Andere Themafeesten

Vol in de roos: aanstekelijke thema's • puur entertainment • verfrissend uitstapje

Themafeesten zijn altijd een groot succes, het geeft een 'gewoon' feest altijd nét iets extra's. Het gekozen thema kan op allerlei mogelijke manieren worden doorgevoerd. Succes gegarandeerd.

Amsterdamse feestavond

Een lekker ouderwetse feestavond in Amsterdamse stijl, een leuk idee voor uw bedrijfsfeest. Het is alsof u zelf de Jordaan binnenstapt. Er zijn talloze mogelijkheden. Start het feest bijvoorbeeld met een 'Pikketanissie' (Mokums voor borrel) voor alle bezoekers en wat dacht u van een optreden van Mokumse cabaretiers of een Amsterdamse zanger? Daarnaast kunnen de bezoekers zich vermaken met de Oud Hollandse spelletjes, en voor een hapje en drankje kunnen ze terecht bij een patatkraam en de Bitterballenkoning.

Een lekker ouderwetse feestavond in Amsterdamse stijl, een leuk idee voor uw bedrijfsfeest

Bling Bling Party

Glitter en glamour, daarvoor organiseert u het bling bling feestje! Iedereen kan aan elkaar laten zien wie er het meest glimt. Uiteraard wordt u ontvangen op de rode loper, eventueel gebracht in een luxe limousine. De zaal is versierd met allerlei glitterdecoratie en uiteraard is er glitterconfetti. Er is een echte 'pimp-dj' aanwezig om de lekkerste hits te draaien. Ook kunnen er speciale danseressen optreden en door de zaal lopen om het publiek te voorzien van allerlei bling bling, zoals gouden kettingen, glitterarmbanden, zonnebrillen, ringen en hoeden. De bezoekers kunnen uit hun dak gaan op de verlichte LED dansvloer en tot in de laatste uurtje doorfeesten. Show me what you got!

Ook kunnen er speciale danseressen optreden en door de zaal lopen om het publiek te voorzien van allerlei bling bling

Jaren '70, '80 en '90 themafeesten

Altijd een groot succes, de themafeesten van de seventies, eighties en nineties! De 70's brengen de discojaren terug, van The Jackson Five tot ABBA. Glitterkleding, plateauzolen, groovy broeken en afrokapsels, alles mag! De muziek is funky en dansen is een must. De eighties zijn de jaren van Madonna en Cyndi Lauper, neonkleuren en getoupeerd haar. De nineties staan natuurlijk bekend om de Eurohouse, wat dacht u van 2 Unlimited, The Party Animals en DJ Paul Elstak? Naveltruitjes, tuinbroeken, legerprintjes, Cavello's en bomberjacks, alles komt terug bij dit bedrijfsfeest!

Discojaren, neonkleuren, legerprintjes en naveltruitjes

Circusfeest

Hield niet iedereen er vroeger van om naar het circus te gaan? Breng die goeie oude tijden terug met een bedrijfsfeest met als thema circus! Dit thema kan op verschillende manieren ingevuld worden. Bezoekers kunnen zich verkleden en de zaal is ingericht als circustent. Tijdens het feest kunnen de bezoekers hun eigen circuskunsten beproeven door de aanwezige circusattributen zoals fietseenwielers, diabolo's en jongleerballen. Ze kunnen proberen te lopen op een koord of op een bal en natuurlijk zijn er optredens van professionele circusartiesten. Het eten is natuurlijk 'circusfood' zoals popcorn en hotdogs. Mogelijkheden genoeg!

Popcorn, hotdogs en eigen circuskunsten beproeven in een circustent!

Zwart-wit themafeest

Een duidelijk, maar altijd erg leuk thema voor een bedrijfsfeest: zwart-wit! Alle bezoekers worden verwacht zich te kleden in zwart of wit (of een combinatie natuurlijk). De hele zaal is in de kleuren zwart en wit aangekleed met tafelkleden, ballonnen, slingers en meer. Mogelijkheden genoeg!

Een duidelijk, maar altijd erg leuk thema

Christmas Party

Het gezellige kerstfeest kunt u het hele jaar door vieren bij De Postwagen! Een christmas party is een uitermate origineel idee voor uw bedrijfsfeest. Iedereen in foute kersttruien. Uiteraard staat er een mooi versierde kerstboom en hangen overal kerstlichtjes. Als eten gourmetten of fonduen. Daarnaast kunt u genieten van een glaasje Glühwein. Deel alvast de kerstpakketten uit en kom helemaal in de kerstsfeer!

Het hele jaar door

Gooische Vrouwen Feest

Zin om op chic te gaan? Boek dan nu het Gooische vrouwen feest! Dit leuke bedrijfsfeest is gebaseerd op de geklijknamige televisieserie Gooische vrouwen. Neem zelf eens een kijkje in het Gooische leven met dit leuke feest! Uiteraard worden uw bezoekers ontvangen op de rode loper met een glaasje champagne en is de zaal tiptop aangekleed. Deel de laatste botoxtips met elkaar en vergeet de Chihuahua's niet. Een Martin Moreiro lookalike treedt op en natuurlijk is er een champagnetoren en een chocoladefontein. Met een potje mini-golf is de avond compleet!

Champagnetorens, chocoladefonteinen en een potje mini-golf: neem zelf eens een kijkje in het Gooische leven met dit leuke feest!

Andere mogelijkheden

Bovenstaande mogelijkheden zijn slechts een zeer kleine greep uit het aanbod. Wat dacht u bijvoorbeeld van een feest met als thema:

 • Musicals
 • De Nacht van Venetië
 • Reis rond de wereld
 • Caribisch themafeest
 • VIP Night
 • Winterwonderland
 • Hollywood feest
 • Pianobar
 • Flower Power
 • Route 66

Neem contact met ons op als u zelf ideeën heeft of wilt weten of iets mogelijk is. Wij kunnen u ongetwijfeld helpen!

Andere Themafeesten

+- 4 uur Amsterdamse feestavond | prijs op aanvraag

+- 4 uur Bling Bling Party | prijs op aanvraag

+- 4 uur Jaren 70/80/90 feestavond | prijs op aanvraag

+- 4 uur Circusfeest | prijs op aanvraag

+- 4 uur Christmas Party | prijs op aanvraag

+- 4 uur Zwart-wit themafeest | prijs op aanvraag

+- 4 uur Gooische Vrouwenfeest | prijs op aanvraag


Themafeest = Altijd een groot succes

Complete setting, in stijl, volgens thema

Geen 'gewoon' feest, maar nét iets extra's


Delen:
amsterdamse avond themaparty

Contact opnemen over Andere themafeesten

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's