Een vrijgezellenfeest voor de heren organiseren

Een vrijgezellenfeest voor de heren organiseren

Oei, ze gaan trouwen! Voorafgaand aan die trouwerij horen jullie natuurlijk een vrijgezellenfeest voor de heren te organiseren. Zo'n geweldige traditie verdient een geweldige invulling. Daarom hebben we uitdagende en grappige activiteiten geselecteerd. Maak het vrijgezellenfeest onvergetelijk en ga voor een combinatie met lekker eten.

Leuke activiteiten voor de heren

Een toertocht met de VETbike kan altijd op sympathie rekenen. De dikke banden geven het voertuig een stoer uiterlijk. De elektrische aandrijving maakt er een ontspannen tocht van.

 De elektrische aandrijving maakt er een ontspannen tocht van

Andere toppers

Boogschieten op elkaar: Archery Tag! Een soort mix van paintball en boogschieten. Gaaf! Er blijft sowieso één aspect onveranderd: natuurlijk heeft iedereen het gemunt op de toekomstige bruidegom. De WC-pot-Race (gezellig en voorzien van een competitie-element) is een aanrader, evenals het Militaire Dienstplichtspel (doorstaat hij de dienstplicht?). 

Maak jullie vrijgezellenfeest compleet

Het vrijgezellenfeest voor de heren verdient een smaakvol vervolg. Dat komt helemaal in orde met Het Farmhouse 3 gangen buffet en de Bourgondisch lunchbuffet. Uiteraard zijn er meer opties, zoals de buffetten in de andere zalen en de Indoor Barbecue. Eventueel is het een optie om à la carte te eten in het restaurant (bekijk de menukaart). Daarbij is de luxe menukaart voor groepen bijzonder praktisch (vast bedrag per persoon). 

Bekijk alle uitjes

Eerder gaven we alvast wat tips voor leuke activiteiten, maar je hebt nog niet alles gezien. Bekijk daarom alle vrijgezellenuitjes om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Selecteer één (of meerdere) favoriet(en) en neem even contact op met onze collega's, zij helpen je graag verder bij vragen of opmerkingen.

Het leukste vrijgezellenfeest voor de heren vieren jullie bij partycentrum De Postwagen. 

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie