Secret Jail Challenge: verwacht medio 2023*

*Uitgesteld door voortslepend onderdelentekort

Kom binnen bij The Secret Jail van De Postwagen voor de spannendste real life game. De Jail Challenge bestaat uit 17 gevangeniscellen met totaal uiteenlopende spellen. Behaal zoveel mogelijk punten.

Deze activiteit wordt medo 2023 verwacht en kan nog verder uitgesteld worden

Geheime gevangenis vol uitdaging

Ledlampen, laserstralen en landmijnen. Je komt heel wat obstakels en opdrachten tegen terwijl de tijd tikt. Lukt het jouw team om als beste te presteren? Hoeveel kamers spelen jullie succesvol uit? De missie begint, jullie uitdaging staat. Samen doorkruizen jullie de geheime gevangenis. The game is on

Hoeveel kamers spelen jullie succesvol uit? De missie begint, jullie uitdaging staat.

Secret Jail Challenge De Postwagen: zo werkt het

De groep wordt verdeeld in teams van minimaal 2 en maximaal 4 personen. Vervolgens ontvangen jullie de spel-Tag. Via deze digitale sleutel open je de celdeuren om spellen te starten. Ook de score wordt bijgeschreven op de Tag. In de centrale meldkamer zijn scores van alle teams realtime zichtbaar op een groot scherm. 

De cellen in het gangpad met groene lampen zijn op dat moment vrij om te spelen. Ben je aan het spelen en wordt het licht in de cel rood? Dan heb je gefaald! De opdracht is mislukt of de tijd was op. Bij een groen licht heb je de opdracht behaald. Je kunt door naar de volgende uitdaging, de punten staan op de Tag. 

Ultieme challenge waarin elk talent telt

Elk talent komt om de hoek kijken om deze 17 cellen met succes af te leggen. Soms gaat het om sportiviteit en snelheid, de andere keer om techniek of tactiek. Reken maar dat jullie inzet hard nodig is. Op elke cel staat overigens informatie over de moeilijkheidsgraad. Maak je klaar voor de ultieme uitdaging met jouw team. 

Spelopties 60 en 90 minuten

Je kunt de kamers spelen in willekeurige volgorde en zo vaak als je wil. Maar met 17 cellen, missies en spellen voel je de tijd tikken. Je kunt daarom kiezen voor de speloptie van 90 minuten. Om het competitief te houden is de puntentoekenning royaler bij de speloptie van 60 minuten.

Samengevat kun je Jail Challenge zien als een modern Fort Boyard. Met elementen van een escape room.

 

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Secret Jail Challenge: verwacht medio 2023*

60 minuten | 16,75

90 minuten | 19,75

120 minuten | 23,75


17 cellen, missies en spellen

De ultieme challenge

Ideale groepsactiviteitDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Plaza Posta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum