Populair

Country & Western Feest

Veelvuldig geboekt: uitgebreid decor • een en al vrolijkheid • heel aansprekend

The Wild Wild West ligt stiekem in het hoge Noorden! Het ultieme feest voor de wannabe cowboys, cowgirls, sherrifs en indianen vier je bij De Postwagen. Met rodeostier, schiettent en natuurlijk de grootste Country hits. Trek je cowboylaarzen maar vast aan!

Neem een duik in de verkleedkist en kom met z’n allen naar de saloon in Tolbert. Tover jezelf om tot sheriff, cowboy, cowgirl of indiaan en de sfeer zit er direct al goed in! Breng daarnaast een bezoekje aan bijvoorbeeld de shooting gallery, de post office, de sheriff's office en uiteraard madame lucy’s en kom helemaal in de Western sfeer!

Kom helemaal in de Western sfeer!

Het Country & Western feest is een feestje voor iedereen. Ook voor jouw vrienden, familie of collega’s! Het themafeest bestaat uit een uitgebreid decor met een schiettent, diverse standjes, western games en een rodeostier. De drive-in-show bestaat uit een licht- en geluidshow met effecten zoals een rookmachine.

De DJ maakt er gegarandeerd een groot feest van, zodat iedereen losgaat op de dansvloer en zijn beste linedancing moves laat zien. Hij draait de mooiste Country hits van artiesten als Glenn Campbell, John Denver, Billy Ray Cyrus en Rednex. En ook andere hits uit de jaren ’70 en ’80 komen voorbij. Maar met alleen een saloon en de juiste muziek ben je er natuurlijk nog niet. We hebben actie nodig om er een spetterend feest van te maken! Leer lasso werpen, geweerschieten, spijkerslaan en hoefijzer gooien, en maak een ritje op ‘Bully’ de rodeostier. En de allergrootste uitdaging: houd je cowboyhoed stevig vast tijdens al deze activiteiten!

Country & Western Feest

+-4 uur | 11,50 p.p. (50 tot 70 personen)

+-4 uur | 575,- per groep (30 tot 50 personen)

Cowboyhoedje (optioneel) 3,75 p.p.

Truss carré dansvloer en lichtshow (optioneel) 280,-

Truss carré inbegrepen vanaf 120 personen

Country artiest (optioneel) prijs op aanvraag

Let op, dit is een themafeest – aankleding en muziek vormen de basis –, bij een voorkeur voor competitie of volledige activiteiten, kies uitjes


Het ultieme feest

Geschikt voor iedereen

Kom helemaal in de Western-sfeerDit themafeest is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
country en western themafeest

Contact opnemen over Country & Western Feest

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's