vetbike door drenthe

Toeren met de VETbike

Gasten genieten: dikke banden • tegen of met elkaar • elektrisch aangedreven

Heerlijk (elektrisch) toeren door de omgeving in het fraaie grensgebied tussen Groningen, Friesland en Drenthe. Een gezellig groepsuitje waar iedereen van geniet.

 • Gezellig groepsuitje
 • Stoere uitstraling, dikke banden
 • Heerlijk (elektrisch) toeren

Toeren met de VETbike

Soepel en solide, sterk en stoer. De robuuste VETbike valt op door de kracht die de step uitstraalt. En die kracht komt er zeker uit. Voordat je het weet zit je op 30 kilometer per uur, zonder zelf iets te hoeven doen. Een comfortabele snelheid om de omgeving te verkennen. Ga lekker hard in het hart van Noord-Nederland. De VETbike is gewoon DIK. 

Groepsuitje

Voor een groepsuitje in Drenthe, Friesland of Groningen ga je naar partycentrum De Postwagen. Aanbieder van de beste rondritten in de regio. Laagdrempeligheid, plezier en gezelligheid domineren de beleving tijdens de rondritten. Je kunt kiezen uit verschillende voertuigen, maar de (elektrisch aangedreven) VETbike is zeker een aanrader. 

Laagdrempeligheid, plezier en gezelligheid domineren de beleving

Dorpjes en weilanden

Grijze en blauwe luchten wisselen elkaar af. Het decor op de grond is net zo veranderlijk. Dorpjes en weilanden. De VETbike staat voor een sfeervolle ontmoeting met het pure platteland. De ziel van de provincie. Voor families, bedrijven en vriendengroepen vormt de VETbike een geslaagde invulling van het groepsuitje. 

Overzicht opties

+-75 minuten
23,75 p.p.

   Combineer deze activiteit met een maaltijd en ontvang €2,50 korting per persoon

Mogelijke toevoegingen: 

> Backpack mee voor onderweg 

> Tussenstop met demonstratie schapendrijven 

Uit eten, backpack en pretfiets met elektromotor

Vooraf of achteraf lekker (uit) eten? Doen! De combinatie van eten met een activiteit levert altijd voordeel op. Zo ontvangen jullie €2,50 korting op de activiteit per persoon. Tussendoor is er ook een aantrekkelijke mogelijkheid: een backpack mee voor onderweg. Oh, en voor de tieners en kinderen is er de Quattro Pretfiets met elektromotor, uitgevoerd met trapondersteuning. Superleuk!

VET fotogeniek #nofilter 

Dankzij de dikke banden is de VETbike VET fotogeniek. Dus zorg dat je smartphone volledig is opgeladen en leg jezelf vast. Tip: doe dat in een pauze, anders wordt het misschien een beetje gevaarlijk. We zijn benieuwd naar het eindresultaat. Mocht je iets delen op bijvoorbeeld Instagram, vergeet dan niet om ons te vermelden! #postwagen 

 • VETbike: vanaf 16 jaar
 • Personen in jullie groep onder de 16 jaar kunnen kiezen voor de Quattro Pretfiets
 • Kledingadvies: geen hoge hakken of slippers
vetbike door drenthe

Contact opnemen over Toeren met de VETbike

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Karin Yvonne Orsel

Wij hebben Met een Group van 16 mensen een combi gedaan van een Solex tour en Vet bikes, het was een last minute / spontane actie. Het bedienend personeel, het eten en alles was meer dan goed verzorgd. Een echte aanrader!

Friso Schonenburg

De Postwagen is echt een aanrader! Wij hadden een vrijgezellen dag geregeld. koffie met gebak vooraf op het terras. Met de Vetbike anderhalf uur rond getoured. Daarna tafelgrillen. Zeer vriendelijk personeel en alles zeer goed verzorgt!

Friso Schonenburg

De Postwagen is echt een aanrader! Wij hadden een vrijgezellen dag geregeld. koffie met gebak vooraf op het terras. Met de Vetbike anderhalf uur rond getoured. Daarna tafelgrillen. Zeer vriendelijk personeel en alles zeer goed verzorgt!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren