Oh, wat een decennium!

“Zo nostalgisch”

Terug naar een nostalgisch decennium, met het trainingspak, de Titanic en Spice Girls. De tijd van flippo’s, Furby en boybands. Wat een decennium! Wie weet het meest van deze periode?

Visuele en muzikale 'plaatjes' raden, hard meezingen en allerlei gebeurtenissen raden. Bij dit vrijgezellenfeest gaan we met z'n allen terug naar de jaren 90. De vrijlating van Nelson Mandela en de ongekende populariteit van Super Mario Bros, die Pac-Man aflost. Oh, wat een decennium! 

Jullie kennis wordt getest

De jaren 90 barsten van de hoogte- en dieptepunten. Het WK van 1998 tegen Argentinië. Iemand gaf die pass op Dennis Bergkamp, maar wie was dat? De klassieke varkenspest brak uit en vele miljoenen varkens werden geruimd. In welk jaar was dat? Operation Desert Storm begon, maar wanneer eigenlijk? Bij dit vrijgezellenfeest wordt jullie kennis 'serieus' getest! 

Lekker meezingen met soundtracks 

DuckTales, Woohoo! Misschien gaat er een lampje branden, mogelijk niet. Hoe dan ook is het wel de bedoeling dat jullie zeker een aantal intro's en soundtracks gaan herkennen. Zing vooral lekker mee. Het entertainment van toen helpt een handje. Probeer je alles te herinneren, want jullie geheugen geeft de doorslag. Er zijn prachtige films en series gemaakt, wat weten jullie nog en wat is verdwenen?

Meerdere spelrondes

Het doel van dit spel is om geld te verzamelen. Geld met een nostalgisch randje: de gulden is terug! In meerdere spelrondes komen jullie tegenover allerlei uitdagingen te staan. Levend Tetris en de trainingsjasestafette bijvoorbeeld. Intussen raden jullie typische geluiden van vroeger, brengt de nostalgische fotoshow jullie terug in het verleden en speelt een grabbelton een belangrijke rol. 

Allerlei uitdagingen: levend Tetris en de trainingsjasestafette 

Zinderende finale

Naarmate het spel vordert, neemt de druk toe. Wie houdt het hoofd koel en gaat het slimst om met de drukknop? In de zinderende finale gaat het niet om wat jullie wél weten, maar om wat de tegenstander niet weet. Druk op de knop als je denkt dat het andere team geen flauw idee heeft. Klopt je vermoeden? Top gespeeld, dat levert geld op! Heb je het mis, dan kost het je geld...

Oh, wat een decennium!

+-90 minuten | 14,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 238,- per groep (8 tot 17 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


De jaren 90 zijn terug

Strijd in teams tegen elkaar

Nostalgie, vrolijkheid en leuke spelletjesDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum