Meest gekozen

Mega Horror Event Tolbert

(vr 28-10; za 29-10, vr 4-11 en za 5-11)

Het Mega Horror Event Tolbert komt eraan, zet je schrap voor deze Halloween-spooktocht. Dit angstaanjagende avontuur mag je niet missen. Alarmeer je vrienden, ontwijk de duisternis. Het gaat hier spoken.

Tolbert wordt rond de periode van Halloween omgetoverd tot horror-stad van Noord-Nederand. Horen, ruiken en voelen... Deze spooktocht gaat verder dan enkel schrikreacties. Je zintuigen worden namelijk serieus op de proef gesteld. Dit alles in verschillende scare zones. Met meer dan 40 scare actors wordt het een intense horror night. 

Met meer dan 40 scare actors wordt het een intense horror night

Scare zones

Het Mega Horror Event Tolbert is een begrip in de wijde omgeving, als groot opgezette spooktocht. Met name de diversiteit in scare zones wordt genoemd als pluspunt. Dit gaat verder dan dat duistere bos. Denk aan onder andere een mysterieuze kerk, een vreselijke slagerij en een luguber mortuarium. 

Daarnaast gaat de spooktocht door onze 'activiteitenarena' Plaza Posta. Hier is overigens ook de startlocatie van het event. Meld je dus bij Plaza Posta. Let op: je dient ver van tevoren al te reserven voor deze activiteit. Zorg dat je zeker weet dat iedereen op de gekozen datum kan en leg het vast. Dan loop je het event niet mis. 

Tot slot: kijk uit in het deadly maze, dit dodelijke doolhof herbergt gruwelijke geheimen. 

Leg een datum vast!

Elke keer moeten we meerdere mensen vertellen dat het vol zit. Er is gewoon een limiet aan het aantal deelnemers. Daarom roepen we op: leg een datum vast! Trommel je team bij elkaar, zorg dat echt iedereen dan ook kan en reserveer. Alleen dan weet je zeker dat je de spooktocht niet gaat missen. 

Mega Horror Event Tolbert

vrijdag 28 oktober tussen 19:00 en 22:30 uur starten

zaterdag 29 oktober tussen 19:00 en 22:30 uur starten

vrijdag 4 november tussen 19:00 en 22:30 uur starten

zaterdag 5 november tussen 19:00 en 22:30 uur starten

Tickets 19,75 alleen via voorverkoop

Zie veel gestelde vragen onderaan de pagina voor informatie over tickets / reserveren


Grootschalige spooktocht

Angstaanjagend avontuur

De horror nadertDeze spooktocht is heel gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
De Postwagen
PlazaPosta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum