Aanbevolen 3 recensies

Foute Party

“Gezellig vaut”

Hoe fouter, hoe beter! Dat is het motto van de Foute Party. Een fout decor (10x2,5 meter), een foute dj en natuurlijk foute muziek zorgen er voor dat uw gasten dit feestje niet zo snel zullen vergeten!

De Foute Party! Gegarandeerd een overgetelijk (fout) themafeest!

Lekker meebrullen met de Backsteet Boys, George Baker, Paul Elstak en noem maar op. De lijst met foute hits is eindeloos! Echt alles is fout aan de foute party! Als u allen verkleed komt, maakt dit het feest natuurlijk nog beter! Er wordt een echte show van gemaakt. Er is veel interactie met het publiek en er worden verschillende leuke foute spelletjes gespeeld. Uiteraard met leuke give aways en lekker foute prijzen. Een foute party is natuurlijk niet compleet zonder karaoke, dus ook hier kunt u aan mee doen. 100% feestgarantie!

Leuke give aways en lekker foute prijzen

Naast de foute muziek, het decor en de karaoke bestaat de foute party ook uit limbo dansen, zaklopen, twister en een rondje bingo. De drive-in-show bestaat uit een grote geluidset, dj booth en een spetterende lichtshow met effecten als spiegelbollen en een bellenblaasmachine. Uiteraard is onze dj en het barpersoneel geheel in stijl gekleed. Ter decoratie hangen er spiegelbollen in de zaal en onze eigen 'Olli's Bierstübe' mag natuurlijk niet ontbreken.

Foute Party

+-4 uur | 14,- p.p. (vanaf 40 personen)

+-4 uur | 588,- per groep (t/m 40 personen)

Foute zonnebril (optioneel) 1,95 p.p.

Truss carré dansvloer en lichtshow (optioneel) 280,-

Truss carré inbegrepen vanaf 120 personen

Foute artiest (optioneel) prijs op aanvraag

Let op, dit is een themafeest – aankleding en muziek vormen de basis –, bij een voorkeur voor competitie of volledige activiteiten, kies uitjes


100% feestgarantie

Compleet themafeest

Hoe fouter, hoe beterDit themafeest is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:

Contact opnemen over Foute Party

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Personeelsvereniging Gebroeders Meijer

Gezellige foute party gehad in het steakhouse.Lekker eten,goed personeel en de VJ deed het ook leuk.Hebben daar al vaker een personeelsuitje gehad en zijn altijd tevreden geweest.

Martine Nijborg

We hadden afgelopen zaterdag de vaute party bij de postwagen .We vonden het allemaal hardstikke leuk!! Enthousiaste Dj!! Super avond gehad nogmaals bedankt!!

John Vorenholt

Fantastisch vaut veest gevierd op mijn vijftigste verjaardag. Met een goede Deejay, die samen met zijn collega, vermakelijke spellen tussen het dansen en feesten door uitvoerden.Met de leuke dames in de bediening, was het een zeer geslaagde TOP avond!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum