De Alleskunner

“Lekker afwisselend”

Met minimaal een twintigtal gekke spelopdrachten gaat de groep een ludieke afvalrace in: wie is De Alleskunner? Ook voor afvallers blijft er genoeg actie met speciale comebackrondes. Variatie, spanning en vermaak.

Maak je klaar voor een spektakel-studiospelshow met heel veel vlotte spelrondes. Per ronde valt er slechts één deelnemer af. Het voordeel is dat je geen uitblinker hoeft te zijn. Het merendeel haalt het. Voorlopig, althans. Want uiteindelijk wordt de overgebleven groep wel steeds kleiner. Wie redt het en wordt dit keer de Alleskunner? 

Uniek: afvallers in actie 

Goed nieuws voor de aanvankelijke afvallers: die blijven meermaals in actie komen! We hanteren namelijk speciale rondes voor de afvallers. Op die manier kunnen zij opnieuw een plekje veroveren en het spel weer meespelen. Bij groepen vanaf 30 personen spelen we eerst altijd in teams. Zo speelt iedereen tenminste zes opdrachten mee.

Knettergekke opzet

De Alleskunner doet het heel anders dan andere activiteiten. De afwisseling is immens, de hoeveelheid spelopdrachten enorm en er is sprake van een rap tempo. Schiet zo snel mogelijk de kaarsjes uit met een waterpistool, loop geblinddoekt naar de uitgang en zorg dat je een bal bemachtigd als er ineens verschrikkelijk veel stuiterballen uit de lucht komen vallen. Dit zijn voorbeelden van spellen die gespeeld kunnen worden maar zeker niet vast staan. Een knettergekke opzet vol uitdaging, competitie en hilariteit onder elkaar.

Grappig experiment

Yes, weer een ronde verder! Onze enthousiaste spelbegeleider roept iedereen bij elkaar en begint het volgende spel alweer uit te leggen. Samen met zijn of haar collega staat de nieuwe uitdaging razendsnel klaar. Af en toe lijken we wel deel uit te maken van een experiment. Want hoe gaat iedereen zich gedragen in deze bijzondere context? Het is sowieso een grappig experiment waarin uiteindelijk De Alleskunner op zal staan.

Uitjes en arrangementen

Ons restaurant De Postwagen staat voor goed eten als aanvulling op de aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet. En voor de groepen vanaf 2 personen is de Ovensteen 'shared dining' een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes.

De Alleskunner

+-90 minuten | 22,- p.p. alleen te boeken vanaf 25 personen

Activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Minimaal 20 spellen

Heel geschikt voor grote groepen

Afvallers komen ook in actieDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Gert

We hebben een erg leuke avond gehad met de personeelsvereniging. Na een lekkere Bulgaarse ovensteen het spel de Alleskunner. Leuke gevarieerde spellen die voor iedereen goed te doen waren. En een afsluitertje in het Plaza Posta.

Geesje

Wat een leuke middag hebben wij gehad als familie. Eerst de Alleskunner gedaan. Leuk spel waar jong en oud aan mee kan doen. Daarna heerlijk warm en koud buffet gehad. Alles prima geregeld.

Stephan

Met 35 man hebben we de Alleskunner gespeeld. Vervolgens genoten van een heerlijke lunch en daarna hebben we de WC-pottenrace en curling gespeeld. De dag afgesloten met een borrel. Het was een mooi teamuitje, waar ik vanuit het team alleen maar positieve berichten over heb gehad. Bedankt!

Albert Berends

Het was een gezellige middag / avond (de Alleskunner) en alles was zeer goed geregeld, ook flexibel personeel wat met je meedenkt. Het eten (warm- en koud) was uitstekend verzorgd.

Suzanne

we waren hier met een personeelsuitje. Curling en de alleskunner gedaan, beide erg leuk! Borrelplank en aansluitend buffet Deluxe waren beide tip top in orde. Fijne bediening. Vandaag zelfs nog gebeld door de Postwagen om te horen hoe het nu is met een deelnemer die gevallen was tijdens het spel, heel attent, kortom voor herhaling vatbaar.

Anoniem

De Alleskunner gedaan met collega's. Hilarisch! Wat hebben we het leuk gehad met zijn allen. Ook de Escaperoom, de WC-pot-race en het buffet zijn goed in de smaak gevallen. Aanraders, stuk voor stuk. Bedankt!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)