Spel Ik hou van Holland! vrijgezellenfeest

“Veel gelachen”

Het Spel Ik hou van Holland is geliefd. Tijdens dit populaire vrijgezellenfeest worden twee teams aan de tand gevoeld op het gebied van Nederlandse muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. Je hebt het vast wel eens gezien en gedacht: dat kan ik ook! Tijd om dat te bewijzen!

Lijkt het jou ook zo leuk leuk om deze quiz zelf te spelen, samen met je vrienden tijdens een vrijgezellenfeest? Dat kan hoor. De Postwagen laat jullie graag kennismaken met dit fantastische spel, waarbij creativiteit, teambuilding en plezier maken de boventoon voeren.

Uitleg spel

Om te beginnen wordt jullie groep in twee teams verdeeld. Elk team kiest zelf zijn eigen teamcaptain. Beide teamcaptains zijn verantwoordelijk voor de voortgang van het spel. Na een korte introductie kan het spel beginnen. Een spelleider stelt beide teams vragen of geeft ze vermakelijke opdrachten. Het team dat als eerste met het juiste antwoord komt, scoort hiermee een punt.

Kan jouw teamlid het genoemde Nederlandse woord moeiteloos correct spellen? Of weet jouw team de juiste persoon te raden aan de hand van een summiere omschrijving? Daag je tegenstanders uit en laat zien dat jouw team het meeste weet over Nederland!

Daag je tegenstanders uit en laat zien dat jouw team het meeste weet over Nederland!

Tips

  • Kleding en atributen, maak jullie activiteit nog leuker door allemaal in het oranje te komen. Wij hebben verschillende hoeden te koop en een leuk kostuum voor bijvoorbeeld de vrijgezel. Je bestelde kleding ligt klaar bij aanvang van Ik Hou Van Holland. Lees meer..

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Spel Ik hou van Holland! vrijgezellenfeest

+-90 minuten | 14,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 238,- per groep (8 tot 17 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Teambuilding

Plezier

Perfect vrijgezellenfeestDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Anja Zuidema

We (collega's) hebben heerlijk gegeten en het spel 'Ik hou van Holland' gedaan. Dat was lachen, gieren, brullen. Het was geweldig!!!

Ellen Westra

Teamuitje met 14 personen gehad. "ik houd van holland" spel gespeeld, erg leuk. We werden flink fanatiek en de spelleidster deed goed haar best ons mee te nemen in haar enthousisame. Later a la carte gegeten, prima geregeld. Wij hebben een leuke avond gehad.

G. Van Heuelem

Fam feestje voor de 60 jarige, High tea + ik Hou van Holland spel. Super goed geregeld. En een heerlijke High tea.

Buurtzorg grootegast

We hebben een top avond gehad 1dec 2017! Wij vierden ons 5 jarig bestaan. Hebb En genoten vaneen heerlijke bbq, met aansluitend een spel gespeeld 'Ik hou van Holland' geleid door Fearle van Olivier entertaining! Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond

Marianne

Vanmiddag een high tea gehad en het ik hou van holland spel gespeeld voor een vrijgezellenfeest. Mijn complimenten! Super lekker en gezellig!

Review afkomstig van: Facebook

Stefanie

Stefanie Afgelopen zaterdag hebben wij ons personeelsfeestje gevierd bij de Postwagen in Tolbert. Allereerst hebben we het "Ik hou van Holland spel" gedaan met daaraansluitend een indoor barbeque! Beide activiteiten waren erg goed geregeld en het spel werd op een enthousiaste en leuke manier door de leiding uitgevoerd , wij hebben het erg naar ons zin gehad en komen zeker nog eens terug.

Erika Kievits

Woensdag 12 februari stond ons personeelsuitje van praktijkschool De Bolster op het programma. Een stamppotbuffet met aansluitend het spel "ik hou van Holland". De collega's wisten alleen dat ze tegen zessen verwacht werden bij de Postwagen. We hebben met 45 man een geweldig leuke avond gehad. De bediening was top. Collega's met speciale (dieet) wensen werden verwend met alternatieve gerechten zonder dat daar extra voor in rekening werd gebracht. De stamppot was ouderwets lekker. Aansluitend het spel "Ik hou van Holland". Wat werd iedereen fanatiek en wat hebben we gelachen. Mede dankzij de enthousiaste en humoristische presentatrice. Al met al een zeer geslaagde avond waar nog veel over nagepraat wordt. Alle medewerkers van De Postwagen bedankt!

Fam Feenstra

Wij hebben met de hele familie een geweldige middag/avond gehad. Vooral het spel ik hou van Holland met Linda/Michel was een groot succes .Geweldig zoals deze jonge man ons heeft vermaakt van jong tot oud, ter ere van ons 50 jarig huwelijk. Ook het diner was van grote klasse dus bedankt en graag tot ziens.

J. Smits

Wij hebben onze familie dag gehouden in De Postwagen, eerst ik hou van Holland (erg leuk met een spontane en vrolijke dame (Yvonne) die het uitstekend presenteerde) en daarna een warm en koud buffet die meer dan voortreffelijk was en tot slot een spetterend ijs buffet, wij komen zeker nog eens terug en oh ja, de ober was een topper dat moet gezegd worden.

Joris Smits

Wij hebben onze jaarlijkse familie dag gehouden in de Postwagen, eerst Ik hou van Holland, onder leiding van een leuk meisje die met veel verve het Ik hou van Holland presenteerde (grote klasse) daarna een warm en koud buffet, die meer dan voortreffelijk was en als uitsmijter een ijsbuffet, even eens voortreffelijk. Een dikke tien willen wij de ober van dienst geven, niets was hem te veel, kortom wij hebben een geweldig samenzijn gehad. Voor de Postwagen een dikke vette 10.

Miranda

Vrijdag 13-12-13 samen met collega's gegeten (plaatgrill) en daarna het spel ik Hou van Holland gespeeld. Alles was prima voor elkaar. Een aanrader.

Fam. Bron

Wij hebben onze familiedag hier gehouden. Eerst de quiz Ik hou van Holland gedaan en daarna plaatgrill. Was lekker

GGZ Drenthe

Wij hebben ons personeelsfeestje hier gehouden. Eerst hebben we als teammuilding ik hou van holland spel gedaan. Deze sloeg zeer goed aan. Is voor jong en oud. De spelleider heeft het spel goed begeleid. Zijn enthousiasme maakt het spel nog leuker. Daarna hebben wij gegeten. We zijn wezen plaatgrillen. Dit was goed verzorgd voor zowel vleeseters als de vegetarische mensen.

familie lambers

zaterdag 26 oktober 2013 onze familiedag gevierd bij de postwagen. Het was een geweldige dag met het spel ïk hou van holland" lekker eten en drinken. Prima geregeld.

Kuperus

Wij hebben een prachtige dag gehad vrijdag 6 september met 23 collega's . Solex gehuurd en het ik hou van Holland spel gedaan. Was één groot feest. Koud -warm buffet was heerlijk. Bedankt voor deze fijne dag.

Marlou

Vrijdag plaatgrillen en ik hou van Holland gedaan. Alles was perfect geregeld en goed ingesprongen op verlate gasten en dieet. Complimenten aan de vrouw die onze avond verzorgde!

fransisca

afgelopen zaterdag een vrijgezellenfeest gehad met 24 dames . eerst Ready to Marry ,daarna lekker gegeten (plaatgrill) met als afsluiting een heerlijke ijstaart met vuurwerk....en toen nog het spel ik houd van Holland ...we hebben het echt geweldig gehad ,alles ging zo als we hadden afgesproken ,in overleg met het personeel kon alles aangepast worden naar onze wensen .....dus een top middag en avond gehad

Koor Kloosterburen

Heel goed bevallen we hebben genoten van de solextocht.Alleen voor de personen die achter bleven hadden we de ik hou van holland Quiz. Maar daar was ons niet duidelijk dat dat een bedrag was daar we er maar met 5 personen aan hebben deel genomen.

De Kippenhoeve Moeders

Super geslaagde avond gehad met lekkere gourmet op de bakplaat en daarna heerlijk gelachen met "ik hou van Holland".

Sylvia de Vries

Wij hadden een PV uitje met een club van 13 dames. Eerst het spel ik hou van holland en daarna met zijn allen plaatgrilen. Het was super leuk en alles was goed geregeld. zeker voor herhaling vatbaar.

Afdeling Geriatrie, MCL

Wij hebben heerlijk gegeten van de smulsteen en daarna het spel "Ik hou van Holland" gedaan, met een groepje collega's. Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

Fokje van Kammen

Gisteren vrijgezellenfeest gehad met het Ik Hou van Holland-spel en een stamppot-buffet. Het was heel goed verzorgd, bediening was prima in orde! Doordat er brand is geweest, was het even lastig te bepalen waar we moesten zijn. Het was praktisch geweest dat dit in de offerte c.q. bevestigingsmail was vermeld. Desalniettemin was het voor herhaling vatbaar!

Trijntje Hagenauw

Zondagmiddag 25 november j.l. deels mijn verjaardag gevierd. Eerst ontvangst met koffie/thee en gebak, daarna het 'Ik hou van Holland' spel onder leiding van Michel gespeeld. Wij hadden drie teams elk bestaand uit 6 personen. De strijdlust was groot, nog groter de hilariteit. Kortom, wij hebben heel veel gelachen. Daarna gegeten van de smulsteen, prima bereid door de kok Johan. Zelfs op het allerlaatste moment doorgeven dat iemand graag vegetarisch eet, was voor de kok geen probleem. En onze gastheer was Jelte, een heerlijk relaxte man, die ervoor zorgde dat alles op rolletjes liep. Dank jullie en de gasten voor deze gslaagde middag!

Ria Kok

Wij hebben de 19e okt een vrijgezellenfeest gehad met een dinerbuffet en het spel IK HOU VAN HOLLAND en moet zeggen het was fantastisch! zeer goed en lekker eten en een hilarisch spel!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!! Bedankt voor een heerlijke avond waar met veel plezier op terug gekeken wordt!!! En het personeel was ook toppie!!!

Pers.ver.Bok Transport.

Zaterdag 6 oktober zijn wij bij jullie gewqeest, Hou van Holland spel gespeeld en diner buffet gehad. Was allemaal prima verzorgd, ook was de bediening erg vriendelijk. Super !!!!!

Jeannette Gjaltema

Afgelopen zaterdag een geweldig leuk feest gehad..heerlijk gegeten van de smulsteen aanrader en daarna het ik hou van holland spel gespeeld.allemaal bedankt het was super!!!!

Ger Procee Noorderpoort FAB

Zeer geslaagd evenement, waarbij collega`s de keuze hadden uit het "scheuren" op een solex of "het uit je dak gaan" met de spelshow Ik Hou Van Holland. Na afloop een driegangen buffet, wat zeer goed verzorgd was. Complimenten aan de organisatie en de informele bediening.

Jan Reitzema

We hebben een zeer geslaagde neven/nichten avond gehad. De zomerstamppot / ikhouvanholland spel /bediening waren erg goed geregeld. Top!

Corrina Streppel

We hebben het 40 jarig jubileum van een collega gevierd met een solextocht en Ik Hou van Holland. De bbq 's avonds was heel gezellig en het weer was prima! Alles was zeer goed verzorgd en de bediening heel vriendelijk, we komen zeker nog eens terug.

M Schilstra

We zijn met ons team op de solex geweest (gelukkig werkte het weer ook goed mee) en 's middags het spel "ik hou van holland" gedaan. We hebben erg veel lol gehad en ons hele team was erg enthousiast.

motorclub NAM

26 november hebben we ik hou van holland gespeeld, was super, we hebben enorm genoten en gelachen, het stamppot buffet vooraf was ook heerlijk en goed geregeld. Yvonne ook bedankt voor de geweldige avond.

Marianne Mekkes

Wij hebben ons erg goed vermaakt alleen vonden we het wel jammer dat we aten in de kroeg/eetcafe. Nu vonden we het erg rumoerig. Het spel ik hou van holland was ook erg geslaagd.

Erna van Venrooij

Onlangs met collega's genoten van een ontspannen spelletje 'ik hou van Holland". Het enthousiasme van de begeleider maakte dat zelfs de meest trerughoudende collega los kwam. We hebben ander kanten van elkaar gezien. Ik kan het iedereen aanraden VrGr Erna van Venrooij

Buurtvereniging het centrum

Heerlijk gegeten en het spel ik hou van Holland gedaan, echt een aanrader. Wat hebben we gelachen. En de bediening was super, Wia bedankt. Voor herhaling vatbaar.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum