Themafeest Fout of Oktoberfest

“Gezellig fout, groot feest”

Het Oktoberfest kun je elke maand wel vieren, evenals de Foute Party. Hoe fouter, hoe beter. Een energieke drive-in show, een goede geluidsset en een 3D-skihut, gewoon omdat het kan.

Themafeest Fout: Foute Party

Een fout decor, een foute dj en natuurlijk foute muziek zorgen voor een onvergetelijk feest. Je brult onder andere mee met Paul Elstak, de Backstreet Boys en George Baker. De lijst van foute hits loopt op. Jullie komen zelf ook ‘prachtig’ gekleed naar De Postwagen, oftewel: lekker fout. 

Dit themafeest is een echte show met veel interactie en gezelligheid, inclusief foute spelletjes. De Foute Party biedt dan ook limbodansen, zaklopen, twister en een rondje bingo. De drive-in show bestaat uit een dj booth, spetterende lichtshow, lichtbollen en een bellenblaasmachine. 

Themafeest Fout: Oktoberfest

Waarom zou je maar één maand het leukste feest ooit vieren? Als dat geen goed excuus is, is après-ski dat wel. De houten panelen met ski’s, de houten chalets en de sneeuwpoppen zijn uitermate geloofwaardig (ahum). Dit is de kruisbestuiving van de beste biertradities. 

Lookalike dennenbomen, een behoorlijk achtergronddoek en de sneeuwmachine maken het aansprekende decor compleet. Al met al belooft dit een gaaf themafeest. Zeker wanneer we het over de dj-booth en de dj hebben. Deze vlotte entertainer brengt alles wat je nodig hebt.

Après-ski-vibes

Apès-ski-vibes

Bij ons is het bijna altijd Oktoberfest. Iedereen houdt van de vrolijke sfeer. Kom jodelen, bierpulschuiven, langlaufen en spijkerlaan en trek het liefst dirndls of lederhosen aan. Het is tijd voor schlagermuziek, Nutzpflanzen, Platzen Ballon, Schlag Karte en Essen die Zitrone.

Themafeest Fout of Oktoberfest

Kies tussen Fout of Oktoberfest

+-4 uur | 14,- p.p. (vanaf 41 personen)

+-4 uur | 588,- per groep (t/m 40 personen)

Karaokeshow | 179,- (optioneel)

Truss carré: dansvloer, lichtshow en spijkerbroekhangen | 280,- (optioneel)

Karaokeshow | 179,- (optioneel)

Truss carré en karaoke inbegrepen vanaf 120 personen

Foute artiest of Oktoberfest-artiest | prijs op aanvraag (optioneel)

Let op, dit is een themafeest – aankleding en muziek vormen de basis –, bij een voorkeur voor competitie of volledige activiteiten, kies uitjes

Foute zonnebril | 1,95 p.p. (optioneel)


Populair themafeesten

Hoe fouter, hoe beter

Bierpullen, lederhosen en schlagermuziekDeze themafeesten zijn gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:

Contact opnemen over Themafeest Fout of Oktoberfest

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum