Arrangement Friesland

Arrangement Friesland

Een geslaagd arrangement in Friesland bestaat uit diverse ingrediënten. Leuke activiteiten zijn natuurlijk essentieel, maar net zo belangrijk is het eten. Dat moet wel heel lekker en vooral erg goed zijn. Wij helpen je met het samenstellen van een aantrekkelijk arrangement. Als partycentrum hebben we jaren ervaring met kleine, grote en bijzonder grote groepen. 

Arrangement met activiteiten

De Postwagen voert eigenhandig de dienstplicht in. Meld je bij ons leger. Het Militaire dienstplichtspel verrast vrienden, collega's en familieleden. Vermakelijk en streng, met een vette knipoog. Hé, ruikt er iemand kaas? Ik hou van Holland viert het oer-Hollandse cliché van klompen, molens en tulpen. Resteert er nog één topper: Ontmasker de Mol!

Breed aanbod

De bovenstaande opties zijn slechts enkele voorbeelden. Het daadwerkelijke aanbod van activiteiten is nog veel breder. Al deze uitjes zijn te boeken in een arrangement. Een programma met meerdere activiteiten doet het altijd goed. Stap op de Solex, ontsnap uit de Escape Room of meld je bij de maffia. Andere tips: Levend Tafelvoetbal en Sterrenslag

Ik hou van Holland viert het oer-Hollandse cliché van klompen, molens en tulpen

Arrangement met etentje

Met de groep uit eten gaan. Dat maakt ons arrangement in Friesland extra aantrekkelijk. Vooral omdat we nogal wat favorieten hebben. Zo zijn gasten dol op de Bulgaarse Smulsteen en de Toffe Tafelgrill. Ook populair zijn de menukaart van het restaurant en de buffetten. Tot slot zal het géén verrassing zijn dat de Indoor Barbecue vaak geboekt wordt. Eet smakelijk. 

Volledig verzorgd arrangement in Friesland

Wil je het programma echt compleet maken? Je kunt hier terecht voor een gezellige afterparty met overnachting. Huur onze unieke groepsaccommodatie en vier je eigen feest in de zaal met bar en tapinstallatie. Uitermate geschikt voor groepen als families, bedrijven en verenigingen. De groepsaccommodatie van De Postwagen heeft 60 slaapplaatsen. 

Activiteiten, eten en een overnachting op één locatie: een arrangement in Friesland begint bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's