Ik hou van Holland spel

“Veel gelachen”

Een fantastisch Ik hou van Holland spel waarbij creativiteit, teambuilding en plezier maken de boventoon voeren. Kies voor tulpen, draaiende wieken en ontzettend veel plezier!

Zijn jullie echte kaaskoppen en weten jullie alles over Nederland? Of hebben jullie simpelweg zin in een geweldige middag of avond met familie, vrienden of collega’s? Neem elkaar mee naar De Postwagen en maak kennis met het fantastische Ik hou van Holland spel. Creativiteit, teambuilding en plezier maken voeren de boventoon tijdens dit onvergetelijke uitje. Zorg dat jullie in hetzelfde team zit als die ene slimme oom of die intelligente collega, en misschien sleept jullie team dan de overwinning wel binnen. Het wordt een middag of avond om nooit te vergeten!

Zin in een geweldige middag of avond?

Uitleg spel

Om te beginnen wordt de groep in meerdere teams van ongeveer 5 tot 8 personen verdeeld. Doordat er meerdere kleine teams gevormd worden, kan iedereen actief deelnemen aan de spelshow. Na een korte introductie begint de pret. De spelleider stelt beide teams vragen of geeft ze vermakelijke opdrachten. U krijgt gegarandeerd de slappe lach! Het team dat als eerste met het juiste antwoord komt, scoort hiermee een punt.

Gaat jullie team aan kop tijdens bij het spellen van ingewikkelde Nederlandse woorden? Of ligt jullie kracht bij het beantwoorden van vragen over Nederland terwijl het getik van een tijdbom op de achtergrond klinkt? Ontdek het bij De Postwagen en daag jullie familie, vrienden en collega’s uit. Jullie team weet toch het meeste over Nederland? Bewijs het tijdens een heerlijke avond met goed gezelschap!

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Ik hou van Holland spel

+-90 minuten | 16,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 272,- per groep (8 tot en met 16 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Een geweldige avond met familie, vrienden of collega’s

Creativiteit, teambuilding en plezier maken voeren de boventoon

Tulpen, draaiende wieken en ontzettend veel plezierDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Esther

We zijn met ons team van 70 personen bij jullie geweest en hebben genoten van een buffet met aansluitend de Ik Hou Van Holland-avond. Het was een zeer geslaagde avond en de dames van het entertainment hadden goed geïmproviseerd ivm onze grote groep. Er werd echt een feestje van gemaakt. Iedereen kan terug kijken op een zeer geslaagde avond!

Wim Berends

Super georganiseerd in een mooie zaal waar de sfeer voor onze groepen voor ik hou van Holland er vanaf minuut 1 er direct in zat. Het stamppot buffet was heerlijk! De 5 uur die ik er was zijn om gevlogen. Dus tot een volgende keer met PV DOMO Bedum, Friesland Campina, Wim Berends.

Landal Esonstad

Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons team. We hadden lopend buffet, overheerlijk, gemakkelijke gerecht maar erg smaakvol. Daarna gingen we het 'Ik hou van Holland' spel spelen. Wat hebben we gelachen met z'n allen. Erg top geregeld, ook de medewerker ( Chris) was goed in zijn vak. We kregen na afloop nog een leuke rondleiding door het hele gebouw.

Elisa

Top avond gehad. Goed eten en het ik hou van Holland spel is echt een aanrader

Jolanda en Marjan

Iedereen was tevreden over het uitje. Vooral ik hou van Holland was geslaagd. Veel gelachen ! Het eten was lekker, alleen miste collega’s het toetje na ???? Maar desondanks zeker voor herhaling vatbaar.

Feike & Grytsje

Een Onvergetelijke middag en avond beleefd in De Postwagen met een overhèèrlijk buffet en een Super avond tijdens het 'Ik houd van Holland' spel. Het was hilarisch' De bediening was ge-wel-dig! Bedankt Mark en jouw team.

Chantal Lukkien

Wij hadden afgelopen vrijdag van het werk een uitje, eerst het ik hou van Holland spel en daarna lekker eten (Bulgaarse ovensteen) Echt wat hebben wij een super leuke en gezellige middag/avond gehad. Fantastisch geregeld allemaal en het eten was echt heerlijk. Vanuit mij en mijn collega's echt een aanrader!

Alexandra Ubeda van der Park

Wij hebben een zeer geslaagd vrijgezellenfeestje gevierd bij de postwagen! We waren ietswat aan de late kant, maar dat was geen enkel probleem. Het programma voor de rest van de dag werd aangepast waardoor alles alsnog goed in elkaar overliep. Door het mooie weer, mochten we de geboekte hilarische toiletpottenrace indoor naar buiten verplaatsen. Na een fantastische lunch maakte host Tim er een feestje van bij de 'Ik hou van Hollandquiz'. Als afsluiter de 'Jail Challenge'. Dit waren allemaal kamertjes met spellen op tijd. Ook hier werd je erg fanatiek van. Een zeer geslaagde dag met een grote pluim voor medewerkers Job en Tim die alles geweldig begeleid hebben!

Pekelder

We zijn goed en vriendelijk ontvangen. De activiteiten waren super, vooral het ik Hou van Holland spel. En het eten van de steen ( bulgaars) was super lekker. Kortom een fijne middag/avond gehad.

Miranda

Erg gezellige middag gehad met het spel ‘ik hou van Holland’. Leuk gedaan. Erna lekker gegeten wat ons ook prima heeft gesmaakt.

Sandra

Gezellige avond gehad. Voorbereidingen voor het spel "Ik hou van Holland' waren prima waardoor er geen vervelende wachttijden waren. De leider had goed contact met de mensen waardoor het erg gezellig was. Eten nadien was goed geregeld. Ruim voldoende voor iedereen en prima bediening. En het was ook nog eens erg lekker.

Anja Zuidema

We (collega's) hebben heerlijk gegeten en het spel 'Ik hou van Holland' gedaan. Dat was lachen, gieren, brullen. Het was geweldig!!!

Ellen Westra

Teamuitje met 14 personen gehad. "ik houd van holland" spel gespeeld, erg leuk. We werden flink fanatiek en de spelleidster deed goed haar best ons mee te nemen in haar enthousisame. Later a la carte gegeten, prima geregeld. Wij hebben een leuke avond gehad.

Bert Jager

Een zeer geslaagde avond met eten en Hou van Holland gehad met de collega's van Bauhaus Groningen. Alles was Top geregeld door Renee en haar team.

Bennie

Hele leuke middag/avond gehad en het 'ik hou van Holland' spel was zeer geslaagd. Wat was de familie fanatiek haha. Het buffet was heerlijk en de bediening vriendelijk en behulpzaam. Komen zeker nog eens terug.

Greet Kuipers

Wat hebben wij een geslaagd team-uitje gehad bij jullie! Super sfeer, zeer vriendelijk personeel, ontzettend leuk spel gespeeld (ik hou van Holland) en erg lekker gegeten. Kortom; een aanrader! Dank jullie wel. Het team van obs de Swetten Drachten

Ellen

We hebben genoten van ons bedrijfsuitje! We zijn begonnen met het spel, Ik hou van Holland met aansluitend een diner á la carte. Zeker voor herhaling vatbaar!

Karin Gall

Goedemorgen. Wij hebben gisteren onze Rwanda bij jullie gehad. Mijn complimenten, alles was top geregeld , en iedereen zeer tevreden . We komen graag een x weer terug

Pieter

Vanavond met ons team het spel gespeeld op locatie echt lachen gieren brullen. Een echte aanrader

Geertje

We hebben een super gezellige middag bij jullie gehad. Het spel 'ik hou van Holland' is een echte aanrader en de lunch was goed verzorgd! Bedankt

een vrijgezellenfeest

Afgelopen zaterdag het ik hou van Holland spel gedaan. De presentator deed het heel leuk en maakt sfeer!, hierna hebben we gezamenlijk een drankje nog kunnen nuttigen. goede service. Voor herhaling vatbaar!

Fam. Plas-Kampen

Ons 60-jarig huwelijksfeest afgelopen zaterdag, is een groot succes geworden. Het spel Ik houd van Holland, werd zeer gewaardeerd. Een heerlijk buffet! Prima verzorging. Al met al: Uit de kunst!

Kina Koburg

Afgelopen zondagmiddag hebben we een geweldige leuke middag gehad met het spel "Ik hou van Holland". Complimenten voor de spelpresentatrice, ze wist de sfeer er heel goed in te krijgen!!!

G. Van Heuelem

Fam feestje voor de 60 jarige, High tea + ik Hou van Holland spel. Super goed geregeld. En een heerlijke High tea.

Marloes Mulder-Smit

Gister een team uitje gehad bij jullie! Ik hou van Holland spel + lopend buffet, het was goed georganiseerd en leuke/vriendelijke bediending! Top avond gehad, voor herhaling vatbaar.

Buurtzorg grootegast

We hebben een top avond gehad 1dec 2017! Wij vierden ons 5 jarig bestaan. Hebb En genoten vaneen heerlijke bbq, met aansluitend een spel gespeeld 'Ik hou van Holland' geleid door Fearle van Olivier entertaining! Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond

Marianne

Met onze biljart vereniging ontzettend leuke avond gehad. Eerst heerlijk gegeten van het smulsteen menu en daarna heel veel gelachen met het spel ik hou van Holland. Onze complimenten voor de goede service.

Review afkomstig van: Facebook

Stefanie

Afgelopen zaterdag hebben wij ons personeelsfeestje gevierd bij de Postwagen in Tolbert. Allereerst hebben we het "Ik hou van Holland spel" gedaan met daaraansluitend een indoor barbeque! Beide activiteiten waren erg goed geregeld en het spel werd op een enthousiaste en leuke manier door de leiding uitgevoerd , wij hebben het erg naar ons zin gehad en komen zeker nog eens terug.

Personeelsvereniging "PV DOMO " Bedum

Wij hebben genoten van een heerlijk lopend buffet en daarna van het spel Ik hou van Holland , dit werd geweldig gepresenteerd door een leuk Team . Al met al een geweldige leuke en gezellige middag/avond en uitstekende bediening. Aanrader voor een ieder .

Anne Nijland

We hebben een hele leuke middag en avond gehad. De spelleider van ik hou van Holland was razend enthousiast en dat was erg aanstekelijk. En de ruimte waar we gegeten hebben was gezellig en het eten was prima. Hartelijk dank nog!

B.Spandauw-Kruijer

We hebben het " ik hou van Holland" spel gedaan met de familie . Het was heel erg leuk, we hebben ons prima vermaakt mede namens de spelleiding. Daarna lekker gegeten,ook voor een schappelijke prijs. Eerder ook al de escape room gedaan, is ook een aanrader!

Sanne

Met de familie, 24 personen, hebben wij een super leuke dag gehad! We hebben zo veel lol gehad met de disc golf clinic, de fietstrein en het "Ik Hou Van Holland" spel. De lunch en het diner waren goed geregeld, er was meer dan genoeg en het smaakte goed! Het was ook erg fijn dat we ons eigen terras hadden waar we steeds terug kwamen. Namens ons allemaal, bedankt voor de leuke dag!

Harry en Johanna Jonker

Wij hebben zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur een geweldig feest gehad in de Postwagen. We begonnen met koffie en gebak, daarna Ik hou van Holland, waar we vreselijk om hebben gelachen en toen het lopend buffet, wat geweldig was.Wij kunnen geen min puntje bedenken, voor herhaling vatbaar.

Biljartclub De Nastoot

We hadden een uitje met de biljartclub en hadden gekozen voor een arrangement dat bestond uit een tafelbarbeque en een entertainment spel Ik hou van Holland. De bediening tijdens de barbeque was prima. Het spel werd goed en leuk geleid. We hebben ons zeer goed vermaakt.

Auke en Annie Buma

29 mei hadden wij een familiedag met 19 personen. We begonnen met een lunch die uitstekend was. Er was goed rekening gehouden met vegetarisch en vetarm eten. Het spel "Wie is de mol" viel zeer in de smaak evenals "Ik hou van Holland". De begeleiding bij beide spellen was super en zeer professioneel. De afsluiting met warm buffet was evenals de lunch uitstekend. Alle contacten betreffende de voorbereiding verliepen uiterst plezierig en dat gold ook voor de dag zelf! Een feestje bij de Postwagen is absoluut een aanrader!

Sandra de Boer

Samen met collega's een hele leuke avond gehad: smulsteenmenu + het spel 'ik hou van holland'. Erg gelachen! Een aanrader!

Gezondheidscentrum Abel Tasman

We hebben de tafelbbq gedaan met daaropvolgend het spel Ik hou van Holland. Dit is echt een aanrader. We hebben zo veel gelachen dat iedereen buikpijn had nadien.

L.Osinga

Afgelopen zaterdag hebben wij een heel gezellig familie feest gehouden in de Postwagen. De keurig verzorgde ruimte die beschikbaar werd gesteld hadden we helemaal voor onze familie alleen wat we als heel prettig hebben ervaren. We hebben genoten van een heerlijk koud en warm buffet en daarna nog een ijs buffet. Na al deze heerlijkheden hebben we heel veel plezier gehad met een goed georganiseerd "Ik hou van Holland" spel.Kortom een top avond en zeker voor herhaling vatbaar.

fam. Heidema

een heerlijk 45 jarige jubileum gevierd heerlijk gegeten en heel leuk ik houd van Holland met de kinderen en kleinkinderen gedaan .een mooi spel voor binnen

Familie Lodewegen

We hebben een ontzettend leuke, zeer goed verzorgde middag/avond gehad met onze familie afgelopen zondag. Gastvrije en plezierige gastvrouw/ bediening.Lekker eten en Ik hou van Holland was super gezellig met een geweldige presentator. Bedankt!

Jumbo Gorredijk

Op 14 november met ruim 40 collega’s het Ik Hou Van Holland Spel gespeeld. Een leuk spel, prettige sfeer, goede bediening, lekkere hapjes en enthousiaste spelleiders! Een top avond gehad, zeker een aanrader.

Henk van den Oever

Zondag 09 oktober feest gehad 50 jaar huwelijk. Geweldige ontvangst.een spel gedaan ik hou van Holland dat was een succes!!!! Goede bediening, het eten was geweldig de sfeer was heel gezellig. Bedankt!!!!!

C. de Boer

Met een groep van 22 mensen in hou van Holland spel gedaan en daarna tafelbarbecue, goed verzorgd, gezellige sfeervolle locatie!

Alina Timmer

mijn verjaardag gevierd met het spel Ik hou van Holland en daarna warm/koud buffet. Een aanrader; het spel was hartstikke leuk, gezellige sfeer/ambiance en het eten was uitstekend. Iedereen was zeer tevree

Familie Schievels

Wat hebben we genoten van de hightea tijdens het feestje ter gelegenheid van Oma's 80-jarige verjaardag. Alle complimenten in eerste instantie voor de koks. Het was allemaal zo overheerlijk. Onze familie vol lekkerbekken was er stil van!! Dan willen wij Edwin, onze gastheer, die niets aan het toeval overliet en die ons zo geweldig heeft bediend, ook even in het zonnetje zetten. Wat heb je het ons naar de zin gemaakt. Heel erg hartelijk bedankt!!!!! En dan last but not least is een bedankje op zijn plaats voor Jan Jaap, spelleider van het Ik-hou-van-Holland-spel. Wat is dat een showmaster!!! Linda de Mol verbleekt erbij. Als ik de baas van RTL4 was, dan wist ik het wel!!!! Alle mensen van de Postwagen, ontzettend bedankt voor dit prachtige feestje. We komen zeker weer!! Familie Schievels, Roden

Bakkerij van der Molen

Zaterdag 10 jan. jl een fijne personeelsavond gehad in het steakhouse van de Postwagen. Heerlijk stamppotbuffet en daarna onder goede leiding, het spel ik hou van Holland. Dank.

A&E Trading, Leek

Op 28/11 keurig ontvangen in het restaurant. Met 13 personen genoten van de Smulstenen (schandalig veel eten, top!). Met de ijstaart na stalen we de show in het restaurant. Bediening was super en vriendelijk. Naderhand nog bij Linda (=Mark) ik hou van Holland gespeeld. De sfeer zat er goed in. Al met al een aanrader, we hebben een geslaagde, gezellige avond gehad.

Denise Naaijer

Wij hebben een super leuk teamuitje gehad op donderdag 2 oktober bij jullie. Funriding was SUPER echt een aanrader leuke omgeving en echt funny. Ook hebben we het spel IK HOU VAN HOLLAND gespeeld ook daarmee hebben we heel veel lol met elkaar gehad en Michel de spelpresentator deed het ook harstikke TOP. Kortom het was een zeer geslaagde dag bij de Postwagen in Tolbert.

Jan Brouwer

Zaterdag 20 september familiedag gehad middags het spel ik hou van holland was goed georganiseerd en gezellig het warm/koud buffet wat we hebben gehad is een aanrader kortom alles was goed verzorgd!!

C. Jansen (Fam. Pot)

Wij hebben 14 september onze jaarlijkse familiedag hier gevierd. 'S ochtends de GPS tocht met ezels en 's middags Ik hou van Holland. Erg leuk. Ook de lunch en Bbq waren prima verzorgd. Vriendelijk personeel ook! Een aanrader!

Thuiszorg Icare te Roden

Woensdag 4 juni was er een teamuitje gepland, n.l. solexrijden. maar helaas het was stromende regen. Aan Oetze gevraagd voor een alternatief; en ja hoor al snel werd er geregeld dat we het spel "ik hou van Holland" konden spelen. Super leuk, we hebben genoten. Alles werd snel en goed geregeld, compliment!

Jeroen Visser en Anthony Borg

Zaterdag 24 mei hebben we het spel ik hou van Holland gespeeld en daarna heerlijk gegeten, prima accommodatie met een uitstekende sfeer ! Bedankt voor de gastvrijheid, collega's advertentie afdeling Nederlands Dagblad Barneveld.

Petra Wetterauw

Met 31 buren een gezellige avond gehad. Ik hou van Holland spel gedaan. Lachen!! En lekker gegeten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Stonden ook zeker open voor het bespreken van wat minpuntjes. Komen zeker terug op deze prachtige lokatie!

T.Vorenholt

Wij hebben op 28 maart met onze PV hier een geweldige avond gehad. Heerlijk stamppotbuffet en daarna het spel Ik hou van Holland. Dank aan Olivier Entertainig en aan onze gastdame Miranda die heel snel in de gaten had wat onze groep wilde!

Erika Kievits

Woensdag 12 februari stond ons personeelsuitje van praktijkschool De Bolster op het programma. Een stamppotbuffet met aansluitend het spel "ik hou van Holland". De collega's wisten alleen dat ze tegen zessen verwacht werden bij de Postwagen. We hebben met 45 man een geweldig leuke avond gehad. De bediening was top. Collega's met speciale (dieet) wensen werden verwend met alternatieve gerechten zonder dat daar extra voor in rekening werd gebracht. De stamppot was ouderwets lekker. Aansluitend het spel "Ik hou van Holland". Wat werd iedereen fanatiek en wat hebben we gelachen. Mede dankzij de enthousiaste en humoristische presentatrice. Al met al een zeer geslaagde avond waar nog veel over nagepraat wordt. Alle medewerkers van De Postwagen bedankt!

Fam Feenstra

Wij hebben met de hele familie een geweldige middag/avond gehad. Vooral het spel ik hou van Holland met Linda/Michel was een groot succes .Geweldig zoals deze jonge man ons heeft vermaakt van jong tot oud, ter ere van ons 50 jarig huwelijk. Ook het diner was van grote klasse dus bedankt en graag tot ziens.

J. Smits

Wij hebben onze familie dag gehouden in De Postwagen, eerst ik hou van Holland (erg leuk met een spontane en vrolijke dame (Yvonne) die het uitstekend presenteerde) en daarna een warm en koud buffet die meer dan voortreffelijk was en tot slot een spetterend ijs buffet, wij komen zeker nog eens terug en oh ja, de ober was een topper dat moet gezegd worden.

Joris Smits

Wij hebben onze jaarlijkse familie dag gehouden in de Postwagen, eerst Ik hou van Holland, onder leiding van een leuk meisje die met veel verve het Ik hou van Holland presenteerde (grote klasse) daarna een warm en koud buffet, die meer dan voortreffelijk was en als uitsmijter een ijsbuffet, even eens voortreffelijk. Een dikke tien willen wij de ober van dienst geven, niets was hem te veel, kortom wij hebben een geweldig samenzijn gehad. Voor de Postwagen een dikke vette 10.

Miranda

Vrijdag 13-12-13 samen met collega's gegeten (plaatgrill) en daarna het spel ik Hou van Holland gespeeld. Alles was prima voor elkaar. Een aanrader.

Fam. Bron

Wij hebben onze familiedag hier gehouden. Eerst de quiz Ik hou van Holland gedaan en daarna plaatgrill. Was lekker

GGZ Drenthe

Wij hebben ons personeelsfeestje hier gehouden. Eerst hebben we als teammuilding ik hou van holland spel gedaan. Deze sloeg zeer goed aan. Is voor jong en oud. De spelleider heeft het spel goed begeleid. Zijn enthousiasme maakt het spel nog leuker. Daarna hebben wij gegeten. We zijn wezen plaatgrillen. Dit was goed verzorgd voor zowel vleeseters als de vegetarische mensen.

familie lambers

zaterdag 26 oktober 2013 onze familiedag gevierd bij de postwagen. Het was een geweldige dag met het spel ïk hou van holland" lekker eten en drinken. Prima geregeld.

Kuperus

Wij hebben een prachtige dag gehad vrijdag 6 september met 23 collega's . Solex gehuurd en het ik hou van Holland spel gedaan. Was één groot feest. Koud -warm buffet was heerlijk. Bedankt voor deze fijne dag.

Marlou

Vrijdag plaatgrillen en ik hou van Holland gedaan. Alles was perfect geregeld en goed ingesprongen op verlate gasten en dieet. Complimenten aan de vrouw die onze avond verzorgde!

fransisca

afgelopen zaterdag een vrijgezellenfeest gehad met 24 dames . eerst Ready to Marry ,daarna lekker gegeten (plaatgrill) met als afsluiting een heerlijke ijstaart met vuurwerk....en toen nog het spel ik houd van Holland ...we hebben het echt geweldig gehad ,alles ging zo als we hadden afgesproken ,in overleg met het personeel kon alles aangepast worden naar onze wensen .....dus een top middag en avond gehad

Koor Kloosterburen

Heel goed bevallen we hebben genoten van de solextocht.Alleen voor de personen die achter bleven hadden we de ik hou van holland Quiz. Maar daar was ons niet duidelijk dat dat een bedrag was daar we er maar met 5 personen aan hebben deel genomen.

De Kippenhoeve Moeders

Super geslaagde avond gehad met lekkere gourmet op de bakplaat en daarna heerlijk gelachen met "ik hou van Holland".

Sylvia de Vries

Wij hadden een PV uitje met een club van 13 dames. Eerst het spel ik hou van holland en daarna met zijn allen plaatgrilen. Het was super leuk en alles was goed geregeld. zeker voor herhaling vatbaar.

Afdeling Geriatrie, MCL

Wij hebben heerlijk gegeten van de smulsteen en daarna het spel "Ik hou van Holland" gedaan, met een groepje collega's. Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

Fokje van Kammen

Gisteren vrijgezellenfeest gehad met het Ik Hou van Holland-spel en een stamppot-buffet. Het was heel goed verzorgd, bediening was prima in orde! Doordat er brand is geweest, was het even lastig te bepalen waar we moesten zijn. Het was praktisch geweest dat dit in de offerte c.q. bevestigingsmail was vermeld. Desalniettemin was het voor herhaling vatbaar!

Trijntje Hagenauw

Zondagmiddag 25 november j.l. deels mijn verjaardag gevierd. Eerst ontvangst met koffie/thee en gebak, daarna het 'Ik hou van Holland' spel onder leiding van Michel gespeeld. Wij hadden drie teams elk bestaand uit 6 personen. De strijdlust was groot, nog groter de hilariteit. Kortom, wij hebben heel veel gelachen. Daarna gegeten van de smulsteen, prima bereid door de kok Johan. Zelfs op het allerlaatste moment doorgeven dat iemand graag vegetarisch eet, was voor de kok geen probleem. En onze gastheer was Jelte, een heerlijk relaxte man, die ervoor zorgde dat alles op rolletjes liep. Dank jullie en de gasten voor deze gslaagde middag!

Ria Kok

Wij hebben de 19e okt een vrijgezellenfeest gehad met een dinerbuffet en het spel IK HOU VAN HOLLAND en moet zeggen het was fantastisch! zeer goed en lekker eten en een hilarisch spel!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!! Bedankt voor een heerlijke avond waar met veel plezier op terug gekeken wordt!!! En het personeel was ook toppie!!!

Pers.ver.Bok Transport.

Zaterdag 6 oktober zijn wij bij jullie gewqeest, Hou van Holland spel gespeeld en diner buffet gehad. Was allemaal prima verzorgd, ook was de bediening erg vriendelijk. Super !!!!!

Jeannette Gjaltema

Afgelopen zaterdag een geweldig leuk feest gehad..heerlijk gegeten van de smulsteen aanrader en daarna het ik hou van holland spel gespeeld.allemaal bedankt het was super!!!!

Ger Procee Noorderpoort FAB

Zeer geslaagd evenement, waarbij collega`s de keuze hadden uit het "scheuren" op een solex of "het uit je dak gaan" met de spelshow Ik Hou Van Holland. Na afloop een driegangen buffet, wat zeer goed verzorgd was. Complimenten aan de organisatie en de informele bediening.

Jan Reitzema

We hebben een zeer geslaagde neven/nichten avond gehad. De zomerstamppot / ikhouvanholland spel /bediening waren erg goed geregeld. Top!

Corrina Streppel

We hebben het 40 jarig jubileum van een collega gevierd met een solextocht en Ik Hou van Holland. De bbq 's avonds was heel gezellig en het weer was prima! Alles was zeer goed verzorgd en de bediening heel vriendelijk, we komen zeker nog eens terug.

M Schilstra

We zijn met ons team op de solex geweest (gelukkig werkte het weer ook goed mee) en 's middags het spel "ik hou van holland" gedaan. We hebben erg veel lol gehad en ons hele team was erg enthousiast.

motorclub NAM

26 november hebben we ik hou van holland gespeeld, was super, we hebben enorm genoten en gelachen, het stamppot buffet vooraf was ook heerlijk en goed geregeld. Yvonne ook bedankt voor de geweldige avond.

Marianne Mekkes

Wij hebben ons erg goed vermaakt alleen vonden we het wel jammer dat we aten in de kroeg/eetcafe. Nu vonden we het erg rumoerig. Het spel ik hou van holland was ook erg geslaagd.

Erna van Venrooij

Onlangs met collega's genoten van een ontspannen spelletje 'ik hou van Holland". Het enthousiasme van de begeleider maakte dat zelfs de meest trerughoudende collega los kwam. We hebben ander kanten van elkaar gezien. Ik kan het iedereen aanraden VrGr Erna van Venrooij

Buurtvereniging het centrum

Heerlijk gegeten en het spel ik hou van Holland gedaan, echt een aanrader. Wat hebben we gelachen. En de bediening was super, Wia bedankt. Voor herhaling vatbaar.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)