Een uitje met overnachting

Een uitje met overnachting

Een leuk dagje uit in het Noorden. Voeg je bij de Maffia van het Noorden, ga Daten met struisvogels of meld je bij het plaatselijke leger van Tolbert. Partycentrum De Postwagen biedt de beste uitjes in het Westerkwartier, de regio tussen Friesland, Groningen en Drenthe. Van Ontmasker de Mol tot Ik hou van Holland en van de solex tot de Moonwalker: er zijn heel veel activiteiten.

Leuke uitjes bij De Postwagen

Zoals je ziet zijn er genoeg leuke uitjes bij De Postwagen. De uitjes variëren qua inspanning en ontspanning. Ook zijn er activiteiten voor verschillende leeftijden en doelgroepen. Zo vind je altijd iets dat past bij jullie groep. Het kan bijvoorbeeld gaan om een personeelsfeestje, vrijgezellenfeest of een familiedag. Voor dit soort speciale gelegenheden kunnen we een gepast programma samenstellen.

Activiteiten voor verschillende leeftijden en doelgroepen

Lekker uit eten na de activiteit

Na de activiteiten krijg je al snel trek. De Postwagen heeft een goed gewaardeerd restaurant met een luxe keuzemenu voor groepen. Ook kun je genieten van de Lunchproeverij of Het Farmhouse 3 gangen buffet. We hebben nog meer buffetten waar je uitgebreid van kunt smullen.

Genieten van de Lunchproeverij of Het Farmhouse 3 gangen buffet

Overnachten in een legerwagon

Een grote feestzaal. Daar omheen (gekoppeld) tien legerwagons. Goed voor zestig slaapplaatsen. Een overnachting in een legerwagon (uit Rusland!) is stoer en uniek. Dat moet je toch echt een keer proberen.

Eigen eten en drinken

Je mag gewoon je eigen eten en drinken meenemen naar de groepsaccommodatie. De feestzaal is uitgerust met een bar en tapinstallatie, voldoende sanitaire voorzieningen, een terras en een keuken met fornuis, koelkast, vriezer, waterkoker, borden, bestek en meer. Natuurlijk mag je ook gebruik maken van ons restaurant (lunch, brunch, enzovoort).

Perfect bereikbaar

De Postwagen is gevestigd in Tolbert, op een paar minuten rijden van de snelweg (A7, afrit 33/34).

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's