Jail Challenge

Gloednieuwe Activiteit 2023

Kom binnen bij The Secret Jail van Posta7 voor de spannendste real life game. De Jail Challenge bestaat uit 16 gevangeniscellen met totaal uiteenlopende spellen. Behaal zoveel mogelijk punten.

Geheime gevangenis vol uitdaging

Ledlampen, katapultsystemen en Pacman. Je komt heel wat obstakels en opdrachten tegen terwijl de tijd tikt. Lukt het jouw team om als beste te presteren? Hoeveel kamers spelen jullie succesvol uit? De missie begint, jullie uitdaging staat. Samen doorkruizen jullie de geheime gevangenis. The game is on

Hoeveel kamers spelen jullie succesvol uit? De missie begint, jullie uitdaging staat.

Jail Challenge Posta7: zo werkt het

De groep wordt verdeeld in teams van minimaal 2 en maximaal 4 personen. Vervolgens ontvangen jullie de spel-Tag. Via deze digitale sleutel open je de celdeuren om spellen te starten. Ook de score wordt bijgeschreven op de Tag. In de celgang zijn scores van alle teams realtime zichtbaar op een groot scherm. 

De cellen in het gangpad met groene lampen zijn op dat moment vrij om te spelen. Ben je eenmaal aan het spelen en wordt het licht in de cel rood? Dan is de tijd op! Je kunt door naar de volgende uitdaging, de behaalde punten komen op de Tag. 

Ultieme challenge waarin elk talent telt

Elk talent komt om de hoek kijken om deze 17 cellen met succes af te leggen. Soms gaat het om sportiviteit en snelheid, de andere keer om techniek of tactiek. Reken maar dat jullie inzet hard nodig is. Maak je klaar voor de ultieme uitdaging met jouw team. 

Spelopties 60 & 90 minuten

Je kunt de kamers spelen in willekeurige volgorde en zo vaak als je wil. Maar met 17 cellen, missies en spellen voel je de tijd tikken. Wil je het rustig aan doen en voor meer herkansingen gaan? Kies dan voor de langere speloptie van 90 minuten. 

Samengevat kun je Jail Challenge zien als een modern Fort Boyard. Met elementen van een escape room.

Jail Challenge

90 minuten | 21,- p.p.

60 minuten | 17,50 p.p.


17 cellen, missies en spellen

De ultieme challenge

Ideale groepsactiviteitDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Gert Ploeger

We hebben ons personeelsuitje (Stiko_Roden) in de postwagen gehouden. Eerst met z'n allen genoten van een goed smakend lopend buffet met voldoende keus aan smaak en hoeveelheid. Vervolgens met 6 groepen meegedaan aan de Jail Challenge, waar elke kamer weer zijn eigen uitdaging had. Het is zeker een aanrader om een leuke avond te hebben.

Fam Bos

Ontzettende leuke avond gehad. Lekker gegeten in het restaurant, daarna de speelhal in voor jail... Dat was lachen. Ook opa en oma van 77 en 81 hebben meegedaan.

Wolters

Wij hebben genoten van de Jail Challenge met 6 personen. Vooraf een drankje en na afloop lekker gegeten. Wij hadden de Bulgaarse Ovensteen en een Vegetarisch gerecht, deze was met zorg bereid. De spellen waren mooi om te doen, met inspanning en ontspanning. Vriendelijk personeel zowel vooraf, bij de uitleg van het spel en in het restaurant. Wij komen zeker nog een keer terug.

Evelien Lanting

We hebben met onze personeelsvereniging genoten bij de postwagen, we hadden een wc pot race en daarna de jail challange het was geweldig om te doen. Daarna hebben we samen heerlijk genoten van het heerlijke eten (bulgaarse ovensteen). Dit is zeker voor herhaling vatbaar en kan het zeker iedereen aanraden om hier heen te gaan.

Rina

Mijn kinderen en kleinkinderen waren allemaal super enthousiast wij hebben laser games en de spellen jail challenge. Ze hebben allemaal genoten de kinderen maar ook de volwassenen wat hebben wij een plezier en lol gehad super en het eten de. Bqq. Was heerlijk goed geregeld Super Een fijne herinnering

Van den Berg

Babyshower van onze vriendin gevierd en samen de jailsgames gespeeld, echt super leuk! Waren verrast door de variatie aan spellen. Dus voor zwanger vrouwen die redelijk fit zijn, zijn de spellen ook goed te doen. De bittergarnituur en bitterballen waren ook verrassend lekker. De nacho's vonden we wat minder. De salsa hebben we liever apart gehad. Maar bediening was top.

Rina

We hadden een neven en nichten feestje , we hebben genoten eerst hebben we curling gedaan daarna jail ontsnapping gedaan en als afsluiter ovensteen postwagen het was allemaal goed geregeld klasse

Fam Giezen

Met de kinderen en de kleinkinderen eerst de glow in de dark midgetgolf gedaan. Dit was leuk om te doen. Daarna een hapje en drankje. Toen de jail challenge gedaan wat wederom erg leuk was. Daarna zijn we van de ovensteen gaan eten in het restaurant. Alles was goed verzorgt met vriendelijk personeel. Het eten was heerijk.

Truus

Neven en nichtendag. Ontvangst met koffie/tee en een soort van gebak tapas. Daarna met z n allen de jailchalenge gedaan en daarna lekker gegeten. Super geregeld, gezellig. Personeel vriendelijk en behulpzaam. We waren met 26 personen in little house.

Monique

Wij vierden een 50-jarige verjaardag. Ontvangst met koffie en lekkers met bowlen en jailchallenge, hapje drankje en lekker bulgaars ovensteen als afsluiter. Zijn tevreden en voldaan naar huis gegaan. Zeker een aanrader voor een feestje.

Susan

Jail Challenge en high tea was heerlijke combi van actie en daarna even bijkomen met lekkere hapjes! Aanrader!

Roelie Lueks

Was zeer geslaagd iedereen heeft plezier gehad. Leuk voor alle leeftijden die spelletjes, en we hebben heerlijk gegeten en een goede bediening.

Samantha

Super leuke middag met mijn dochter gehad, jail challenge en minigolf heel geslaagd..wij komen snel weer 's terug !!!

Rina Roede

Gisteravond met hele gezin 11 pers het spel Jail challenge gespeeld, vreselijk gelachen, zere handen, in groepjes van vier ,wat een opdrachten! Het was super leuk!

HG

We zochten een leuke binnen activiteit voor ons gezin. Vanwege het leeftijdsverschil van de kinderen is het soms wat lastig om iets te vinden wat voor iedereen leuk is. We hebben genoten. Ipv bowlen hebben we voor fun-curling gekozen. Ontzettend leuk om te doen! Daarna de jailbreak, wat vinden we dat leuk! We hebben tussendoor een uurtje ‘pauze’ gehad. Waarin beide kinderen zich hebben vermaakt met de spellen die vrij te spelen zijn. We kijken terug op een een mooie middag! We komen zeker weer terug!

Greetje

Super warm en vriendelijk ontvangst. Als vriendinnen groep (4 personen) de Jail Challange gedaan. Nou dit is voor herhaling vatbaar wat hebben wij gelachen en wat een super leuke opdrachten. Wij hebben een top start van onze vriendinnen dag gehad.

Trineke

De Jail challenge gedaan. Super leuk om te doen!

Marion

Heerlijk familie-uitje gehad. We deden de jail-challenge. Voor iedereen zaten er wel leuke opdrachten bij. Mooi concept, aardig personeel. Een topmiddag.

Tjoelker

We hebben gister met 4 personen de J -CH gedaan was erg leuk een race tegen de klok om punten te halen we hebben genoten

Arriva

De Jail-challenge was heel erg leuk om te doen als personeelsuitje. goede communicatie, in overleg is bijna alles mogelijk. Prima gegeten na die tijd, volgende keer nemen we dessert na! :)

PV BEUN, Janny Clevering

Wij hebben als PV een hele gezellige avond gehad BBQ was lekker en van goede kwaliteit Jail challenge was voor een groep ook een leuke uitdaging

eddy

wat we er van moesten verwachten, geen idee. maar het was allemaal geweldig. Het personeel vriendelijk en de jail uitdaging leuk om te doen. Iedereen was tevreden, een kleine aanmerking is het was er wel warm. O ja, het eten was top

Jolanda Itsme Groningen

De Jail-challenge was heer erg leuk om te doen als personeelsuitje. Prima gegeten na die tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Sytske

Een hele gezellige middag gehad met familie. Jail challenge gedaan en daarna heeft iedereen zich vermaakt met biljarten, darten racen etc. Aanrader!

Afdeling zorgverzekeraar

Wij hebben met onze afdeling een goed verzorgd uitje gehad. Eerst een lekker uitgebreide lunch, vervolgens de jailchallenge met daarna curling en afgesloten met een borrel. Het uitje viel bij iedereen goed in de smaak!

Anoniem

Lunch, Jail challenge, afgesloten met een drankje. Een teamuitje met zijn negenen. Voor ieder een verrassing wat het precies was. Ieder heeft genoten, leuke gezellig onderkomen en leuke spellen. Een aanrader

Gea

We hebben met de familie de jailchallenge gedaan! Erg leuk! Nog even nagezeten met een drankje. Alles goed geregeld in de Postwagen!

Chantal

Voor de eerste keer hier geweest maar zeker niet voor de laatste keer. De Jail challange gedaan wat zeker een aanrader is als je van spelletjes houd. Aardig personeel dat goede uitleg geeft. Naderhand gegeten in het restaurant en dat was hartstikke lekker en goed verzorgd. Ook daar weer heel aardig en duidelijk personeel. Wij komen zeker terug want er zijn nog veel meer leuke dingen te doen daar.

Mir

Het was weer fantastisch. Leuk gezellige medewerkers. Heel relaxt ook. We waren mooi op tijd voor jail challenge dus gingen eerst even een drankje doen. Als we eerder of later wilden beginnen was dit geen probleem. Ik kom er nu voor de 5e keer denk ik. Van personeelsuitje (45 personen), met gezin met kinderen als broers en zussenavond met 8 volwassenen...er is voor ieder wat wils. Curling, jail challenge, escaperoom staan bij ons in de top 3. Ook heerlijk eten kun je er. Lopend buffet met grotere groepen, maar lekker met je gezin of vrienden is de ovensteen ook zeker een aanrader. Wat heel prettig is, is dat het op verschillende 'locaties' op het terrein is. Mocht je nog even een potje willen poolen of gewoon lekker genieten van een drankje er is zowel binnen als buiten genoeg plek om te zitten.

Anoniem

Jailbreak challenge heeft hele leuke spellen. We hebben 90 min gespeeld met 2 teams, 4 tegen 4. Aanrader voor een leuk uitje!

Familie Crielaard

Het was fantastisch! We waren met 14 personen tussen de 8 en 74 jaar van 3 uur 's middags tot 9 uur 's avonds in Tolbert. Ontvangst met koffie en heerlijk gebak, keuze genoeg! Daarna de Jail Challenge dat voor iedereen een enorm succes was en voor herhaling vatbaar. Een borrel om bij te komen met bitterballen, de vega-bitterballen vond men lekkerder dan de gewone die ik ook heel goed vond. In het restaurant hebben we tot slot gegeten. Het was heerlijk, maar veel te veel en dat is dan altijd wel lastig als er weer zoveel weggegooid gaat worden. De volgende keer skippen we de (overheerlijke) soep, niks aan te doen. Bij het afscheid vroeg ik wat we volgend jaar zouden gaan doen met elkaar, riepen ze, jong en oud: weer naar Tolbert! Dank jullie wel, al die aardige attente bedienden, jullie waren zo vriendelijk! Groet van een blijde Oma.

Familie Zuiderveld

Wat een fantastisch concept, de Jailchallenge. We hebben alle vier genoten, voor een ieder prachtige spelletjes. Je wordt er heel fanatiek van. 1,5 uur deze spellen gespeeld, de tijd vliegt. Goede service, goede bediening! Hier moet je geweest zijn!☺️

Nelleke Dinkla

Fantastisch middag gehad! Jail chalange en Curling gedaan. Jail chalange leuke simpele diverse spelletjes die je binnen 4 min moet doen, 1,5 uur vliegt voorbij. Curling toppunt ! Prima alternatief voor bowlen, en iedereen kan het! Service, uitleg en bediening ook zeker een dikke 8. Voor herhaling vatbaar!!

Karin Mak

We komen vaker voor een activiteit bij de Postwagen en zagen dat er een nieuwe was, de jailchallenge. Dit hebben wij tweede kerstdag met ons gezin gedaan en was echt een leuke activiteit.

Heidi Strijker

Met onze kinderen en kleindochter ( groep van 18) middag en avond doorgebracht. Gestart met koffie/ thee en een heerlijke muffin. Daarna Jail Escape gespeeld, echt leuk voor jong en oud. Daarna gegeten, heerlijk en veel. Erg plezierig personeel, alles perfect georganiseerd. Enorme aanrader!

Agnes

Ik was er met 3 pubers voor de eerste keer. Superleuke ervaring. We hebben de escaperoom en jailchallenge gedaan. Dat was een groot succes en veel gelachen! Vriendelijk personeel.

Sabine Visser

Geweldige ervaring gehad! Personeelsuitje met ongeveer 25 man hier. De Postwagen is sowieso al 1 van de mooiste locaties in de hele omgeving en de activiteitenarena is heel indrukwekkend. Naast dat de Jail Challenge en het curlen waar we voor gekozen hadden heel leuk waren was ik vooral te spreken over de ontvangst, de service en het personeel. Zoals zij werken is hoe het hoort! Vriendelijk, meedenkend, beleefd, met humor en een topservice. Je voelt je niet een nummertje maar echt belangrijk. Voorbeeld: ik was vergeten de vegetariërs door te geven voor de BBQ en terwijl het eigenlijk niet kon had de keuken onverwachts tóch nog een schaal vega dingetjes bereid voor ze! Tevens was onze offerte qua betaling ingewikkeld maar ook hier draaiden ze hun hand niet voor om. Ik ben meer dan enthousiast en raad iedereen aan hier te komen. Het eten is overigens altijd heerlijk hier! Of je nou een lunch doet of diner.

Review afkomstig van: Google+

Teamuitje

Ons personeelsuitje bij jullie vonden we allemaal top! Alle elf collega's hebben genoten van de Jail challenge, Ovensteen en Karaoke. Wat een gezelligheid!! Bedankt en tot ziens!

Fam de Jong

Gezellig met jong en oud genoten van een heerlijk Bourgondisch Lunchbuffet ,daarna met 5 teams lekker fanatiek de strijd aan gegaan in de jail challenge. We hebben genoten. Alles dik voor elkaar. Bedankt.

Jeugdbrandweer Westerkwartier

Gezellige avond gehad! Zeker de moeite waard, we komen graag weer een keer terug!

Fam vd wal Bloem

Super leuke middag gehad. Lunch en jaill challenge met kinderen en kleinkinderen Iedereen was vol lof…voor herhaling vatbaar.????

TAM

Super goed georganiseerd. Wij deden curling en jail challenge. Tussenin genoten van de oversteek, erg lekker eten. Complimenten voor het concept!

Marcella

Goed ontvangen en superleuk! Wij hebben de Jail Challenge gedaan.

Lienke Siegers

We hebben met ons team de jail challenge gedaan, daarna een heerlijke lunch gehad en nog wezen laser gamen. Het was in 1 woord: Fantastisch! Iedereen was enorm fanatiek en het was ontzettend goed georganiseerd. Onze dank !

Visser

Ons bedrijfsuitje (25 man) was zeer geslaagd. Prima ontvangst door de gastheer, daarna koffie met wat lekkers en aansluitend curling en de jail challenge. Beide activiteiten zijn een aanrader. Als afsluiting van de dag genoten van een heerlijk buffet!

Charlotte

Ons gezin heeft genoten van de jail challenge. Het personeel is erg vriendelijk , de bediening is top ! Kortom.... een aanrader!

Jacob Diepenbroek

We hebben een super leuke avond gehad zoals altijd in de postwagen. We gingen alle jails doen super leuk. Wat een beetje een teleurstelling was is dat de postwagen zolang bezig is geweest met de jails klaar te maken en dat bezoekers het leuk vinden spullen mee te nemen. De postwagen is dit niet te verwijten. Als klant kan je je gedragen en blijf van andermans spullen af. Dit verpest een leuke ervaring van een ander. De postwagen krijgt een 10.

Sabine Visser

Geweldige ervaring gehad! Personeelsuitje met ongeveer 25 man hier en naast dat de Jail Challenge en het curlen heel leuk waren was ik vooral te spreken over de ontvangst, de service en het personeel. Zoals zij werken is hoe het hoort! Vriendelijk, meedenkend, beleefd, met humor en een topservice. Je voelt je niet een nummertje maar echt belangrijk. Voorbeeldje: ik was vergeten de vegetariërs door te geven voor de BBQ en terwijl het eigenlijk niet kon had de keuken onverwachts tóch nog een schaal vega dingetjes bereid voor ze! Ik ben meer dan enthousiast en raad iedereen aan hier te komen. Het eten is overigens altijd heerlijk hier!

Nienke

Super leuke jail challenge gedaan met de vriendengroep! Leuke kleine spellen en voor iedereen een aanrader!

Oma

Samen met kleinzoon van 9 hebben we een jail challenge gedaan. Ik was bang dat ik niet alles kon don, maar het ging goed. Het was super leuk en we hebben genoten. Ik ga zeker dit nog een keer met de andere kleinkinderen doen.

Wilkens

En super dag gehad met de familie bij het nieuwe Jail challenge spel. Allemaal fanatiek. Daarna heerlijk genoten van het buffet. We komen zeker terug, zoveel te doen voor een geslaagde dag.

Familie De Boer

Het was een top middag/avond. We hebben de Jail Challenge gedaan en daarna heerlijk gegeten. Alles dik in orde

Harrie de Vries

Team uitje van de Burcht Hoogezand Was zeer gezellig Jail Challenge en daarna stamppotbuffet Was zeer goed verzorgd We komen zeker nog een keer terug !

Jarno

Een geweldig dagje uit gehad vol geniet momentjes met ons personeelsuitje. Eten en drinken was goed verzorgd en de bediening zeer vriendelijk en gezellig!

Erik de Vries

Mooie dag gehad. Geweldige wcpotten-race en super leuke jail challenge.

Geert

Wij hebben bij jullie mijn pensioenfeestje gehad en we vonden het allemaal reuze gezellig. Dit had vooral te maken met de activiteiten (wc pot race en jail challange, en voor sommigen nog even de Formule 1). Maar ook zeker het lopend buffet was bijzonder goed verzorgt. Dit alles kan natuurlijk nooit zonder de goede zorgen van jullie personeel. Wij waren dan ook meer dan super tevreden over de goede zorgen die we van jullie personeel mochten ontvangen, toppie..... Ik wil jullie dan ook van harte bedanken voor de goed verzorgde en geslaagde avond, en dat vooral mede door de goede zorgen van jullie personeel. koester ze.....

IEDERZ Groningen

Wij hebben eerst de jail challence gedaan en aansluitend gegeten. Wij waren unaniem in ons oordeel: wat een gezellige avond!! Alles goed georganiseerd door De Postwagen en een groot compliment voor het uitstekende personeel!! In een sfeervolle ambiance droegen zij zeker bij aan een prima verlopen avond! Aanrader!!

Yasmin

het was geweldig om dit met het hele team te doen. Iedereen vond de jail escape geweldig!! ook bedankt voor het heerlijke eten en de goede verzorging!!

Faber

Zeer prettig ervaren! De jail challenge gedaan, kids konden lekker rennen en vliegen. Ze vonden het geweldig! Bedankt!

Miriam

Met een groep van bijna 45 personen met personeelsuitje geweest. Alles goed geregeld, vooral jailhouse was een heel groot succes. Voor ieder wat wils ook voor gezinnen met kinderen is dit heel erg leuk.

De Grollen

Met de hele familie de jail challenge gedaan. Erg leuke opdrachten. Daarna met elkaar wezen bbq-en. Alles goed geregeld en een super bediening.

AT Veenstra

Met de vrienden club een top dag gehad. Eerst ontvangst met koffie en gebak en daarna de wc pot race gedaan met aansluitend een goede en heerlijk lunch. Daarna de jail challenge gedaan en gezellig na geborreld en als afsluiting een heerlijk buffet. Marije was onze serveerster en ze gaf ons een fijn en welkom gevoel. En de overige personeelsleden waren ook super.

Dieuwertje

Nu voor de tweede keer de jail challenge gedaan, wat een fantastisch leuke activiteit. Een aanrader om te doen.

Gea

Wij hebben met onze drie volwassen kinderen en aanhang enorm genoten van de jailroom..Geweldig!!! En wat een uitdagingen...we werden steeds fanatieker..ook omdat onze groep in tweeën was gedeeld...Winnende team heeft wel vals gespeeld :-)...we hebben heel veel plezier beleefd. alles was prima..ook horeca gedeelte. Hier kun je echt een hele dag plezier hebben want er is genoeg te beleven. Top!!!

Rianne

Gisteren Jail challenge gedaan. Wij en onze 2 dochters van 16 en 14j vonden het erg leuk en komen zeker nog een keer terug.

Evelien

Super leuk we kwamen dit toevallig tegen. Super leuk voor alle leeftijden echt heel leuk bedacht allemaal! Een echte aanrader voor een regenachtige dag. En jullie hebben zoveel meer. Complimenten!!

Sietze

Top avond gehad. Teambuilding van het werk, met 3 groepen de challenge gedaan. Iedereen lekker fanatiek. Zweet op het voorhoofd. Wij komen zeker weer!!

Dijk

Jail challenge gedaan met 4 volwassenen en 3 kinderen van 8,11 en 12 jaar. Was erg leuk om te doen. Een kindje in de buggy extra mee. Dit was wat krap maar lukte uiteindelijk wel prima. Kinderen waren alle 3 ook erg enthousiast. Prijs is wel aan de hoge kant voor 1.5 uur funn

Clubje moeders

Even wat anders.. we hebben veel lol gehad! Leuk spel die Jail challenge. Vriendelijk personeel en mooie locatie!

Menno

We waren met kinderen en kleinkinderen, totaal 12 pers. Jail challenge gedaan 90 minuten bijzonder genoten. Daarna nog even nazitten. Top!!!!

Ginette

Het ging wat verkeerd van mijn kant met de offerte en reservering maar het werd goed en vriendelijk opgepakt. We hebben uiteindelijk genoten van de Jail break, die 90 minuten waren wel nodig, wat een plezier!

Hem en Haarsalon Stationsweg

De Jail Challenge was zeer leuk! In 2 teams ( bijna) alle spellen gedaan in 60 minuten. Daarna heerlijk gegeten! Vlotte bediening!

Larissa

De jail challenge en de escaperoom gedaan. Klasse! Zit mooi in elkaar en plezier voor iedereen. We hebben ontzettend gelachen en genoten. Een top dag!

JaapJB

Bijzonder leuk en gezellig. Zowel de jail challenge als het curling vielen bij ons en onze (volwassen) kinderen enorm in de smaak. Vriendelijk en attent personeel, alles was perfect verzorgd en geregeld. Vijf sterren!!

Sandra

De jail challenge gedaan. Ontzettend leuk om te doen. 1.5 uur heb je wel nodig. Sportief en vermoeiend enthousiast

Suzanne

Leuke spelletjes bij de jail challenge, leuk en gemoedelijk ingericht. Leuke sfeer, vriendelijk personeel

Rutger

De jail challenge was erg leuk om te doen. Ook leuk dat je kamers opnieuw kan doen. We hadden 90 minuten de tijd en dat is voldoende, maar hadden ons makkelijk veel langer kunnen vermaken.

Meijerhof

We raden de jail challenge erg aan. Je wordt er heel fanatiek van want je wil zoveel mogelijk punten scoren. Echt super leuk.

José

De jail challenge is echt een aanrader! Erg leuk op een mooie locatie

Sjaak Visser

Jail challence gedaan , was top. Voor herhaling vatbaar.

Janny

Super leuk! Jail challenge en lasergame gedaan en beide vielen erg in de smaak! Ruimtes allemaal netjes afgewerkt en vriendelijk personeel.

Sascha

Mooie locatie, leuke sfeer, ziet er allemaal heel netjes uit. Jail challenge gespeeld met 2 kinderen (10 en 14 jr) was echt super leuk! Voor herhaling vatbaar

Welmoed

De Jail Challange was machtig! Zowel de kinderen op het feestje als de volwassenen vonden het geweldig

Autobedrijf Wierenga BV

Allereerst een heerlijke 'mixed Grill' gegeten met elkaar in het restaurant. Super verzorgt en meer dan genoeg voor iedereen. Aansluitend de Jail Challenge. Een fantastisch verzorgde avond voor ons allemaal! Bedankt personeel van De Postwagen en Plaza Posta. Weer 5* sterren voor jullie!

Familie S

We hebben heerlijk geluncht, het misverstand met dieetwens werd naar volle tevredenheid opgelost. De jail challenge is een aanrader voor jong en oud. Al met al een mooi geslaagd uitje.

Jvandenborn

Jail challenge game was echt een aanrader voor jong en oud vanaf 5 jaar( onder begeleiding ouder). Het was de mooiste familiedag ooit, zei 1 van de kinderen. Eten was super in de aparte zaal met familieleden. Een eigen ober erbij.. zo bijzonder geregeld! Alleen maar TOP

Anna

Wij deden de jail challenge met onze collega's. Verrassende en leuke spellen, waar je lekker fanatiek van wordt. Een aanrader. Tevens ook heerlijk gegeten. Een dikke pluim voor de Postwagen!

hoekstra

zijn met de kleinkinderen er heen geweest hebben Jail Challenge gedaan ze vonden het super leuk om te doen

Willemien

Een fantastisch kinderfeestje gehad met de Jail Chalange. 11-12 jarigen, zowel jongens als meiden hebben zich 90 minuten helemaal uitgeleefd en waren nadien super enthousiast. Wij als ouders konden heerlijk beneden zitten en genieten van wat te drinken. Echt een aanrader!

Yvonne

Gister een gezellig dagje genoten van de glow in the dark midgetgolf, bowlen en de jailchallenge...zeer goed vermaakt en erg vriendelijk personeel echt een aanrader!

Nadja

Zoveel lol gehad in de Jail Challenge, zeker een aanrader!

Floor

Mijn dochter deed dit met haar vriendinnen voor haar 13de verjaardag en was een succes!

Hilde

De jail challenge gedaan met een groep 14 jarigen. Ze vonden het erg leuk en uitdagend!

Marije Hoeksma

De jail challenge voor een kinderfeestje gedaan voor jongens van 12 jaar. Wat werden ze fanatiek! Eg leuk! Ze wilden telkens de records verbreken! Leuk personeel! Geslaagd.

Ineke Wiersema

Gisteren de jail challenge gedaan met een kinderfeestje. Wat hebben de kinderen het leuk gehad, goed verzorgd, duidelijke uitleg en genoeg uitdaging voor kinderen van 10.

G Bakker

De Jail Challenge is echt super leuk: fanatisme & teamwork & hitte! Nadien heerlijk gegeten!

Sebastian

De Jail Challenge is echt super leuk om te doen!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum