Maandtopper 10 recensies

Toertocht met de VETbike

Voltreffer voor gasten: mooi op pad • stoer voertuig • lekker toeren

Ideaal als groepsuitje: toeren op de elektrisch aangedreven VETbike. Vermakelijke en ontspannende activiteit in de omgeving.

Dik, dikker, VET. De VETbike is een robuuste step met VETTE banden. Dankzij de elektrische aandrijving scheur je met 30 kilometer per uur door de omgeving, je hoeft zelf niets te doen. Een prettige snelheid voor een ludieke kennismaking met onze regio. De toekomstige bruid of bruidegom mag het spits afbijten en voorop gaan in de stoet. 

Lekker toeren 

Beleef de weelde van het Westerkwartier, een fraai gebied tussen Drenthe, Groningen en Friesland. Lekker toeren tijdens het vrijgezellenfeest. Op deze stoere en sterke step rij je soepeltjes door de dorpjes en langs de weilanden. Vergeet onderweg niet om foto's te maken van de activiteit. Leuk voor later. #tbt #postwagen

Stoere en sterke step, rij soepeltjes door de dorpjes en langs de weilanden 

Ideaal groepsuitje

Een toertocht met de VETbike is een ideaal groepsuitje voor het vrijgezellenfeest. Het voertuig is eenvoudig te bedienen, je rijdt er zo mee weg. Voor je het weet zit je in Zeeland, al is dat niet helemaal de bedoeling. Dit uitje creëert een losse en gezellige sfeer. Zeker weten een leuke invulling van het programma. Wie is het snelst?

Combinatie met lunch, buffet of diner 

Ga voor een heerlijk dagje uit door dit te combineren met een lunchbuffet of diner (vooraf of na afloop). Net zo interessant: tussendoor pauzeren met een backpack voor onderweg. In alle gevallen gaat het om een smaakvolle toevoeging aan het dagje uit. Dat wil je niet missen.  

Extra pret: de Quattro Pretfiets met elektromotor 

Beleef extra veel plezier door de stoet van VETbikes uit te breiden met een Quattro Pretfiets met elektromotor, uitgevoerd met trapondersteuning. Ideaal bij een groep met kinderen. Op de Pretfiets kunnen vier personen zitten, vandaar die 'Quattro'. Toch is er een verrassing. Er zit een kinderbankje achterop, waardoor er zelfs zeven man tegelijkertijd op het voertuig kunnen.

Toertocht met de VETbike


Robuust uiterlijk, VETTE banden

Ideaal als groepsuitje

Elektrisch aangedreven


+-75 minuten | 24,75 p.p.


Dit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Anna Vegt

Zondag de eerste mooie lentedag, en we zijn gaan moonwalken. Na een duidelijke uitleg en een oefenrondje konden we de route volgen. Doormiddel van foto’s werd de route aangegeven. Duidelijk en vele mooie plekjes onderweg. Ontzettend leuk om te doen en gaan dit zeker nog eens doen! Jammer dat het restaurant gesloten was ivm corona anders hadden we zekers na afloop een vorkje geprikt.

Gina

Super! Met mijn vriendinnen op de vetbike! Een aanrader

Gerben Kiel

Wij hebben vrijdag 26 juni 22 vetbikes gehuurd. Super ervaring en super geregeld.

Gerben Kiel

Wij hebben vrijdag 26 juni 22 VETbikes gehuurd. Super ervaring en super geregeld.

TOKO vrienden

We hebben tijdens ons jaarlijkse vriendenweekend de moonwalker en VETbike tour gedaan met 18 personen en na de tijd koffie met gebak op het terras gedaan. De uitleg was erg helder en vriendelijk, de route was duidelijk aangegeven en het landschap was prachtig onder de herfstzon. De zaal zag er ook erg mooi uit maar omwille van het zonnetje, kozen wij voor het terras. De bediening was vriendelijk en snel.

Sanne

Wij hebben gister een VETbike gehuurd, erg leuk om te doen en een mooie omgeving! Personeel erg vriendelijk en behulpzaam! Heerlijke carpaccio gehad, zeker voor herhaling vatbaar!

Nico

Als teamuitje maakten we eerst een mooie route door het Westerkwartier op een VET-bike en aansluitend maakten we gebruik van het Diner-keuzemenu. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een zeer geslaagd uitje was, in allerlei opzichten. Duidelijke communicatie vooraf, vriendelijk personeel, een duidelijke route, een leuk terras, bijzondere (lokale) biertjes op de kaart en bovenal: we hebben heerlijk gegeten. Wij komen graag nog eens terug.

Linda

Met vooraf een vergadering in Noordelijk verband, werd een heerlijke lunch geserveerd met aandacht voor de diverse diëten, top verzorgd. Daarna een activiteit met 30 personen op de vetbike en geautomatiseerde step, door de prachtige landelijke omgeving. Een zonnetje erbij maakte het tot een prima dag.

Karin Yvonne Orsel

Wij hebben Met een Group van 16 mensen een combi gedaan van een Solex tour en Vet bikes, het was een last minute / spontane actie. Het bedienend personeel, het eten en alles was meer dan goed verzorgd. Een echte aanrader!

Friso Schonenburg

De Postwagen is echt een aanrader! Wij hadden een vrijgezellen dag geregeld. koffie met gebak vooraf op het terras. Met de Vetbike anderhalf uur rond getoured. Daarna tafelgrillen. Zeer vriendelijk personeel en alles zeer goed verzorgt!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's