Oh, wat een decennium! 90's, 00's Vrijgezellenfeest

“Zo nostalgisch”

Herbeleef een nostalgisch decennium, met het trainingspak, Titanic en de Spice Girls. Tijden van flippo’s de Furby en boybands. Kies het decennium van je voorkeur en stap in de tijdmachine.

Oh, Wat Een Decennium (80’s, 90’s of 00’s) is een interactieve teamstrijd met leuke spelletjes. Een vrolijke spelshow vol nostalgie. Welkom in je voorkeursdecennium. Jullie ondergaan een vragenvuur over de karakters van je favoriete series en ook de intro's en soundtracks komen voorbij. Meezingen met nostalgisch entertainment! 

Allerlei onderwerpen

Van Pac-Man en Super Mario Bros tot Batman en The Notebook. Wat weten jullie nog van vroegere computerspellen en films? En hoe komen jullie de andere spelrondes door? Deze spelshow springt langs allerlei onderwerpen, bijvoorbeeld sport, dieren en de grootste nieuwsfeiten. Mandela, 9/11 en de vuurwerkramp in Enschede, noem maar op.  

Het WK, Angry Birds of de Golfoorlog

Veel mensen hebben de jaren 80, 90 of 00 bewust meegemaakt. Bepaalde gebeurtenissen zijn zorgvuldig opgeslagen in het collectieve geheugen. Of toch niet? Want wie gaf eigenlijk ook alweer die ene pass op Dennis Bergkamp tijdens het WK van 1998 tegen Argentinië? Welke belletjes gaan er rinkelen bij Angry Birds? Wanneer begon Operation Desert Storm?

Prettige dynamiek

Oh, Wat Een Decennium (80’s, 90’s of 00’s) heeft een prettige dynamiek met meerdere spelrondes. De invulling verschilt per decennium. Speel bijvoorbeeld levend Tetris en blink uit bij de trainingsjasestafette. Raad het geluid van vroeger, maak een keuze uit diverse antwoorden bij de nostalgische fotoshow en graai in de grabbelton van de tegenstander. Bij de spellen wordt er ‘geld’ verzameld. Mogelijk guldens… 

Speel bijvoorbeeld levend Tetris en blink uit bij de trainingsjasestafette 

Finaleronde

Na alle gekte van de vorige rondes is het tijd voor de enige echte finaleronde. Dat wordt wel even wennen, want het gaat er nu niet om of jij iets weet. Het gaat erom dat de tegenstander het niet weet. Denk je dat dit het geval is, dan druk je zelf op de knop. Weten ze het antwoord inderdaad niet? Mooi, dat betekent kassa voor jullie. Welk team gaat het slimst om met de druk en de drukknop? 

Oh, wat een decennium! 90's, 00's Vrijgezellenfeest

+-90 minuten | 16,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 272,- per groep (8 tot en met 16 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd

Keuze-vrijgezellenfeest: 80's, 90's of 00's


De jaren 80/90/00 zijn terug

Strijd in teams tegen elkaar

Nostalgie, vrolijkheid en leuke spelletjesDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)