De Alleskunner

“Lekker afwisselend”

Met een twintigtal gekke spelopdrachten gaat de groep een ludieke afvalrace in: wie is De Alleskunner? Ook voor afvallers blijft er genoeg actie met speciale comebackrondes. Variatie, spanning en vermaak.

Maak je klaar voor een spektakel-studiospelshow met heel veel vlotte spelrondes. Per ronde valt er slechts één deelnemer af. Het voordeel is dat je geen uitblinker hoeft te zijn. Het merendeel haalt het. Voorlopig, althans. Want uiteindelijk wordt de overgebleven groep wel steeds kleiner. Wie redt het en wordt dit keer de Alleskunner? 

Uniek: afvallers in actie 

Goed nieuws voor de aanvankelijke afvallers: die blijven meermaals in actie komen! We hanteren namelijk speciale rondes voor de afvallers. Op die manier kunnen zij opnieuw een plekje veroveren en het spel weer meespelen. Daarnaast spelen we enkele spellen in twee vakken. In het ene vak strijden de spelers die nog in de afvalrace zitten. In het andere vak doen de afvallers zelf hun best.

Knettergekke opzet

De Alleskunner doet het heel anders dan andere activiteiten. De afwisseling is immens, de hoeveelheid spelopdrachten enorm en er is sprake van een rap tempo. Schiet zo snel mogelijk de kaarsjes uit met een waterpistool, loop geblinddoekt naar de uitgang en zorg dat je een bal bemachtigd als er ineens verschrikkelijk veel stuiterballen uit de lucht komen vallen. Een knettergekke opzet vol uitdaging, competitie en hilariteit onder elkaar.

Grappig experiment

Yes, weer een ronde verder! Wat gaat die vage stem ons nu weer vertellen? Af en toe lijken we wel deel uit te maken van een experiment. Ergens is dat misschien het geval. Want hoe gaat iedereen zich gedragen in deze bijzondere context? Het is sowieso een grappig experiment waarin uiteindelijk De Alleskunner op zal staan.

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

De Alleskunner

+-90 minuten | 21,- p.p. (vanaf 25 personen of meer)

Let op: niet mogelijk voor groepen onder de 25 personen

Activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Hoogwaardige XXL-spelshow, 20 spellen

Heel geschikt voor grote groepen

Afvallers komen ook in actieDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Stephan

Met 35 man hebben we de Alleskunner gespeeld. Vervolgens genoten van een heerlijke lunch en daarna hebben we de WC-pottenrace en curling gespeeld. De dag afgesloten met een borrel. Het was een mooi teamuitje, waar ik vanuit het team alleen maar positieve berichten over heb gehad. Bedankt!

Albert Berends

Het was een gezellige middag / avond (de Alleskunner) en alles was zeer goed geregeld, ook flexibel personeel wat met je meedenkt. Het eten (warm- en koud) was uitstekend verzorgd.

Suzanne

we waren hier met een personeelsuitje. Curling en de alleskunner gedaan, beide erg leuk! Borrelplank en aansluitend buffet Deluxe waren beide tip top in orde. Fijne bediening. Vandaag zelfs nog gebeld door de Postwagen om te horen hoe het nu is met een deelnemer die gevallen was tijdens het spel, heel attent, kortom voor herhaling vatbaar.

Anoniem

De Alleskunner gedaan met collega's. Hilarisch! Wat hebben we het leuk gehad met zijn allen. Ook de Escaperoom, de WC-pot-race en het buffet zijn goed in de smaak gevallen. Aanraders, stuk voor stuk. Bedankt!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum