De Alleskunner

Gasten verrast: veel afwisseling • adrenalinekick • leuke comebackrondes voor afvallers

Met een twintigtal gekke spelopdrachten gaat de groep een ludieke afvalrace in: wie is De Alleskunner? Ook voor afvallers blijft er genoeg actie met speciale comebackrondes. Variatie, spanning en vermaak.

Maak je klaar voor een spektakel-studiospelshow met heel veel vlotte spelrondes. Per ronde valt er slechts één deelnemer af. Het voordeel is dat je geen uitblinker hoeft te zijn. Het merendeel haalt het. Voorlopig, althans. Want uiteindelijk wordt de overgebleven groep wel steeds kleiner. Wie redt het en wordt dit keer de Alleskunner? 

Uniek: afvallers in actie 

Goed nieuws voor de aanvankelijke afvallers: die blijven meermaals in actie komen! We hanteren namelijk speciale rondes voor de afvallers. Op die manier kunnen zij opnieuw een plekje veroveren en het spel weer meespelen. Daarnaast spelen we enkele spellen in twee vakken. In het ene vak strijden de spelers die nog in de afvalrace zitten. In het andere vak doen de afvallers zelf hun best.

De Grote Spelleider is onzichtbaar

Speciaal sfeertje 

Deze show heeft iets bijzonders: de Grote Spelleider is onzichtbaar. De geheime stem is wel te horen via de mysterieuze microfoon die boven het studio-strijdveld hangt. Daar komen de instructies ook vandaan. Het creëert een speciaal sfeertje. Wat gebeurt er?

Knettergekke opzet

De Alleskunner doet het heel anders dan andere activiteiten. De afwisseling is immens, de hoeveelheid spelopdrachten enorm en er is sprake van een rap tempo. Schiet zo snel mogelijk de kaarsjes uit met een waterpistool, loop geblinddoekt naar de uitgang en zorg dat je een bal bemachtigd als er ineens verschrikkelijk veel stuiterballen uit de lucht komen vallen. Een knettergekke opzet vol uitdaging, competitie en hilariteit onder elkaar.

Adrenalinekick en overwinningsemoties   

De opzet met heel veel kleine opdrachten leidt tot een toenemende gedrevenheid, omdat behoorlijk wat deelnemers de winning mood beginnen te voelen. Zo kun je ineens een adrenalinekick krijgen als het je gelukt is om met een emmer op je hoofd een voorwerp te vangen dat uit het afgevallen publiek wordt gegooid. De overwinningsemoties stapelen zich op. 

Grappig experiment

Yes, weer een ronde verder! Wat gaat die vage stem ons nu weer vertellen? Af en toe lijken we wel deel uit te maken van een experiment. Ergens is dat misschien het geval. Want hoe gaat iedereen zich gedragen in deze bijzondere context? Het is sowieso een grappig experiment waarin uiteindelijk De Alleskunner op zal staan.

De Alleskunner

+-90 minuten | 21,- p.p. (vanaf 17 personen of meer)

+-90 minuten | 357,- per groep (tot 17 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Hoogwaardige XXL-spelshow, 20 spellen

Heel geschikt voor grote groepen

Afvallers komen ook in actieDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's