vetbike orgineel vrijgezellenfeest

Toertocht met de VETbike

Voltreffer voor gasten: mooi op pad • stoer voertuig • lekker toeren

Ideaal als groepsuitje: toeren op de elektrisch aangedreven VETbike. Vermakelijke en ontspannende activiteit in de omgeving.

  • Robuust uiterlijk, VETTE banden
  • Ideaal als groepsuitje
  • Elektrisch aangedreven

Toertocht met de VETbike

Dik, dikker, VET. De VETbike is een robuuste step met VETTE banden. Dankzij de elektrische aandrijving scheur je met 30 kilometer per uur door de omgeving, je hoeft zelf niets te doen. Een prettige snelheid voor een ludieke kennismaking met onze regio. De toekomstige bruid of bruidegom mag het spits afbijten en voorop gaan in de stoet. 

Lekker toeren 

Beleef de weelde van het Westerkwartier, een fraai gebied tussen Drenthe, Groningen en Friesland. Lekker toeren tijdens het vrijgezellenfeest. Op deze stoere en sterke step rij je soepeltjes door de dorpjes en langs de weilanden. Vergeet onderweg niet om foto's te maken van de activiteit. Leuk voor later. #tbt #postwagen

Stoere en sterke step, rij soepeltjes door de dorpjes en langs de weilanden 

Ideaal groepsuitje

Een toertocht met de VETbike is een ideaal groepsuitje voor het vrijgezellenfeest. Het voertuig is eenvoudig te bedienen, je rijdt er zo mee weg. Voor je het weet zit je in Zeeland, al is dat niet helemaal de bedoeling. Dit uitje creëert een losse en gezellige sfeer. Zeker weten een leuke invulling van het programma. Wie is het snelst?

Combinatie met lunch, buffet of diner 

Ga voor een heerlijk dagje uit door dit te combineren met een lunchbuffet of diner (vooraf of na afloop). Net zo interessant: tussendoor pauzeren met een backpack voor onderweg. In alle gevallen gaat het om een smaakvolle toevoeging aan het dagje uit. Dat wil je niet missen.  

Extra pret: de Quattro Pretfiets met elektromotor 

Beleef extra veel plezier door de stoet van VETbikes uit te breiden met een Quattro Pretfiets met elektromotor, uitgevoerd met trapondersteuning. Ideaal bij een groep met kinderen. Op de Pretfiets kunnen vier personen zitten, vandaar die 'Quattro'. Toch is er een verrassing. Er zit een kinderbankje achterop, waardoor er zelfs zeven man tegelijkertijd op het voertuig kunnen.

Overzicht

 Dit vrijgezellenuitje is erg gewild
 Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

  • +-75 minuten | 23,75 p.p.
Veelgestelde vragen over Toertocht met de VETbike

De minimumleeftijd voor de VETbike is 16 jaar. De Quattro Pretfiets is een alternatief voor ouders met jonge kinderen.

Hoge hakken en slippers zijn niet toegestaan.

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's