GPS-tocht: Dropping of Fotospel

Vaak geboekt om deze redenen: onverwachte wending • leuke opdrachten • ideaal groepsuitje

De huifkar brengt jullie naar een onbekende locatie. Vind de weg terug naar Tolbert met een GPS-systeem. Andere optie: hilarische opdrachten fotograferen op een prachtige GPS-route door het Groningse Westerkwartier.

De GPS-tochten van De Postwagen zijn ontzettend leuk als groepsuitje. De dropping staat garant voor een spannende activiteit met een onverwachte wending. Het fotospel garandeert de slappe lach. In beide gevallen wordt het een middag vol plezier in het Westerkwartier. Daar gaan we! 

GPS-tocht, optie 1: Dropping

Je vrienden, collega's of familieleden stappen in de gezellige huifkar. Ze dénken dat er een ontspannende rit voor de boeg staat. Dat pakt toch even anders uit. Na een rit van ongeveer 20 minuten stopt de huifkar en vertelt dat entertainer dat iedereen uit moet stappen. Het blijkt een heuse dropping. 

Gelukkig zijn jullie uitgerust met een GPS-systeem om de weg terug te vinden. Onderweg worden jullie geconfronteerd met meerdere opdrachten om punten te scoren. Het wordt een strategisch spel. Snelheid is belangrijk, maar de opdrachten moeten zo goed mogelijk afgerond worden. Klaar? Actie!

Snelheid is belangrijk, maar de opdrachten moeten zo goed mogelijk afgerond worden

GPS-tocht, optie 2: Fotospel  

Navigeren met Google Maps of Apple Kaarten is een eitje, alleen navigeren met een GPS-systeem is andere koek. Tel daar het fotospel bij op en je weet dat het een humorrijke dag wordt. Navigeren en hilarische opdrachten fotograferen. De juiste foto's leveren punten op, creativiteit wordt beloond. 

Jullie krijgen ook een vragenlijst mee, voor vragen die je onderweg in kunt vullen. Het is van belang om goed op te letten, want de antwoorden liggen verspreid op de route. Deze GPS-tocht verandert steeds meer in een teamstrijd. Welk team scoort de meeste punten? Dit levert sowieso leuke herinneringen op. 

Lunchen en dineren

Lekker lunchen in de middag. 's Avonds aanschuiven voor het diner. Het kan bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen. Voor grote groepen zijn de buffetten of de Indoor Barbecue aantrekkelijke opties. Kleinere groepen genieten van Het Farmhouse 3 gangen buffet. Bekijk al het eten.

GPS-tocht: Dropping of Fotospel

+-90 minuten | 17,- p.p. (dropping, vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 289,- per groep (dropping, t/m 16 personen)

+-90 minuten | 14,- p.p. (fotospel, vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 224,- per groep (fotospel, t/m 16 personen)


Ontspannende rit wordt onverwacht spannend uitje

Leuke opdrachten onderweg om punten te scoren

Ideaal uitje voor collega's, vrienden en familieDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Sonja Swart

Met collega's een gezellig huifkar en dropping gehad het was zeer geslaagd het stampot buffet was ook goed, ik had zelf glutenvrij en koemelk vrij was prima alleen kreeg ik het vlees later dan de stampot en dat was jammer tip geeft de stampot en het vlees tegelijk nu heb ik beide apart op moeten eten. Verder alles prima geregeld.

Jannie & Gerrit Visser

Ter gelegenheid van ons 40 jarig jubileum een gezellig feest gehad met familie. Dropping met gps tocht was zeer geslaagd en daarna een heerlijk buffet met als afsluiter een toetjes buffet. Alles prima geregeld!!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's