goed georganiseerd”

Laat de Spelen beginnen. De Family Games vormen de leukste activiteit voor de familie. Met allerlei verschillende spelonderdelen staat er heel wat vermaak op het programma. Ideaal voor een familiedag.

Bel, mail of gooi een appje in de groepsapp: roep de familie bij elkaar, want de Family Games gaan van start in Tolbert. Iedereen kan meedoen. Broers versus zussen, neven tegen nichten, enzovoort. Jong en oud strijdt voor elkaar in deze hilarische activiteit voor de complete familie. 

Hilarische activiteit voor de complete familie

Uitdaging en samenwerking

Bij de Family Games gaat het bovenal om uitdaging en samenwerking. De (schoon)moeder komt met een idee, de ooms en tantes doen gezellig mee. Opa en oma sluiten aan en het zijn de kinderen die nog verder gaan. Samen in actie om alle spellen zo goed mogelijk te voltooien. Daar heb je familie voor.

Voorproefje 

Een voorproefje: jullie gaan onder andere boogschieten, stokvangen en limbo dansen. Daarnaast zijn er onderdelen als 'Mep de Mol', 'Bibberspiraal' en 'Disc Golf'. Ook is er een uitdagend XXL Balansspel waarin samenwerking een 'must' is. Was dit alles? Nee, er is nog (veel) meer. Ontdek en ervaar het zelf gedurende het programma. 

Leuke tijd

Al met al staan de Family Games voor een leuke en onderhoudende tijd, georganiseerd door enthousiaste entertainers. Perfect voor variatie en vrolijkheid, het versterken van de familiebanden. Een heerlijk dagje buiten vol plezier, daar gaan we voor. Tot snel bij De Postwagen.

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Bereikbaarheid

De Postwagen ligt mooi centraal in Noord-Nederland. Neem (vanaf de A7) afrit 33 vanuit Drachten of afrit 34 vanuit Groningen. Kom je met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij de bushalte Rotonde Tolbert. Vanaf daar is het slechts een paar minuten lopen naar onze accommodatie.

Family Games

+-90 minuten | 17,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 289,- per groep (12 tot 17 personen)

(dit betreft een buitenactiviteit)

Activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Gave buitenactiviteit, uitdagende spellen

Iedereen kan meedoen

Variatie en vrolijkheidDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
A.POORT

In alles, SUPER ! Het samenzijn met CHRIS, de spelen, het eten en drinken.

Eva

Familiedag gevierd bij de Postwagen. Heel tevreden. Leuke bediening, goede service en mooie locatie! Aanrader!

Ten Cate

We hebben op 23 augustus de family games gedaan, dat was ontzettend leuk een echte aanrader. Daarna nog lekker gegeten. Zeer goed verzorgd, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom super!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum