Meest gekozen

Themafeest Oktoberfest: hele jaar door

“Groot feest”

Je kunt het hele jaar door Oktoberfest vieren bij De Postwagen, inclusief bierpullen en karaoke! Met daarbij een 3D-skihut, een energieke drive-in show en een goede geluidsset. Dat wordt geniaal.

Organiseer nu een eigen Oktoberfest in Tolbert, op de rand van Groningen en Friesland. Hier barst het après-ski-achtige spektakel los. In een spraakmakende setting die een absolute Oktoberfest-sfeer neerzet. Uiteraard mogen jullie de Dirndls en Lederhosen uit de kast trekken, aangevuld met een flinke dosis enthousiasme.

Het hele jaar door, beste biertradities

Bij ons is het altijd Oktoberfest. Want waarom zou je maar in één maand het leukste feest ooit vieren? Als dat geen goed excuus is, is après-ski het wel. De houten panelen met ski’s, de houten chalets en de sneeuwpoppen zijn uitermate geloofwaardig (ahum). Dit is de kruisbestuiving van de beste biertradities die we kennen. 

Aansprekend decor, gaaf themafeest

Lookalike dennenbomen, een behoorlijk achtergronddoek en de sneeuwmachine maken het aansprekende decor compleet. Al met al belooft dit een gaaf themafeest. Zeker wanneer we het over de dj-booth en de dj hebben. Deze vlotte entertainer brengt alles wat je nodig hebt. 

Al met al belooft dit een gaaf themafeest

Dit themafeest is traditiegetrouw dé topper bij De Postwagen. Iedereen houdt van de vrolijke sfeer. Dat is mede te danken aan de geheel vrijblijvende activiteiten tijdens het feest. Denk aan bijvoorbeeld Nutzpflanzen en Essen die Zitrone. Maar er zijn ook onderdelen als platzen Ballon en Schlag Karte. 

Verder bieden we ruimte voor bierpulschuiven, langlaufen en spijkerskaan. Tot slot kunnen we de jodelwedstrijd niet onbenoemd laten. Oh, en de karaokeshow in het verlengde daarvan. De (optionele) karaokeshow is gratis vanaf 120 personen. 

Oktoberfest in andere maand organiseren: après-ski-vibes

Er is een verband tussen het Oktoberfest en après-ski: bier, Dirndls en Lederhosen. En schlagermuziek! Omdat we het Oktoberfest in een andere maand organiseren, pakken we uit met après-ski-vibes. Feestmuziek, echte schlagers en natuurlijk je eigen verzoekjes. 

Themafeest Oktoberfest: hele jaar door

+-210 minuten | 14,00 p.p. (vanaf 41 personen)

+-210 minuten | 588,- per groep (t/m 40 personen)

Truss carré: dansen, spijkerbroekhangen (optioneel) | 280,-

Karaokeshow (optioneel) | 179,-

Oktoberfest-artiest (optioneel) | prijs op aanvraag

Let op, dit is een themafeest – aankleding en muziek vormen de basis –, bij een voorkeur voor competitie of volledige activiteiten, kies uitjes

Karaoke, spijkerbroekhangen en truss carré inbegrepen vanaf 120 personen


Onwijs populair themafeest

Bierpullen, lederhosen en schlagermuziek

Fantastisch decor, kom helemaal in de stemmingDit themafeest is heel gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:

Contact opnemen over Themafeest Oktoberfest: hele jaar door

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum