Sterk aanbevolen 2 recensies

Foute Party

Geliefde groepsactiviteit: foutste feest ooit • supergrappig thema • gezellig en onvergetelijk

Hoe fouter, hoe beter! Dat is het motto van de Foute Party. Een fout decor (10x2,5 meter), een foute dj en natuurlijk foute muziek zorgen er voor dat uw gasten dit feestje niet zo snel zullen vergeten!

De Foute Party! Gegarandeerd een overgetelijk (fout) themafeest!

Lekker meebrullen met de Backsteet Boys, George Baker, Paul Elstak en noem maar op. De lijst met foute hits is eindeloos! Echt alles is fout aan de foute party! Als u allen verkleed komt, maakt dit het feest natuurlijk nog beter! Er wordt een echte show van gemaakt. Er is veel interactie met het publiek en er worden verschillende leuke foute spelletjes gespeeld. Uiteraard met leuke give aways en lekker foute prijzen. Een foute party is natuurlijk niet compleet zonder karaoke, dus ook hier kunt u aan mee doen. 100% feestgarantie!

Leuke give aways en lekker foute prijzen

Naast de foute muziek, het decor en de karaoke bestaat de foute party ook uit limbo dansen, zaklopen, twister en een rondje bingo. De drive-in-show bestaat uit een grote geluidset, dj booth en een spetterende lichtshow met effecten als spiegelbollen en een bellenblaasmachine. Uiteraard is onze dj en het barpersoneel geheel in stijl gekleed. Ter decoratie hangen er spiegelbollen in de zaal en onze eigen 'Olli's Bierstübe' mag natuurlijk niet ontbreken.

Foute Party

+-4 uur | 14,- p.p. (vanaf 40 personen)

+-4 uur | 588,- per groep (t/m 40 personen)

Foute zonnebril (optioneel) 1,95 p.p.

Truss carré dansvloer en lichtshow (optioneel) 280,-

Truss carré inbegrepen vanaf 120 personen

Foute artiest (optioneel) prijs op aanvraag

Let op, dit is een themafeest – aankleding en muziek vormen de basis –, bij een voorkeur voor competitie of volledige activiteiten, kies uitjes


100% feestgarantie

Compleet themafeest

Hoe fouter, hoe beterDit themafeest is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
foute-party-themafeest-slider-1.jpg

Contact opnemen over Foute Party

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Martine Nijborg

We hadden afgelopen zaterdag de vaute party bij de postwagen .We vonden het allemaal hardstikke leuk!! Enthousiaste Dj!! Super avond gehad nogmaals bedankt!!

John Vorenholt

Fantastisch vaut veest gevierd op mijn vijftigste verjaardag. Met een goede Deejay, die samen met zijn collega, vermakelijke spellen tussen het dansen en feesten door uitvoerden.Met de leuke dames in de bediening, was het een zeer geslaagde TOP avond!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's