Ready to Marry!

Gewilde groepsactiviteit: het perfecte vrijgezellenfeest • echt komisch • sfeer lekker losjes

Ready to Marry is dé hilarische activiteit voor elk vrijgezellenfeestje! De laatste avond voor de bruiloft nog even helemaal los gaan? Verras de bruid of bruidegom met deze geweldige activiteit.

Uw bruiloft hoort natuurlijk de mooiste dag van uw leven te zijn, maar ook het vrijgezellenfeestje viert u maar één keer. Maak er daarom een onvergetelijke dag van en geniet van de voorpret voor uw grote dag. Organiseert u het vrijgezellenfeest voor een vriend of vriendin? Dan maakt de Postwagen hier gegarandeerd een groot feest van.

Bij Ready to Marry! zorgt een heuse ambtenaar van de burgerlijke stand voor een spetterende feestje. De aanstaande bruid of bruidegom staat uiteraard in het middelpunt van de belangstelling en beleeft een hilarische en lachwekkende avond.

Ready to Marry: het meest komische vrijgezellenfeest!

Ready to Marry bestaat uit verschillende spelrondes. U kunt lekker rustig beginnen met de ronde 'Vertrouw Je Niet'. De ambtenaar stelt de ‘vrijgezel’ allerlei vragen over het huwelijk en de vele verschillen tussen man en vrouw. Natuurlijk kunnen alle deelnemers helpen met goede tips.

Er volgen rondes zoals 'Sumoworstelen' en 'Op Het Matje'

Na deze eerste ronde begint de echte actie! Er volgen rondes zoals 'Sumoworstelen' en 'Op Het Matje'. Hierbij strijd je in teams van twee en probeert iedereen om verschillende onderdelen op een matje te leggen. Dat klinkt simpeler dan het is! Tussendoor volgt muziekronde 'Duetje' en in het tweede deel volgt u de hilarische ronde 'Letterpakkenspel'. Vier deelnemers hijsen zichzelf in een letterpak en maken hiermee zoveel mogelijk woorden. Kortom: vier uw vrijgezellenfeest bij De Postwagen en speel samen het lachwekkende spel Ready To Marry! Het vrijgezellenfeestje wordt zo een daverend succes!

Ready to Marry!

+-90 minuten | 14,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 238,- per groep (5 tot 17 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Ultieme voorpret voor de grote dag

Gegarandeerd een groot feest

Nog even helemaal los gaanDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Annemieke

Een gezellige en hilarische vrijgezellenfeest gehad van mijn zus en zwager. Prachtige locatie, heerlijk gegeten met een tafelbbq. Vervolgens het spel ready to marry gedaan. Enorm veel gelachen, goed voormekaar!!

Erica Reinders

Afgelopen za 9 april een fantastisch vrijgezellenfeest gehad met Race to Escape en Ready To Marry. Super goed gegeten en hele goede service. Michel deed Ready To Marry geweldig! Grote aanrader om hier je vrijgezellenfeest te organiseren!

Suzanne

We hebben op 19 april een top middag gehad met het Ready to Marry spel!! Alles werd leuk aan elkaar gekletst en was goed verzorgd!! Mooi terrein buiten, veel groen en gezellig en mooi aangelegd! Goeie locatie voor een onvergetelijke middag! Bedankt Postwagen!!

Stal

Afgelopen vrijdag een zeer geslaagd avondje gehad voor onze vrijgezel. We zijn gestart met het spel 'ready to merry'. We hebben afgesloten met heerlijk eten; grillen. Het was een super gezellig avond/spel, veel gelachen!!

fransisca

afgelopen zaterdag een vrijgezellenfeest gehad met 24 dames . eerst Ready to Marry ,daarna lekker gegeten (plaatgrill) met als afsluiting een heerlijke ijstaart met vuurwerk....en toen nog het spel ik houd van Holland ...we hebben het echt geweldig gehad ,alles ging zo als we hadden afgesproken ,in overleg met het personeel kon alles aangepast worden naar onze wensen .....dus een top middag en avond gehad

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's