Maandtopper 37 recensies

Jail Challenge

Gloednieuwe Activiteit 2023

Kom binnen bij The Secret Jail van Posta Plaza voor de spannendste real life game. De Jail Challenge bestaat uit 16 gevangeniscellen met totaal uiteenlopende spellen. Behaal zoveel mogelijk punten.

Geheime gevangenis vol uitdaging

Ledlampen, katapultsystemen en Pacman. Je komt heel wat obstakels en opdrachten tegen terwijl de tijd tikt. Lukt het jouw team om als beste te presteren? Hoeveel kamers spelen jullie succesvol uit? De missie begint, jullie uitdaging staat. Samen doorkruizen jullie de geheime gevangenis. The game is on

Hoeveel kamers spelen jullie succesvol uit? De missie begint, jullie uitdaging staat.

Jail Challenge Posta Plaza: zo werkt het

De groep wordt verdeeld in teams van minimaal 2 en maximaal 4 personen. Vervolgens ontvangen jullie de spel-Tag. Via deze digitale sleutel open je de celdeuren om spellen te starten. Ook de score wordt bijgeschreven op de Tag. In de celgang zijn scores van alle teams realtime zichtbaar op een groot scherm. 

De cellen in het gangpad met groene lampen zijn op dat moment vrij om te spelen. Ben je eenmaal aan het spelen en wordt het licht in de cel rood? Dan is de tijd op! Je kunt door naar de volgende uitdaging, de behaalde punten komen op de Tag. 

Ultieme challenge waarin elk talent telt

Elk talent komt om de hoek kijken om deze 16 cellen met succes af te leggen. Soms gaat het om sportiviteit en snelheid, de andere keer om techniek of tactiek. Reken maar dat jullie inzet hard nodig is. Maak je klaar voor de ultieme uitdaging met jouw team. 

Spelopties 60 & 90 minuten

Je kunt de kamers spelen in willekeurige volgorde en zo vaak als je wil. Maar met 16 cellen, missies en spellen voel je de tijd tikken. Wil je het rustig aan doen en voor meer herkansingen gaan? Kies dan voor de langere speloptie van 90 minuten. 

Samengevat kun je Jail Challenge zien als een modern Fort Boyard. Met elementen van een escape room.

Jail Challenge

90 minuten | 19,75 p.p.

60 minuten | 16,75 p.p.


16 cellen, missies en spellen

De ultieme challenge

Ideale groepsactiviteitDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
De Grollen

Met de hele familie de jail challenge gedaan. Erg leuke opdrachten. Daarna met elkaar wezen bbq-en. Alles goed geregeld en een super bediening.

AT Veenstra

Met de vrienden club een top dag gehad. Eerst ontvangst met koffie en gebak en daarna de wc pot race gedaan met aansluitend een goede en heerlijk lunch. Daarna de jail challenge gedaan en gezellig na geborreld en als afsluiting een heerlijk buffet. Marije was onze serveerster en ze gaf ons een fijn en welkom gevoel. En de overige personeelsleden waren ook super.

Dieuwertje

Nu voor de tweede keer de jail challenge gedaan, wat een fantastisch leuke activiteit. Een aanrader om te doen.

Gea

Wij hebben met onze drie volwassen kinderen en aanhang enorm genoten van de jailroom..Geweldig!!! En wat een uitdagingen...we werden steeds fanatieker..ook omdat onze groep in tweeën was gedeeld...Winnende team heeft wel vals gespeeld :-)...we hebben heel veel plezier beleefd. alles was prima..ook horeca gedeelte. Hier kun je echt een hele dag plezier hebben want er is genoeg te beleven. Top!!!

Rianne

Gisteren Jail challenge gedaan. Wij en onze 2 dochters van 16 en 14j vonden het erg leuk en komen zeker nog een keer terug.

Evelien

Super leuk we kwamen dit toevallig tegen. Super leuk voor alle leeftijden echt heel leuk bedacht allemaal! Een echte aanrader voor een regenachtige dag. En jullie hebben zoveel meer. Complimenten!!

Sietze

Top avond gehad. Teambuilding van het werk, met 3 groepen de challenge gedaan. Iedereen lekker fanatiek. Zweet op het voorhoofd. Wij komen zeker weer!!

Dijk

Jail challenge gedaan met 4 volwassenen en 3 kinderen van 8,11 en 12 jaar. Was erg leuk om te doen. Een kindje in de buggy extra mee. Dit was wat krap maar lukte uiteindelijk wel prima. Kinderen waren alle 3 ook erg enthousiast. Prijs is wel aan de hoge kant voor 1.5 uur funn

Clubje moeders

Even wat anders.. we hebben veel lol gehad! Leuk spel die Jail challenge. Vriendelijk personeel en mooie locatie!

Menno

We waren met kinderen en kleinkinderen, totaal 12 pers. Jail challenge gedaan 90 minuten bijzonder genoten. Daarna nog even nazitten. Top!!!!

Ginette

Het ging wat verkeerd van mijn kant met de offerte en reservering maar het werd goed en vriendelijk opgepakt. We hebben uiteindelijk genoten van de Jail break, die 90 minuten waren wel nodig, wat een plezier!

Hem en Haarsalon Stationsweg

De Jail Challenge was zeer leuk! In 2 teams ( bijna) alle spellen gedaan in 60 minuten. Daarna heerlijk gegeten! Vlotte bediening!

Larissa

De jail challenge en de escaperoom gedaan. Klasse! Zit mooi in elkaar en plezier voor iedereen. We hebben ontzettend gelachen en genoten. Een top dag!

JaapJB

Bijzonder leuk en gezellig. Zowel de jail challenge als het curling vielen bij ons en onze (volwassen) kinderen enorm in de smaak. Vriendelijk en attent personeel, alles was perfect verzorgd en geregeld. Vijf sterren!!

Sandra

De jail challenge gedaan. Ontzettend leuk om te doen. 1.5 uur heb je wel nodig. Sportief en vermoeiend enthousiast

Suzanne

Leuke spelletjes bij de jail challenge, leuk en gemoedelijk ingericht. Leuke sfeer, vriendelijk personeel

Rutger

De jail challenge was erg leuk om te doen. Ook leuk dat je kamers opnieuw kan doen. We hadden 90 minuten de tijd en dat is voldoende, maar hadden ons makkelijk veel langer kunnen vermaken.

Meijerhof

We raden de jail challenge erg aan. Je wordt er heel fanatiek van want je wil zoveel mogelijk punten scoren. Echt super leuk.

José

De jail challenge is echt een aanrader! Erg leuk op een mooie locatie

Sjaak Visser

Jail challence gedaan , was top. Voor herhaling vatbaar.

Janny

Super leuk! Jail challenge en lasergame gedaan en beide vielen erg in de smaak! Ruimtes allemaal netjes afgewerkt en vriendelijk personeel.

Sascha

Mooie locatie, leuke sfeer, ziet er allemaal heel netjes uit. Jail challenge gespeeld met 2 kinderen (10 en 14 jr) was echt super leuk! Voor herhaling vatbaar

Welmoed

De Jail Challange was machtig! Zowel de kinderen op het feestje als de volwassenen vonden het geweldig

Autobedrijf Wierenga BV

Allereerst een heerlijke 'mixed Grill' gegeten met elkaar in het restaurant. Super verzorgt en meer dan genoeg voor iedereen. Aansluitend de Jail Challenge. Een fantastisch verzorgde avond voor ons allemaal! Bedankt personeel van De Postwagen en Plaza Posta. Weer 5* sterren voor jullie!

Familie S

We hebben heerlijk geluncht, het misverstand met dieetwens werd naar volle tevredenheid opgelost. De jail challenge is een aanrader voor jong en oud. Al met al een mooi geslaagd uitje.

Jvandenborn

Jail challenge game was echt een aanrader voor jong en oud vanaf 5 jaar( onder begeleiding ouder). Het was de mooiste familiedag ooit, zei 1 van de kinderen. Eten was super in de aparte zaal met familieleden. Een eigen ober erbij.. zo bijzonder geregeld! Alleen maar TOP

Anna

Wij deden de jail challenge met onze collega's. Verrassende en leuke spellen, waar je lekker fanatiek van wordt. Een aanrader. Tevens ook heerlijk gegeten. Een dikke pluim voor de Postwagen!

hoekstra

zijn met de kleinkinderen er heen geweest hebben Jail Challenge gedaan ze vonden het super leuk om te doen

Willemien

Een fantastisch kinderfeestje gehad met de Jail Chalange. 11-12 jarigen, zowel jongens als meiden hebben zich 90 minuten helemaal uitgeleefd en waren nadien super enthousiast. Wij als ouders konden heerlijk beneden zitten en genieten van wat te drinken. Echt een aanrader!

Yvonne

Gister een gezellig dagje genoten van de glow in the dark midgetgolf, bowlen en de jailchallenge...zeer goed vermaakt en erg vriendelijk personeel echt een aanrader!

Nadja

Zoveel lol gehad in de Jail Challenge, zeker een aanrader!

Floor

Mijn dochter deed dit met haar vriendinnen voor haar 13de verjaardag en was een succes!

Hilde

De jail challenge gedaan met een groep 14 jarigen. Ze vonden het erg leuk en uitdagend!

Marije Hoeksma

De jail challenge voor een kinderfeestje gedaan voor jongens van 12 jaar. Wat werden ze fanatiek! Eg leuk! Ze wilden telkens de records verbreken! Leuk personeel! Geslaagd.

Ineke Wiersema

Gisteren de jail challenge gedaan met een kinderfeestje. Wat hebben de kinderen het leuk gehad, goed verzorgd, duidelijke uitleg en genoeg uitdaging voor kinderen van 10.

G Bakker

De Jail Challenge is echt super leuk: fanatisme & teamwork & hitte! Nadien heerlijk gegeten!

Sebastian

De Jail Challenge is echt super leuk om te doen!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum