Secret Jail Challenge: vanaf 1 september 2022

Hardloper bij groepen: veel te doen • lekker vlot en afwisselend • uitdagend

Kom binnen bij The Secret Jail van De Postwagen voor de spannendste real life game. De Jail Challenge bestaat uit 17 gevangeniscellen met totaal uiteenlopende spellen. Behaal zoveel mogelijk punten.

Deze gloednieuwe activiteit is er vanaf 1 september 2022. Je kunt nu al reserveren voor de zomer en het najaar.

Geheime gevangenis vol uitdaging

Ledlampen, laserstralen en landmijnen. Je komt heel wat obstakels en opdrachten tegen terwijl de tijd tikt. Lukt het jouw team om als beste te presteren? Hoeveel kamers spelen jullie succesvol uit? De missie begint, jullie uitdaging staat. Samen doorkruizen jullie de geheime gevangenis. The game is on

Hoeveel kamers spelen jullie succesvol uit? De missie begint, jullie uitdaging staat.

Secret Jail Challenge De Postwagen: zo werkt het

De groep wordt verdeeld in teams van minimaal 2 en maximaal 4 personen. Vervolgens ontvangen jullie de spel-Tag. Via deze digitale sleutel open je de celdeuren om spellen te starten. Ook de score wordt bijgeschreven op de Tag. In de centrale meldkamer zijn scores van alle teams realtime zichtbaar op een groot scherm. 

De cellen in het gangpad met groene lampen zijn op dat moment vrij om te spelen. Ben je aan het spelen en wordt het licht in de cel rood? Dan heb je gefaald! De opdracht is mislukt of de tijd was op. Bij een groen licht heb je de opdracht behaald. Je kunt door naar de volgende uitdaging, de punten staan op de Tag. 

Ultieme challenge waarin elk talent telt

Elk talent komt om de hoek kijken om deze 17 cellen met succes af te leggen. Soms gaat het om sportiviteit en snelheid, de andere keer om techniek of tactiek. Reken maar dat jullie inzet hard nodig is. Op elke cel staat overigens informatie over de moeilijkheidsgraad. Maak je klaar voor de ultieme uitdaging met jouw team. 

Spelopties 60 en 90 minuten

Je kunt de kamers spelen in willekeurige volgorde en zo vaak als je wil. Maar met 17 cellen, missies en spellen voel je de tijd tikken. Je kunt daarom kiezen voor de speloptie van 90 minuten. Om het competitief te houden is de puntentoekenning royaler bij de speloptie van 60 minuten.

Samengevat kun je Jail Challenge zien als een modern Fort Boyard. Met elementen van een escape room.

Secret Jail Challenge: vanaf 1 september 2022

60 minuten | 14,75

90 minuten | 19,75


17 cellen, missies en spellen

De ultieme challenge

Ideale groepsactiviteitDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's