Alles mag vandaag

“Enorm grappig”

Op zoek naar een te gekke indoor activiteit voor een vrijgezellenfeest? Dan is Alles mag Vandaag! precies wat u zoekt. Beantwoord met z’n allen de humoristische vragen en volbreng de hilarische opdrachten!

Iedereen kan meedoen aan het spel "Alles mag Vandaag". Jong, oud, man, vrouw, collega’s en familieleden: iedereen heeft de grootste lol tijdens deze activiteit. De ervaren spelleider beschikt over diverse opdrachten en spellen en zal kijken welke hiervan het beste aansluiten bij uw groep. Zo weet u zeker dat uw gezelschap een geweldige avond zal beleven.

Iedereen heeft de grootste lol tijdens deze activiteit

Tijdens het spel krijgen de teams allerlei opdrachten, vragen en spelletjes voor hun kiezen en komt het vooral aan op creativiteit, teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje geluk.

Hoe heeft uw team het gedaan?

Tijdens dit spel maken wij beelden van de show. Na afloop laten we alle gemaakte foto’s natuurlijk aan iedereen zien, zodat iedereen de prestaties van zichzelf en van de anderen nog even kan bewonderen. Dit zorgt vrijwel altijd voor buikpijn van het lachen bij iedereen. En wat u ook doet, na afloop heeft u misschien wel trek in iets lekkers. Aansluitend gezellig samen eten bij De Postwagen is daarom een ideale afsluiter van de dag.

Uitjes en arrangementen

Restaurant en partycentrum De Postwagen staat voor goed eten en aantrekkelijke activiteiten. Dit levert verleidelijke combinaties op. Voor groepen vanaf 20 personen barbecueën, of bowling in combinatie met een warm en koud buffet en voor de groepen vanaf 2 personen is de Bulgaarse Ovensteen een smakelijke aanrader. Genieten! Een uitje met geluksmomentjes

Alles mag vandaag

+-120 minuten | 17,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-120 minuten | 289,- per groep (8 tot 17 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Iedereen kan meedoen

Ervaren spelleider

Buikpijn van het lachenDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Theo en Geertje

Wij hebben een superleuk feest gehad afgelopen zaterdag. Het spel “alles mag vandaag”is zeker een aanrader. De complimenten voor de entertainer en de bediening. Genoten van het heerlijke koud en warmbuffet. Wij kunnen terug kijken op een geweldige middag/avond.

Karla

Met een groep vrienden een fantastische avond gehad met heerlijk eten en het hilarische spel 'alles mag vandaag' SUPER!

Fam. Van Goethem

Afgelopen weekend hadden wij ons 7e familieweekend, en dit jaar was onze activiteit: "Alles mag vandaag" bij de Postwagen met aansluitend een barbecue. Met 35 personen hebben wij genoten van een geweldige spelshow waarna de buikspieren pijn deden van het lachen. Ook de barbecue was voortreffelijk, goed en zeker genoeg te eten! Dank voor de spelleider en de lieve dame in de bediening! Absoluut een aanrader!

Klaas

Wij hebben zaterdag 17 maart de verjaardag van mijn vrouw gevierd met familie bij de Postwagen. We hebben genoten van de gastvrije ontvangst, goede bediening en leuke spelleiding bij het spel " Alles mag vandaag". Vooraf ook goede contacten om het programma door te spreken, waarbij meegedacht werd over de invulling. Ook fijn dat we in een apart zaaltje ontvangen werden en daar ook 's avonds konden dineren. Kortom: een zeer geslaagde dag.

Familie Kwant

Wij hadden een familie feestje met 17 personen. We gingen het spel; alles mag op vrijdag doen. Het was in 1 woord Geweldig! Wat hebben we gelachen. Ook heel knap hoe de spelleider, de foto`s van ons zelf had verwerkt in de opdrachten. Ik kan dit spel iedereen aanraden. We hebben na afloop gegeten in het restaurant. En ook het eten was heerlijk. Dus alleen maar complimenten voor alles; de accommodatie, personeel en het eten.

Erica Jonkers-Brink

Zondag 12 januari werd mijn man 50 jaar. Ter ere daarvan hebben we met de hele familie een arrangement met paardenracespel en stamppotbuffet gedaan. We hebben geen van allen ingeen tijden meer zo vreselijk gelachen. Wat hylarisch was deze dag. Postwagenmedewerkers:allen ontzettend bedankt, het was onvergetelijk, vooral omdat we achteraf de foto's er nog bij kregen.

Familie Idema dag

Mooie locatie, leuk paardenspel wat helaas wat uitliep zodat aantal deelnemers eerder weg moesten en niet meer gezamenlijk toetje konden eten. Smulsteen wat trouwens heerlijk en veel. Erg gevarieerd: Een aanrader !

Jan Hilko van Dijk

Afgelopen zaterdag een familiedag gehad in de Postwagen te Tolbert. We hadden het paardenspel erbij geboekt. Geweldig gedaan. Het eten na de activiteit was super, kan niet anders zeggen.... Bedankt.

Familie Vos

Op 19 mei hebben wij ons jaarlijks familiefeest gehad. Het paardenrenspel was erg leuk, we hebben veel gelachen!! (Nog bedankt Maiko!) Ook het struisvogel aaien was een belevenis. Het stamppotbuffet was heel lekker en er was genoeg!! Kortom we hadden een hele fijne dag!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum