GPS-tocht: Dropping of Fotospel

“Ideaal groepsuitje”

De huifkar brengt jullie naar een onbekende locatie. Vind de weg terug naar Tolbert met een GPS-systeem. Andere optie: hilarische opdrachten fotograferen op een prachtige GPS-route door het Groningse Westerkwartier.

De GPS-tochten van De Postwagen zijn ontzettend leuk als groepsuitje. De dropping staat garant voor een spannende activiteit met een onverwachte wending. Het fotospel garandeert de slappe lach. In beide gevallen wordt het een middag vol plezier in het Westerkwartier. Daar gaan we! 

GPS-tocht, optie 1: Dropping

Je vrienden, collega's of familieleden stappen in de gezellige huifkar. Ze dénken dat er een ontspannende rit voor de boeg staat. Dat pakt toch even anders uit. Na een rit van ongeveer 20 minuten stopt de huifkar en vertelt dat entertainer dat iedereen uit moet stappen. Het blijkt een heuse dropping. 

Gelukkig zijn jullie uitgerust met een GPS-systeem om de weg terug te vinden. Onderweg worden jullie geconfronteerd met meerdere opdrachten om punten te scoren. Het wordt een strategisch spel. Snelheid is belangrijk, maar de opdrachten moeten zo goed mogelijk afgerond worden. Klaar? Actie!

Snelheid is belangrijk, maar de opdrachten moeten zo goed mogelijk afgerond worden

GPS-tocht, optie 2: Fotospel  

Navigeren met Google Maps of Apple Kaarten is een eitje, alleen navigeren met een GPS-systeem is andere koek. Tel daar het fotospel bij op en je weet dat het een humorrijke dag wordt. Navigeren en hilarische opdrachten fotograferen. De juiste foto's leveren punten op, creativiteit wordt beloond. 

Jullie krijgen ook een vragenlijst mee, voor vragen die je onderweg in kunt vullen. Het is van belang om goed op te letten, want de antwoorden liggen verspreid op de route. Deze GPS-tocht verandert steeds meer in een teamstrijd. Welk team scoort de meeste punten? Dit levert sowieso leuke herinneringen op. 

Lunch of Diner combineren?

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

GPS-tocht: Dropping of Fotospel

+-90 minuten | 17,- p.p. (dropping, vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 289,- per groep (dropping, t/m 16 personen)

+-90 minuten | 14,- p.p. (fotospel, vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 224,- per groep (fotospel, t/m 16 personen)


Ontspannende rit wordt onverwacht spannend uitje

Leuke opdrachten onderweg om punten te scoren

Ideaal uitje voor collega's, vrienden en familieDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Marijke Wijsenbach

Wij hebben heel erg genoten, van de dropping. Het was voor jong en oud superleuk.

Ingrid Schipper

Fun Curling was ontzettend leuk. We hebben genoten. Nadien eten. Bulgaarse ovenstenen. Super! Echt waar voor je geld. En met een elektronisch pasje, waar je al je consumpties opzet, en je reserveringen opstaan, helemaal goed en gemakkelijk. Je loopt door het hele complex, zonder je zorgen te maken dat je ergens wegloopt zonder te betalen.

Trienke

Erg leuk om een dropping met het team te doen. Alles goed geregeld, prettige sfeer, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten.

Vrijwilligers de Mande

Heerlijk gegeten en veel plezier gehad bij de dropping met leuke opdrachten.

Janny

We hebben een superleuke avond gehad met ons team, inclusief GPS-tocht en Bulgaarse ovensteen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar

Aliade

Afgelopen donderdag heeft hier het afscheid feest van 3 collega's plaats gevonden. Als activiteit. Wij hebben de GPS Huifkartocht gedaan. Super een echte aanrader. Na afloop BBQ , heerlijk Echt een top locaties, personeel geweldig. Ik zou zeggen een dikke 10

Klas 76-82 Centrumschool

Perfecte dag mede door De Postwagen. De huifkartocht en de BBQ waren perfect! Bedankt Postwagen!

Sonja Swart

Met collega's een gezellig huifkar en dropping gehad het was zeer geslaagd het stampot buffet was ook goed, ik had zelf glutenvrij en koemelk vrij was prima alleen kreeg ik het vlees later dan de stampot en dat was jammer tip geeft de stampot en het vlees tegelijk nu heb ik beide apart op moeten eten. Verder alles prima geregeld.

Jannie & Gerrit Visser

Ter gelegenheid van ons 40 jarig jubileum een gezellig feest gehad met familie. Dropping met gps tocht was zeer geslaagd en daarna een heerlijk buffet met als afsluiter een toetjes buffet. Alles prima geregeld!!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum